NederlandReview

    Ervaringen Newpharma

    Wat? Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze website. 

    Over Newpharma
    Dit bedrijf is een ware Belgische apotheek. Het is een internet apotheek met dezelfde kwaliteitswaarborgen als een normale apotheek. Alle producten zijn Belgische artikelen en er wordt dus niets geïmporteerd. Kwaliteit staat voorop en het moet natuurlijk aan alle eisen van de Belgische markt voldoen.  

    Het bedrijf is een onderdeel van Newpharma bvba, Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik, België. 043431013. De apotheker-titularis ervan is apotheker Aline Légipont. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 9u tot 12u30 en van 14u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Newpharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.


    Koefnoen - Ipie in de apotheek

    De site heeft een vermelding bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online apotheken moet controleren. Je vindt Newpharma (Apotheek Newpharma bvba - 4020 Luik) in de FAGG lijst van de apotheken die een vergunning hebben.

    Het bedrijf heeft een assortiment van meer dan 30.000 producten welke binnen een dag geleverd worden. Het bedrijf gebruikt 750 verschillende merken. 

    Het bedrijf heeft een team van apothekers en apothekersassistenten welke de bestellingen voorbereiden en controleren. De klanten dienst is 24 uur per dag via de mail of telefoon te bereiken (op werkdagen).  De producten worden gecontroleerd en up-to-date gehouden. Natuurlijk zijn je gegevens gewaarborgd. In Nederland worden alle producten vanaf 49 euro gratis bezorgd. 

    Diensten van Newpharma
    Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij aan de volgende groepen: 
    Schoonheid & Cosmetica, Afslanking,  Geneesmiddelen (zonder voorschrift),  Vitamines & Nutritherapie,  Zwangerschap, - Baby - ,Kinderen,  50+,  Natuurgeneeskunde,  Seksualiteit & Hygiëne,  Welzijn,  Eerste hulp & Thuiszorg,  Dieren en  Promo's

    Klachten, tips en complimenten over Newpharma
    Er is een klantenservice weke 24 uur per dag bereikbaar is (op werkdagen) via de mail en per telefoon. Hier kun je natuurlijk ook een klacht indienen of een compliment geven. 

    Heb jij ervaring met Newpharma? 
    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview.nl. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview.nl is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Newpharma. Is deze online apotheek betrouwbaar en zijn je medische gegevens veilig? Is er gratis levering en advies?

    Newpharma
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    4,2
    7% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    2,6

    Prijs

    7,2

    Leveren

    2,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichting .

    Sam08-06-2018

    Dit bedrijf is een zeepbel hier moet je niets bestellen ze nemen de telefoon niet op je bent aan dit bedrijf alleen maar geld kwijt waarschuw vrienden en familie geen zaken doen met deze criminelen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    absurd trage bezorging

    Paul13-02-2018

    Het bestelde pakket is aangekomen 3 dagen + 6 uren nadat ik het besteld had

    Veel langer dan de op de website beloofde 24 uren

    NewPharma weigert compensatie te bieden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    gewaarschuwd

    philippe02-02-2018

    Al die negatieve reviews zeggen genoeg over Newpharma.... was op punt een en ander te gaan bestellen maar dat zal ik dus niet doen bij deze amateurs. En zeggen dat dit "bedrijf" eind vorig jaar werd overgenomen door Colruyt ! Werk aan de winkel!
    Ik ga naar de apotheek op de hoek , betaal enkele euro's meer maar wordt wel correct behandeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Newpharma komt belofte niet na... Neppharma

    Adriaan14-01-2018

    Het bedrijf Newpharma zegt op de website (newpharma.nl), dat de levering binnen 24 uur plaatsvind. Ook staat er dat meer dan 90% van de bestellingen die voor 12.00 uur worden doorgegeven, de volgende dag geleverd worden. Op dinsdag voor 12.00 uur heb ik een bestelling gedaan. Op de website van Newphama staat dat alles op voorraad is. Vrijdag ben ik maar eens gaan bellen waar het blijft. Dan krijg je te horen, dat het niet op voorraad was bij de leverancier en het waarschijnlijk begin volgende week geleverd wordt. Newpharma heeft blijkbaar zelf geen artikelen op voorraad.

