NederlandReview

  Ervaringen Omoda

  De winkels van Omoda zijn bij de meeste misschien wel bekend. De winkel voor schoenen van bekende topmerken heeft al een lange geschiedenis. Heb jij een leuk paar schoenen gevonden in de webshop en is jouw loon net uitbetaald? Wacht dan nog heel even voordat je op bestellen klikt. Je leest op NederlandReview namelijk alles over de ervaringen van klanten die hun schoenen van Omoda al binnen hebben. Ze vertellen je alles over de betaling in de webshop, de levering van je bestelling en de kwaliteit van de schoenen. Neem dus een kijkje bij hun reviews!

  Geschiedenis Omoda

  in 1875 was de familie Verton voor het eerst actief in de schoenenbranche. In het Zeeuwse plaatsje Burgh was de overgrootvader van de huidige eigenaar van Omoda bekend als één van de beste schoenenmakers. Nu, bijna anderhalve eeuw later, is de passie voor schoenen nog altijd niet verdwenen en van generatie op generatie overgegeven. In deze tijd is Omoda veel gegroeid en veranderd. De eerste schoenenwinkel werd in 1961 geopend onder de naam Verton Schoenen, maar daar zouden al snel meer winkels aan toegevoegd worden. De naam werd veranderd om met de tijd mee te gaan en ook online werden de schoenen beschikbaar.


  Vlekken uit suède schoenen halen? Dat doe je zo!

  De best verkochte merken

  – Adidas
  – Bjorn Borg
  – Floris van Bommel
  – Gabor
  – Lazamani
  – McGregor
  – Michael Kors
  – Nike
  – PME
  – Puma
  – Paul Green
  – Ralph Lauren
  – Unisa
  – Tommy Hilfiger
  – Toms
  – Van Lier
  – Via Vai

  Diensten Omoda

  De geschiedenis van de winkel brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Omoda is dan ook trots op hun verleden. Ze bieden klanten tegenwoordig een uitgebreid assortiment schoenen en tassen van bekende topmerken. Je krijgt als klant dus altijd de beste kwaliteit. Verder heeft de online shop nog meer voordelen voor klanten. Alle bestellingen voor 22:00 worden namelijk de volgende dag nog geleverd. Voor bestellingen vanaf 50,- zijn de verzendkosten overigens ook gratis. Zijn de schoenen toch niet wat je had verwacht, dan kun je het paar ook gratis weer retourneren. Ook vind je in de webshop altijd kortingen en aanbiedingen.

  Klachten Omoda

  De klantenservice van Omoda staat altijd klaar voor klanten met vragen en klachten. Op de contactpagina op de website vind je alle contactgegevens en de veelgestelde vragen. Je kunt dan meteen zien of jouw vraag misschien al beantwoord is. Heb je nog altijd een vraag of wil je een klacht melden? Maak dan gebruik van het telefoonnummer of neem contact op via WhatsApp. Je wordt telefonisch het snelste te woord gestaan. Je kunt echter ook contact opnemen via Twitter of Facebook.

  Geef jouw mening over Omoda!

  Heb jij schoenen gekocht in de webshop? Of neem jij een kijkje in de winkel als je in de stad bent voor nieuwe kleding? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Omoda. Krijg je echt de beste kwaliteit? Is de levering betrouwbaar? Zijn de schoenen duur? Geef jouw mening en wees niet bang om eerlijk te zijn. Vertel wat Omoda beter kan doen, maar geef ook altijd een compliment als je tevreden was met de service!

  Ze hebben meer dan 250 schoenenmerken, maar wat vinden klanten van het assortiment? Wat zijn hun ervaringen? Lees reviews en beoordelingen over Omoda.

  Omoda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  leuke winkel met SALE

  Had supermooie schoenen besteld bij Omoda in de SALE die waren heel snel in huis en goed verpakt. Ik vind het een leuke winkel en ga hier zeker vaker bestellen!!

  Door: J. de Smedt02-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Omoda

  Uw beoordeling