NederlandReview

    Ervaringen Munt-Online

    Verzamelaars van munten willen natuurlijk alle verschillende soorten munten in hun bezit hebben. Misschien kan Munt-Online je wel aan de missende muntstukken helpen. Maar wat voor een kwaliteit houden munten zal deze muntenwinkel uitgeven? Zullen ze wel alle internationale munten hebben die er op de markt zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om een herdenkingsgift te bestellen via de website van Munt-Online? Zal de bezorgservice van Munt-Online de bankbjiletten wel heel en netjes naar je op weten te sturen binnen een redelijke termijn? En wat zal de klantenservice van Munt-Online zeggen als de zilveren munt toch niet echt blijkt te zijn? Alleen muntenverzamelaars die al eens een bestelling bij Munt-Online hebben geplaatst kunnen je op deze vragen een antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van deze online muntenwinkel vinden. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Munt-Online de juiste winkel voor muntgeld en briefgeld is.

    Over Munt-Online

    Munt-Online is een hobbywinkel die munten verkoopt. Je kunt via hen dus aan een aanvulling op je muntenverzameling komen. Het kan zelfs zijn dat zij de missende zilveren of gouden munten voor je kunnen regelen. Ze hebben oude munten zoals de gulden die we vroeger gebruikte. Maar er zijn ook internationale munten die nog veel verder terug gaan. Zo kun je aan Australische dollars Amerikaanse munten of Canadees muntgeld komen. Maar niet alle munten zijn oud. Er zijn ook Euro’s en dollars die vandaag de dag ook gebruikt kunnen worden al is dat meestal niet waarom je ze aanschaft. Ze hebben zelfs een hele selectie wereldmunten. Daarbij heb je eigenlijk een munt uit ieder land. Ieder continent heeft zijn eigen map met een harde kaft zodat je munten goed beschermd zijn en je meteen kunt zien welke munt uit welk land komt. Behalve munten die momenteel in een land gebruikt worden heeft Munt-Onlineook een selectie speciale herdenkingsmunten. Dit zijn munten die uitgegeven zijn vanwege een bepaalde gelegenheid. Zo hebben ze op het moment van schrijven een set munten gebaseerd op de Slag bij Chatham. En natuurlijk zijn er ook zowel historische als recente bankbiljetten. Want geld bestaat niet alleen uit muntgeld maar ook uit briefgeld.

    De Slag bij Chatham waar Munt-online herdenkingsmunten van heeft.

    Diensten van Munt-Online

    De munten en briefjes van Munt-Online kunnen gewoon naar je worden opgestuurd. De bezorgservice van Munt-Online zal hem dan naar je opsturen. Wel rekenen ze, ook voor de gratis uitgiften van de muntenwinkel, vragen ze €3,95 verzendkosten. Ze hebben namelijk geen winkel of afhaalpunt waar munten of bankbiljetten kunnen worden opgehaald. Verder is er nog de Munt-Online klantenservice die je kan bijstaan als je ze nodig mocht hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Munt-Online

    Heb jij wel eens munten of bankbiljetten besteld bij Munt-Online? Dan ben jij de juiste persoon om ons alles over jouw ervaring met Munt-Online te vertellen. Kon je de munt die je zocht gemakkelijk vinden? Zorgde de bezorgservice ervoor dat het briefje snel bij je thuis werd bezorgd? En wat is jouw mening over de klantenservice van Munt-Online? Schrijf je eigen Munt-Online review en laat ons weten wat jouw mening over deze geldwinkel is.

    Munt-Online
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (71)

    8.2
    82% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    nieuwe levering

    Zilveren daalder ontvangen uit mijn collectie nederlandse herslagen maar zonder certificaat., svp nazenden. kunnen jullie dat bevestigen.thx

    Door: Eric Boertighter14-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    abonnement

    Wat een slechte berichten hier. Ik had ook een abonnement bij MuntOnline en heb het helaas wegens corona moeten stopzetten. Zodra dat achter de rug is ga ik weer verder verzamelen. stopzetten ging gewoon met een email , niks moelilijk. Volgens mij ziet iedereen alleen maar korting en weigert even te lezen waarom je korting krijgt. Ik ben blij met Munt-online. Ook leuk die gratis muntacties. en dat zijn geen stiekeme abonnementen. want ik krijg gewoon altijd 1 munt en niets meer. een heel tevreden klant uit Amsterdam

    Door: eva30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wilhelmina munt

    ben gebeld door een nette dame die mij overhaalde om maandelijks munten te verzamelen. Erg leuk en ik ben nu even vanwege corona crisis gestopt maar ga straks weer verder met verzamelen. Kon gewoon stopzetten , geen kosten. helemaal niets. heel netjes allemaal. volgens mij zijn de meeste mensen boos, omdat je niet gratis kunt terugzenden. maar dat vind ikprima. Dan moet je het ook niet bestellen. Veel milieu vriendelijker. Ik heb het treuggezonden en dat was geen probleem en hoefde niets te betalen.

