NederlandReview

  Ervaringen Office-deals.nl

  Wat vinden consumenten van Office Deals? En het belangrijkste wat vindt u van Office Deals? Wij van NederlandReview hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig portaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij Office Deals maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de service te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.

  Over Office Deals

  Office Deals is een webwinkel dat is opgericht in 2003. Met ruim 35.000 aan artikelen in hun assortiment is er altijd wel een product wat aan u wensen kan voldoen. Voor het kantoor thuis als ook voor de overheid en multinational. Sinds 2003 adviseert Office Deals van zzp’er tot office- en facilitymanager en levert alle noodzakelijke producten voor iedere kantoor in iedere branche.
  Snel en altijd tegen messcherpe prijzen en met unieke service die alleen Office Deals u biedt zoals het meest uitgebreide leveringsprogramma en vakkundige klantenservice met verstand van zaken om u altijd te voorzien van de beste oplossing.

  Cup a Soup bij Office Deals.nl

  Diensten

  Bij Office Deals is het assortiment zeer compleet en bovendien heel overzichtelijk. U kunt de kantoorartikelen bekijken op www.office-deals.nl en de door u gewenste categorie te klikken. Bij elk kantoorartikel staat de prijs inclusief en exclusief btw aangegeven.

  Naast hun omvangrijke assortiment van traditionele kantoorartikelen biedt Office Deals u op vrijwel alle gebieden een aanvullend specialistisch assortiment om aan al uw wensen tegemoet te komen. Afvalbakken in tientallen soorten, kluizen van groot tot klein, supplies voor alle kantoorapparatuur, smartphones en tablets en vele praktische en noodzakelijke facilitaire producten, Office Deals is uw totaal oplossing. In de webwinkel van Office Deals kunt u dag en nacht terecht voor uw gewenste producten. De werknemers zorgen voor een snelle levering bij u thuis of op kantoor. U kunt direct een bestelling invoeren of wijzigen, maar u kunt ook uw bestel historie bekijken. Wanneer u bij een artikel op meer informatie klikt, kunt u zien wat de verwachte levertijd is van het artikel. Twijfelt u over een product of wilt u meer weten over een bestelling? Dan helpt het personeel van Office Deals u graag met het vinden van het product dat bij u past. Als u ook nog is voor 19.00 besteld wordt het morgen direct geleverd. En er is altijd gratis levering als er een totaal bedrag is boven de €150,-

  Klachten

  Office Deals heeft een grote klantenservice. Zo kunt u zelfs terecht bij de Facebook en Twitter pagina van Office Deals. Ook zijn ze telefonisch vijf dagen per week telefonisch bereikbaar en u kunt ze altijd een mail of een brief sturen. Office Deals heeft verder ook een uitgebreide vraagbank met de meest gestelde vragen.

  Heeft u ooit klachten gehad met het bedrijf Office Deals zo ja, dan verlangen graag uw mening over het bedrijf.

  Wat vinden consumenten van Office Deals? Lees ervaringen over artikelen, retourneren en bestellen bij Office deals. Lees beoordelingen op NederlandReview

  Office-deals.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  8.4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Office-deals.nl

  Uw beoordeling

  goedkope Cartridges voordeel

  Wij kopen altijd in grote bulk in en zoeken daarom altijd naar de scherpste prijs.

  Veel bedrijven letten nauwelijks op dergelijke kostenposten, maar bij ons wordt daar juist sterk op bespaard.
  Een overblijfseltje van de economische crisis misschien.

  Office Deals is voor ons het vaste adres wat betreft cartridges. Ze hebben ons vaste merk en zijn daarmee voordeliger dan andere winkels.

  Door: JosephineG16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Monitorarm

  Op vrijdagmiddag heb ik een monitararm besteld na prima contact met de afdeling Klantenservice. Ik heb deze via de website besteld welke zeer overzichtelijk is. Toen ik maandagochtend op kantoor kwam, lag de monitorarm al op mijn bureau. Vriendelijk en kundig personeel, zeer snelle levering en prima producten tegen de juiste prijs!

  Door: Brian Klingens16-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Munten en Postzegels

  Al zo'n 15 jaar klant bij Edel Collecties. Zeer tevereden. Alle spullen worden correct verstuurd. Bij een evt. probleem even bellen en alles wordt prima opgelost. Wordt correct te woord gestaan en uitermate vriendelijk. Evt stopzetting van een collectie is geen probleem.

  Door: JNM van Kampen01-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  pennen

  ik zal zeker als ik iets nodig heb en dat zich in jullie assortiment bevindt bij jullie kopen. Ben zeer tevreden. Snelle levering, primgoede overzichtelijke website. Dat is heel plezierig zeker voor personen zoals ik die de zeventig gepasseerd zijn.

  Door: Joke van Bon28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Solide nostalgische kolombrievenbus

  Product online gekocht en bevestiging van verzending ontvangen. Product bleek niet verzonden/niet aangeboden te zijn door Office-deals. Kortom ik als klant moet bellen waar mij bestelling blijft. Ik ben nu in afwachting of ze het product opnieuw versturen.

  Wil je je product snel ontvangen, dan kun je beter ergens anders een bestelling plaatsen. Helaas.

  Door: Edwin Schras 22-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Inkt cartridges

  29 maart twee inkt cartriges besteld om dat de printer aangaf dat ze leeg waren. Op internet naar een bedrijf gezocht met goede recenties. Nu 3 mei zit ik nog steeds te wachten op de tweede cartridge. Men laat je wachten. Komen niet met oplossingen en reageren alleen als je ongeduldig wordt. Ik vind dit een niet klantvriendelijk bedrijf. Denken alleen in eigen belang. Oplossingen hadden kunnen zijn; geld terug. Cartridge bij de groothandel kopen. Voor mij was dit de laatste keer office deals.

  Door: Arjen03-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  alles bestellen

  Wij bestellen tegenwoordig alles in één keer bij Office Deals.

  Perfecte service, snelle levering en het assortiment bevat voor ons al het benodigde.

  Met zo'n partij doe je graag zaken.

  Door: Kantoor Rotterdam05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Beste keuze

  Alle benodigde kantoor artikelen op een plek kunnen vinden, snelle leveren, prima prijzen en een goede service. Al met al voor mij de beste keuze.

  Door: Belladonna30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Office-deals.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Office-deals.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Office-deals.nl actief?

  Office-deals.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Office-deals.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.