NederlandReview

  Ervaringen My Jewellery

  ​Heb jij al eens een ring, horloge, oorbellen, telefoonhoesje of kleding bij My Jewellery aangeschaft? Laat dan hier jouw beoordeling over deze shop achter. bij NederlandReview verzamelen wij meningen over allerlei bedrijven, shops en ondernemingen. Zo helpen we elkaar om een beeld te vormen van het aanbod dat ze jou doen.

  Over My Jewellery
  Het creatieve brein achter My Jewellery is Sharon Hilgers. Zij stond o.a. in de halve finale van de Shell liveWIRE awards, werd gevraagd door RTL Boulevard als expert op sieradengebied en is o.a. genomineerd voor Sprout 25, als meest succesvolle ondernemer onder de 25 jaar en de VIVA400 lijst met vrouwelijke onderneemsters. In 5 jaar tijd is deze onderneming uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel met een zeer succesvolle online community. Dagelijks is My Jewellery de inspiratie voor honderdduizenden vrouwen via meer dan 40 fysieke partnerstores en social media. De stijl die je terugziet in de accessoires en andere artikelen is eigenwijs en niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Door de scherpe prijzen, kwalitatief uitstekende items en snel wisselende collectie groeit de populariteit van het merk nog steeds. Bij My Jewellery vind je diverse eigen collecties. Bijvoorbeeld de handmade Gold-lijn met edelstenen, waarin de ringen centraal staan, zijn een begrip geworden. Bekende Nederlanders zoals Linda de Mol en Wendy van Dijk dragen deze opvallende ringen. De fashion collectie wordt wekelijks met nieuwe items aangevuld, met daarbij veel aandacht voor aparte accenten en materiaalcombinaties. De stainless steel sieraden en horloges maken het mogelijk om eindeloos te mixen en matchen. Ook vind je eigen ontwerpen terug op tassen, kleding en hoesjes voor de mobiele telefoon. Eigen ontwerpen zijn ook terug te vinden op telefoonhoesjes, tassen en kleding.


  Sharon Hilgers van My Jewellery, een van de '25 onder de 25' geselecteerd door Sprout Magazine

  Diensten
  In de webshop is een zeer uitgebreide collectie te vinden verdeeld over verschillende categorieën. Deze zijn: nieuw, sieraden, horloges, accessoires, kleding, schoenen, giftservice. Natuurlijk ontbreekt ook een ‘sale’ categorie niet.  Bij de sieraden vind je bijvoorbeeld ook een categorie sieraden met initialen. De kleding die aangeboden wordt is alleen voor dames, voor heren zijn er wel bijzondere horloges te vinden. Mocht je een vraag hebben over het proces van bestellen, uitverkochte items of iets anders dan kun je terecht op de zeer uitgebreide vragen pagina, waar de meest uiteenlopende vragen beantwoord worden.

  Klachten
  Wanneer je vraag, opmerking of klacht niet op de vragen pagina staat, dan kun je via een contactformulier je vraag aan de klantenservice stellen. Deze is iedere werkdag geopend van 09.30 tot 17.30 uur. Wanneer je je vraag binnen deze tijden stelt, dan ontvang je binnen vier uur een antwoord. Voor korte vragen kun je ook terecht op de livechat voor een direct antwoord. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je vraag via

  Klantervaringen en beoordelingen online! Hoe beoordelen klanten van My Jewellery de sieraden en kleding van dit online modemerk? Lees de reviews!

  My Jewellery
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5,6
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,4

  Service

  5,4

  Prijs

  5,4

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hapert aan kwaliteit

  s06-10-2018

  Sieraden verkleuren en oorbel gaat vanzelf stuk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mooie sieraden en leuke kleding

  Mariska van W. 27-03-2017

  Ik ben helemaal verliefd op My Jewellery. Waarom? Omdat ze echt geweldig leuke kleding en sieraden aanbieden op de website. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Heb tot nu toe twee keer een bestelling geplaatst, maar telkens zie ik weer leuke dingen die ik eigenlijk ook wil hebben. Bestellen is gewoon normaal (net zoals op andere website) en over de prijs ben ik ook zeker wel te spreken. Het is dat ik niet al te veel te besteden heb, maar anders had ik zeker vaker gekocht hier. Producten terugsturen is makkelijk en je krijgt snel je geld weer terug. Levering: goed. Alles wordt netjes en goed verpakt afgeleverd en de kwaliteit van de kleding en sieraden is ook dik in orde.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Leuke kleding en accessoires

  Anita Blanke13-03-2017

  Ik vind het altijd lastig om geschikte accessoires te vinden bij kleding. In de winkel vind ik bijna nooit iets leuks, dus vandaar dat ik me voor accessoires voornamelijk richt tot het internet. Hier zijn wel leuke dingen te vinden. Zo heb ik bijvoorbeeld bij My Jewellery al tot twee maal toe leuke accessoires gevonden die passen bij heel veel kledingstukken die in mijn kast hangen. Ik vind de accessoires verrassend goedkoop en het aanbod is daarnaast ook nog eens heel erg groot. Ze bieden hier overigens niet alleen accessoires zoals sieraden aan, maar er is ook een ruim assortiment met kleding. Dit heb ik echter nog niet besteld hier. Het bestellen is makkelijk en ik had de bestelde producten beide keren de volgende dag al in huis.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over My Jewellery

  Uw beoordeling