NederlandReview

  Ervaringen oogvoororen.nl

  Wanneer u wat ouder wordt kan het gebeuren dat u niet meer alles goed kunt horen. Heel vervelend, want niemand wil graag met een hoortoestel rondlopen, maar ja, als het nodig is, dan moet het nu eenmaal. Dus toch maar op zoek naar een audicien in de buurt. Dit laatste hoeft niet meer wanneer u voor OogvoorOren.nl kiest. Zij komen bij u thuis om uw gehoor te testen en een evt. hoortoestel aan te meten. Hoe de prijs, de service en de kwaliteit van oogvoororen.nl is, kunt u hier lezen bij de reviews die anderen bij NederlandReview over dit bedrijf achterlieten.

  Over OogvoorOren.nl

  OogvoorOren.nl is een audicien die bij u aan huis komt, voor het meten van uw gehoor. Naar aanleiding van een deskundige meting zullen zij u van een gratis en vrijblijvend advies voorzien over wat uw maximale hoorcapaciteit is en welke hooroplossing het beste bij u past. De audiciens van OogvoorOren.nl beschikken over de meest geavanceerde mobiele meetapparatuur. OogvoorOren.nl is merkonafhankelijk, waardoor u verzekerd bent van een eerlijk en betrouwbaar advies. Het bedrijf wordt onder andere draaiende gehouden door Herman, mede-eigenaar en StAr gecertificeerd audicien. Ook Kim en Yoeri zijn hier werkzaam en beide StAr gecertificeerd audicien. Eén van hen komt bij u op huisbezoek. Marry, Wilma en Angelique zorgen dat de bestellingen op tijd verstuurd worden, plannen de afspraken en houden de website bij. Verder is er nog Bastin, ook StAr gecertificeerd audicien, hij beantwoord alle e-mails.


  Kinderen voor Kinderen - Ogen en Oren Tekort

  Diensten

  OogvoorOren.nl levert alle typen hoortoestellen. Dit kan een traditioneel toestel achter het oor zijn of kleine hoortoestellen, achter het oor met een speaker in uw gehoorgang. Ook hebben zij kleine toestellen voor in het oor, of hoortoestellen die nagenoeg onzichtbaar diep in uw gehoorgang zitten. OogvoorOren.nl heeft het allemaal. Voor alle hoortoestellen rekenen zij de laagste prijzen met 5 jaar garantie. Zij zijn volledig transparant, alle prijzen zijn gewoon op de website te vinden. Zij adviseren u kosteloos in het hele traject en sturen geen rekening tot u uw proefperiode geslaagd afrond.

  Op de website kunt u ook berekenen wat uw eigen bijdrage is voor hoortoestellen die voor vergoeding via uw zorgverzekeraar in aanmerking komen. U ziet op de website de volgende categorieën:

  • Hoortoestellen
  • Hoorbrillen
  • Hoorversterkers
  • Hoorhulpmiddelen: Voor bijv. TV, telefonie, wek- en alarmfunctie etc.
  • Gehoorbescherming: Voor bijv. zwemmen, industrie, muziek etc.
  • Onderhoud: Voor filters, receivers, onderdelen etc.

  Klachten

  Wanneer een klacht gegrond is, en het artikel nog binnen de garantietermijn zit, zijn alle kosten voor het omruilen of laten repareren voor OogvoorOren.nl. Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, zult u (een deel van) de kosten zelf moeten betalen. De garantie geldt op alle soorten materiaal- en/of productiefouten die bij normaal gebruik ontstaan. Wanneer u een vraag, klacht of opmerking heeft kunt u die toesturen via het online contactformulier, of e-mailen naar info@oogvoororen.nl of klantenservice@oogvoororen.nl. Zij reageren uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst. Ook kunt u bellen met: 085 48 637 43. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl) of via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

  Uw mening

  Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf, bent u goed geholpen of kunt u nog steeds niet zo goed horen als u had verwacht? Hier bij NederlandReview delen wij onze ervaringen met elkaar, zodat anderen hier profijt van kunnen hebben.

