NAIF Baby

Alle reviews

NAIF Baby

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Ko&Flo Kinderkleding
1 reviews

Nieuwe kleren voor je kinderen kopen, is vaak net zo leuk als voor jezelf. En je kinderen worden er super blij van. Ze showen maar al te graag hun ...

Kixx Online
4 reviews

Kixx-online: snel en makkelijk kinderkleding bestellen. Ben je op zoek naar leuke en hippe merkkleding voor jouw kids? Dan vind je wellicht wat je ...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

MUCHACHOMALO
9 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

NAIF Baby

Wanneer je een kindje krijgt, wil je daar natuurlijk zo goed mogelijk voor zorgen. Naast voeding en luiers heb je dan de nodige verzorgingsproducten voor de babyhuid- en haren. In de meeste producten die op de markt zijn zitten producten die niet altijd even natuurlijk zijn. Daarom hebben twee vaders in 2012 een NAÏF CARE BV opgezet, met een verzorgingslijn die vrij is van chemicaliën en dergelijke. Wat de ervaring van andere ouders is met deze producten lees je hier op NederlandReview.

Over NAÏF CARE BV
Toen in 2012 Sjoerd Trompetter en Jochem Hes beiden vader werden ging er een wereld van babyverzorging voor hen open. Al snel waren ze teleurgesteld over hetgeen er op de markt was. In alle producten zaten schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale olie en SLS. Zij stopten met hun toenmalige werk en namen een Zwitsers laboratorium, dermatologen en moeders in de arm om babyverzorgingsproducten zonder chemicaliën te ontwikkelen onder de naam NAIF babyverzorging.

De naam NAÏF is gekozen omdat elk kind van nature naïef is; onbevangen, eerlijk en onschuldig.
In de producten van NAÏF  worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ze zijn hypoallergeen, PH-neutraal en dermatologisch getest.


Diensten en Producten van NAÏF 
Inmiddels worden de producten van NAÏF al op vele verkooppunten in het land verkocht. Je kunt op de website van NAÏF vinden waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is. Verder vind je op de website alle ingrediënten die ze gebruiken in hun producten, tips en een blog.
Ook in de webshop van NAÏF kun je alles vinden wat je nodig hebt voor de verzorging van je baby. NAÏF biedt nog meer natuurlijke producten aan zoals: Shampoo Wash Gel, NAÏF Zonnebrandcrème, After Sun, Bodylotion, Billencrème, Vette crème, Milde badolie, Verzachtende babyolie en Handzeep.

Daarnaast kun je ook een aantal cadeaupakketjes vinden. Om cadeau te geven aan een familielid of vriendin, of gewoon een pakket voor je eigen uitzet:
- Toddler Essentials
- Newborn Essentials
- The Starters Kit
- The Bubbles Travel Kit

Een bestelling in de webshop kun je betalen met PayPal, iDeal, Creditcard of Bancontact. Je ontvangt je producten binnen twee werkdagen in huis. Wanneer je voor meer dan € 20,00 besteld kost het verzenden niets.

Klachten over NAÏF
Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als het een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, krijg je binnen 14 dagen bericht met een indicatie over hoe lang het nog gaat duren. Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen dan ontstaat er een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Vertel ons wat jij van de producten van NAÏF vindt!
Je kind is je kostbaarste bezit, dus als jij ervaring hebt met het gebruik van de producten van NAÏF voor jouw baby, dan willen andere vaders en moeders graag weten wat jouw mening is. Zijn de producten fijn in het gebruik en had jouw kindje totaal geen last van irritatie? Of was je teleurgesteld over de kwaliteit van de producten? Vertel er hier over, zo help je anderen!

Wat zijn de ervaringen met de producten van NAÏF CARE BV? Zijn ze hun prijs in kwaliteit waard, of hebben jonge ouders hierop de nodige aanmerkingen? Schrijf een review over NAÏF op NederlandReview, zo laat je aan Nederland weten of ze wel te vertrouwen zijn.

}