NederlandReview

    Ervaringen Newpharma

    Wat? Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website.

    Over Newpharma

    Dit bedrijf is een ware Belgische apotheek. Het is een internet apotheek met dezelfde kwaliteitswaarborgen als een normale apotheek. Alle producten zijn Belgische artikelen en er wordt dus niets geïmporteerd. Kwaliteit staat voorop en het moet natuurlijk aan alle eisen van de Belgische markt voldoen.

    Het bedrijf is een onderdeel van Newpharma bvba, Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België. 043431013. De apotheker-titularis ervan is apotheker Aline Légipont. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Newpharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.


    De site heeft een vermelding bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online apotheken moet controleren. Je vindt Newpharma (Apotheek Newpharma bvba - 4020 Luik) in de FAGG lijst van de apotheken die een vergunning hebben.

    Het bedrijf heeft een assortiment van meer dan 30.000 producten welke binnen een dag geleverd worden. Het bedrijf gebruikt 750 verschillende merken.

    Het bedrijf heeft een team van apothekers en apothekersassistenten welke de bestellingen voorbereiden en controleren. De klanten dienst is 24 uur per dag via de mail of telefoon te bereiken (op werkdagen). De producten worden gecontroleerd en up-to-date gehouden. Natuurlijk zijn je gegevens gewaarborgd. In Nederland worden alle producten vanaf 49 euro gratis bezorgd.

    Koefnoen - Ipie in de apotheek

    Diensten van Newpharma

    Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan de volgende groepen:
    Schoonheid & Cosmetica, Afslanking, Geneesmiddelen (zonder voorschrift), Vitamines & Nutritherapie, Zwangerschap, - Baby - ,Kinderen, 50+, Natuurgeneeskunde, Seksualiteit & Hygiëne, Welzijn, Eerste hulp & Thuiszorg, Dieren en Promo's

    Klachten, tips en complimenten over Newpharma

    Er is een klantenservice weke 24 uur per dag bereikbaar is (op werkdagen) via de mail en per telefoon. Hier kun je natuurlijk ook een klacht indienen of een compliment geven.

    Heb jij ervaring met Newpharma?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Newpharma. Is deze online apotheek betrouwbaar en zijn je medische gegevens veilig? Is er gratis levering en advies?

    Newpharma
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    5
    28% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Nordic Arctic Cod Liver Oil en Weleda wilde rozen oogcontourcreme


    Ik was wat in twijfel na de serie…

    Ik was wat in twijfel na de serie negatieve reviews van de laatste tijd over NewPharma. Dit bleek vanuit mijn ervaring niet terecht. Bij mij werd alles netjes, compleet en tijdig geleverd zoals het hoort. Ik ben tevreden.

    Joseph, Orthomoleculair drogist uit Utrecht.

    Door: Joseph08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Creme

    Verkeerd (en goedkoper) product geleverd gekregen.
    Na 3 weken nog geen oplossing aangeboden gekregen

    Door: Mieke18-05-2020
    Henk03-06-2020

    Niet bestellen mensen! Producten worden niet geleverd en er is geen contact mogelijk. Naar het geld kan je fluiten...niet doen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Face cream

    First I was waiting for 2 weeks to learn that the product I have ordered is no longer available,they decided to refund my order and promised to do so within 5 working days... 16 days ago. Money still not returned.
    Do not order there, the service is horrible, they ignore your emails for weeks.

    Door: Anna 16-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Product in geopende toestand ontvangen!

    Ik ben hier al 5 jaar klant en het gaat enkel bergaf sinds het afgelopen jaar: er is altijd wel iets fout met de levering, deze keer zat de Acerola vitamine C in reeds geopende toestand in de doos!!!
    Vorige keer ontbrak één van de producten en moest ik lang wachten voor ik mijn geld terug kreeg terwijl ze zelf toegaven dat ze het product niet hadden geleverd omdat hun stock niet klopte.
    Last but not least: ze leveren altijd later dan ze beloven, nooit binnen 24u, dit was zo al voor het corona tijdperk aanbrak.

