NederlandReview

  Ervaringen Ontour

  De moderne man wil er natuurlijk goed uitzien, dit draagt bij aan een zelfverzekerde uitstraling. Wanneer je houdt van strakke, functionele herenkleding en eigentijdse designs die onder goede omstandigheden wordt gefabriceerd kun je deze bestellen bij Ontour. Deze collectie wordt ontworpen met als inspiratie eigentijdse designs en de street culture. Door de kleurkeuze, materialen en specifieke details springt deze kleding in het oog. Op deze pagina kun je lezen wat andere klanten vinden van de kleding, het assortiment, de pasvorm, de service en dergelijke van Ontour.

  Over Ontour


  Ontour ontwikkelt sinds de oprichting in 2005 functionele, moderne en strakke herenkleding met een sterk grafische identiteit. Deze stijl is ontstaan doordat de oprichters van het product, Etienne en Remco, beide een designers achtergrond hebben. Bij Ontour vinden ze het erg belangrijk dat de productie van de kleding onder goede omstandigheden gebeurt. Daarom hebben zij het 'Convenant Nederlandse Kleding en Textiel' ondertekend dat zich richt op het verbeteren van arbeid, milieu en het welzijn van dieren. Ontour kleding is in verschillende boetieks, concept stores en warenhuizen verspreid over de wereld te vinden.

  Teejayx6 - "On Tour"

  Diensten


  Je kunt op de website veel lezen over het verhaal van Ontour en de mensen die achter de schermen werken. Dat het een internationaal georiënteerd bedrijf is, kun je merken doordat een deel van de website in het Engels geschreven is. Natuurlijk kun je de kleding ook in de online shop bestellen, je vind er de volgende categorieën:

  • New Arrivals
  • T-Shirts
  • Jassen
  • Sweaters
  • Overhemden
  • Shorts
  • Jumpers & Knits
  • Broeken
  • Sale

  De artikelen die je in de webshop kunt bestellen worden wereldwijd naar meer dan 100 landen verzonden. De maten die ze leveren gaan voor bovenkleding van maat S t/m XXL en voor broeken van maat 28 t/m 38. Bij de artikelen staan uitgebreid alle details beschreven en in welk land het gemaakt is.

  Levering en betaling


  De bestellingen die meer dan € 50,- bedragen worden gratis geleverd in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Denemarken. Daaronder betaal je voor verzendkosten € 3,95. Wanneer je voor 15.00 uur besteld, wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Je kunt bij hen betalen met iDeal, creditcard en PayPal. In Nederland kun je ook achteraf betalen via Klarna.

  Klachten

  Als je vindt dat een product niet aan de verwachting voldoet, neem dan zo snel mogelijk contact op met Ontour via e-mail of telefoon. Stuur het artikel terug met het volledig ingevulde retourformulier dat je bij je bestelling kunt vinden. Je kunt het product gratis retour sturen. Ontour zal onderzoeken of de klant gelijk heeft, als de klacht gegrond is, heb je als klant recht op een vervangend product, als deze niet meer beschikbaar is, ontvang je het aankoopbedrag en de verzendkosten terug.

  Schrijf hier ook jouw review over Ontour!


  Wat vind jij van de kleding van Ontour? Is het van de hoge kwaliteit die je had verwacht, of is het draagcomfort niet helemaal naar je zin? Hoe gemakkelijk verliep het bestelproces en kreeg je bij hen je bestelling snel geleverd of niet? Alle informatie is welkom, zo weten andere potentiële klanten beter wat zij kunnen verwachten van deze webshop!

  Hoe voelen mannen zich in de kleding van Ontour, zijn ze tevreden met de look die ze bereiken met een set uit de collectie of ervaren zij dit anders?

  Ontour
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ontour

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ontour een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ontour. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ontour actief?

  Ontour is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ontour gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.