NederlandReview

  Ervaringen PANDORA

  Juwelen zijn heel erg van smaak afhankelijk. Wat de ene persoon heel mooi vindt, kan in de ogen van een ander lelijk zijn. Een merk als PANDORA heeft unieke juwelen die behoorlijk van de standaard verschillen. Maar zijn ze daardoor juist aantrekkelijker? Hoe bevalt het bestellen via de webshop en is de levering op tijd? En hoe bevalt de klantenservice? Op NederlandReview kun je de beoordelingen van andere consumenten terugvinden.

  Over PANDORA

  PANDORA ontwerpt, maakt en verkoopt met de hand afgewerkte juwelen, gemaakt van materialen van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. PANDORA is in 1982 in Kopenhagen Denemarken opgericht, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Zij verkopen de juwelen inmiddels in meer dan 100 landen over de hele wereld. PANDORA heeft vanaf het begin als missie om vrouwen over de hele wereld met de hand afgewerkte, moderne, authentieke sieraden aan te bieden. Dit om ze te inspireren hiermee hun individualiteit te uiten.

  Hoe maak je je eigen unieke PANDORA-armband?

  Diensten

  Bij PANDORA kun je meerdere soorten authentieke juwelen kopen. Naast mooie ringen kun je er ook:

  • Colliers
  • Charms
  • Armbanden
  • Oorsieraden

  en meer kopen. Alle sieraden kunnen in gratis cadeauverpakking worden ingepakt. En als je een bestelling boven de € 75,- doet, betaal je daar geen verzendkosten voor. Verder kun je bij PANDORA zelf je armbanden en ringen ontwerpen, wat een behoorlijk uniek concept is. Daarnaast is er een speciale cadeaus sectie waar je kunt kiezen tussen Moederdag cadeaus, verjaardagscadeaus, cadeaus voor verlovingen, trouwerijen en meer. Tevens kun je bij de PANDORA webshop terecht voor maatadvies voor armbanden, ringmaten en de juiste colliermaat, zodat je altijd de goede maat van juwelen uit weet te kiezen. Mocht het zo zijn dat een artikel je niet bevalt, dan kun je deze gratis retourneren.

  Klachten

  Voor vragen of opmerkingen is er een online formulier dat je in kunt vullen. Uiteraard kun je ze ook een e-mail sturen via estore-nl@pandora.net. Telefonisch zijn ze bereikbaar via (0800) 022 64 09, van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van feestdagen. Buiten kantooruren wordt je geadviseerd om al eerder genoemde contactformulier te gebruiken, dan komen ze hier zo spoedig mogelijk op terug.

  Jouw ervaring

  Heb jij al eens sieraden besteld bij PANDORA? Wat vond je van de kwaliteit, ben je er blij mee, of viel de werkelijkheid tegen ten opzichte van de afbeeldingen in de webshop? Vertel hier alles over, zodat anderen hier iets van kunnen opsteken!

  Op zoek naar de mooiste PANDORA juwelen? Is de webshop betrouwbaar? Lees alle bevindingen, reviews en ervaringen van andere consumenten hier!

  PANDORA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

  5.4
  53% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PANDORA

  Uw beoordeling

  Ketting en twee bedels

  Super goed geholpen. Helaas was mijn pakket niet aangekomen door een fout tijdens de bezorging waarschijnlijk. Meteen contact gelegd met de klanten service en fijn geholpen. Dag erna kwam het nieuwe pakketje binnen en was het gelukkig op tijd om als cadeau te geven. Echt top service.

  Door: Vera21-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pandora Moments Sliding Snake Chain Armband

  Al vele jaren een fan van Pandora! Maar nu wilde ik een review over een product schrijven, kan dat niet. Dat kan enkel binnen een paar dagen als je je aankoop via pandora.net heb gekocht. Vind dit erg slecht!

