NederlandReview

  Ervaringen Nostalgische Kranen

  Wanneer je je badkamer, keuken of toilet voor het eerst of opnieuw gaat inrichten, heb je natuurlijk allerlei spulletjes nodig. Naast de keuze voor de kleur vloer- en wandtegels, het sanitair en dergelijke heb je dan ook één of meerdere kranen nodig. De standaard sortering is in iedere bouwmarkt wel te vinden, maar als je echt iets bijzonders wilt, kun je onder andere terecht bij NostalgischeKranen.nl. Wat de ervaringen met deze webshop en de artikelen die zij verkopen zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over NostalgischeKranen.nl

  NostalgischeKranen.nl valt onder Incantare BV, een bedrijf dat in 2006 opgericht werd als pionier op het gebied van de online verkoop van design kranen van een hoogwaardige kwaliteit. Zij hebben ook een fysieke showroom in Breda waar je de artikelen zelf kunt komen bekijken en terecht kunt voor een advies op maat. Zij verkopen alleen Europese merken zoals o.a. Dornbracht, Hansgrohe, Grohe, KWC, Kludi, etc., die minimaal twee, en vaak vijf jaar garantie bieden. van o.a. Naast kranen verkoopt Incantare BV via 'zuster websites' ook tegels, outdoor en sanitair aan in een assortiment dat bestaat uit ruim 200.000 artikelen, welke dagelijks aangevuld wordt.


  Voor sommigen is dit ook een vorm van nosalgie: luisteren naar Julio Iglesias

  Diensten

  Op de website kun je een ruim aanbod aan verschillende soorten en stijlen kranen vinden onderverdeeld in een aantal artikelgroepen:

  • Keukenkranen
  • Wastafelkranen
  • Douchekranen
  • Badkranen
  • Toiletkranen
  • Bidetkranen
  • Accessoires

  Je kunt de zoektocht naar de perfecte kraan voor jou verder verfijnen op merk, kleur, uitvoering, hoogte, lengte uitloop, etc. Iedere kraan wordt uitgebreid beschreven, wat zijn de precieze maten, wat is de garantietermijn van de kraan, etc. Kom je er niet uit, of weet je niet zeker of de kraan die je mooi vindt wel gaat passen? Dan kun je tijdens werkdagen met de klantenservice bellen van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur voor advies. Het is ook mogelijk om ze een e-mail te sturen met je vragen. Wanneer je de kraan van jouw keuze hebt gevonden, kun je hem eenvoudig in je virtuele winkelmand plaatsen. Je kunt deze dan onder andere afrekenen met iDeal, Mastercard, Visa, etc. Wanneer je een bestelling doet van meer dan € 200,-, dan is de verzending hiervan gratis, daaronder betaal je voor pakketpost in Nederland € 7,50, voor transportkosten (grote artikelen) is dit € 25,-.

  Klachten

  Mocht je je binnen 14 dagen bedenken over je aankoop dan mag deze retour zonder opgaaf van redenen. Wanneer je ontdekt dat het product beschadigd is afgeleverd dan moet je hier binnen 48 uur een melding van doen door een e-mail te sturen. Wanneer je een klacht hebt over het product, de levering of de service dan kun je deze indienen door een e-mail te sturen naar info@nostalgischekranen.nl of door een brief te sturen naar het adres dat op de website staat. Je krijgt van hen een bevestiging als zij het ontvangen hebben, en vervolgens zullen zij binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op je klacht geven.

  Laat jouw mening ook achter op ons onafhankelijke platform!

  Wij van NederlandReview verzamelen zoveel mogelijk échte klantervaringen zodat wij van elkaar kunnen leren wat de betere webshops, bedrijven en diensten zijn. Heb jij ervaring in het doen van een aankoop bij NostalgischeKranen.nl? Laat dan hier ook jouw mening achter over dit bedrijf, zo draag ook jij een steentje bij!

  Wat zijn de ervaringen met de webshop van NostalgischeKranen.nl? Kun je bij hen mooie kranen vinden met voldoende informatie om te weten of hij past?

  Nostalgische Kranen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nostalgische Kranen

  Uw beoordeling

  Quooker

  Schandalig geholpen. Na gemaakte leveringsfout door firma Nostalgische Kranen de verantwoordelijkheid volledig bij mij als klant gelegd. Zij waren niet bereid om ook maar iets van een oplossing te bieden. Ik zal nooit meer iets kopen bij deze firma.

  Door: Hanneke van den Berg25-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kraan

  Kraan besteld op 10 maart, levering zou binnen 5 dagen zijn. Helaas na 14 dagen nog niks gehoord of ontvangen. Op 26 maart toch maar eens gemaild en gebeld. Gelijk zowel telefonisch als via de mail reactie ontvangen dat hij morgen geleverd zou worden. Ik was wat sceptisch na het lezen van de reviews. Maar s’avonds mail ontvangen van bevestiging en vandaag 26 maart de bestelde kraan geleverd gekregen. Al met al erg tevreden. Communicatie had wat beter gekund omtrent de levering. Maar het contact was snel en plezierig en de kraan ontvangen.

  Door: R Dogger27-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Wie heeft ervaring slechte kraan

  Wie heeft ervaring met een keuken kraam als je hem open draait krijg je een behoorlijke Hammer geluid.

  Door: Rosenberg 21-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Nostalgische Kranen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Nostalgische Kranen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nostalgische Kranen actief?

  Nostalgische Kranen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nostalgische Kranen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.