Olssen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Olssen

Of je nou een werkplaats hebt of een echt kantoor, natuurlijk wil je dat het goed is ingericht en je jouw spullen netjes kunt opbergen. Olssen heeft wat meubelen en andere producten voor je werkplaats en kantoor. Maar wat zal de kwaliteit van hun kantoormeubelen zijn? Zullen die lockers echt zo veilig zijn als je eruit zien? Hoeveel dossiers zul je in hun archiefkasten kwijt kunnen? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Olssen jouw nieuwe stoelen of banken komt bezorgen? En zal de klantenservice van Olssen wel naar je luisteren als de kapstok toch niet zoveel jassen en hoeden zal kunnen hebben? Alleen werknemers en werkgevers die al wat meubelen bij Olssen vandaan hebben kunnen deze vragen beantwoorden. Lees hun eerlijke reviews om een aardige indruk van Olssen te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien hoe het er bij Olssen echt aan toegaat.


Over Olssen

Olssen is een woonwinkel en kantoorwinkel die kantoormeubelen verkoopt. Het bedrijf is al in 2004 opgericht en ze bestaan dus al bijna 15 jaar. Vanaf die tijd verkopen ze al lockers en andere opbergsystemen in alle soorten en maten. Er zijn schoollockers, doorzichtige lockers, fietslockers, schoolkluisjes, kledinglockers, brandweerkasten, lockers met zitbanken, postlockers, houten lockers, gaaslockers en nog veel meer. Je kunt zelfs je eigen locker op maat laten maken. Het is ook mogelijk om in plaats van een locker een archiefkast aan te schaffen om alle papieren en documenten in op te bergen die je momenteel niet gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn tekeningkasten, vakkenkasten, ladekasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, brandwerende kasten en hangmappenkasten. Voor op de werkplaats zijn er dan weer aparte bakkenkasten, materiaalkasten en gereedschapskasten. Ook stellingkasten en sportkasten zijn in deze categorie te vinden. Naast kasten heeft Olssen ook nog wat ander meubilair. Je wilt immers ook nog wel eens een keertje zullen zitten, zodoende dat Olssen wat stoelen en banken heeft. Hieronder vallen garderobebanken, bureaustoelen, zwevende banken, loungestoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen. Er zijn ook kapstokken waarop je jouw jas en accessoires kunt hangen. En als laatste zijn er nog wat andere kantoormeubelen zoals kantoorkasten, lampen, bench werkplekken, scheidingswanden, goedkope bureaus, vergadertafels en nog veel meer.
Diensten van Olssen

De kasten en andere kantoormeubelen van Olssen kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van Olssen kan die dan gewoon naar je opsturen. Ook heeft Olssen een klantenservice om je te helpen als je er niet helemaal uit kunt komen welke kast nou het handigste is.


Klachten, Complimenten en Tips voor Olssen

Bewaar jij jouw kantoorspullen al in zo’n locker van Olssen of zit je op één van hun bureaustoelen? Dan willen wij graag alles horen over jouw persoonlijke Olssen ervaring. Hoeveel kan er nou echt in die archiefkasten gestopt worden? Zijn de sloten van die lockers wel stevig genoeg? Hoe prettig zitten die bureaustoelen en kantoorbanken? Moest je lang wachten op de bezorging van je lamp op scheidingswand? En hoe reageerde de klantenservice toen de receptiebalie toch niet helemaal was wat je ervan had verwacht? Schrijf je eigen Olssen review en laat ons weten wat jouw mening over Olssen is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)