  Is Oogvoororen een betrouwbare specialist in hoorhulpmiddelen, zoals hoortoestellen, hoorbrillen en gehoorbescherming? Lees ervaringen van klanten.

  oogvoororen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  8.4
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.4
  Leveren
  rating
  8.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over oogvoororen.nl

  Uw beoordeling

  Ik ben gewoon hartstikke blij met het behaalde resultaat.

  Ik kan niet anders zeggen dan, dat ik positief ben over Oog voor Oren. De informatie van de audicien was uitgebreid en duidelijk. De gehoormeting werd zeer professioneel uitgevoerd en dat gold ook voor de controlemomenten. Vanaf het moment dat ik de gehoorapparaten ben gaan dragen is mijn gehoor sterk verbetert. Ik vond het wonderbaarlijk, dat ik een bosje sleutels in de schuurdeur kon horen rinkelen vanuit de woonkamer, zo'n 15 meter verderop. Of wat te denken van het knisperen van voetstappen op een schelpenpad op ook zo'n 15 meter afstand. Geluiden die ik allang niet meer hoorde. Mijn vrouw is ook heel tevreden over het behaalde resultaat. Zij hoeft niet meer telkens te herhalen wat ze zegt en ik spreek minder hard dan voorheen. Erg prettig zijn de 4 programma's om het geluid aan omstandigheden aan te passen. En zeker zo prettig, dat dit via een App op mijn telefoon kan. Ik hoef dan niet te prutsen aan mijn toestellen.

  Door: Geert Jager22-01-2018
  H.Broek 14-02-2020

  Zeer snel in huis en ben zeer tevreden .

  André08-06-2020

  Ik heb veel moeite met telefoneren door gehoorverlies, maar voor een afspraak is alléén telefoneren mogelijk want op contactbrief en div. emails wordt niet gereageerd ?‍♂️??

  Theo10-11-2020

  Ik ben zeer tevreden over de aanpak bij reparatie.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Bijzonder prettig gehoortoetstel

  Na lang uitstellen besloot ik toch maar om naar een audicien te gaan. Ik wilde er zelf niet aan geloven dat mijn gehoor achteruit ging, maar ik begon het meer en meer te merken. Maar ja, dan de zoektocht naar een audicien. Zo makkelijk is dat nog niet, aangezien er een groot aantal zijn tegenwoordig. Ik heb uiteindelijk voor oogvoororgen.nl gekozen. Waarom? Omdat de website heel overzichtelijk was en de prijzen direct werden weergeven. Bij veel andere bedrijven moet je eerst een afspraak maken voor een controle en dergelijke en dan vallen de kosten vaak een stuk hoger uit dan je verwacht had. Bij oogvoororen.nl krijg je een proefperiode van twee maanden, waardoor je goed kunt bepalen of dit hoortoestel lekker zit en goed werkt. De prijs is aan de hoge kant, maar een gehoortoestel is gewoon duur. Ik kan er dus mee leven. De werking is overigens super en ik heb totaal geen spijt dat ik deze stap heb gezet.

  Door: Antje Dijksma21-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Gehoorapparaat.Oticon OPN1

  De naam oogvoororen maakte mij nieuwsgierig en vroeg informatie per E-mail. Direkt werd ik gebeld en besloot een proef periode aan te gaan. Na 5 bezoeken had ik toch niet het juiste apparaat en werd een ander, de Oticon OPN 1 aangeraden. Zonder extra kosten en nog eens 4 bezoeken,begon het instellen en afregelen weer opnieuw.Ik heb al elf jaar gehoortoestellen maar dit apparaat is zo goed dat ik weer normaal kan communiceren en me niet meer afzonder.
  Dank U wel medewerkers van oogvoororen.

  J van de Wetering.

  Door: J.van de Wetering15-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ik kan weer horen!

