NEWstairs
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

7

Service

10

Prijs

7

Leveren

9
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

04-09-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: willem en ria hazenberg

NEWstairs - traprenovatei

Marcel en Sepp hebben vandaag onze traprenovatie gedaan.

Wat een vaklui, en keurig meedenken met de klant, alles netjes opgeruimd.

Ook een pluim voor verkoper Jos,ook heel erg meedenkend.

Het is niet goedkoop maar dan heb je ook wel een super trap waar je jaren plezier van zult hebben.

Wij zin zeer Content

Willem en Ria Hazenberg

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Brands08-10-2017

Ik ben ook op zoek naar traprenovatie maar ik vond de prijs nogal hoog. Ik heb een dichte trap met 2 draaien, 12 treden totaal, kosten 6000 euro. Is dat te veel ten opzichte van wat u betaald heeft?21-04-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Raemon de Lange

NEWstairs - Binnen één dag een nieuwe trap

Onze oude trap was behoorlijk beschadigd en werd met de dag gevaarlijker. Snel op zoek dus naar een nieuwe trap, maar het mocht niet te lang duren voordat deze klaar was. Gelukkig vonden bij NEWstairs. Nadat wij contact op hadden genomen, kwamen er twee dagen later al een aantal medewerkers over de vloer om aan onze trap te werken. En toen ik diezelfde dag om 18.00 uur terugkeerde van kantoor, was de trap al helemaal klaar. We hebben er dus totaal geen overlast van gehad en ik ben ook nog eens heel erg blij met het eindresultaat. Super service mannen, ga zo door!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Starmix

  Starmix

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8,6Lees ervaringen
 • Witgoedhuis.nl

  Witgoedhuis.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen
 • Tommy Teleshopping

  Tommy Teleshopping

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over NEWstairs

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij NEWstairs?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen NEWstairs

NEWstairs is een familiebedrijf met een ruime ervaring op het gebied van traprenovatie en trapbekleding. Zij doen dit al meer dan tien jaar en hebben al ruim 6.000 trappen gerenoveerd en bekleed. Zij voorzien u van een persoonlijk advies, en ronden de opdracht helemaal af met de montage van de trapbekleding die u kiest. Om dit te kunnen doen beschikken zij over eigen vakmensen en regio-adviseurs door heel Nederland en België. De productontwikkeling gebeurt ook in eigen beheer. U ontvangt bij oplevering een garantiecertificaat voor de duur van 15 jaar. Hiermee hebt u volledige garantie op fabricagefouten en montage. Daar bovenop zijn zij ook nog eens CBW-gecertificeerd, dit geeft u als consument zekerheid van uw rechten. U kunt bij hen vrijblijvend meer informatie opvragen of een afspraak maken.

Diensten
NEWstairs biedt een oplossing voor iedere trap, of deze nu open, gesloten, van hout of beton is.  Zij hebben een uitgebreid NEWstairs kleurenpalet voor traptreden aan in houtdecoren en betonlook. Naast dit kleurenpalet bieden zij u een exclusief aanbod aan in veiligheidsprofielen, leuningen, balustrades en trapmodellen. Wanneer u dat wilt kunnen zij bij de uitvoering meteen uw hal- of overloopvloer meenemen. Ook kunt u ledverlichting in uw treden aan laten brengen voor extra sfeer en veiligheid. Met de online NEWstairs trapconfigurator kunt u alvast wat kleuren uitproberen en ideeën opdoen.


Stairway to Heaven

 • Verder kunt u bij NEWstairs kiezen uit het volgende menu:
 • Traprenovatie - Trap opknappen door deze binnen één dag te voorzien van een nieuw jasje. Dit kan door gebruik te maken van CPL overzettreden.
 • Trap bekleden – Laat de trap bekleden met laminaat of houten overzettreden.
 • Collectie – Met: Antislip-relief, Betonlook, Trapmodellen
 • Veiligheidsprofielen, Trapleuningen en Balustrades, Trapverlichting en Elite Vloeren.

De toplaag van de overzettreden van NEWstairs bestaan altijd uit CPL (Continuous Pressed Laminate).Daardoor is deze stoot- en slijtvast. Bovendien zijn ze daarnaast voorzien van een aluminium legering wat (-in)deuken en slijtage voorkomt.

Een prijsopgave wordt bij de trappen niet gegeven, dit kan ook niet, omdat een traprenovatie maatwerk is. Wel is een financiering mogelijk, waardoor u de traprenovatie achteraf kunt betalen.

Klachten
Er staat geen duidelijke klachtenprocedure op de website. Wel kunt u een terugbelverzoek indienen via de website, een online contactformulier invullen of contact leggen via telefoon, Facebook of Instagram. Het e-mail adres is info@newstairs.nl.

Vertel ons uw ervaringen
Aangezien het niet erg gebruikelijk is om ieder jaar opnieuw je trap te laten bekleden, omdat je je aan de afwerking ergert bijvoorbeeld, is het goed om je degelijk te oriënteren. Wanneer je dat hebt gedaan en eenmaal de trap hebt laten renoveren door NEWstairs dan horen wij hier graag wat jij van het geleverde werk vond. Positief of negatief dat maakt niet uit. Hier bij NederlandReview zijn wij een onafhankelijk platform dat ervaringen verzamelt van consumenten bij diverse webshops,winkels, bedrijven eb diensten .

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!