  De review:
  2 jaar terug Pandora Moments Sliding Snake Chain Armband gekocht. Het is echt een prachtige armband! Maar na regelmatig gebruik werkt de sluiting niet goed meer en schuift hij vanzelf los. Hiervoor naar de Pandora shop geweest, nieuwe gekregen met de mededeling dat er absoluut geen water bij mag komen. En dat ze dit heel duidelijk aangeven, waar, geen idee? Heb er met de tweede heel erg op gelet dat er dus geen water bij kwam. Maar i.p.v na een half jaar doet de sluiting het nu na iets minder dan een jaar niet meer. Hij gaat van zichzelf los, waardoor ik bang ben dat ik hem verlies samen met mijn bedel. Het is een prachtige armband maar kan niet tegen dagelijksgebruik (enkel overdag, slaap er dus niet mee!). De armband is de zelfde prijs als andere van de Moments collectie met een normale sluiting, en hier al vele jaren plezier van. Concl. is dus dat het een prachtige armband is maar erg duur, omdat je er maar weinig gebruik van kan maken.

  Wel ben ik erg fan van Pandora, en draag mijn andere armband, vol met bedels dagelijks met veel plezier.

  Door: M Houdijk30-04-2020
  Marielle04-10-2020

  ik heb de armbandje gekocht waarbij je met verf je armband kan versieren er zitten dan 3 kleuren in roze geel oranje maar ik had geel nog een keer geel en toen oranje ik vind dat echt niet kunnen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Heel veel bedels, eigen gebruik en cadeau

  Ik heb inderdaad ook slechte ervaringen met Pandora klantenservice, ik denk zo rond de zomer 2020 of eerder. Kreeg op vragen van verschillende medewerkers van de klantenservice, weet ik niet, op een zeurderig toontje. Ook mijn terugbetaling na retourneren duurde bespottelijk lang en toen ik daar weer opnieuw over belde en dreigde hiermee naar radar te gaan, had ik in no time mijn geld retour.
  Toch ben ik zo'n 2 a 3 maanden geleden weer het online contact aangegaan en tot op heden na meerdere bestellingen en leveringen niets dan lof. Prijs heel normaal voor de artikelen, smullen van de sale. Zelfs voor kerst besteld waarbij werd vermeld indien u het nog voor kerst wilt ontvangen, dan per expresse laten leveren. Dat vond ik niet nodig en wie schetst mijn verbazing dat ik de bestelling toch voor kerst in huis had. Ook de klantenservice medewerksters heel behulpzaam, vriendelijk en prettig om mee te praten. Echt een wereld van verschil met mijn ervaringen eerder dit jaar.
  Kwaliteit en breuk gevoeligheid kan ik nog niets over zeggen. Pas dit jaar met Pandora begonnen. Ben een enorme trollbeads fan en de armbanden en bedels zijn wel wat robuuster, sterker? misschien. Ik ga het ervaren. Tot op heden niets dan lof voor pandora net.

  Door: Jorieke van der Wal01-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fan van concept store Haarlem

  Ik ben helemaal fan van de Pandora concept store in Haarlem en koop er regelmatig charms. Gisteren ben ik geweest om een ring te kopen. Ik werd geholpen door een jonge vrouw die mij in de afgelopen maanden al vaker geholpen heeft. Wat begrijpt zij goed wat service inhoud. Zeer vriendelijk en vakkundig en ze geeft goed advies. Over het regelmatig laten schoonmaken van de armbanden bijvoorbeeld om breuk te voorkomen. Prijzig is Pandora wel maar ik heb al jaren plezier van alle aankopen en vind het de prijs zeker waard. Ik vraag gewoon cadeaubonnen voor alle gelegenheden die zich voordoen en ga naar de store met een grote glimlach op mijn gezicht en zo kom ik er ook weer uit. Top winkel met top personeel!

