NederlandReview

    Ervaringen PANDORA

    Juwelen zijn heel erg van smaak afhankelijk. Wat de ene persoon heel mooi vindt, kan in de ogen van een ander lelijk zijn. Een merk als PANDORA heeft unieke juwelen die behoorlijk van de standaard verschillen. Maar zijn ze daardoor juist aantrekkelijker? Hoe bevalt het bestellen via de webshop en is de levering op tijd? En hoe bevalt de klantenservice? Op NederlandReview kun je de beoordelingen van andere consumenten terugvinden.

    Over PANDORA

    PANDORA ontwerpt, maakt en verkoopt met de hand afgewerkte juwelen, gemaakt van materialen van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. PANDORA is in 1982 in Kopenhagen Denemarken opgericht, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Zij verkopen de juwelen inmiddels in meer dan 100 landen over de hele wereld. PANDORA heeft vanaf het begin als missie om vrouwen over de hele wereld met de hand afgewerkte, moderne, authentieke sieraden aan te bieden. Dit om ze te inspireren hiermee hun individualiteit te uiten.

    Hoe maak je je eigen unieke PANDORA-armband?

    Diensten

    Bij PANDORA kun je meerdere soorten authentieke juwelen kopen. Naast mooie ringen kun je er ook:

    • Colliers
    • Charms
    • Armbanden
    • Oorsieraden

    en meer kopen. Alle sieraden kunnen in gratis cadeauverpakking worden ingepakt. En als je een bestelling boven de € 75,- doet, betaal je daar geen verzendkosten voor. Verder kun je bij PANDORA zelf je armbanden en ringen ontwerpen, wat een behoorlijk uniek concept is. Daarnaast is er een speciale cadeaus sectie waar je kunt kiezen tussen Moederdag cadeaus, verjaardagscadeaus, cadeaus voor verlovingen, trouwerijen en meer. Tevens kun je bij de PANDORA webshop terecht voor maatadvies voor armbanden, ringmaten en de juiste colliermaat, zodat je altijd de goede maat van juwelen uit weet te kiezen. Mocht het zo zijn dat een artikel je niet bevalt, dan kun je deze gratis retourneren.

    Klachten

    Voor vragen of opmerkingen is er een online formulier dat je in kunt vullen. Uiteraard kun je ze ook een e-mail sturen via estore-nl@pandora.net. Telefonisch zijn ze bereikbaar via (0800) 022 64 09, van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van feestdagen. Buiten kantooruren wordt je geadviseerd om al eerder genoemde contactformulier te gebruiken, dan komen ze hier zo spoedig mogelijk op terug.

    Jouw ervaring

    Heb jij al eens sieraden besteld bij PANDORA? Wat vond je van de kwaliteit, ben je er blij mee, of viel de werkelijkheid tegen ten opzichte van de afbeeldingen in de webshop? Vertel hier alles over, zodat anderen hier iets van kunnen opsteken!

    Op zoek naar de mooiste PANDORA juwelen? Is de webshop betrouwbaar? Lees alle bevindingen, reviews en ervaringen van andere consumenten hier!

    PANDORA
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

    5.2
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pandora Moments Sliding Snake Chain Armband

    Al vele jaren een fan van Pandora! Maar nu wilde ik een review over een product schrijven, kan dat niet. Dat kan enkel binnen een paar dagen als je je aankoop via pandora.net heb gekocht. Vind dit erg slecht!

    De review:
    2 jaar terug Pandora Moments Sliding Snake Chain Armband gekocht. Het is echt een prachtige armband! Maar na regelmatig gebruik werkt de sluiting niet goed meer en schuift hij vanzelf los. Hiervoor naar de Pandora shop geweest, nieuwe gekregen met de mededeling dat er absoluut geen water bij mag komen. En dat ze dit heel duidelijk aangeven, waar, geen idee? Heb er met de tweede heel erg op gelet dat er dus geen water bij kwam. Maar i.p.v na een half jaar doet de sluiting het nu na iets minder dan een jaar niet meer. Hij gaat van zichzelf los, waardoor ik bang ben dat ik hem verlies samen met mijn bedel. Het is een prachtige armband maar kan niet tegen dagelijksgebruik (enkel overdag, slaap er dus niet mee!). De armband is de zelfde prijs als andere van de Moments collectie met een normale sluiting, en hier al vele jaren plezier van. Concl. is dus dat het een prachtige armband is maar erg duur, omdat je er maar weinig gebruik van kan maken.

    Wel ben ik erg fan van Pandora, en draag mijn andere armband, vol met bedels dagelijks met veel plezier.

