NederlandReview

  Ervaringen Music Shop Europe

  Je bent al jaren aan het oefenen om een instrument te kunnen bespelen. Elke week weer naar die strenge pianojuf of op de fiets met je gitaar op de rug, het heeft veel bloed, zweet en tranen gekost. Je hebt na al die lessen eindelijk alles geleerd en bent op zoek naar bladmuziek om nu zelf aan de slag te gaan. Bij Music Shop Europe ben je dan altijd op het juiste adres. Ze hebben voor alle instrumenten bladmuziek en proberen hun webshop altijd actueel te houden met de nieuwste liedjes. Wil je graag bladmuziek kopen bij Music Shop Europe? Lees dan eerst alles over de ervaringen van klanten op NederlandReview. 

  Over Music Shop Europe
  Met een assortiment van meer dan 600.000 artikelen, is Music Shop Europe één van de grootste bladmuziek winkels in Nederland. De webshop werd gestart in 2014 en is nu uitgegroeid tot een expert op het gebied van bladmuziek en lesmateriaal. Ze hebben namelijk niet alleen bladmuziek, maar ook DVD’s en CD’s voor beginnelingen om een instrument te leren bespelen. Je kunt voor al je instrumenten bij Music Shop Europe terecht. Ze hebben artikelen voor toets-, snaar-, strijk- en houtblaasinstrumenten. Maar ook voor harp, slagwerk of zang kun je bij Music Shop Europe winkelen. 


  Sommigen worden met een talent geboren, anderen moeten er harder voor werken.

  Waarom Music Shop Europe?
  Snel bestellen: Met een paar klikken van de muis heb je jouw bestelling in het winkelwagentje en kun je meteen bestellen.
  Snelle levering: Door de grote eigen voorraad en het warehouse management systeem kunnen artikelen binnen 24 uur geleverd worden.
  Gratis verzending: Alle bestellingen vanaf 20,- worden gratis verzonden.
  Click & Collect: Met deze dienst kunnen klanten een bestelling online plaatsen en afhalen bij een fysieke winkel.
  Groot assortiment: Music Shop Europe begon met een assortiment van 300.000 artikelen en heeft nu keuze uit bijna 650.000 artikelen.
  30 Dagen bedenktijd: Om klanten altijd tevreden te houden, geeft Music Shop Europe klanten 30 dagen de tijd om hun aankoop eventueel te retourneren.

  Klachten Music Shop Europe
  Ook de klantenservice is voor Music Shop Europe belangrijk. Ze willen klanten altijd te woord kunnen staan. Neem daarom voor klachten, vragen of opmerkingen contact op met de webshop. De webshop heeft een internationale klandizie en heeft daarom meertalige medewerkers om alle klanten te kunnen helpen. Op de website vind je het e-mailadres, telefoonnummer, faxnummer en postadres. Laat je andere klanten in jouw review dan meteen weten hoe jouw klacht afgehandeld is? Je kunt Music Shop Europe overigens ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram

  Jouw ervaringen met Music Shop Europe
  Speel jij de sterren van de hemel met de bladmuziek van Music Shop Europe? Of heb jij viool leren spelen met het lesmateriaal van de webshop? Schrijf dan een review en geef jouw mening. Wat vind je van de prijzen? Werd jouw bestelling echt binnen 24 uur geleverd? Kun je eenvoudig bestellen? En hadden ze het nummer dat jij zocht in de collectie? Je kunt op NederlandReview jouw positieve en negatieve verhalen vertellen. Je kunt door een review te schrijven nieuwe klanten helpen.

  Wat vinden klanten van de bladmuziek en het lesmateriaal van Music Shop Europe? Is er genoeg keuze? Je leest het hier in hun reviews en beoordelingen.

  Music Shop Europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service

  Pim van Leeuwen22-02-2018

  Ik had hier drie producten besteld. Een daarvan kwam netjes op tijd, de andere twee bleven een maand lang op "niet verzonden" totdat ik per e-mail de winkel eraan herinnerde deze wellicht OOK op te sturen. Twee dagen later lagen die in de bus. Een van de producten was beschadigd. Er is nooit antwoord gegeven op mijn mail.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Schrijf zelf een review over Music Shop Europe

  Uw beoordeling