NederlandReview

  Ervaringen Navabi

  Is jouw zoektocht naar grote maten mode altijd een groot fiasco? Geen enkele winkel heeft kleding in jouw maat en zodra je een winkel gevonden hebt die wel grote maten verkoopt, heb je vaak niet veel te kiezen. Het kledingmerk Navabi gelooft dat mode niet ophoudt bij maat 44. De webshop voor grote maten mode heeft voor alle vrouwen met een maatje meer een ruime keuze met de leukste outfits. Heb jij in de webshop eindelijk een outfit gevonden die bij jouw smaak past en ben je benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met Navabi? Lees dan hier de onafhankelijke reviews en beoordelingen van echte klanten.

  Over Navabi
  De oprichters van Navabi zagen de moeilijkheden die plus size vrouwen tegenkwamen tijdens het winkelen. Het vinden van passende kleding die ook bij hun stijl past, was bijna onmogelijk. Ze vonden het onzin dat de meeste mode stopt bij maat 44 en wilden vrouwen helpen om kleding te vinden in grote maten die er ook nog mooi uitziet. In 2008 werd de webshop geopend. Ze werden de grootste internationale verkoper voor grote maten. Ze verkopen alleen kwalitatieve kleding vanaf maat 42 en groter. 


  Bekijk hier de reclame van Navabi!

  Diensten Navabi
  Navabi begrijpt dat ook plus size vrouwen specifieke wensen hebben als het gaat om hun figuur. Ze verkopen daarom kleding in verschillende modellen. Op de website zijn de verschillende figuurtypes te vinden en bij alle kledingartikelen staat vermeld of de kleding complimenteus is voor jouw figuurtype. Ze hebben voor ieder figuur kleding te koop in de webshop. 

  Ook het vinden van jouw juiste maat is geen probleem bij Navabi. Ze hebben een maattabel op de website en helpen je in het meten van jouw maten.

  Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen geleverd. Je moet even op je bestelling wachten, maar Navabi hoopt dat de kleding het wachten waard is. Bestellingen vanaf 199,99 worden overigens gratis verzonden. Gooi je winkelmandje dus vol en bespaar geld op je verzendingskosten en retourneren is bij Navabi altijd kosteloos.

  Klachten Navabi
  Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de webshop. Bij dringende klachten kun je het beste gebruikmaken van het telefoonnummer of de LiveChat. Dit is de snelste manier om een medewerker te spreken. Verder is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen of om zelf een mail te sturen naar het e-mailadres. Navabi is ook te vinden op Social Media. Je kunt ook ene bericht sturen via Facebook of Twitter. De klantenservice is overigens niet alleen bereikbaar voor klachten. Je kunt ook contact opnemen voor advies over de maten, informatie over de kleding, vragen over de levering, het plaatsen van een bestelling of andere vragen. 

  Wat zijn jouw ervaringen met Navabi?
  Heb jij in de webshop eindelijk kleding gevonden die past? Ben jij in jouw zoektocht naar grote maten mode bij Navabi terecht gekomen en wil je nu nooit meer anders? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het kledingmerk! Wat vind je van de kwaliteit? Is de kleding duur? Hebben ze echt voor ieder figuurtype geschikte kleding? Geef jouw beoordeling over Navabi en help andere plus size vrouwen in hun zoektocht naar stijlvolle kleding!

  Wat zijn de ervaringen van vrouwen met de grote maten mode? Wat vinden zij van de kwaliteit en de prijs. Ontdek het hier in de reviews over Navabi!

  Navabi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bad quality clothes

  Deepti30-07-2018

  Please do not order from Navabi, as most of their clothes are old and can tear off easily. be very careful with trousers. I have had two embarrassing experience where the trouser just tore off, while I was in office.
  Their customer service is also terrible.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Navabi

  Uw beoordeling