NederlandReview

    Ervaringen Munt-Online

    Verzamelaars van munten willen natuurlijk alle verschillende soorten munten in hun bezit hebben. Misschien kan Munt-Online je wel aan de missende muntstukken helpen. Maar wat voor een kwaliteit houden munten zal deze muntenwinkel uitgeven? Zullen ze wel alle internationale munten hebben die er op de markt zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om een herdenkingsgift te bestellen via de website van Munt-Online? Zal de bezorgservice van Munt-Online de bankbjiletten wel heel en netjes naar je op weten te sturen binnen een redelijke termijn? En wat zal de klantenservice van Munt-Online zeggen als de zilveren munt toch niet echt blijkt te zijn? Alleen muntenverzamelaars die al eens een bestelling bij Munt-Online hebben geplaatst kunnen je op deze vragen een antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van deze online muntenwinkel vinden. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Munt-Online de juiste winkel voor muntgeld en briefgeld is.

    Over Munt-Online

    Munt-Online is een hobbywinkel die munten verkoopt. Je kunt via hen dus aan een aanvulling op je muntenverzameling komen. Het kan zelfs zijn dat zij de missende zilveren of gouden munten voor je kunnen regelen. Ze hebben oude munten zoals de gulden die we vroeger gebruikte. Maar er zijn ook internationale munten die nog veel verder terug gaan. Zo kun je aan Australische dollars Amerikaanse munten of Canadees muntgeld komen. Maar niet alle munten zijn oud. Er zijn ook Euro’s en dollars die vandaag de dag ook gebruikt kunnen worden al is dat meestal niet waarom je ze aanschaft. Ze hebben zelfs een hele selectie wereldmunten. Daarbij heb je eigenlijk een munt uit ieder land. Ieder continent heeft zijn eigen map met een harde kaft zodat je munten goed beschermd zijn en je meteen kunt zien welke munt uit welk land komt. Behalve munten die momenteel in een land gebruikt worden heeft Munt-Onlineook een selectie speciale herdenkingsmunten. Dit zijn munten die uitgegeven zijn vanwege een bepaalde gelegenheid. Zo hebben ze op het moment van schrijven een set munten gebaseerd op de Slag bij Chatham. En natuurlijk zijn er ook zowel historische als recente bankbiljetten. Want geld bestaat niet alleen uit muntgeld maar ook uit briefgeld.


    De Slag bij Chatham waar Munt-online herdenkingsmunten van heeft.

    Diensten van Munt-Online

    De munten en briefjes van Munt-Online kunnen gewoon naar je worden opgestuurd. De bezorgservice van Munt-Online zal hem dan naar je opsturen. Wel rekenen ze, ook voor de gratis uitgiften van de muntenwinkel, vragen ze €3,95 verzendkosten. Ze hebben namelijk geen winkel of afhaalpunt waar munten of bankbiljetten kunnen worden opgehaald. Verder is er nog de Munt-Online klantenservice die je kan bijstaan als je ze nodig mocht hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Munt-Online

    Heb jij wel eens munten of bankbiljetten besteld bij Munt-Online? Dan ben jij de juiste persoon om ons alles over jouw ervaring met Munt-Online te vertellen. Kon je de munt die je zocht gemakkelijk vinden? Zorgde de bezorgservice ervoor dat het briefje snel bij je thuis werd bezorgd? En wat is jouw mening over de klantenservice van Munt-Online? Schrijf je eigen Munt-Online review en laat ons weten wat jouw mening over deze geldwinkel is.

    Munt-Online
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    7.4
    79% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    10 Gulden Koning Willem l 1818

    Ik lees wel heel veel slechte reviews hier... en dit is pas mijn tweede bestelling maar tot nu toe is alles perfect gelopen. Ik heb bij mijn eerste bestelling een email ontvangen, dat de betaling niet gelukt was (terwijl het wel gelukt was), maar ik heb daar op gereageerd en krijg snel een reactie terug dat het allemaal goed was. Bedankt voor de goede service!!

    Door: Liza Burggraaf 27-11-2019
    Denis Brummer 07-12-2019

    Bij mij ging alles de eerste paar keer ook goed. Keurig geleverd en alles volgens afspraak/ Maar nu komt er toch de klad in blijkbaar. Dat is jammer want ik zou graag een flinke collectie voor mijn dochter aanleggen.

    Lukas 02-01-2020

    Ze sturen munten per post tegen de wil. Zonder klant toestemming.