  Door: Inez27-01-2019
  Marjo Kan14-03-2020

  Vorige week een prachtige ketting met hanger gekocht bij Pandora in de Grote Houtstraat Haarlem. Daar zijn wij geholpen door een hele leuke, vriendelijke en verstand van zaken hebbende Jesse. Deze jonge man is een aanwinst voor Pandora, hier moet Pandora zuinig op zijn. Dank je wel Jesse. Hartelijk groeten van Marjo Kan

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  fabricagefout net na de garantie

  In 2015 kocht ik voor mijn schoondochter een armband met een paar charms. In de afgelopen twee jaar heb ik voor meer dan EURO 776 in de betreffende winkel gekocht. In januari van dit jaar is de armband spontaan in tweeën gebroken. Fabricage fout. Afgelopen zaterdag meldde ik mij bij Pandora Amstelveen. Verkoopster: jammer, garantie voorbij. Repareren kost meer dan een nieuwe band. U kunt voor EURO 59 een nieuwe band kopen. Wat een service. Pandora meldt zelf op zijn website dat reparatie een klein bedrag kost. Weet het winkelpersoneel dit niet? Ik ben zeer teleurgesteld in deze bedrijfsvoering. Slechte beurt Pandora. Zal voorlopig niets bij Pandora aanschaffen.

  Door: S. van der Nolk van Gogh26-03-2018
  Astrid Everts12-01-2019

  Hi Amstelveen zijn vreselijk ik heb hetzelfde meegemaakt, vriendelijk zijn ze als je lekker veel koopt maar service als er iets kapotgaat ho maar

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Bedel plus stopper.

  Aan mijn vrouw heb ik een bedel plus stopper kado gedaan. De stopper kan niet meer aan de armband: er zitten er al 2 aan. Ik wilde de stopper, vandaag 22 september, ruilen voor een bedel in de store in de Hinthamerstraat in Den Bosch. De dames in de store weigerden echter te ruilen, omdat de ruiltermijn, na 16-6-2021, verstreken was. Ik had de bedel plus stopper gekocht als kado voor het pensioen van mijn vrouw. Gisteren was de eerste dag van het pensioen, dus gisteren heb ik het kado gegeven, waarbij het bovenstaande bleek. Mijn vraag is: wordt de ruiltermijn strikt gehandhaafd of is er toch een mogelijkheid om de stopper om te ruilen voor een bedel ?
  Met vriendelijke groet, Michel Cornelisse.

  Door: Michel Cornelisse22-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Rose armband

  Prachtige armband
  Maar na 7 maanden gaat op het gladde gedeelte bij de sluiting de goudlaag er al af. Dat het slijt ok, maar dit is te snel. De armband is door de juwelier opgestuurd naar pandora op 31 juli. Maar tot op heden heb ik mijn armband niet terug of een andere oplossing.
  Dit duurt toch veel te lang. De sieraden zijn mooi, maar over de service ben ik wel teleurgesteld. Ik hoop dat ze binnenkort wel met een goede oplossing komen. Pandora is niet goedkoop.

  Door: A hulshof 11-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Armband, bedels, clips, veiligheidsketting,

  Bij de aankoop zeer professioneel geholpen, maar na 3 dagen viel er spontaan een clip van de armband, terug naar winkel, daar werd heel moeilijk gedaan, er was niks te zien aan de clip volgens de medewerkster, dus van omruilen geen sprake, moeilijk, want het was sale, ik heb alleen maar nee gehoord, tot ze de clip op de armband probeerde en hij er bij de eerste aanraking afviel, heb toen een andere clip uitgezocht omdat de eerste clip niet meer te leveren was, kortom, de service kan beter, niet iedere klant heeft slechte bedoelingen, zo kwam het bij mij over!

  Door: Beukers05-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Uitstekende service

  Als echte fan van pandora bezit ik een aantal prachtige ringen. Zo ook kreeg ik een jaar geleden een prachtige ring voor mijn verjaardag die nogal emotionele waarde had voor mij. Vorige week was de ring opeens gebroken zonder aanleiding. Ik terug naar de pandorawinkel in de passage van den haag centrum. Ik mijn verhaal verteld en na overleg met collega kreeg ik een dezelfde ring nieuw!!! Mijn mond viel open wat een service zeg!!! Buiten dat ze er altijd erg vriendelijk zijn en geduldig nu deze service!!!! Dit verdient een grote pluim!!!!