    Door: Jan bakker21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dday

    Ik ben een mooie collectie begonnen, ben er heel gelukkig mee. Alles prima voor elkaar. En ik ben het niet eens met de klagers. Er staat altijd duidelijk of iets een losse aanbieding is, of een collectie zoals ik nu begonnen ben, Het aantal keren per maand , de prijs alles. Mensen wel de hele advertentie lezen. Niet alleen de korting ;-)

    Ik zou het wel leuker vinden om meteen een mooie houten cassette te krijgen bij mijn verzameling en niet pas bij levering 3.

    Door: Bram de Ruiter28-05-2020
    Edwin Rood09-08-2020

    hele mooie uitgifte, die heb ik ook. waren ze allemaal zo mooi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gouden postzegel

    Via de website van munt-online.nl heb ik het gouden postzegel set 75 jaar vrede en vrijheid aangeschaft. Door hen een email te sturen met de vraag of deze snel verstuurd kon worden ivm de verjaardag van mijn vader, heb ik de set de dag erna ontvangen. Ik wil de klantenservice heel erg bedanken, want hierdoor kan ik alsnog de set op tijd aan mijn vader geven voor zijn verjaardag. Wat een attente mensen.

    Door: Ricardo Hocker03-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Rembrandt

    Nachtwacht euro gekregen. Stevig verpakt, en met certificaat erbij. Hebben jullie ook andere biljetten van Rembrandt voor gratis?

    Door: Reinier Hess14-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    service

    ik was erg boos omdat ik 2x dezelfde munt met factuur kreeg toegezonden. geen anwtoord van de klantenservice. Bleek het in mijn spamfilter te zitten. toch wel netjes opgelost. daarom excuses dames van de munt. bedankt voor jullie geduld

    Door: Danny Tand13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    10 Gulden Koning Willem l 1818

    Ik lees wel heel veel slechte reviews hier... en dit is pas mijn tweede bestelling maar tot nu toe is alles perfect gelopen. Ik heb bij mijn eerste bestelling een email ontvangen, dat de betaling niet gelukt was (terwijl het wel gelukt was), maar ik heb daar op gereageerd en krijg snel een reactie terug dat het allemaal goed was. Bedankt voor de goede service!!

    Door: Liza Burggraaf27-11-2019
    Denis Brummer07-12-2019

    Bij mij ging alles de eerste paar keer ook goed. Keurig geleverd en alles volgens afspraak/ Maar nu komt er toch de klad in blijkbaar. Dat is jammer want ik zou graag een flinke collectie voor mijn dochter aanleggen.

    Lukas02-01-2020

    Ze sturen munten per post tegen de wil. Zonder klant toestemming.

    H. Beijeman14-01-2020

    Dacht ik eerst ook. Kreeg zomaar wat toegestuurd met factuur van 40 euro. Maar blijkt dat het in kleine letters bij vorige bestelling stond. Lees je zo overheen. Dus gewoon goed opletten, dan gebeurd er niks wat je niet wil.

    Hohm 15-01-2020

    Ik verzamel ook munten bij ze. staat er gewoon in hetzelfde lettertype, zeker niet in kleine letters. Je moet zelf natuurlijk ook gewoon even lezen wat je besteld. En als er niets bij staat, dan is het geen abonnement en krijg je ook niets. Ik zeg ga zo door Munt-online. Mensen moeten ook eens de moeite nemen om te lezen wat er staat.

    mw e bellen09-02-2020

    ik zit ook in een abonnenment. elke maand een nieuwe mooie munt. stond duidelijk vermeld bij mij. geen klachten bij mij

    Rik van Boekholt24-04-2020

    Als je aan een abonnement vast zit, kun je die ieder moment telefonisch opzeggen of de laatst gestuurde munt terug sturen, met 100% geld terug garantie en het abonnement wordt stop gezet. Staat duidelijk vermeld. Bij mij is ook alles goed verlopen vooralsnog.

    A.kuper23-05-2020

    Meneer Rik van Boekholt,hoe kunt U zeggen van telefonisch opzeggen want ze zijn alleen via mail te bereiken! Daarna krijg je geen antwoord terug. Teruggestuurde munten worden door hun niet ontvangen. Teminste dat beweren zij. Zij kunnen je alleen maar een anmaning sturen. Nu word ik door hun al bestookt met een incassobureau. Stuur je een mail weer geen antwoord. Het zijn in mijn ogen gewoon oplichters.