    Door: Bram04-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    BAD - 11 days passed - no order, no response to my emails

    11 days - order not sent, no answer to messages
    I ordered 11 days ago and my order is still not sent to me. On the website, they state that the delivery will take "a couple of days more than normal" but it's way way longer. They also ignore all my messages.
    Do not order there.

    Door: Anna30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    medicatie

    Handige website waar je snel alles kan terugvinden.
    Speciaal bij deze webwinkel besteld omdat zij alles op stock zouden hebben, maar na meer dan een week nog steeds niets geleverd!
    Geen reactie op mails, en niet telefonisch te bereiken. Er is zelf geen telefoonnummer terug te vinden.
    Geen probleem om te bestellen en ook onmiddellijk te betalen bij de bestelling, maar nadien een vlotte levering is blijkbaar wel teveel gevraagd...

    Door: Rudy24-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    gezichtscreme

    Bestelling op 25 feb 2020 geplaatst. Ik zou het product na 24 uur krijgen. Aangezien ik in Rotterdam woon dacht ik bij mijzelf ( vertraging tot 3 dagen is ook normaal). Inmiddels zijn we 10 dagen verder en 2 belooftes per email verder (laatste beloofte 4 dagen geleden) maar nog steeds niets gezien!! product is op voorraad dat is het probleem niet en ik woon in Rotterdam niet op de Himalayas dus afstand is ook niet het probleem. Vlase belooftes en trage reacties op emails. Achteraf gezien had ik het voor een tientje meer via een andere website moeten bestellen. Ik zal het nooit meer doen.

    Door: M. Rash06-03-2020
    M. Rash06-03-2020

    Ik vergat helaas op de knoop te drukken (IK ZOU HIER NOOIT MEER KOPEN)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Eucerin Sensitive

    De eerste, maar zéker niet de laatste keer dat ik gebruik maak van Newpharma. Gisteren besteld, de volgende dag in huis. Van België naar Nederland. Geweldig!

    Door: Stella05-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Producten Clinique

    Helaas nooit mijn bestelde en betaalde producten ontvangen. Reageren niet op mijn mails. Bestel hier nooit meer wat.

    Door: Mildred22-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Telizen

    Levering is nooit aangekomen ik had voor 70 euro medicijnen voor mijn kat besteld dus had ze ook dringend nodig. Newpharma kwam als goedkoopste uit de bus maar helaas geen levering.. idd niet telefonisch bereikbaar op mail graveren ze niet. Wat helpt is via Messenger daar heb ik dagelijks berichten achter gelaten en dat hielp ze hebben keurig na 2 en halve week mijn geld terug gestort zodat ik elders kon bestellen

    Door: Corinne Stremler10-02-2020
    Frank Broersma15-02-2020

    12-2-2020, 3 tubes huidzalf besteld. Op 14 -2 -2020 netjes ontvangen per post. keurig verpakt!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Gezichts producten

    De levering duurt 1 werkdag langer als dat ze vermelden. Maar de producten komen dan ook uit België dus had ik ook wel verwacht. Alles zat er bij en ook keurig verpakt. Niks mis mee!

    Door: Louise Van Den Akker09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    gel

    Op 16 okt besteld, een kleine bestelling. 2 maal een gel. Tot op heden nog steeds niks gehad. Staat nog steeds ''in behandeling''. We zijn nu de 21 ste.
    NOOIT koop ik daar nog iets.

