NederlandReview

    Ervaringen Munt-Online

    Verzamelaars van munten willen natuurlijk alle verschillende soorten munten in hun bezit hebben. Misschien kan Munt-Online je wel aan de missende muntstukken helpen. Maar wat voor een kwaliteit houden munten zal deze muntenwinkel uitgeven? Zullen ze wel alle internationale munten hebben die er op de markt zijn? Hoe makkelijk zal het zijn om een herdenkingsgift te bestellen via de website van Munt-Online? Zal de bezorgservice van Munt-Online de bankbjiletten wel heel en netjes naar je op weten te sturen binnen een redelijke termijn? En wat zal de klantenservice van Munt-Online zeggen als de zilveren munt toch niet echt blijkt te zijn? Alleen muntenverzamelaars die al eens een bestelling bij Munt-Online hebben geplaatst kunnen je op deze vragen een antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van deze online muntenwinkel vinden. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Munt-Online de juiste winkel voor muntgeld en briefgeld is.

    Over Munt-Online

    Munt-Online is een hobbywinkel die munten verkoopt. Je kunt via hen dus aan een aanvulling op je muntenverzameling komen. Het kan zelfs zijn dat zij de missende zilveren of gouden munten voor je kunnen regelen. Ze hebben oude munten zoals de gulden die we vroeger gebruikte. Maar er zijn ook internationale munten die nog veel verder terug gaan. Zo kun je aan Australische dollars Amerikaanse munten of Canadees muntgeld komen. Maar niet alle munten zijn oud. Er zijn ook Euro’s en dollars die vandaag de dag ook gebruikt kunnen worden al is dat meestal niet waarom je ze aanschaft. Ze hebben zelfs een hele selectie wereldmunten. Daarbij heb je eigenlijk een munt uit ieder land. Ieder continent heeft zijn eigen map met een harde kaft zodat je munten goed beschermd zijn en je meteen kunt zien welke munt uit welk land komt. Behalve munten die momenteel in een land gebruikt worden heeft Munt-Onlineook een selectie speciale herdenkingsmunten. Dit zijn munten die uitgegeven zijn vanwege een bepaalde gelegenheid. Zo hebben ze op het moment van schrijven een set munten gebaseerd op de Slag bij Chatham. En natuurlijk zijn er ook zowel historische als recente bankbiljetten. Want geld bestaat niet alleen uit muntgeld maar ook uit briefgeld.

    De Slag bij Chatham waar Munt-online herdenkingsmunten van heeft.

    Diensten van Munt-Online

    De munten en briefjes van Munt-Online kunnen gewoon naar je worden opgestuurd. De bezorgservice van Munt-Online zal hem dan naar je opsturen. Wel rekenen ze, ook voor de gratis uitgiften van de muntenwinkel, vragen ze €3,95 verzendkosten. Ze hebben namelijk geen winkel of afhaalpunt waar munten of bankbiljetten kunnen worden opgehaald. Verder is er nog de Munt-Online klantenservice die je kan bijstaan als je ze nodig mocht hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Munt-Online

    Heb jij wel eens munten of bankbiljetten besteld bij Munt-Online? Dan ben jij de juiste persoon om ons alles over jouw ervaring met Munt-Online te vertellen. Kon je de munt die je zocht gemakkelijk vinden? Zorgde de bezorgservice ervoor dat het briefje snel bij je thuis werd bezorgd? En wat is jouw mening over de klantenservice van Munt-Online? Schrijf je eigen Munt-Online review en laat ons weten wat jouw mening over deze geldwinkel is.

    Munt-Online
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (128)

    8.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    8.6
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Munt-Online

    Uw beoordeling

    Market Garden herdenkingsuitgifte

    Vandaag de nieuwste editie ontvangen ter herdenking van de 75e verjaardag van de Tweede Wereldoorlog. Een hele mooie munt. Ik ben ook begonnen met een muntverzameling met prachtige herdenkingsmunten van belangrijke momenten uit WWII. Heel geslaagd en ook zeer interessant met de historische beschrijvingen erbij.. Vandaag aan mijn kleinzoon laten zien en die wil ze ook gaan sparen. Zo zie je maar. De jeugd is best geinteresseerd in geschiedenis. Goed om te zien dat er nog steeds aandacht is voor de verschrikkingen van de oorlog. Laats ook een prachtige canadese gekleurde munt gekocht met de bevrijding van Nederland. Heb ik direct in Canada gedaan. Niet goedkoper , maar wel leuk om zo een pakketje te ontvangen. groeten, opa patriz

