OnePlus

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OnePlus

Zoek je een nieuwe smartphone? Wellicht is OnePlus een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij OnePlus bekend zijn. Je leest hier louter neutrale en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is OnePlus?


OnePlus is een Chinese smartphone-fabrikant. Het bedrijf is opgericht in 2013. Het hoofdkwartier is gevestigd in Shenzhen in China. Afgezien van het vasteland van China, bedient het bedrijf 42 landen en regio's over de hele wereld. Dit doen ze al sinds 2016. Er worden verscheidene producten door dit bedrijf verkocht. We zullen dit middels dit schrijven aan je toelichten.


Lead with Speed


Onder het motto 'Lead with Speed' heeft de OnePlus 8 Pro een nieuwe dimensie gegeven aan een goed raffinement. Volgens het bedrijf is het een prachtig productontwerp. Een ander product is de OnePlus Concept One. Dit product is volgens het bedrijf de eerste mobiele telefoon die ooit gebruik heeft gemaakt van smart glas (elektrochroom glas). Hier kan de transparantie veranderen en de camera onzichtbaar worden.


OnePlus 7-serie


De '90 Hz Fluid Display' is een lancering van de OnePlus 7-serie. Dit is volgens het bedrijf de openbaring van een toonaangevend smooth 90 Hz Fluid Display op de OnePlus 7 Pro. Het bedrijf stelt met haar producten toegewijd aan de toekomst te zijn. Het bedrijf geeft aan een van de eerste bedrijven op het gebied van 5G in het Verenigd Koninkrijk te zijn, met betrekking tot de release van de OnePlus 7 Pro 5G in samenwerking met de Britse telecomprovider EE.


Volgende generatie


Het bedrijf zet ook in op de snelheid van de volgende generatie. De eerste dag van de OnePlus 6T-verkoop in de VS was 86% hoger dan de eerste dag van de OnePlus 6-verkoop, waardoor het hun best verkochte telefoon in de VS bij de lancering werd. In minder dan een maand tijd is de OnePlus 6 meer dan 1 miljoen keer over de toonbank gegaan. Het bedrijf stelt dat het om een prachtig nieuw ontwerp gaat, in combinatie met krachtige specificaties. OnePlus 6 is een telefoon die in bijna alle opzichten presteert.


Verzendingen


Het bedrijf geeft aan dat alle bestellingen binnen 2 werkdagen worden verwerkt. De verzendtijden zijn afhankelijk van de verzendmethode in jouw regio. Zo kun je gebruik maken van standaard verzending. Dit betekent 3 tot 7 werkdagen voor levering. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid. Mocht je voor Priority Shipping kiezen dan zal het 1 tot 3 dagen in beslag nemen. Er wordt aangegeven dat de verzendtijden slechts schattingen zijn. Het bedrijf stelt er alles aan te doen jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen.


Betaalmogelijkheden en contact leggen


Wil je een betaling aan OnePlus doen? Je kunt dit op verschillende manieren doen. Op het moment van schrijven zijn de betaalmethodes: PayPal, Visa, MasterCard, American Express en iDEAL. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor het bedrijf? Er zijn meerdere contactmogelijkheden om het bedrijf te bereiken. Zo kun je telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 085 2083 289. Het bedrijf is ook actief op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt ook contact opnemen via deze social media kanalen.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een product bestelt bij OnePlus? Ben je tevreden over de producten van OnePlus? Zijn de medewerkers van OnePlus goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij OnePlus? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)