    Door: M Houdijk 30-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Fan van concept store Haarlem

    Ik ben helemaal fan van de Pandora concept store in Haarlem en koop er regelmatig charms. Gisteren ben ik geweest om een ring te kopen. Ik werd geholpen door een jonge vrouw die mij in de afgelopen maanden al vaker geholpen heeft. Wat begrijpt zij goed wat service inhoud. Zeer vriendelijk en vakkundig en ze geeft goed advies. Over het regelmatig laten schoonmaken van de armbanden bijvoorbeeld om breuk te voorkomen. Prijzig is Pandora wel maar ik heb al jaren plezier van alle aankopen en vind het de prijs zeker waard. Ik vraag gewoon cadeaubonnen voor alle gelegenheden die zich voordoen en ga naar de store met een grote glimlach op mijn gezicht en zo kom ik er ook weer uit. Top winkel met top personeel!

    Door: Inez 27-01-2019
    Marjo Kan 14-03-2020

    Vorige week een prachtige ketting met hanger gekocht bij Pandora in de Grote Houtstraat Haarlem. Daar zijn wij geholpen door een hele leuke, vriendelijke en verstand van zaken hebbende Jesse. Deze jonge man is een aanwinst voor Pandora, hier moet Pandora zuinig op zijn. Dank je wel Jesse. Hartelijk groeten van Marjo Kan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fabricagefout net na de garantie

    In 2015 kocht ik voor mijn schoondochter een armband met een paar charms. In de afgelopen twee jaar heb ik voor meer dan EURO 776 in de betreffende winkel gekocht. In januari van dit jaar is de armband spontaan in tweeën gebroken. Fabricage fout. Afgelopen zaterdag meldde ik mij bij Pandora Amstelveen. Verkoopster: jammer, garantie voorbij. Repareren kost meer dan een nieuwe band. U kunt voor EURO 59 een nieuwe band kopen. Wat een service. Pandora meldt zelf op zijn website dat reparatie een klein bedrag kost. Weet het winkelpersoneel dit niet? Ik ben zeer teleurgesteld in deze bedrijfsvoering. Slechte beurt Pandora. Zal voorlopig niets bij Pandora aanschaffen.

    Door: S. van der Nolk van Gogh 26-03-2018
    Astrid Everts 12-01-2019

    Hi Amstelveen zijn vreselijk ik heb hetzelfde meegemaakt, vriendelijk zijn ze als je lekker veel koopt maar service als er iets kapotgaat ho maar

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Armband, bedels, clips, veiligheidsketting,

    Bij de aankoop zeer professioneel geholpen, maar na 3 dagen viel er spontaan een clip van de armband, terug naar winkel, daar werd heel moeilijk gedaan, er was niks te zien aan de clip volgens de medewerkster, dus van omruilen geen sprake, moeilijk, want het was sale, ik heb alleen maar nee gehoord, tot ze de clip op de armband probeerde en hij er bij de eerste aanraking afviel, heb toen een andere clip uitgezocht omdat de eerste clip niet meer te leveren was, kortom, de service kan beter, niet iedere klant heeft slechte bedoelingen, zo kwam het bij mij over!

    Door: Beukers 05-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    5x een ring met steentje

    In februari heb ik een ring bij Pandora shop in Amsterdam gekocht. Binnen een week was er een steentje uit. Ik terug naar de winkel en een andere ring uitgekozen, omdat ze het model dat ik had niet meer konden leveren. Nu, om een lang verhaal kort te maken, na een half jaar en 4 ringen verder, ben ik nog niks opgeschoten: 5e ring met een steentje eruit en dus weer terug naar de winkel. Ze geven geen geld terug, kunnen alleen een giftcard geven. Maar wat moet ik met een giftcard...ik wil een ring met een steentje en die koop ik echt nooit meer bij Pandora!! Advies: koop geen ringen met steentjes!!!

    Door: Thea van Gog 07-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ringen

    Het duurde heel lang om de bestelling te krijgen (10 werkdagen in totaal) terwijl er beweerd werd dat ik binnen vier werkdagen mijn bestelling zou krijgen. Ik moest vier keer bellen om te weten wat er gebeurd was met de bestelling.

    Door: Eduardo Schmidt 05-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Uitstekende service

    Als echte fan van pandora bezit ik een aantal prachtige ringen. Zo ook kreeg ik een jaar geleden een prachtige ring voor mijn verjaardag die nogal emotionele waarde had voor mij. Vorige week was de ring opeens gebroken zonder aanleiding. Ik terug naar de pandorawinkel in de passage van den haag centrum. Ik mijn verhaal verteld en na overleg met collega kreeg ik een dezelfde ring nieuw!!! Mijn mond viel open wat een service zeg!!! Buiten dat ze er altijd erg vriendelijk zijn en geduldig nu deze service!!!! Dit verdient een grote pluim!!!!

