NederlandReview

    Ervaringen Newpharma

    Wat? Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website.

    Over Newpharma

    Dit bedrijf is een ware Belgische apotheek. Het is een internet apotheek met dezelfde kwaliteitswaarborgen als een normale apotheek. Alle producten zijn Belgische artikelen en er wordt dus niets geïmporteerd. Kwaliteit staat voorop en het moet natuurlijk aan alle eisen van de Belgische markt voldoen.

    Het bedrijf is een onderdeel van Newpharma bvba, Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België. 043431013. De apotheker-titularis ervan is apotheker Aline Légipont. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Newpharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.


    Koefnoen - Ipie in de apotheek

    De site heeft een vermelding bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online apotheken moet controleren. Je vindt Newpharma (Apotheek Newpharma bvba - 4020 Luik) in de FAGG lijst van de apotheken die een vergunning hebben.

    Het bedrijf heeft een assortiment van meer dan 30.000 producten welke binnen een dag geleverd worden. Het bedrijf gebruikt 750 verschillende merken.

    Het bedrijf heeft een team van apothekers en apothekersassistenten welke de bestellingen voorbereiden en controleren. De klanten dienst is 24 uur per dag via de mail of telefoon te bereiken (op werkdagen). De producten worden gecontroleerd en up-to-date gehouden. Natuurlijk zijn je gegevens gewaarborgd. In Nederland worden alle producten vanaf 49 euro gratis bezorgd.

    Diensten van Newpharma

    Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan de volgende groepen:
    Schoonheid & Cosmetica, Afslanking, Geneesmiddelen (zonder voorschrift), Vitamines & Nutritherapie, Zwangerschap, - Baby - ,Kinderen, 50+, Natuurgeneeskunde, Seksualiteit & Hygiëne, Welzijn, Eerste hulp & Thuiszorg, Dieren en Promo's

    Klachten, tips en complimenten over Newpharma

    Er is een klantenservice weke 24 uur per dag bereikbaar is (op werkdagen) via de mail en per telefoon. Hier kun je natuurlijk ook een klacht indienen of een compliment geven.

    Heb jij ervaring met Newpharma?

    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview.nl. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview.nl is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Newpharma. Is deze online apotheek betrouwbaar en zijn je medische gegevens veilig? Is er gratis levering en advies?

    Newpharma
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4,4
    17% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    7,2
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    gel

    Op 16 okt besteld, een kleine bestelling. 2 maal een gel. Tot op heden nog steeds niks gehad. Staat nog steeds ''in behandeling''. We zijn nu de 21 ste.
    NOOIT koop ik daar nog iets.

    Door: Mondelaers 20-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    3 gezichtsproducten

    Scheelde veel geld met onze apotheek; dus ben gaan bestellen bij Newpharma. Na enkele dagen kwam het pakketje . Zat een van de 3 producten er niet bij. Zat een flyer in de doos met 2 telefoonnummers . Duitsland en Oostenrijk . Jee dacht ik mijn duits .... maar goed ik bellen ... nummer niet bereikbaar .. toen mail gestuurd ( inmiddels tussendoor de reviews gelezen wat niet veel goeds voorspelde...) maar goed ik mailen . Kreeg die avond nette mail terug met excuus en dat her product alsnog werd verzonden. Nog had ik er, gezien de slechte reviews , een hard hoofd in . Maar nee hoor . Dag erna ... netjes ontvangen . Ja denk ik dan ... zoiets kan gebeuren en het is tenslotte netjes opgelost . Scheelt qua prijs veel met Nederland .... dus geef ze een dikke voldoende !

    Door: Nancy 22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    metagenics capsules

    Dit is de tweede keer, dat er gewoon niet geleverd wordt. Ook kan geen contact worden opgenomen en wordt niet gereageerd op mail hierover.
    Ik vind het vreemd als een bedrijf als deze hun telefoonnummer niet prijs geeft op de website. Komt dit doordat de service zo slecht is?

