NederlandReview

  Ervaringen Nr1 WielerShop | Nr1Shops

  Op zoek naar een winkel en online winkel voor de Wielrenner? Een shop waar je fietsen, fietskleding, fietsaccessoires, fietsonderdelen en sportvoeding kunt kopen? Nr1WielerShop is een online store voor wielrenners. Wat onderscheidt deze winkel van andere winkels?

  Over Nr1WielerShop | Nr1Shops

  De Nr1WielerShop is één van de vele online shops die onder de paraplu vallen van Nr1Shops. Het bedrijf runt ook de websites zoals Nr1FitnessShop, Nr1HelmenShop, Nr1FietstrainersShop, Nr1PowermeterShop én Nr1MTBShop.

  Nr1WielerShop biedt service en een ruim aanbod aan fietsplezier. De winkel verkoopt bijna alles wat te maken heeft met wielrennen. Als je iets wilt kopen bij één van de shops dient er een account aangemaakt te worden. Op dat moment kan er in alle shops besteld worden. Het kan in één keer afgerekend worden en er wordt zelfs een mogelijkheid geboden om de spullen tegelijk te laten bezorgen.

  De winkel is niet alleen online actief. Je kunt de winkel fysiek bezoeken aan de Raadhuisplein 33 in Rijen. In de fietsenwinkel tref je een ruim aanbod aan fietsen. In de winkel vind je verder onder andere een breed assortiment fietsen van goede merken. Daarnaast heeft de winkel een enorm breed assortiment onderdelen, accessoires en kleding van diverse merken en prijsklassen.

  Bij de fietsenwinkel is er ook een professionele werkplaats. Het bedrijf zegt service hoog in het vaandel te hebben staan. De koffie staat ook altijd klaar.

  De winkel is zes dagen in de week geopend. De winkel opent haar deuren om 09:00 uur 's ochtends en gaat maandag tot en met donderdag om 18:00 uur dicht. Op vrijdag blijft de winkel open tot 20:00 uur en zaterdag tot 17:00 uur.

  Fiets Schoonmaken | Nr1WielerShop

  Diensten van Nr1WielerShop | Nr1Shops

  Bij de Nr1WielerShop kun je online alles met betrekking tot wielrennen kopen. Het bedrijft werkt samen met grote merken zoals Tacx, Mio, Schwalbe, Vittoria, Scope, Castelli, Wilier, Giant, Cervelo, Fizik, Garmin en Shimano. Of je nou op zoek bent naar een binnenband, een nieuwe fietsbroek of cassette, op de website Nr1WielerShop.nl kun jij je slag slaan.

  Vragen, klantenservice en klachten

  Het bedrijf biedt verschillende support mogelijkheden. Zo kun je bij een vraag bellen met telefoonnummer 0161, 769051 (9-18 uur), een whatsapp sturen naar 0161-769051 of mailen naar klantenservice@nr1shops.nl.

  Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren. Voor de gehele procedure met betrekking tot klachten kun je het beste een kijkje nemen in de algemene voorwaarden op de website van nr1WielerShop.

  Bij Nr1WielerShop is veilig afrekenen mogelijk met Ideal, PayPal, Creditcard, Mistercash of Sofort banking. Blijkt het bestelde product toch niet helemaal te zijn zoals verwacht, dan kan het product binnen 30 dagen retour gestuurd worden.

  Heb jij ervaring met Nr1WielerShop | Nr1Shops?

  Heb jij al ervaring met dit bedrijf. Heb je al eerder online spullen gekocht bij deze zaak of ben je langs geweest in de winkel? We zijn ontzettend benieuwd naar je mening. Mensen kunnen het waarderen als jij een mening geeft. Een goede of slechte review is welkom op NederlandReview. Je helpt er heel veel andere mensen mee.

  Wat vinden anderen van Nr1WielerShop | Nr1Shops? Betrouwbaar en goed idee om hier iets te kopen? Check nu onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview.

  Nr1 WielerShop | Nr1Shops
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fietsartikelen

  Jammer...
  Wachten op een bestelling is niet erg... en zelfs de voorvreugde kan al leuk zijn.
  Maar, als je iets besteld, en dat (ondanks op voorraad) pas acht dagen daarna verstuurd zou worden, dan is dat vreemd en zeker niet van deze tijd.
  En dan ook nog niet eens een duidelijk, vriendelijk, noch informatief antwoord op de vraag naar de toedracht... laat staan een verontschuldiging.
  Jammer...

  Door: Roger 30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Nr1 WielerShop | Nr1Shops

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nr1 WielerShop | Nr1Shops een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Nr1 WielerShop | Nr1Shops. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nr1 WielerShop | Nr1Shops actief?

  Nr1 WielerShop | Nr1Shops is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nr1 WielerShop | Nr1Shops gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.