  Door: J.a. Nieuwenburg15-11-2018
  Astrid everts12-01-2019

  Nou wat een geluk,bij mij zijn er al twee spontaan gebroken maar nul service ik kon gaan! Schandalig !, maar ben superslim voor jou.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Pandora Reflexions armband + bedels

  Er bestaat een website: www.bedelsoutlet.nl die onder de naam en adresgegevens van de echte Pandorasite Pandora sieraden verkoopt voor een aantrekkelijke prijs. Echter is deze site niet van Pandora en wordt je keihard opgelicht; je betaald, maar ontvangt geen product. Bij de betaalgegevens zie je vervolgens dat het om een Chinees persoon gaat waar het geld naar toe is gegaan. Ik probeer nu via PayPall mijn geld terug te krijgen, maar dat zal wel niet lukken helaas.. opgepast dus voor deze site!! BESTEL GEWOON VIA PANDORA.NET

  Door: Karin 26-01-2020
  linda lammerts06-04-2020

  Waarom geef je dan volle sterren

  Thomas22-04-2020

  Hi Karin, Is alles nog gelukt met de verkoper en/of PayPal? Zojuist ook besteld en vertrouwde het ook niet. En zelfs hebben ze zojuist de website plat gegooid.

  Monique26-04-2020

  Ik had op deze site 3 rose kleurige pandora bedels besteld en betaald en ook na een paar weken gekregen maar nu is de site inderdaad plat gegooid en nu ben ik bang dat het nep is wie weet er iets van

  En wil zeggen dat de rose kleur heel snel weg is kan dat? 27-04-2020

  En wil zeggen dat de rose kleur heel snel weg is kan dat?

  Marcel 25-05-2020

  Inderdaad genept met twee ringen waar binnen een week het "goud" vanaf was. Genant dat ik dat mijn vrouw kado heb gedaan. Maar gauw goedmaken met echte ringen.....

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pandora Moments Snake Chain Armband met Vlindersluiting

  Ben al jaren fan van Pandora,al een hele verzameling.

  Toen wij 25 jaar getrouwd waren, kocht ik een prachtige Pandora armband.Deze armband deed ik om en het slotje zat goed dicht.Naderhand was mijn armband weg,verloren.
  Overal gezocht,uiteindelijk buiten gevonden.Voor de 2de keer omgehad en weer weg en niet meer gevonden.Deze armband gleed van mijn arm af zonder dat ik het in de gaten had.Dus het moet aan het slot gelegen hebben.Balennnn...

  Armband nog geen 3 Maanden oud😭😭😭

  Door: Lailing Liu19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Reflexion Mesh Armband

  Deze armband gaat kapot aan de zijkant van de band gaat rafelen waar ik nu overal aan blijf hangen.
  Met de eerste is dit ook al gebeurt ,deze mocht ik inruilen voor een nieuwe.
  Had er een leuke clip opgekocht die was er ook plotseling af.ik kan u verzekeren dat ik dit draag wanneer ik een uitje heb jet iedere dag aan heb.
  Wat gaan we hier aan doen!!!!mvg

  Door: Mevr H Brantjes27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  bedels

  vrijdag 15-07-21 2 bedels besteld kreeg meteen een bevestiging en binnen 24 uur zou de bestelstatus aangepast zijn.
  Kreeg shipping mail. en nu 21-07 nog altijd staat de bestelstatus op klaar voor verzending. Niks geen aanpassing in bestelstatus. Mailen gaat niet en je hoort dus niks meer. Waardeloos, je moet meteen betalen en dan blijft het stil zo goedkoop zijn die bedels ook weer niet.
  geen sterren voor de levering ( Moet er een geven anders wordt review niet geaccepteerd) want heb nog altijd niks ontvangen