    H. Beijeman 14-01-2020

    Dacht ik eerst ook. Kreeg zomaar wat toegestuurd met factuur van 40 euro. Maar blijkt dat het in kleine letters bij vorige bestelling stond. Lees je zo overheen. Dus gewoon goed opletten, dan gebeurd er niks wat je niet wil.

    Hohm 15-01-2020

    Ik verzamel ook munten bij ze. staat er gewoon in hetzelfde lettertype, zeker niet in kleine letters. Je moet zelf natuurlijk ook gewoon even lezen wat je besteld. En als er niets bij staat, dan is het geen abonnement en krijg je ook niets. Ik zeg ga zo door Munt-online. Mensen moeten ook eens de moeite nemen om te lezen wat er staat.

    mw e bellen 09-02-2020

    ik zit ook in een abonnenment. elke maand een nieuwe mooie munt. stond duidelijk vermeld bij mij. geen klachten bij mij

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    divers

    Ik heb eigenlijk alleen problemen met leveren. Bij mij wordt via Sandd bezorgd en dan is het pakje open en leeg of komt gewoon niet aan. Ik begrijp dat Munt-Online vanaf januari alles met PostNl gaat verzenden. Zij van Munt-online nemem de klacht altijd serieus en regelen het.

    Door: S Romeijn 05-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    GRATIS HERDENKINGSMUNT MARKET GARDEN € 5 +GRATIS VERZENDING

    prima levering, snel en geen ongewenste na zendingen. gewoon wat ik heb besteld. prima service en erg mooie verpakking erbij besteld. heb er ook 1 besteld voor mijn kleinzoon die WWII op school krijgt

    Door: mw Schout 15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    divers

    Ik bestel bijna alle gratis munten voor mijn kleinkinderen. We sparen ze allemaal. bedankt mensen van munt-online ga zo door. de D-Day munt heb ik zelf bewaard. Die vind ik wel heel bijzonder,

    Door: opabakker@yahoo.com 16-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    baby munt

    erg mooi, niet te duur en mijn zus was heel erg blij ermee. snel geleverd, dibsdagavond besteld en zaterdags al in huis.

    Door: harry messig 13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Geen vrijwillige aankoop

    Volgens muntonline zou mijn dochter in april 2018 een bestelling gedaan hebben van 10 gulden Wilhelmina 1892, dit via een actiepagina. Zij zou deze ook vooraf betaald hebben. Deze heeft ze nooit ontvangen. Daarna is er volgens Muntonline weer een munt opgestuurd en in rekening gebracht. Ook deze is nimmer ontvangen. Factuur niet betaald, totdat deurwaarder kwam in 2019 en heeft haar vader helaas de factuur direct betaald. Naar over en weer e/mails heeft Muntonline niet kunnen bewijzen dat er daadwerkelijk een bestelling is geplaatst, heeft onze dochter nooit iets ontvangen en zijn we € 86,16 armer. Na meerdere e/mails geven ze niet meer thuis. Ik zeg.....hier vooral niet bestellen!!!!!

    Door: Carla 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bankbiljetten

    Super leuk ! Ik heb zo een 0 euro bankbiljet mogen bemachtigen. ik snap de commotie hier niet helemaal ????
    Bij mij is hij ingelijst en heeft een symbolische waarde/ beteken

    Door: fam Schuyt 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3 gulden munt

    mooie cassette met certificaat besteld. mooie munt, nette verpakking, snel geleverd. en achteraf betaald, alles prima, zou zeker dit berdijf aanbevelen.

    Door: P. Bastiaanse 10-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    gouden munt

    vorige week mooie gouden munt besteld op afbetaling. vandaag gekregen in mooie houten verpakking. heel blij mee ook met uitgebreide beschrijving.

    Door: ed Haan 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    oorlogsmunt

    Prima bedrijf, heb een mooi 3D oorlogsmunt gekocht, heel snel geleverd en in prachtige houten cassette. Mijn vader is er heel gelukkig mee.

    Door: B.Boudestein 02-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    D day euro

    hele mooie munt, snel geleverd.leuk om ze allemaal te verzamelen. crtificaat was beschadigd, is netjes en snel nagezonden,

    Door: Mwl E. Bellen 09-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Nachtwacht biljet

    Vandaag het gratis rembrandtbiljet gehad in mooi beschermende verpakking. kon hem ophalen op het postkantoor.