    Bij Newphama wordt je genept.
    1. Binnen 24 uur levering blijkt niet waargemaakt en dat meer dan 90% wel op tijd zou zijn, kan niemand controleren.
    2. Newpharma doet voorkomen dat ze zelf artikelen op voorraad hebben. Dit blijkt niet zo te zijn.

    Er is ter compensatie een koringscode van 10% op de volgende bestelling. Die kortingscode mogen ze houden. Wij zullen niets meer bestellen bij deze Neppharma.

    Newpharma Klantendienst15-01-2018

    Beste Adriaan, wij danken u voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat uw bestelling te laat geleverd werd. Wij kunnen u verzekeren dat meer dan 90% van de bestellingen tijdig verzonden en geleverd worden. Spijtig genoeg kan het inderdaad uitzonderlijk gebeuren dat een bestelling met een beetje vertraging verzonden en/of geleverd wordt. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat dit zo weinig mogelijk gebeurd. Betreffende uw opmerking over onze voorraad : wij beschikken inderdaad niet over de 30 000 producten die op onze website verkocht worden. Dit zou technisch niet mogelijk zijn. Wij beschikken wel over een groot aantal producten in onze eigen voorraad, en voor de rest hebben wij verschillende leveranciers die ons meerdere keren per dag leveren, wat ervoor zorgt dat een bestelling die 's morgens geplaatst word, al 's avonds verzonden zal worden. Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groeten, het Newpharma-team

    Adriaan15-01-2018

    Newpharma kan niet aantonen dat meer dan 90% op tijd geleverd wordt. Niemand kan het ook controleren. Gezien alle reacties op internet lijkt het mij waarschijnlijker dat 90% niet op tijd geleverd wordt. Newpharma geeft dus inderdaad toe gejokt te hebben over het op voorraad hebben. Het merendeel hebben ze niet zelf op voorraad. De website doet echter voorkomen, dat wel alles op voorraad is. Vandaag hebben we eindelijk na een week de bestelling ontvangen. Helaas niet compleet, want het zou niet op voorraad zijn bij de leverancier. Volgens de website van Newpharma is het echter nog steeds op voorraad. Newpharma... een bedrijf van liegen en bedriegen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Eens en nooit weer

    Patrick Spaan05-01-2018

    Ook ik heb me laten verleiden hier te bestellen. Besteld op dinsdagavond , producten zouden dus donderdag geleverd moeten worden. Helaas was op donderdag de status nog altijd ongewijzigd en niets verzonden. Ik heb een email gestuurd, waarbij ik nu nog steeds wacht op een antwoord.

    Uiteindelijk op vrijdag bericht dat het pakket kan worden opgehaald, valt toch nog mee dacht ik. Maar net als andere mensen ook slechts een deel van de bestelling. Met een standaard briefje erbij , dat de rest helaas niet op voorraad was. Staat nog op dat briefje "...gelukkig komt dit bijna nooit voor...." Nee, natuurlijk! Vandaar ook een standaard briefje waarop enkel het bedrag nog handmatig ingevuld moet worden. Geld zou ik zo snel mogelijk teruggestort krijgen, ben benieuwd!

    Gelukkig betaald met creditcard, dus mocht de terugbetaling te lang duren zal ik niet aarzelen om een officieel klacht neer te leggen bij VISA.

    Mensen wees gewaarschuwd! Als jullie tenminste slimmer zijn dan mij en EERST de reviews bekijken....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    levering nooit ontvangen

    Norbert van Schie11-12-2017

    levering nooit ontvangen, geen reactie via mail, geen telefoon nr te vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte levering, geen contact

    Karin06-10-2017

    Verkeerde levering, en nu lees ik overige reviews! Wat een slechte reviews! Geen contact mogelijk, dus ik wacht maar met terugsturen want anders geen geld terug én geen producten. Heb spijt hier besteld te hebben! Eens en nooit meer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Geleverd volgens afspraak

    Ester20-09-2017

    Ik had afgelopen vrijdagmiddag vanuit Nederland besteld , daarna de bevestiging en later de dpd volgcode ontvangen. De produkten waren goed verpakt en volgens levereringsvoorwaarden keurig op tijd ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Slecht