  Door: A. Senders21-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Bedels

  Product ziet er leuk uit, maar doordat het een clipsysteem is…vallen ze er regelmatig af. Terug naar de winkel, het lag aan mij..ik douchte ermee..dus niet! Zeer brutaal personeel..nieuwe bedels gekregen,wederom weer een bedel kwijt. NOOIT WAT KOPEN BIJ PANDORA

  Door: Anja05-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Pandora armbandje hartjes sluiting

  Het slotje van de nieuwe armbandjes sluit niet goed. Na 1 week al ben ik mijn armbandje verloren. Gelukkig heb ik deze weer terug gevonden. Voor een armbandje van deze prijsklasse vind ik dit niet kunnen.
  Pandora reageert niet op mail en geeft geen antwoord op berichtjes.
  Zeer klantonvriendelijk dus!

  Door: Nicole Heusschen25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Clips

  Ik heb 3 gouden clips besteld en alle 3 al kwijt geweest en 1 nog steeds zoek. Dat er 1 niet goed sluit kan voor komen maar 3? Ik zal nooit meer een clip komen terwijl ik zo dan van pandora was.
  En in verschillende metaalsoorten armbanden en bedels heb

  Door: Marjolein Terpstra24-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  divers

  Mijn zus liet haar Pandora bedelarmband aan mij na na haar overlijden. Deze koester ik om de herinnering aan haar. Bij bepaalde gelegenheden wordt door gasten gevraagd: waar kan ik je blij mee maken? Dat zou een giftcard van Pandora zijn om zodoende de armband te completeren. Maar helaas is een giftcard niet online te bestellen en uitsluitend in de winkel. Ik kan van mijn gasten niet verwachten naar een Pandora winkel te gaan; zeker niet als deze niet zomaar bereikbaar is. Een optie zou zijn een algemene giftcard van bijvoorbeeld de VVV. Hoe kan het dan dat een Chatmedewerker beweert dat deze in de Pandora winkel niet te verzilveren zijn? Een winkelmedewerker beweert van wel? Hoe zit het nou? Kan hier duidelijkheid over worden gegeven?
  Dringende aanbeveling: stel een Pandora giftcard ook online beschikbaar voor besteding !!

  Door: Patty M. Guldenaar22-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Armband met bedels

  Slechte service online, je word niet geholpen ! Armband kapot, is heel simpel op te lossen zelfs als ik er gewoon voor wil betalen willen ze je niet helpen !!

  Door: Petra Ouwens07-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Armband Pandora

  Gister bij in de winkel Apeldoorn geweest om naar mijn armband te laten nakijken omdat die steeds losklikt. De winkel sluit om 17.00 uur wegens Bevrijdingsdag. Alle respect voor uiteraard. Echter sta ik in de rij om 16.35 uur met mijn moeder samen en staan er 2 personen voor mij die om 16.45 uur naar binnen mochten. De vrouw die ze binnenliet snauwde gelijk en vroeg of wij in de rij stonden. Ze gaf aan dat de winkel om 17.00 uur sluit en ons niet meer waarschijnlijk kon helpen. Waarop wij erg verbaasd reageerde (we stonden er al ff en stonden er op tijd). Daarop reageerde ze heel snauwerig al dat we dan maar even moesten wachten. Uiteindelijk waren de vorige shoppers om 17.05 uit de winkel en mochten wij de winkel in. Ik liet mijn armband zien en zij vroeg mij om de bon. Ik gaf aan dat ik geen bon heb gekregen. En vroeg ze of ze dit na konden zien. Ze wilden mij absoluut niet meer verder helpen en gaf aan dat ze niks kon opzoeken. Wat mij bevreemd wat ben een member en als ik iets nieuw koop word dat toch ook geregistreerd? Zij wilde ons absoluut niet meer te woord staan en zij verzocht ons de winkel te verlaten. Dit hebben wij ook boos maar wel direct netjes gedaan. Haar naam was Paula Palm.

  Op het feit dat wij (volgens haar) zo laat naar de winkel kwamen, was niet haar probleem. Ze wilde gewoon weg.