    Door: Ellen Maakgraven 04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Valentijnsmunt

    heb recent de Valentijnsmunt besteld en kreeg hem heel snel geleverd met prachtige hart verpakking. heel mooi.

    Door: marcel bakker 04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 stuiver hollandia

    Ik zou iedereen willen afraden om hier ook maar iets te bestellen ik heb mijn bestelling binnen gekregen en is de munt zelf gewoon niet bijgeleverd nu ben ik al een paar dagen naar ze aan het mailen maar krijg gewoon geen reactie terug

    Door: Kenneth 19-12-2019
    john 15-01-2020

    bij mij reagereg ze eigenlijkj altidj binnen een paar uur. heb je wel naar het goede adres gestuurd?

    ed Haan 11-02-2020

    gewoon klantenservice aanschrijven. bij mij is ook wel eens iets niet aangkomen. werd prima geregeld door ze

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Jaap Eden 5 euro munt.

    Ik kan zeggen dat MuntOnline prima service en kwaliteit levert.

    Helaas tot vandaag ... nu komt de klad erin en dat is jammer.

    Twee dagen geleden een mail gestuurd waar de bevestiging van mijn bestelling blijft?
    Ook hier geen antwoord op!!

    Ook de levering wordt niet binnen de termijn, (Extra betaling) voldaan.

    Nogmaals jammer omdat ik graag een flinke collectie voor mijn dochter wil(de) aanleggen.

    Er moet nu wel héél snel een reactie komen wil mijn vertrouwen niet geschaad worden!!

    Het nee antwoord op een eventuele nieuwe aankoop blijft voor nu staan zolang er geen oplossing komt!!

    Hetzelfde geld voor de lage waardering.

    Zeer spijtig allemaal zo !!!

    Door: Denis Brummer 07-12-2019
    Denis Brummer 07-12-2019

    Ik heb wel nog een nieuwe bestelling geplaatst. Binnen 2 minuten een nota ... dat kan wel héél snel dus! Kan ik constateren dat hier sprake is van onwil?! Hoe kan iemand zijn goede naam zo te grabbel gooien?!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Herdenkingsbiljet

    Op 20 oktober al iets besteld zou met 5-10werkdagen binnen zijn.
    Tot op heden nog steeds niks ontvangen.
    Weer gemaild, duurt weer 5-10 werkdagen.
    Is toch te gek voor woorden.
    Je krijgt geen track en trace.
    Denk je even een cadeautje te bestellen ben je een maand verder en heb je nog niks.
    Vaag gedoe.
    Dit is de eerste en de laatste keer dat ik hier wat bestel.

    Door: P vd V 15-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 herdenkingsmunten besteld 30 jaarrverval Berlijnse muur ,bedrag7,900.

    2 11 twee munten besteld, maar helaas maar een ontvangen, Wacht nog steeds op mijn tweede munt. Mevr deumens

    Door: MevrJ m Deumens 13-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    350 jaar Rembrandt van Rijn

    Op 4 oktober jl heb ik deze set besteld en betaald.
    Hier heb ik een bedrag van € 84,90 betaald.
    Tot nu toe niets ontvangen. Vandaag voor de tweede keer gemaild.
    Gevraagd wanneer de bestelling verzonden wordt.
    Ik maak me zorgen of ik deze nog zal ontvangen.
    Er is geen telefoonnummer om rechtstreeks contact te hebben.
    Ook via facebook en messenger contact proberen te leggen. Maar ook daar een automatisch antwoord dat ze alleen via mail reageren.
    Wat kan ik verder nog doen?

    Door: Trudy ter Braak 28-10-2019
    Denis Brummer 07-12-2019

    Ik vrees het ergste ... Heeft u inmiddels uw bestelling mogen ontvangen?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    2,5 gld muntbiljet en 5 euro bankbiljet Vondel

    12 dagen na aankoop nog niets ontvangen.
    Zeer trage reactie op mijn emails.
    Zeggen dat mijn bestelling verzonden is, maar ik heb niets
    ontvangen.

    Door: Ph. Koot 26-10-2019
    Trudy ter Braak 28-10-2019

    Maar u kreeg in ieder geval reactie op uw mail. Na hoeveel dagen? Hoe gaat u dat verder aanpakken?

    S Romeijn 05-01-2020

    ik krijg altijd heel snel antwoord. zeker binnen 24 uur.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Munt-Online

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Munt-Online een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Munt-Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 79% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Munt-Online actief?

    Munt-Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Munt-Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.