    Door: J.a. Nieuwenburg 15-11-2018
    Astrid everts 12-01-2019

    Nou wat een geluk,bij mij zijn er al twee spontaan gebroken maar nul service ik kon gaan! Schandalig !, maar ben superslim voor jou.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Pandora Reflexions armband + bedels

    Er bestaat een website: www.bedelsoutlet.nl die onder de naam en adresgegevens van de echte Pandorasite Pandora sieraden verkoopt voor een aantrekkelijke prijs. Echter is deze site niet van Pandora en wordt je keihard opgelicht; je betaald, maar ontvangt geen product. Bij de betaalgegevens zie je vervolgens dat het om een Chinees persoon gaat waar het geld naar toe is gegaan. Ik probeer nu via PayPall mijn geld terug te krijgen, maar dat zal wel niet lukken helaas.. opgepast dus voor deze site!! BESTEL GEWOON VIA PANDORA.NET

    Door: Karin 26-01-2020
    linda lammerts 06-04-2020

    Waarom geef je dan volle sterren

    Thomas 22-04-2020

    Hi Karin, Is alles nog gelukt met de verkoper en/of PayPal? Zojuist ook besteld en vertrouwde het ook niet. En zelfs hebben ze zojuist de website plat gegooid.

    Monique 26-04-2020

    Ik had op deze site 3 rose kleurige pandora bedels besteld en betaald en ook na een paar weken gekregen maar nu is de site inderdaad plat gegooid en nu ben ik bang dat het nep is wie weet er iets van

    En wil zeggen dat de rose kleur heel snel weg is kan dat? 27-04-2020

    En wil zeggen dat de rose kleur heel snel weg is kan dat?

    Marcel 25-05-2020

    Inderdaad genept met twee ringen waar binnen een week het "goud" vanaf was. Genant dat ik dat mijn vrouw kado heb gedaan. Maar gauw goedmaken met echte ringen.....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bedeltjes voor armbandje

    Pandora is mijn lievelingsmerk van sieraden.

    Als sinds mijn pubertijd spaar ik de bedeltjes
    Elk jaar vraag ik een nieuwe met kerst of mijn verjaardag.

    Ze blijven echt altijd mooi en ik ben er heel blij mee
    En er verschijnen steeds nieuwe dus dat is ook leuk.
    Kwaliteit is dus goed!

    Door: Jooske 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    armband met bedels

    Paar jaar geleden van mijn man een prachtige armband van Pandora gekregen en ik draag deze nog iedere dag. Ik heb er inmiddels nog een aantal bedels bijgekregen bij vieringen. Een erg mooi gebaar. Voor mij is de kwaliteit uitstekend: dagelijks gebruik en toch nog helemaal in orde. Doe hem alleen 's nachts af.

    Door: Lydia Schreuders 20-01-2020
    Jolijn 23-01-2020

    Was her op tijd aangekomen?en heeft u bij pandora.net besteld. Ik ben benieuwd want heb vanmiddag besteld en nog geen mail gehad

    Iris 01-04-2020

    Hoi Jolijn, Bij mij hetzelfde! Is het uiteindelijk goed gekomen met de bestelling?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bedels

    Heb wat artikelen geretourneerd maar bank rekening was inmiddels inactief. Nu meer dan een maand later, na diverse emails, berichten en telefoontjes nog steeds mijn geld niet terugontvangen en niemand bij de klantenservice die een deugdelijke oplossing kan bieden.

    Door: G. Arroyo 29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Bedel uit sale

    Ontzettend mooie sieraden en vaak binnen een week in huis. MAAAR als je dan de klantenservice nodig hebt kan je op niets rekenen!! Ik kocht een bedel uit de sale waarbij er een steentje mist. Nu is dit geen probleem als het een product op voorraad is want dan moet je hem terug sturen en zelf een nieuwe bestellen.
    Maar ik had dus de laatste.. online kunnen ze niets voor je betekenen ze verwijzen je naar de winkel. Na tel contact met de winkel(want die zit niet naast de deur) blijkt dat ze de bedel kunnen maken MAAR deze moeten ze dan opsturen en ben je kwijt a 4 weken. Daarna moet je hem weer ophalen, naar jou opsturen is niet mogelijk. Dus 2x reis en parkeer kosten... De enige andere optie die de winkel geeft is retour en geld terug.. Hoewel dat ook 4-5 weken schijnt te duren.. Als je dit doorgeeft blijft de klantenservice maar verwijzen naar de winkel terwijl ik daarvoor extra kosten moet maken door iets wat niet mijn schuld is! Dit ligt bij de kwaliteitscontrole die duidelijk niet op orde is. Er is geen enkele tegemoedkoming mogelijk.. Blijven verwijzen naar de winkel voor passende oplossing die dus maar 2 mogelijkheden heeft. Lullige is wel als ik hem terug stuur dat ze hem natuurlijk zelf repareren en weer in de sale te koop zetten