    Anton Dekker04-06-2020

    ik heb van u 2 munten gehad om dat ik de ander niet gehad had daar zit een munt bij van 75 jaar vrijheid die ik al heb ik had de gratis munt van Caneda van u moeten krijgen graag zie ik die graag te tegemoet met capsulen bescherming dank u vriendelijk am dekker Ravelstraat 9 3208 cp spijkenisse

    Wim 06-06-2020

    Mag wel iets(veel!) duidelijker vermeld worden dat je een serie koopt op het moment dat je gewoon 1 munt besteld.. ik voel me alsof ik erin geluist ben foor kleine lettertjes

    Rick Spruit30-07-2020

    ik heb net een gratis munt besteld, deze was netjes gratis. ik heb ook een collectie gestart met een andere munt waarmee ik korting kreeg. ik vond het duidelijk vermeld. ik denk dat soms mensen niet lezen...

    katinka de Nijs02-08-2020

    Hi wim, bij mij stond het duidelijk vermeld, ik heb het nog even gechecked. maar ook bij deeerste levering stond het heel duidelijk in de brief. maar wat dan nog, je mag altijd stoppen , het is niet echt een abonnement.

    rob smits05-08-2020

    nooit problemen met deze mensen. reageren altijd snel op mijn emails. ga zo door hoor.

    pastoot08-08-2020

    als je iets vraagt krijg je zelfs in het weekeinde antwoord.

    Rene Boerrehter14-08-2020

    ik miste een certificaat bij mijn laatste bestelling. sturen ze wel netjes na

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    0 euro biljet

    via ffacebook kwam ik de actie van de 0 euro biljet tegen. Ik vond dit echt een leuk hebben dingetje, inmiddels heb ik er op de site van hun nog 2 gekocht. ik vond wel dat de levering een beetje lang duurde, maargoed, hij kwam netjes aan, dat is het belangrijkste. Ik kan het iedereen aanraden in ieder geval.

    Door: Ingrid Roest06-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wilhemina 1892 munt

    via fb ben ik een actie tegenkomen over een gratis munt. deze vond ik zeer mooi. nadat ik deze besteld had, kwam deze na 7 dagen binnen. ik lees dat veel mensen vast zitten aan een abbonnement, ik heb hier geen last van gehad. de bestelling was zo gedaan en ik vond dat de levering en kwaliteit super waren!

    Door: Rick Spruit30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Maxima munt

    prachtige zilveren maxima munt binnen gekregen in zeer luxe munthouder staat prachtig op het dressoir. mijn vrouw is er zeer content mee. aangetekend bezorgd door onze vaste PostNl bezorger . Wat zijn we blij met die man, weet precies waar ie af moet leveren als wij een keer niet thuis zijn

    Door: rob smits05-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    5 euro munt

    nieuwste munten besteld die overal uitverkocht waren. aanradertje . ne je betaalt maar 1 x verzendkosten

    Door: mw. L. A Zannits13-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bevrijdingsmunt

    wat een mooie herdenkingsmunt. cadeautje voor mijn broertje, die is zeer geinteresseerd in WWII. alle musea's hebben we nu bijna wel gezien. alleen bastogne in de ardennen nog volgens mij

    Door: Cees Busschotten12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    certificaat

    bestelling kwam beschadigd binnen. netjes opgelost door opnieuw tezenden. bedankt lisa

    Door: Hans Kinderdijk12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Setje euromunten

    Alles netjes verpakt in een mooie houten cassette. Werd na drie dagen geleverd. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

    Door: Evert12-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jubileummunt

    Vandaag bestelling van Munt-Online ontvangen. Netjes verpakt, ziet er goed verzorgd uit.

    Door: Eric12-08-2020
    René 12-08-2020

    Ik heb niets dan goede ervaringen met munt-online. Alles altijd netjes op tijd en mooi verpakt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    muntonline

    tevreden.

    Door: ban de kater11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    aboonement

    Met kerst , voor de corona, een abonnement genomen op de muntverzameling van oude historische munten. ben ik heel blij mee. Nog 4 munten en ik ben compleet. Mooie documentatie, zeer interessant, en altijd netjes op tijd geleverd.

    Door: Martin 11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    diverse

    mooie munten en altijd voorzien van een certificaat met het gedetailleerde verhaal van de munt. Dat maakt het verzamelen erg leuk.

    Door: Ruud Doring11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    0 euro

    I received a really nice €0 note, I will thanks Munt-Online for the nice note!

    Door: Toine Smith10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    100 gulden bankbiljet

    oud nederlands biljet besteld en werd geleverd in goeie beschermende verpaking. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ook de prijs is okay, niet de goedkoopste, maar wel altijd goede kwaliteit. waar voor je geld.

    Door: Julian Lokker10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Munt-Online

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Munt-Online een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 71 ervaringen geplaatst over Munt-Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Munt-Online actief?

    Munt-Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Munt-Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.