    Door: Marjolein 22-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Tevreden met eerste aankoop

    Plus: prijs, factuur en website
    Min: levertijden niet duidelijk

    Door: Kitty 12-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    loze beloften newpharma deden mij naar viata overstappen

    Ik lees dat velen hetzelfde probleem ondervinden. Men belooft volgende dag te leveren, maar newpharma kan het niet waarmaken. Als het zelden misloopt, dan zou het nog geloofwaardig zijn. Is het blijkbaar niet. Ik ben overgeschakeld naar Viata.nl. Daar maken ze echt waar wat ze beloven. Heb al verschillende malen net voor 19u besteld en de volgende dag werd het netjes geleverd.

    Door: Marie V. 21-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Oplichting .

    Dit bedrijf is een zeepbel hier moet je niets bestellen ze nemen de telefoon niet op je bent aan dit bedrijf alleen maar geld kwijt waarschuw vrienden en familie geen zaken doen met deze criminelen.

    Door: Sam 08-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    absurd trage bezorging

    Het bestelde pakket is aangekomen 3 dagen + 6 uren nadat ik het besteld had

    Veel langer dan de op de website beloofde 24 uren

    NewPharma weigert compensatie te bieden

    Door: Paul 13-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    gewaarschuwd

    Al die negatieve reviews zeggen genoeg over Newpharma.... was op punt een en ander te gaan bestellen maar dat zal ik dus niet doen bij deze amateurs. En zeggen dat dit "bedrijf" eind vorig jaar werd overgenomen door Colruyt ! Werk aan de winkel!
    Ik ga naar de apotheek op de hoek , betaal enkele euro's meer maar wordt wel correct behandeld.

    Door: philippe 02-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Eens en nooit weer

    Ook ik heb me laten verleiden hier te bestellen. Besteld op dinsdagavond , producten zouden dus donderdag geleverd moeten worden. Helaas was op donderdag de status nog altijd ongewijzigd en niets verzonden. Ik heb een email gestuurd, waarbij ik nu nog steeds wacht op een antwoord.

    Uiteindelijk op vrijdag bericht dat het pakket kan worden opgehaald, valt toch nog mee dacht ik. Maar net als andere mensen ook slechts een deel van de bestelling. Met een standaard briefje erbij , dat de rest helaas niet op voorraad was. Staat nog op dat briefje "...gelukkig komt dit bijna nooit voor...." Nee, natuurlijk! Vandaar ook een standaard briefje waarop enkel het bedrag nog handmatig ingevuld moet worden. Geld zou ik zo snel mogelijk teruggestort krijgen, ben benieuwd!

    Gelukkig betaald met creditcard, dus mocht de terugbetaling te lang duren zal ik niet aarzelen om een officieel klacht neer te leggen bij VISA.

    Mensen wees gewaarschuwd! Als jullie tenminste slimmer zijn dan mij en EERST de reviews bekijken....

    Door: Patrick Spaan 05-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    levering nooit ontvangen

    levering nooit ontvangen, geen reactie via mail, geen telefoon nr te vinden.

    Door: Norbert van Schie 11-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Slechte levering, geen contact

    Verkeerde levering, en nu lees ik overige reviews! Wat een slechte reviews! Geen contact mogelijk, dus ik wacht maar met terugsturen want anders geen geld terug én geen producten. Heb spijt hier besteld te hebben! Eens en nooit meer!

    Door: Karin 06-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Geleverd volgens afspraak

    Ik had afgelopen vrijdagmiddag vanuit Nederland besteld , daarna de bevestiging en later de dpd volgcode ontvangen. De produkten waren goed verpakt en volgens levereringsvoorwaarden keurig op tijd ontvangen.