  Al direct na contact met uw bedrijf erg positief over de benadering Ik kreeg gelijk een advies over een beter toestel dan mij eerder bij de concurrentie was aangeboden. Het huisbezoek van Kim Telegraaf was vriendelijk en professioneel. Veel informatie over het toestel en het gebruik. De Oticon Opn 1 miniRite geeft prima geluid weer en het draagcomfort is hoog In tegenstelling tot mijn vorige toestellen draag ik deze de hele dag.

  Door: Huib Vaessen28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  rechargeble gn resound toestel € 3945.00

  Zeer slechte app. Negatieve reacties wil men niet horen. Ben buitengewoon negatief over het algemeen. Dat komt zeker door het ontbreken en ontkennen van de problemen.

  Door: jaap Witter 08-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  gn resound hoortoestellen

  Klachten over de slechte werking van de resound app worden nauwelijks serieus genomen. Aardige mensen maar vooral degenen die verantwoordelijk zijn voor Klachten en beantwoorden van mails zijn totaal ongeschikt en doen maar wat.

  Door: Jaap Witter 18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Oticon SIYA 2

  Ik ben zeer blij met dit gehoorapparaat, kan weer goed aan tafelgesprekken met meerdere personen deel nemen,op de fiets geen last van windruis,hoor veel meer vogelgeluiden,mijn eigen stem veel meer natuurlijk,etc.etc.
  De service aan huis geweldig ruim de tijd voor het instellen,zeer professioneel zijn de medewerkers,kosten zeer billijk .

  Bedankt Oog voor Oren en een gezond en mooi nieuw jaar U allen.

  Door: henny01-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geweldige service.

  Na een kleine twee jaar gebruik van mijn phonax gehoorapparaten brak in eens van het linker app. het snoertje van het speaker gedeelte af .
  Ik belde gelijk ''oog voor oren'' en amper een dag later kreeg ik per post een nieuw speakertje opgestuurd .
  Het monteren was in een paar seconden gebeurd top.
  Kijk, daar word ik nou blij van , snelle en goed service!

  Door: Hans Le Febre08-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Poor administration

  I purchased my ReSound hearing aids in December 2017 whilst on a visit to Amsterdam. I am delighted with the product, 5 stars.

  However, I have no further complaint other than the preposterous delay in processing my BTW refund.

  I have been waiting 4 months now and my many calls/e-mails have failed to get a positive reaction from OogvoorOren

  Door: Brian Mc Queen22-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Gewoon Goed

  Via-via kwam ik in contact met Oogvoororen. Meneer Hellings was zeer innemend, bekwaam en behulpzaam. Ik heb 3 verschillende hoor apparaten mogen uitproberen om tenslotte diegene te vinden die mij het best bevielen. Onze buurvrouw heeft samen met mij ook hoorapparaten gekocht omdat zij de service geweldig vond. Voor ons is deze firma TOP.

  Door: Denise Lenaerts04-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Hoorapparaten

  Plus punten zijn prijs/kwaliteit heel goed.
  Ook het advies was zeer goed.
  En na 2 jaar gebruik is de service ook top.
  Dus voor iedereen met hoorproblemen een echte aanrader.
  Minpunten heb ik niet.
  Groet G.Fokke

  Door: G.Fokke03-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  audiciën komt bij vader

  Voor mijn 94 jarige vader contact gezocht met Oogvoororen, omdat hij niet meer zelf naar een winkel kan. De audicien van oogvoororen komt aan huis. Hij heeft op een prettige manier de testen afgenomen bij mijn vader, alles goed uitgelegd, kortom: we zijn heel tevreden over het resultaat.

  Door: Nel Coenrady29-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Phonax gehoorapparaten

  In 2016 bij oog voor oren tot volle tevredenheid phonax gehoorapparaten aangeschaft afgelopen donderdag 09/01/20 brak het snoertje van de recieven af èèn belletje naar oog voor oren en de volgende dag kwam de post een nieuwe afleveren .top service !!

  Door: J.Le Febre10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Niets

  Intoears rekent consultkosten a75€ bij het niet afnemen van hoorapparaat!

