NederlandReview

  Ervaringen NewScientist

  New Scientist: een andere kijk op de wereld door wetenschap. Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen, naar hoe dingen werken, naar nieuwe wetenschappelijke onderzoeken, state of the art technologie of hou je gewoon van ideeën die de wereld veranderen? Dan is het magazine New Scientist wat voor jou. Wil je weten wat anderen van dit tijdschrift over wetenschap vinden? Lees dan verder.

  Wat is New Scientist?

  New Scientist is internationaal bekend. Het is namelijk internationaal een toonaangevend magazine over wetenschap en technologie. Vroeger bestond dit magazine niet als een Nederlandse editie, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Sinds juni 2013 is er ook een Nederlandse versie van dit magazine over wetenschap. New Scientist legt de focus op ideeën die de wereld veranderen en probeert hierbij altijd de balans te houden dus toegankelijkheid voor een breed publiek en diepgaande artikelen. Inmiddels is New Scientist meer dan alleen een magazine, zo worden er evenementen georganiseerd, zijn er speciale wetenschappelijke lezersreizen en publiceren ze elk jaar maar liefst tien populair wetenschappelijke boeken. En wellicht hebt je New Scientist ook wel eens gezien op Lowlands? Inmiddels is Lowlands Science een bekend onderdeel van het bekende festival.


  De Romeinen wisten meer dan jij misschien denkt!

  Voor wie is New Scientist?

  New Scientist is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld om zich heen. Ben je benieuwd naar wetenschapsnieuws? Kies je voor de spraakmakende opiniestukken of lees je graag spannende achtergrondartikelen? Dan is dit magazine iets voor jou. En een tijdschrift over wetenschap en techniek wat alleen een papieren versie heeft, zo gek zijn. Je kunt New Scientist natuurlijk ook lezen op je tablet. Zo ben jij op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van wetenschap en technologie en lees je zoals jij dat wilt. Ook de jongere wetenschap liefhebber kan zijn hart ophalen bij dit magazine. Het jongerenmerk Young Scientist is speciaal voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar oud. Elke maand vind je vier pagina’s voor de jonge onderzoeker in het magazine. Daarnaast is er ook een jongereneditie van New Scientist, een (populair)wetenschappelijke scheurkalender en een vakantieboek. Jong en oud kunnen dus hun wetenschappelijke kennisbehoefte vervullen met dit magazine.

  Waarom kies je voor New Scientist

  Je kiest voor dit magazine, omdat je meer wilt weten. Jij wilt meer dan alleen de koppen snellen in de krant. Je wilt weten waarom dingen zo zijn en houdt ervan om op de hoogte te zijn van het wetenschapsnieuws. Voor de fijne mix van toegankelijke artikelen en stukken met meer diepgang kun je absoluut bij dit tijdschrift terecht.

  Voordelen van New Scientist

  New Scientist richt zich op meer dan alleen de volwassenen die meer willen weten. Ze denken hier ook aan de jonge onderzoeker. Dit zie je terug aan het jonge merk Young Scientist. Ook het feit dat je dit magazine op de tablet kunt lezen, met de app Bliyoo, maakt het een tijdschrift met een plus. Ook mensen die geen tijd of zin hebben om aan een abonnement vast te zitten, kunnen met New Scientist uit de voeten. Zo kun je dit magazine ook lezen in Blendle. Daar kun je losse artikelen uit dit tijdschrift kopen. Hierdoor lees, en betaal, je alleen voor dingen die je boeien. Je hoeft dus niet te betalen voor dingen die je niet leest.

  Contact opnemen met New Scientist

  Als je een vraag hebt, zou je eerst een kijkje kunnen nemen op de FAQs pagina van New Scientist. Hier vind je antwoorden op vragen over abonnementen, adreswijzigingen, digitale edities, de klantomgeving Mijn New Scientist en product bestellingen. Heb je een andere vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht voor New Scientist? Dan wil je iemand hebben die jouw vraag kan beantwoorden. Je kunt op verschillende manieren in contact komen met het magazine. Zo zijn ze te bereiken via social media. Je vindt hen op Twitter, Facebook, Google+, Instagram en ook op YouTube. Stuur je liever een bericht per mail? Dat kan via een mailadres, een contactformulier of old school met de post. Ook mensen die het liefst even bellen kunnen makkelijk contact opnemen met New Scientist. Je kunt de lezersservice telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

  Ervaringen New Scientist

  Ben je al jarenlang trouwe abonnee of pas net lid? Wat je ervaringen met New Scientist ook zijn: andere wetenschaps liefhebbers zijn nieuwsgierig naar jouw recensie over New Scientist. Heb je heel even de tijd om jouw review over New Scientist te delen?
     

  Twijfel je om een abonnement te nemen op NewScientist? Lees hier reviews van abonnees en lezers over het wetenschapstijdschrift! Diepgaand? Leesbaar?

  NewScientist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NewScientist

  Uw beoordeling

  boek, Bestaat zwaartekracht

  Je bestelt je boek, krijg geen melding dat het boek niet meer leverbaar is vervolgens betaal je je boek via ideal. Alles is O.K Daarna hoor ik niets meer ook geen mail. Na 6 dagen ben ik gaan bellen, antwoord, nee dat boek is niet leverbaar, Maar waarom krijg ik dan niet een berichtje. Ja ja ja weet ik ook niet. Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd, en mijn geld terug gevraagd dat zou worden gedaan. Nu 17 juli nog niets vernomen. Weer gebeld over de teruggave van het geld. Dan krijg je te horen dat het niet is over gemaakt en dat ik nog 10dagen op mijn eigen geld moet wachten.

  Door: J. van Driel17-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Leuk kado!

  Iedereen heeft denk ik wel een soort alwetend neefje. Ik in ieder geval wel. De knul leest boeken in het Latijn en wint de ene na de andere wiskundeprijs. Ga daar maar eens een leuk en betaalbaar kerstkadi voor vinden. Na wat google kwam ik terecht op de website van de NewScientist. Ik kwam daar een mooie aanbieding tegen voor wat losse nummers en een najaarskalender. Ik heb de tijdschriften snel binnengekregen en heb ze vandaag gegeven. Hij was er erg blij mee.

  Ik heb de nummers even doorgekeken en hoewel het niveau hoog is, heb ik me verbaasd over hoe interessant de onderwerpen zijn. Ik ga vandaag nog een DVD bestellen, hopelijk heb ik die morgen al in huis, maar anders wordt het overmorgen. In ieder geval: echt een aanrader als je je wat wilt verdiepen. Fijne kerst!

  P.S: Ik heb nog even op de site zitten kijken let wel goed op de verschillende niveaus.

  Door: Anoniem26-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is NewScientist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over NewScientist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NewScientist actief?

  NewScientist is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NewScientist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.