Naturegaas.nl | ArcelorMittal

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Naturegaas.nl | ArcelorMittal

Ben je op zoek naar een oplossing voor je gaas en afrasteringen? Wellicht is Naturegaas.nl een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Naturegaas.nl bekend zijn.  


Wat is Naturegaas.nl?

 


Naturegaas.nl stelt een bedrijf te zijn welke oplossingen heeft voor je gaas en afrasteringen. Naturegaas.nl valt onder de paraplu van NatureGaas / ArcelorMittal. Je kunt op de website allereerst een keuze maken uit de volgende hoofdcategorieën: tuingaas, harmonicagaas, dierengaas, prikkeldraad, draden en toebehoren. Het Nature Tuingaas en de ArcelorMittal afrastering voor elke tuin, zijn direct uit voorraad leverbaar. Deze worden al gratis bezorgd vanaf €150,-. Het zogenoemde ArcelorMittal harmonicagaas en afrastering zijn eveneens direct uit voorraad leverbaar.  


Afrastering

 


Het bedrijf stelt dat het om unieke eigenschappen gaat die worden gecombineerd. Deze worden onder andere gecombineerd met ArcelorMittal harmonicagaas. Je bent dan verzekerd van een optimale bescherming tegen corrosie. Het heeft een lange levensduur als gevolg. Er wordt door het bedrijf gesproken over een sublieme hechting van de kunststofbedekking. Het zorgt volgens het bedrijf voor een uitstekend vormvastheid en een blijvend glad oppervlak. Het gaat volgens het bedrijf om een kleurvastheid die elke veeleisende toepassing met glans doorstaat.  


Bezorging & Verzending

 


Goederen kunnen per pakket of per pallet verstuurd worden. Dit hangt af van de aard van goederen. Pakketten zullen verstuurd worden via de DPD pakketservice. Palletzendingen zullen afgeleverd worden door van Eck transport. Op het moment dat je order is verwerkt zul je van één van beide vervoerders een track & trace link ontvangen.


De verzendkosten hangen af van het volume en gewicht van de producten. De eventuele verzendkosten worden per artikel berekend. Je kunt deze bedragen lezen op de website van het bedrijf. Mocht je een bestelling voor 12:00 uur doen, dan wordt deze dezelfde dag verzonden. Je bestelling dient dan wel geschikt te zijn voor pakket levering. Bij palletzendingen wordt 1 werkdag gerekend. Je bestelling wordt meestal binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland en België.  


Retourneringen

 


Je kunt de bestelde producten binnen 14 dagen terug sturen. Daarmee ontbind je de aankoop. Je hebt vervolgens het recht op terugbetaling van je bestelling. Retourneren kan alleen als de producten in originele verpakking worden terug gestuurd. De artikelen moeten ook onbeschadigd en ongebruikt zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Zij kunnen dit in overleg verzorgen tegen een onderstaand tarief. Kosten voor een retourzending pakket zijn € 7,50. Voor een pallet bedragen de kosten € 30,-.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt bij Naturegaas.nl op verschillende manieren betalen. Enkele voorbeelden hiervan zijn iDEAL, ING, Bancontact en Belfius. Meer details over betalingen lees je op de website van Naturegaas.nl. Je kunt op verschillende manieren contact met dit bedrijf opnemen. Een telefoonnummer dat je kunt bellen is 085 2221492. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@naturegaas.nl. Je legt dan contact met een medewerker van Naturegaas.nl.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Naturegaas.nl? Ben je tevreden over de producten/diensten van Naturegaas.nl? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Naturegaas.nl? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. We stellen het dan ook zeer op de prijs als jij je visie deelt via deze pagina van NederlandReview.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)