  Mijn vader heeft een slecht gehoor en wilde een duurder hoorapparaat uitproberen en bij verbetering van het horen deze ook aanschaffen. Ik heb hem overgehaald naar intoears te gaan. Want zij lijken wat meer onafhankelijk en er zijn verder geen kosten aan verbonden, vergelijkbaar aan verder alle hoorwinkels, dachten wij!
  Echter nadat mijn vader getest was kwam er de mededeling dat bij het niet aanschaffen van een hoorapparaat er consult kosten a 75€ betaald moest worden. Dus niks geen kosteloos uitproberen, zoals op de website vermeld.
  Op eerste gezicht misschien redelijk: onafhankelijkheid moet immers betaald worden.
  Echter zeg dit dan van te voren, maak duidelijk wat je voordelen zijn en dat daar dan eventueel kosten aan verbonden zijn! Nu werden wij voor het blok gezet, kwetsbare ouderen zouden waarschijnlijk hebben toegegeven. Wij hebben netjes afscheid genomen en zijn weer vertrokken. Het gaat niet om het geld maar om het principe: het is niet netjes om te doen of het kosteloos is en dan op het laatst met mogelijke consult kosten te komen.

  Nu was dit dus tijdsverlies van zowel intoears als van onszelf.

  Door: John van Til24-07-2019
  John25-07-2019

  Nog even voor de duidelijkheid: IntoEars is de hoorwinkel waar OogvoorOren mee samenwerkt. Je moet dus naar IntoEars voor aanschaf en afregelen van het toestel. De vestiging waar wij zijn geweest is in Rhoon.

  CMutsaers02-10-2019

  In augustus moest mijn moeder een nieuw oorapparaat aanschaffen. Hiervoor moest ze 385 euro zelf betalen. Op 7 september overleed ze onverwacht. Nieuwe hoortoestel teruggebracht en ingeleverd bij Into Ears Tilburg. Geen enkele coulance voor het terugstorten van de €385 ?? Erg onvriendelijk bedrijf. Nooit meer Into Ears!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Voor mijn moeder 2 nieuwe gehoorapparaten

  Ma is overleden op 30 mei. De laatste test was half maart. Dus dan gaat de tijd in. 2,5 maanden later is ze overleden en ja dat is 2 weken te laat. Voor ons ze te vroeg gegaan, maar dit slaat alles. Totaal 0.00 coulance. Bah bah bah

  Door: Gert-Jan Otten03-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Natuurlijk JA

  Er is een fout geslopen in mijn review. Dat moet JA zijn, ik zou weer bij Oog Denisevoororen kopen.

  Door: Denise Lenaerts04-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede website en Klantenservice

  Na een eerdere bezoek aan een audicien bij ons in de buurt, te veel verkoop gericht, bij oogvoororen terecht gekomen. Prima uitleg aan huis toch wel fijn in je eigen omgeving. Een nadeel zou kunnen zijn dat er geen winkel, althans bij ons in Hoofddorp is, waar je even maar toe kan gaan als er iets is.

  Door: Martin Moningka08-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Service verlening

