NanaBeebi

9.7

Bestellen

8.9

Service

8.9

Prijs

9.7

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

NanaBeebi

Zoek jij een multifunctionele luiertas rugzak en/of accessoires? Dan zou NanaBeebi weleens een goed bedrijf voor jou kunnen zijn. Lees eerst de reviews over dit bedrijf via het grootste, onafhankelijke en objectieve platform van Nederland.


Wat is NanaBeebi?


De NanaBeebi is een multifunctionele luiertas rugzak. Je kunt een NanaBeebi verzorgingsmatje en NanaBeebi luiertas bij het bedrijf kopen. Daarnaast kun je voor categoriesoort accessoires kiezen.


Stukje historie


Er gaat een historie schuil achter de NanaBeebi Multifunctionele Luiertas. Het is in ieder geval de meest praktische, stijlvolle & betaalbare verzorgingstas. Het begon met twee jonge ondernemers die het leven als ouder bespraken. Ze hadden beide een enorme frustratie inzake het gebrek dat er volgens hun was op het gebied van praktische en kwalitatieve spullen. Zij vonden het vreemd dat de grote babybedrijven geen idee hebben van hoe het leven er als ouder tegenwoordig uitziet. Ze vonden het gezamenlijk tijd om dit aan te pakken. Na een periode van maar liefst 12 maanden was het resultaat daar: NanaBeebi!


Contactmogelijkheden


Mocht je contact willen opnemen met dit bedrijf dan is dit op diverse manieren mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 085 060 9319. Het bedrijf stelt iedere werkdag, tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereikbaar te zijn. Het is ook mogelijk om het bedrijf te contacteren via de Facebook Live Chat. Je kunt dan live chatten met één van de medewerkers. Er kan een mail gestuurd worden naar info@anabeebi.com. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er binnen 24 uur contact opgenomen zal worden.


Topkwaliteit, hip en trendy


Er wordt door de medewerkers van de organisatie ook aangegeven dat de luiertas van topkwaliteit is en daarnaast hip & trendy. De luiertas is door een hecht team tot een goed resultaat gemaakt. Tijdens het maakproces hield de organisatie rekening met zaken zoals pasvorm, praktische details, sterke materialen en ten slotte de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding. Er wordt aangegeven dat NanaBeebi klanten een honderd procent kwaliteit- en tevredenheidsgarantie afgeeft. Dit bedrijf wordt onder het motto ‘het is tijd om het leven een stuk makkelijker te maken’ draaiende gehouden. Er wordt aangegeven dat bij het bedrijf de ouders centraal staan.


Leveringen


Om klanten de meest optimale ervaring te kunnen bieden wordt de NanaBeebi de volgende dag al geleverd. Dit doen ze omdat ze het verschrikkelijk vinden als iemand op een bestelling moet wachten. De NanaBeebi wordt de volgende dag geleverd op afleveradres dat door de klant is afgegeven. Er wordt door het bedrijf de garantie afgegeven dat wanneer het artikel voor 23:00 uur is besteld, het de volgende dag bij je wordt afgegeven. Bestellingen die zaterdag en zondag worden besteld zijn uiteindelijk maandag bij de besteller. Dit is zo vanwege het feit dat er op zondag niet wordt gewerkt. De zendingen worden verzonden met PostNL. Klanten ontvangen een Track en Trace code. Via de speciale code kun je precies zien wanneer de aflevering zal plaatsvinden.


Retourneringen


Er is een regeling gaande met betrekking tot retourneren & terugbetaling. Allereerst wordt er door het bedrijf aangegeven dat ze het jammer vinden om het product terug te sturen. Mocht je niet tevreden zijn over jouw bestelling dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Dit moet wel binnen 14 dagen gebeuren. Producten zullen ongebruikt en in originele verpakking teruggestuurd worden. Het pakket moet ook voorzien zijn van labels en etiketten.


Ben jij al klant bij NanaBeebi?


Ben jij trouwens al klant bij NanaBeebi? We zijn benieuwd hoe je ervaringen bij dit bedrijf zijn. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een verstandige beslissing te nemen. Objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview. Dit is hét onafhankelijke en objectieve platform voor reviews over bedrijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Nanabeebi luiertas slechte kwaliteit

7 maanden de nanabeebi luiertas in gebruik gehad. Deze hangt altijd aan de haakjes aan de kinderwagen. De tas zit nooit te vol en wordt niet wekelijks gebruikt. Na een week deze tas als rugzak gedragen te hebben (zoals hij ook hoort) is de tas op de bovenkant vanuit de voering gescheurd. Als compensatie voor reparatie krijg ik wel helemaal €12,50 vergoed. Ik zou lekker voor de aliexpress versie gaan die precies hetzelfde is, alleen een stuk goedkoper. Koop deze tas vooral niet als je hem veel gaat gebruiken!

M

Marijke

25-09-2023

0

#6886

Ontzettend gave luiertas!! Mijn nanabeebi luiertas gaat altijd mee! Volgende dag meteen in huis zoals beloofd.

R

Roos

04-03-2021

0

#6332

Super fijne luiertas. Aanrader!

K

Kim

09-01-2021

0

#4478

Ik ben echt super tevreden met mijn aankoop van mijn nanabeebi luiertas. Hij was de volgende dag al in huis en het is echt een kwalitatief goede luiertas. De stof voelt heen fijn aan en al mijn spullen passen er overzichtelijk in

A

Anne

10-12-2020

0

Luiertas

Super snelle levering en service. Mooie luiertas tegen betaalbare prijs! Zeker een aanrader. Alleen het verschoonmatje die erbij zit, lijkt voor mij te klein nog. Maargoed zie dat meer als een extratje wat bij de tas zit en wellicht dat ik een ander erbij aanschaf.

Z

Zeynep

04-12-2020

1

#4993

Goede service en een goede kwaliteit luiertas.

M

Magdalena

16-10-2020

0

#2322

Een hele mooie en kwalitatieve luiertas. Ben super blij dat ik de nanabeebi tas heb aangeschaft. Hij is heel handig en ziet er prachtig uit. De tas werd netjes binnen 1 dag thuisgeleverd. Ben super tevreden!

C

Cheyenne

19-08-2020

1