  Ik vind dit absoluut GEEN service vanuit Pandora en ben dit niet gewend. Het feit dat ik optijd was en hierop een opmerking kreeg vind ik uiterst bijzonder.

  Al met al zit ik nog met een kapotte sluiting van de armband en moet ik dus weer terug naar een Pandora winkel. Aangezien het armbandje nog niet zo oud is (eind september).

  Ik vraag me af hoe ik nu verder geholpen kan worden. Het is niet goedkoop en mag toch een bepaalde service verwachten.

  Uiteindelijk thuis alle oude sieraden doosjes af gegaan en vond ik in het echtheidscertificaat de bon (gelukkig),. Echter kun je echt wel aan het sieraad zien dat het nog stroef is en zeer netjes is.

  Ik begrijp dat je een bon moet hebben, maar waarvoor worden er zaken van mij geregistreerd als er vervolgens niets mee opgezocht kan worden? Ook het feit dat deze mevrouw al erg chagarijnig was omdat ze iets langer door moest.

  Ik stond op een begrafenis en mijn armband knapt af (terwijl ik stil sta). Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde.

  Dit is mijn 2e armband van Pandora en bij beide gebeurd dit. Is dit dan gewoon slechte kwaliteit van het sieraad? Ben ik de enige waar dit bij voorkomt?

  Door: Nadja Kerssen06-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Armband en 2 bedels

  Armband besteld en 2 bedels voor €108 voor valentine's day . de order heb ik 3 dagen voor valentine days geplaatst. maar helaas geen mail of bevestiging gekregen. ik dacht oke geen probleem.
  voorzekerheid dacht ik ff contact opnemen, dus nu zijn we 4 dagen verder en de klantenservice zegt dat mijn bestelling is wel bij hun binnen is gekomen maar nog niet verwekt, de reden is niet onbekend. niet eens excuses aangeboden maar toch heel droog reageren in de chat. dus dit vind ik niet kunnen!!! dit is geen ALIEXPRESS of WISH.
  en dus nu is nog steeds niet bekend wanneer ik mijn bestelling binnen zou krijgen.

  Door: Jack Hakopian15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bestelling online

  Bestelling geplaatst op 8 december. Bestel bevestiging, factuur en verzendbevestiging ontvangen.
  Volgens Pandora 9 december geleverd.
  Helaas niks ontvangen, mailtje naar Pandora gestuurd, helaas geen reactie. Week later nog maar een mail gestuurd, enige reactie was een nieuw verzendbewijs volgens de gegevens weer een dag later niks geleverd. Contact opgenomen met Ups. Deze stonden mij vriendelijk te woord en hielpen me verder. Telefonisch contact opgenomen met Pandora.
  Nee mevrouw u kunt het pakketje nog niet ontvangen hebben dat duurt 3 dagen maar we houden het in de gaten. Na een paar dagen maar weer een mail verstuurd helaas geen reactie.
  Ups heeft de claim op zich genomen belde mij. Ik heb aangegeven dat Pandora nergens op reageert. En promt word de bestelling vanuit Pandora geannuleerd. Geen mail, totaal geen communicatie.
  Jammer als je denkt een mooi kerstkado voor iemand te hebben.
  31-12
  Ook jammer dat ik niet kan reageren op het bericht van Pandora. Jullie vragen mij om een mail te sturen, helaas meerdere malen een
  Mail verstuurd maar daar word niet op gereageerd.
  Wel een mail ontvangen met de vraag om een beoordeling te sturen.
  Als je dat dan doet krijg je onderstaande reactie:

  Websitepublicatie is niet mogelijk, maar…
  Ons personeel heeft uw beoordeling gelezen en waardeert uw bijdrage zelfs al voldeed deze niet aan alle richtlijnen van onze website. Bedankt voor het delen, en we hopen dat we het de volgende keer kunnen publiceren!

  Echt jammer dat Pandora alleen positive reacties toe laat.

  Door: Mariska De Lange31-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is PANDORA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 64 ervaringen geplaatst over PANDORA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PANDORA actief?

  PANDORA is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PANDORA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.