  Wonend in Italia, leek mij het kopen van een nieuw hoortoestel bij oogvoororen aantrekkelijk. Ze kunnen aan huis (als we in Nederland) komen en de toestellen kunnen ook via internet worden bijgesteld.
  Ik heb de Resound LiNX gekocht omdat dat de oplossing zou zijn voor mijn gehoor problemen en vooral omdat ze bestand zouden zijn tegen vocht en een laag batterij verbruik hebben. Deze toestellen zijn afgesteld verzonden naar Italia, men had een audiogram van mij.
  Helaas ze zijn niet geschikt voor mensen die transpireren!!! Binnen de kortste keren stopt het toestel en laat het afweten. Er werd mij in eerste instantie een droger geadviseerd welke ik heb gekocht. Deze zorgde dat ik na enige uren het toestel weer kon gebruiken maar tussen tijds was ik doof zonder toestellen. Ook moest ik soms meerdere malen per dag batterijen wisselen! Het bijstellen via internet kon ook nog niet i.v.m. problemen.
  Na wederom een klacht naar oogvoororen zegde men toe een oplossing te hebben gevonden die men mij zo spoedig mogelijk zou toesturen. Na 2 maanden oogvoororen hieraan herinnert, helaas men was het vergeten, nu 1/2 jaar later nog steeds niets vernomen.
  Gisteren wederom contact gezocht met oogvoororen, hoewel ze adverteren met ‘bezoek door geheel Nederland’ blijkt Alkmaar toch te ver.
  Poging om een afspraak te maken binnen de periode dat we in nederland zijn ging niet, iedereen op vakantie (Oktober!!), ook een afspraak in Brielle lukte niet, Te druk !!!!!!!!
  Houd bij de koop, rekening met de nazorg van uw hoortoestellen dit is belangrijk, oogvoororen vindt dat schijnbaar niet. Althans laat dat niet blijken. Triest.
  Advies, ga naar de hoorspecialist in uw dorp die heeft oog voor uw oren. Mogelijk betaald u iets meer maar u hoort beter.

  Door: Harrie Boersma16-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  prima service

  Door een foutje, bestel ik de verkeerde batterijen, deze retour gezonden, en de volgende dag de juiste batterijen in de brievenbus met geen bijbetaling, Dit noem ik nog eens SERVICE

  Door: J.A.Meijer-v.d.Hengel04-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Service

  Ik was voor zaken in Nederland en moest nieuwe gehoor apparaten hebben omdat de oude ruim zes jaar oud waren en aan vernieuwing toe waren. Men heeft mij verteld dat gehoor apparaten circa zes jaar mee gaan. Ik ben werkzaam in Zwitserland en ben niet zo dikwijls in Nederland. De prijzen van hoorapparaten ligt in Zwitserland een stuk hoger. Via internet kwam ik bij oogvoororen terecht in Tilburg. Daar aangekomen was het filiaal niet makkelijk te vinden want oogvoororen is een internet winkel en dat wordt niet zo duidelijk aangegeven. Ik moest dus bij IntoEars zijn, zit op de eerste verdieping in de Dr. Deelenlaan 8b in Tilburg.
  Aldaar aangekomen de zaak uitgelegd dat ik Zwitserland werkzaam ben en niet zo dikwijls in Nederland ben. Nu dat was geen probleem, ze hadden net een nieuw model van ResoundLT961-DRW Linx 3D mini-RIE binnen welke met internet kon worden bijgesteld. Dat was dus heel simpel en heb dus de hoorapparaten gekocht voor een aanbieding prijs. Terug in Zwitserland bleek dus dat de instelling niet optimaal was en via iPhone de klachten door gestuurd welke dan bijgesteld worden en met de iPhone kan men dan de nieuwe instellingen weer installeren. Dat is dus 5x gebuurd en aan het einde was het nog niet inorde. Of ik maar even langs wilde komen, dan kon men de instellingen bijwerken. Dat is dus heel simpel 650 km heen en 650 km terug plus een hotel en twee verlette dagen.
  Hangt toch een prijs kaartje aan. Ik ben dus in Duitsland naar een hoorspecialist gegaan en deze heeft dus vast gesteld dat de instellingen fout waren en het niet mogelijk is deze via internet te veranderen.
  Ik had het op prijs gesteld dat men mij gewaarschuwd had dat alleen eenvoudige instellingen met internet konden worden gedaan en bij een start van nieuwe hoorapparaten toch meestal nog 1 of 2 maal naar de winkel moet komen. Het blikkerige geluid, het ruisen en het fluiten is nu weg. Misschien nog een idee voor mensen die aan de grens van Duitsland wonen, informeer daar ook eens naar de prijzen het kan een leuke verrassing geven. Tenslotte blijven we Nederlanders.

  Door: Johan Aarnoudse10-09-2017
  08-02-2018

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is oogvoororen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 20 ervaringen geplaatst over oogvoororen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is oogvoororen.nl actief?

  oogvoororen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van oogvoororen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.