NederlandReview

  Ervaringen My Planet LED

  Hoe beoordelen klanten My Planet LED? Wat vind je hier precies aan mogelijkheiden voor verlichting? Lees je goed in in de reviews en beoordelingen van klanten die je voor gingen en als je zelfs al eens hebt besteld bij My Planet LED, schroom dan niet je bevindingen met de producten en de service te delen op NederlandReview!

  Over My Planet LED

  My Planet LED is een webshop in verlichting. Opgestart in 2013 waren ze één van de pioniers in LED verlichting. Door aanhoudende vragen van klanten hebben ze aanbod sindsdien drastisch uitgebreid met een heel gamma verlichtingsarmaturen. Hierbij is rekening gehouden met verschillende stijlen maar ook met het budget van éénieder. U vindt er lampen in alle soorten prijsklasse (van budget modellen tot exclusieve verlichting), onderverdeeld in 5 grote topics:

  • Binnenverlichting (waaronder ressorteren hanglampen, plafondlampen, wandlampen, schilderijverlichting, IP65 LED, hanglampen industrieel, industrielampen, inbouwspots, tafellampen, bureaulampen, staande lampen, lampenkappen, LED panelen)
  • Buitenverlichting (bouwlamp, hanglamp buiten, tuinpalen, wandlamp buiten, LED bar, plafondlamp buiten, grondspots, inbouwspots buiten)
  • Volgens stijl : klassieke lampen, landelijke lampen, industriële lampen, design lampen, moderne lampen
  • LED lampen
  • Volgens ruimte : winkelverlichting, kantoorverlichting, keukenverlichting, badkamerverlichting, woonkamerverlichting, slaapkamerverlichting, industrielampen en tuinverlichting

  Ze hebben ook een blog waar ze nuttige informatie delen en waarop iedereen suggesties kan doen.
  Bij het zoeken naar bepaalde verlichting kan men ook gebruik maken van filters op basis van vorm, kleur, fitting of lampenkap. Via een vooraf ingestelde prijsvork kan u aangeven in welke categorie van prijs u een artikel wenst aan te kopen.

  INSANELY COOL $18 LED Strips For your Interior!!! (EASY INSTALL)

  Kwaliteit, garantie, voorraad en service

  Alle artikelen zijn beschreven volgens de specificaties die ze meekregen van de leverancier, waarbij ze natuurlijk zeggen voor de beste kwaliteit te gaan. Indien er een kwaliteitsprobleem zou zijn met een bepaalde lamp, wordt er een alternatief aangeboden. Indien u echter uw geld terug wenst, zeggen ze dat zonder problemen te zullen doen.

  Naar eigen zeggen roemen klanten My Planet LED het meest de service van het bedrijf. Vindt U een bepaald artikel niet? Wij gaan er voor u naar op zoek! Indien u een artikel hebt gekocht waarvan u vindt dat het toch niet is wat u zocht, betalen wij u graag met de glimlach terug.
  My Planet LED streeft ernaar alle klanten snel te bedienen. Ze kunnen echter niet garanderen dat alle artikelen op voorraad zijn. Indien op voorhand geweten is dat een levering lang zal duren, verwittigen ze u op voorhand. Antwoorden op mails doen ze meestal binnen de 24u. Ze zijn aangesloten bij Webwinkelkeur, een onafhankelijk keuringsorgaan.

  My Planet LED zegt constant op zoek te zijn om te innoveren. Zodra ze iets vernemen over een nieuwe techniek zullen ze proberen dit zo snel mogelijk aan te bieden of informatie hierover te delen op de blog. Ze gaan ook steeds op zoek naar modellen die net iets exclusiever zijn.

  Contact met My Planet LED

  My Planet LED heeft een winkel te Ieper waar u terecht kan om het ruime assortiment verlichting te bewonderen. Meer informatie kan u bekomen op het mailadres info@myplanetled.com of op het telefoonnummer +3257.466.866

  Heb jij ervaring met het bestellen bij My Planet LED?

  Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat hier je mening achter en laat de rest van Nederland weten hoe jij deze webshop voor verlichting beoordeelt. Kun je gemakkelijk retourneren, reageren ze adequaat op vragen en problemen? Laat het weten met een review!

  Hoe beoordelen klanten van My Planet LED deze webshop in verlichting? Lees reviews, beoordelingen, ervaringen

  My Planet LED
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over My Planet LED

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is My Planet LED een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over My Planet LED. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is My Planet LED actief?

  My Planet LED is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Planet LED gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.