    Door: Mondelaers20-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    3 gezichtsproducten

    Scheelde veel geld met onze apotheek; dus ben gaan bestellen bij Newpharma. Na enkele dagen kwam het pakketje . Zat een van de 3 producten er niet bij. Zat een flyer in de doos met 2 telefoonnummers . Duitsland en Oostenrijk . Jee dacht ik mijn duits .... maar goed ik bellen ... nummer niet bereikbaar .. toen mail gestuurd ( inmiddels tussendoor de reviews gelezen wat niet veel goeds voorspelde...) maar goed ik mailen . Kreeg die avond nette mail terug met excuus en dat her product alsnog werd verzonden. Nog had ik er, gezien de slechte reviews , een hard hoofd in . Maar nee hoor . Dag erna ... netjes ontvangen . Ja denk ik dan ... zoiets kan gebeuren en het is tenslotte netjes opgelost . Scheelt qua prijs veel met Nederland .... dus geef ze een dikke voldoende !

    Door: Nancy22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    metagenics capsules

    Dit is de tweede keer, dat er gewoon niet geleverd wordt. Ook kan geen contact worden opgenomen en wordt niet gereageerd op mail hierover.
    Ik vind het vreemd als een bedrijf als deze hun telefoonnummer niet prijs geeft op de website. Komt dit doordat de service zo slecht is?

    Door: Marjolein22-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tevreden met eerste aankoop

    Plus: prijs, factuur en website
    Min: levertijden niet duidelijk

    Door: Kitty12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    loze beloften newpharma deden mij naar viata overstappen

    Ik lees dat velen hetzelfde probleem ondervinden. Men belooft volgende dag te leveren, maar newpharma kan het niet waarmaken. Als het zelden misloopt, dan zou het nog geloofwaardig zijn. Is het blijkbaar niet. Ik ben overgeschakeld naar Viata.nl. Daar maken ze echt waar wat ze beloven. Heb al verschillende malen net voor 19u besteld en de volgende dag werd het netjes geleverd.

    Door: Marie V.21-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplichting .

    Dit bedrijf is een zeepbel hier moet je niets bestellen ze nemen de telefoon niet op je bent aan dit bedrijf alleen maar geld kwijt waarschuw vrienden en familie geen zaken doen met deze criminelen.

    Door: Sam08-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    absurd trage bezorging

    Het bestelde pakket is aangekomen 3 dagen + 6 uren nadat ik het besteld had

    Veel langer dan de op de website beloofde 24 uren

    NewPharma weigert compensatie te bieden

    Door: Paul13-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    gewaarschuwd

    Al die negatieve reviews zeggen genoeg over Newpharma.... was op punt een en ander te gaan bestellen maar dat zal ik dus niet doen bij deze amateurs. En zeggen dat dit "bedrijf" eind vorig jaar werd overgenomen door Colruyt ! Werk aan de winkel!
    Ik ga naar de apotheek op de hoek , betaal enkele euro's meer maar wordt wel correct behandeld.

    Door: philippe02-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Eens en nooit weer

    Ook ik heb me laten verleiden hier te bestellen. Besteld op dinsdagavond , producten zouden dus donderdag geleverd moeten worden. Helaas was op donderdag de status nog altijd ongewijzigd en niets verzonden. Ik heb een email gestuurd, waarbij ik nu nog steeds wacht op een antwoord.

    Uiteindelijk op vrijdag bericht dat het pakket kan worden opgehaald, valt toch nog mee dacht ik. Maar net als andere mensen ook slechts een deel van de bestelling. Met een standaard briefje erbij , dat de rest helaas niet op voorraad was. Staat nog op dat briefje "...gelukkig komt dit bijna nooit voor...." Nee, natuurlijk! Vandaar ook een standaard briefje waarop enkel het bedrag nog handmatig ingevuld moet worden. Geld zou ik zo snel mogelijk teruggestort krijgen, ben benieuwd!

    Gelukkig betaald met creditcard, dus mocht de terugbetaling te lang duren zal ik niet aarzelen om een officieel klacht neer te leggen bij VISA.

    Mensen wees gewaarschuwd! Als jullie tenminste slimmer zijn dan mij en EERST de reviews bekijken....

    Door: Patrick Spaan05-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Newpharma

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Newpharma een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 29 ervaringen geplaatst over Newpharma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Newpharma actief?

    Newpharma is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Newpharma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.