    Door: Ester 20-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Slecht

    Dieetvoer voor mijn hond besteld en meteen betaald. Had ik eerst maar reviews gelezen. 2.5 dag later staat er dat mijn bestelling nog steeds word voorbereid in de apotheek. Terwijl er stond dat t allemaal wel op voorraad was. Anders had ik t ook niet besteld bij hun. Heb via de site al een bericht gestuurd maar na t lezen van alle reviews denk ik niet dat ik een reactie ga krijgen. En t bestelde voer moet ik ook nog maar afwachten of dat wel geleverd gaat worden. Heb er een hard hoofd in. Ik zeg betaal maar iets meer op andere sites waar je wel de volgende dag je bestelling geleverd krijgt! Ow ja telefonisch zijn ze niet te bereiken.

    Door: Charlotte 06-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Slechte levering

    Bestellen wij voor het hele gezin al 3 jaar vitamine bij Newpharma (1 tablet per dag). Krijgen wij dit keer in plaats van levering een vraag waarom wij al 3 jaar vitamine nemen? Of wij dat kunnen uitleggen.
    Nooit meegemaakt!
    Onze bestelling is in ieder geval gecanceld. Nu maar zien of we onze centen nog ooit terugzien

    Door: E van L 14-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    geen enkel contact mogelijk

    We hebben een tandenpasta besteld die in Nederland en Duitsland niet meer leverbaar was. Heel blij dat we deze nog wel via NewPharma konden bestellen. Meteen 12 tubes besteld, omdat ze schijnbaar uit het assortiment zouden gaan. Na ontvangst blijkt het een andere tandenpasta te zijn. Toch geprobeerd, maar mijn gevoelige tandvlees werd alleen maar erger. Na een mailtje aan NewPharma, kon ik de 10 tubes retour sturen en zou meteen het bedrag worden teruggestort.

    3 weken later en heel veel pogingen om contact te krijgen, hoor ik niets. Alsof het bedrijf van de aardbodem is verdwenen. Telefonisch krijg je constant hetzelfde bandje dat ze het momenteel te druk hebben en de telefoon niet kunnen beantwoorden. Maakt niet uit op welk tijdstip of welke dag, elke keer hetzelfde liedje.
    Het invullen van een contactformulier via hun site, levert helaas ook geen contact op.
    De diverse mailtje die ik nu steeds stuur, worden niet beantwoord.
    Ik ga nog een boze brief schrijven en mocht dat niets opleveren, ga ik rechtsbijstand inschakelen. Voor een relatief laag bedrag van 50,- wel heel veel moeite. Maar nu gaat het om een principekwestie. Ik laat het hier zeker niet bij zitten.

    Door: Lucia Arts 27-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Extreem late levering

    Bestelling plaatsen op 1 mei en levering zou daags nadien plaats vinden. Op 12 mei (!!!!)nog steeds niets ontvangen. Uren tijdverspilling met mailen,telefoneren,etc... Nagenoeg nooit reactie en telefonisch steeds antwoordapparaat met de melding dat kantoren gesloten zijn,nochtans steeds getelefoneerd tijdens de openingsuren die op het antwoordapparaat worden weergegeven. Kafka in de hoogst mogelijke graad. Intussen zou ik zowaar bestelling mogen verwachten op 15 mei. Met andere woorden 14 kalenderdagen na dato...Als bestelling effectief gaat geleverd worden,best met 2 woorden spreken...

    Door: Davy Addiers 12-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    TRAAG en non responsive

    De beloofde 24 uurs service wordt bij lange na niet gehaald, zal 3 dagen worden na blijkt. Ook de klantenservice werkt op zijn Belgisch. Brrrrrr...1x en nooit weer.

    Door: R de J 27-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Geen levering en communicatie stopt

    Nadat een bestelling niet geleverd is dit via het contact formulier gemeld.
    Waarschijnlijkmop verkeerde adres afgeleverd.
    Men start een en onderzoek bij transporteur.
    3 weken na de geplande levering nog steeds geen levering en al een week geen reactie meer op verzoeken.
    Tot op heden zeer teleur gesteld.

    Door: Paul 17-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Newpharma

    Uw beoordeling