    Door: Marissa 05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Armband

    Ook bij mijn armband is plotseling het slotje gebroken. Naar de winkel gebracht voor nieuw slot krijg ik telefoon, kosten zijn 50 euro ex btw. Nieuwe kost 59 euro belachelijk. Ik heb twee armbanden die helemaal vol zitten meer dan 3000 euro bij elkaar slechte service.

    Door: Loes 02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Bedels

    Bestelling bevangen. Kwaliteit viel tegen. Retour gezonden. Na een week mail gestuurd of het al ontvangen was. Geen reactie. Na 2 weken nog steeds geen reactie. Vind dit geen service.

    Door: Ellen 19-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    oorbellen

    Waardeloze zaak dit,
    Heb 20dagen geleden wat bestelt en is nog niet binnen,

    Probeer ik contact op te nemen krijg ik een engels/chinese vrouw aan de mail die geen nederlands kan!
    Ook stuurt ze me 5 woorden mails terug waar ik niks aan heb!
    Geen vraag word beantwoord.

    Koop absoluut niks meer online via dit..

    Schandalig

    Door: L. Kneepkens 12-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    8 charms bij de OUTLET in ROERMOND

    Dit gaat over de OUTLET in ROERMOND. Bij het afrekenen was een charm ineens 10 euro duurder, dan wat er op het prijsje stond. Verkoopster zei dat ze niets kon doen. Ik vind dit zeer klantonvriendelijk, vooral aangezien ik 8 charms kocht (200 euro) en zelfs een gratis poetsdoekje ter compensatie kon niet. Uit principe heb ik een van de duurdere charms niet gekocht. Het is trouwens TOEVAL dat ik het zag terwijl ik stond af te rekenen. De verkoopster had het niet eens door. Zij was wel aardig trouwens, maar het was haar manager die zei dat er niets aan te dien was, en dat de prijs niet klopte in de etalage en 10 euro duurder was. Ik vind dit echt niet netjes naar de klant toe. Zelfs een symbolisch gratis poetsdoekje had ik aardig gevonden.

    Door: Fizz 12-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Armband

    Armband online gekocht maar te groot. Conform instructie eerst gebeld naar klantenservice om te melden dat ik armband retourneerde voor een kleinere. Na drie weken geen vervangende armband ontvangen. Gemaild, gebeld ( geen contact) weer gemaild en nogmaals... geen enkele reactie. Ik adviseer dus geen Pandora sieraden online te bestellen bij de online Pandora store. Waardeloze service helaas.

    Door: Saar Spanjaard 24-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Pink ladybird clip

    26 december 2019 heb ik deze clip gekocht, ik heb er niet lang plezier van gehad want hij viel in tweeen van mijn armband af, gelukkig thuis. Ik heb donder 16 januari 2020 een ander gekregen maar deze viel gisteren 2 maal van mijn armband af ook nu weer een geluk dat het op mijn werk gebeurde, dus heb ik nog want ik lees dat andere dragers de bedel verloren zijn. Ik durf de bedel niet meer te dragen en ga er weer mee terug. Wordt vervolgd.

    Door: R.jonker 18-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    pandora bedeltjes

    Ik spaar al heel lang de bedeltjes van Pandora en ben blij dat er telkens nieuwe komen. De kwaliteit is erg mooi, ik heb er nooit krasjes op. Voor mijn verjaardag vraag ik vaak bedeltjes en meestal krijg ik die ook. Echt heel mooi altijd en bijzonder.

    Door: Marilou van Geel 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bedels

    15 december bedels besteld tot op de dag van vandaag 30 december niets meer vernomen. Je kunt ook geen contact krijgen met Pandora.
    Was een Kerstcadeau

    Door: Robbie 29-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over PANDORA

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is PANDORA een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 43 ervaringen geplaatst over PANDORA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is PANDORA actief?

    PANDORA is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PANDORA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.