    Charlotte 06-09-2017

    Dieetvoer voor mijn hond besteld en meteen betaald. Had ik eerst maar reviews gelezen. 2.5 dag later staat er dat mijn bestelling nog steeds word voorbereid in de apotheek. Terwijl er stond dat t allemaal wel op voorraad was. Anders had ik t ook niet besteld bij hun. Heb via de site al een bericht gestuurd maar na t lezen van alle reviews denk ik niet dat ik een reactie ga krijgen. En t bestelde voer moet ik ook nog maar afwachten of dat wel geleverd gaat worden. Heb er een hard hoofd in. Ik zeg betaal maar iets meer op andere sites waar je wel de volgende dag je bestelling geleverd krijgt! Ow ja telefonisch zijn ze niet te bereiken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Slechte levering

    E van L14-08-2017

    Bestellen wij voor het hele gezin al 3 jaar vitamine bij Newpharma (1 tablet per dag). Krijgen wij dit keer in plaats van levering een vraag waarom wij al 3 jaar vitamine nemen? Of wij dat kunnen uitleggen.
    Nooit meegemaakt!
    Onze bestelling is in ieder geval gecanceld. Nu maar zien of we onze centen nog ooit terugzien

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    geen enkel contact mogelijk

    Lucia Arts27-06-2017

    We hebben een tandenpasta besteld die in Nederland en Duitsland niet meer leverbaar was. Heel blij dat we deze nog wel via NewPharma konden bestellen. Meteen 12 tubes besteld, omdat ze schijnbaar uit het assortiment zouden gaan. Na ontvangst blijkt het een andere tandenpasta te zijn. Toch geprobeerd, maar mijn gevoelige tandvlees werd alleen maar erger. Na een mailtje aan NewPharma, kon ik de 10 tubes retour sturen en zou meteen het bedrag worden teruggestort.

    3 weken later en heel veel pogingen om contact te krijgen, hoor ik niets. Alsof het bedrijf van de aardbodem is verdwenen. Telefonisch krijg je constant hetzelfde bandje dat ze het momenteel te druk hebben en de telefoon niet kunnen beantwoorden. Maakt niet uit op welk tijdstip of welke dag, elke keer hetzelfde liedje.
    Het invullen van een contactformulier via hun site, levert helaas ook geen contact op.
    De diverse mailtje die ik nu steeds stuur, worden niet beantwoord.
    Ik ga nog een boze brief schrijven en mocht dat niets opleveren, ga ik rechtsbijstand inschakelen. Voor een relatief laag bedrag van 50,- wel heel veel moeite. Maar nu gaat het om een principekwestie. Ik laat het hier zeker niet bij zitten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Extreem late levering

    Davy Addiers12-05-2017

    Bestelling plaatsen op 1 mei en levering zou daags nadien plaats vinden. Op 12 mei (!!!!)nog steeds niets ontvangen. Uren tijdverspilling met mailen,telefoneren,etc... Nagenoeg nooit reactie en telefonisch steeds antwoordapparaat met de melding dat kantoren gesloten zijn,nochtans steeds getelefoneerd tijdens de openingsuren die op het antwoordapparaat worden weergegeven. Kafka in de hoogst mogelijke graad. Intussen zou ik zowaar bestelling mogen verwachten op 15 mei. Met andere woorden 14 kalenderdagen na dato...Als bestelling effectief gaat geleverd worden,best met 2 woorden spreken...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    TRAAG en non responsive

    R de J27-01-2017

    De beloofde 24 uurs service wordt bij lange na niet gehaald, zal 3 dagen worden na blijkt. Ook de klantenservice werkt op zijn Belgisch. Brrrrrr...1x en nooit weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Geen levering en communicatie stopt

    Paul17-10-2016

    Nadat een bestelling niet geleverd is dit via het contact formulier gemeld.
    Waarschijnlijkmop verkeerde adres afgeleverd.
    Men start een en onderzoek bij transporteur.
    3 weken na de geplande levering nog steeds geen levering en al een week geen reactie meer op verzoeken.
    Tot op heden zeer teleur gesteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Schrijf zelf een review over Newpharma

    Uw beoordeling