Ervaringen Mycosan

Wat? Heb jij het al gehoord wat men over dit bedrijf zegt? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl. We vertellen je graag meer over dit bedrijf.

Over Mycosan

Het bedrijf biedt verschillende oplossing aan voor de voeten van een atleet, schimmel nagels en een volledige bescherming van de voeten. Het is een effectieve manier om jezelf te verlossen van deze narigheid. Het is een simpele en snelle oplossing. Het kan ook gebruikt worden door diabetici en kinderen vanaf 4 jaar.


Gezondheidsplein: Voetschimmel - symptomen en behandeling

Producten van Mycosan

Het producten aanbod is zeer divers. Je kunt verschillende soorten producten verkrijgen en aanschaffen om je voeten te behandelen. Het is natuurlijk belangrijk om voor de juiste oplossing te kiezen.
Voor kalknagels zijn er de volgende producten: Mycosan Kalknagel (5ml), Mycosan Kalknagel XL (10 ml), Mycosan Voetschimmel, Mycosan Voet & Schoen poeder en Mycosan Protect Anti-schimmel. Dan is er nog het Mycosan Kalknagel product, Mycosan Protect Anti-schimmel en ook het Mycosan Voet & Schoen poeder product.

Klachten, tips en complimenten over Mycosan

Het kan natuurlijk atlijd voorkomen, dat er iets misgaat. Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Op die manier kunnen ze niet alleen een tevreden klant van je maken, maar ook nog eens hun dienstverlening verbeteren. Iets wat natuurlijk wel fijn is.

Heb jij ervaring met Mycosan?

Waarom zou ook jij niet je mening geven over Mycosan? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op Nederlandreview.nl. Je helpt er vele mensen mee!

Lees hier de ervaringen van klanten van Mycosan. Kwamen zij inderdaad van die vervelende voetschimmel en kalknagels af? Werkt Mycosan goed en makkelijk? Is het pijnlijk of pijnloos?

Mycosan
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

5,6
56% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,6

Service

5,4

Prijs

4,4

Leveren

5,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

werk zeer goed

Als je zo de reacties leest werk het niet bij iedereen. Maar ik had alles al geprobeerd en uiteindelijk hielp Mycosan wel goed. Het duurt wel een week voor de schimmel is verdwenen maar toch nog enkele dagen blijven aanbrengen voor het slapen gaan. Om het virus volledig onschadelijk te maken. Ik gebruik preventief de poeder momenteel. succes !

Door: peter12-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

duur

Ondanks 2maal daags voorzichtig druppelen was het kleine tubetje in vijf dagen leeg.
Volgens mij ook niet vol bij aflevering.
Nog geen resultaat gezien.

Door: peter bonnier11-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Alleen kleur iets minder

Helpt niet. De huisarts geeft ook aan dat niets helpt behalve pillen die slecht zijn voor je. Ook een jaar lang kruidvatmiddel gebruikt met pleisters omgelopen. Nagel zelfs eraf, maar komt gewoon terug. Shandalig dat dit middel 14,95 kost voor onzin! Snel verdiend.

Door: Jana10-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

mycosan

helaas moet ik mededelen dat mycosan bij niet werkt
ik ben aan de 6 tube begonnen elke keer vijlen en schoon gemaakt met nailpolish remover. maar het resultaat is zeer slecht helemaal geen verbetering dus als de tube op is stop ik er mee.

weg gegooid geld.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: a-vesseur18-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Ervaring met Mycosan

Grote teennagel met behandelt met Mycosan. Voorschriften nauwkeurig gevolgd, maar resultaat uitgesproken slecht.
Duur product dat mijn inziens niet helpt.

Door: André Fortanier10-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

de kalknagels zijn top!!

Ik had na 2 weken resultaat. Niet precies wat zij zeggen, maar ik zag wel duidelijk verbetering. Nadat ik wel zo'n beetje alles bij het kruitvat had geprobeerd aan zalfjes etc ben ik dit gaan proberen. Niet de allergoedkoopste maar voor de werking is het ok. Ik ben nu preventief bezig en so far so good, ik heb er nog weinig last van. Wel met kanttekeningen (resultaat laat even op zich wachten) maar toch een aanrader dus!

Door: Jos x25-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Paar keer besteld

Paar keer besteld bij Mycosan. Bestelling telkens snel in huis gehad en conform de productomschrijving online.

Door: Sam23-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

mw

op 23 augustus besteld en betaald site geeft aan volgende dag in huis nu 26 augustes nog niks ontvangen na diverse mails nog niet geleverd ,ze zeggen is verzonden ,maar adres en straat stonden omgekeerd vandaar vertraging ,maar er is ook een postcode dus dit klopt zeker niet ,nog steeds niks ontvangen vind het langzaam erg slecht wellicht slechte site ,waarschuwing koop hier niet slechte levering

Door: sewsahai26-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Jeuk, lelijk en veel last

Ik ben echt heel erg blij dat ik Mycosan ontdekte.

Heb al lang last van voetschimmel. Ziet er niet uit en het jeukt als een gek.
Had al van alles geprobeerd maar niks wilde maar werken. Om moedeloos van te worden!

Mycosan werkte bij mij wel heel effectief. Ging nog makkelijk en pijnloos ook. Superblij mee!

Voor het eerst sinds jaren kan ik deze zomer gewoon weer lekker slippertjes aan - ik hoef me niet meer te schamen voor die lelijke tenen van mij!

Door: Ellen29-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Mycosan

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)