Muziker

8

Bestellen

5.5

Service

10

Prijs

6

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Muziker

Ben je op zoek naar een online winkel waar je muziekinstrumenten kunt kopen? Een online shop waar je muziekinstrumenten en artikelen op het gebied van elektronische voertuigen, fietstrainers en nog een heleboel andere categorieën kunt kopen? Bekijk wat de ervaringen zijn bij NederlandReview.  


Wat is Muziker?

 


Muziker is een zaak waar je hoofzakelijk online instrumenten kunt kopen. Daarnaast worden er nog meer artikelen verkocht. Je kunt producten kopen in verschillende categorieën zoals artikelen voor muzikanten, audio video tech, fietsers, zeelieden, wandelaars, vissers, golfers, skiërs, fietstrainers, scooters, elektronische voertuigen, skateboards, skates, karren, kleding, helmen, schoenen, fietsrugzakken en allerlei toebehoren.  


Klantenservice

 


Het bedrijf stelt dat de medewerkers representatief Engels praten. Je kunt de klantenservice op meerdere manieren bereiken. Het (Slovaakse) telefoonnummer is 0800 3232 200. Het e-mail adres is support@muziker.com. Je kunt ook een e-mail sturen naar de directeur via e-mail adres director@muziker.com. Mocht je een brief willen sturen is het adres: Einsteinova 18, 851 01 Bratislava 5 in Slovakia.  


Verzendingen

 


Voor de verzending werkt het bedrijf samen met meerdere vervoersbedrijven. Deze zullen uiteindelijk jouw bestelling bij je afleveren. Op het moment van schrijven gaat het om de volgende koeriersdiensten: GLS, PostNL, DHL Express en GEIS.


De prijzen voor producten staan vermeld op de website. De prijzen zijn inclusief het wettelijk vastgestelde BTW. De verzendkosten zijn gratis bij bestellingen boven de € 79,-. Als de totale waarde van je bestelling minder is dan € 79,- worden er € 7,90 aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt voor Nederland.


Tenzij de informatie op de productpagina anders aangeeft, zijn alle goederen (behalve de goederen uit de display of B-voorraad) klaar om onmiddellijk verzonden te worden. De geschatte levertijd binnen Nederland is 3 werkdagen. Indien de verwachte levering anders is, wordt deze informatie vermeld op de productpagina. In geval van levering op het adres van de klant, worden de goederen afgeleverd bij de eerste deur van de ruimte.  


Wetenswaardigheden

 


Muziker kent een hele procedure met betrekking tot garanties. Hier is zelfs een document voor opgesteld. Deze kun je bekijken via de website van Muziker. Mocht je iets bij het bedrijf besteld hebben kun je op verscheidene manieren betalen. De prijzen die je ziet staan zijn inclusief BTW en de valuta is EURO. Na het plaatsen van je bestelling, zal het systeem je automatisch alle betalingsgegevens verstrekken. Je ontvangt ook een e-mail met een proforma rekening. Je kunt de betaling overmaken door in te loggen via je eigen persoonlijke internetbankieren. De artikelen die je besteld hebt worden verzonden nadat je betaling op de rekening staat.  


PayPal is één van de manieren waarmee je kunt betalen. Dit is het meest gebruikte betalingssysteem ter wereld. Als je een PayPal-rekening hebt, weet je dat dit een snelle, gemakkelijke en veilige manier is om te betalen. Na het plaatsen van je bestelling word je doorgestuurd naar een beveiligde betalingsgateway waar je kunt betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard, Maestro of Maestro.  


Welke klantervaringen zijn er bekend?

 


Ben je klant bij Muziker? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Muziker gekocht? Ben je tevreden over de dienstverlening bij Muziker? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Muziker aan? Heb je een muziekinstrument gekocht? Zijn de spullen op tijd bij je afgeleverd? Zou je andere mensen aanbevelen iets bij Muziker te kopen? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

synthesizer

Ik heb eind november een synthesizer besteld. zodra ik achter kwam dat het zich niet om een Nederlandse online-shop gaat wou ik de bestelling cancellen. bestellen in het buitenland is onhandig voor mijn bedrijf. ik nam dus meteen contact op met de klantenservice om te cancellen maar het was niet meer mogelijk: "het is een geautomatiseerd systeem". Raar want volgens de track+trace van de leverancier was de bestelling pas 4 dagen later bij hun afgegeven! anyways mij werd aangeraden om de bestelling aan de deur te weigeren, dan gaat hij vanzelf terug naar Slowakije en krijg ik mijn geld terug. ok het is nu 40 dagen geleden dat ik de bestelling heb gecanceld en nog steeds heb ik mijn geld niet terug gekregen. Ik vind dit niet OK en raad deze shop het niet!

G

gerhard

07-01-2022

0

Ijshockey schaatsen

Plus : prijs, pakket tracking. accurate leverings datum Min : ik kan geen uitspraken doen over service, want die heb ik niet nodig gehad

D

DD

10-12-2021

0

Band shirt

Bought a longsleeve t shirt of a specific album, got a shortsleeve of a completely different album..

N

Naomi De greeff

09-03-2021

0

washbutn hd 10 s

waren de enige die hem nog hadden goede gitaar survice prima zou het zo weer bestelen albert

A

albert m van middendorp

15-08-2020

0