    Door: Patrizzo Massano10-09-2020
    G. Tsiridis18-03-2021

    Hello on the 05/03/2021 I order a set of coins and I pay the amoun of 58.85 € well I have not recive anything please call me on the 0657781516 thank you G. Tsiridis

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Leuk hebbedingetje voor de verzamelaar


    Ik verzamel van alles en nog wat, waaronder munten. Ik heb onlangs iets aangeschaft. Ik werd door een mede-verzamelaar getipt dat deze gratis aan te vragen was. Je krijgt zodoende een of herslag van de allereerste gouden Wilhelmina 10 gulden munt uit 1892. En deze had ik toevallig nog niet in mijn verzameling. Het enige wat je moet doen is het invullen van je gegevens en vervolgens wordt de munt naar je opgestuurd. De munt werd binnen een paar dagen keurig netjes thuis afgeleverd en ik ben er zeer blij mee. Hij ziet er fantastisch uit en is een mooie aanvulling op mijn muntenverzameling.

    Door: jan arik27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Historie nederlands muntgeld

    Na een eerste munt ontvangen te hebben vond ik het fijn dat ik in de brief geïnformeerd werd over hoe het werkt bij Munt ONline. Ze legde goed uit wat de historie van de munt is en dat geeft mij een goed gevoel over de geschiedenis van nederland. Hierintegen vond ik de kwaliteit van de geslagen munt super mooi. Ik ben door gegaan met de collectie omdat het mij zo aantrok. Daarbij vermeld dat ik bijna bij het einde van de collectie zit en ik vind dat de service goed is, zodra iets niet lukte met de verzending hielp de klantenservice mij goed. ik kan het iedereen aanraden! Groet Lorenzo

    Door: Lorenzo18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    abonnement

    Wat een slechte berichten hier. Ik had ook een abonnement bij MuntOnline en heb het helaas wegens corona moeten stopzetten. Zodra dat achter de rug is ga ik weer verder verzamelen. stopzetten ging gewoon met een email , niks moelilijk. Volgens mij ziet iedereen alleen maar korting en weigert even te lezen waarom je korting krijgt. Ik ben blij met Munt-online. Ook leuk die gratis muntacties. en dat zijn geen stiekeme abonnementen. want ik krijg gewoon altijd 1 munt en niets meer. een heel tevreden klant uit Amsterdam

    Door: eva30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    maxima

    we zijn er erg blij mee. jammer dat het even duurde voor we de gratis maximamunt ontvingen.

    Door: Martinus16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Maximamunt

    leuke actie, had iets duidelijker gezegd mogen worden dat de gratis munt pas rond 27 april wortd geleverd.

    Door: Berniece07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    wilhelmina munt

    ben gebeld door een nette dame die mij overhaalde om maandelijks munten te verzamelen. Erg leuk en ik ben nu even vanwege corona crisis gestopt maar ga straks weer verder met verzamelen. Kon gewoon stopzetten , geen kosten. helemaal niets. heel netjes allemaal. volgens mij zijn de meeste mensen boos, omdat je niet gratis kunt terugzenden. maar dat vind ikprima. Dan moet je het ook niet bestellen. Veel milieu vriendelijker. Ik heb het treuggezonden en dat was geen probleem en hoefde niets te betalen.

    Door: Jan bakker21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Dday

    Ik ben een mooie collectie begonnen, ben er heel gelukkig mee. Alles prima voor elkaar. En ik ben het niet eens met de klagers. Er staat altijd duidelijk of iets een losse aanbieding is, of een collectie zoals ik nu begonnen ben, Het aantal keren per maand , de prijs alles. Mensen wel de hele advertentie lezen. Niet alleen de korting ;-)

    Ik zou het wel leuker vinden om meteen een mooie houten cassette te krijgen bij mijn verzameling en niet pas bij levering 3.

    Door: Bram de Ruiter28-05-2020
    Edwin Rood09-08-2020

    hele mooie uitgifte, die heb ik ook. waren ze allemaal zo mooi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Munt Online opzeggen

    ik heb wilde mijn abonnement bij Munt Online opzeggen , gewoon stopzetten. Maar je kunt ook bij Munt-Online tijdelijk even annuleren. Vanwege corona wil ik mijn collectie stopzetten en niet tijdelijk annuleren. Deden ze niet moeilijk over. mag altijd zonder reden je lidmaatschap stoppen. Mocht zelfs mijn laatste levering terugzenden , hoefde ik ook niet te betalen. ben tevreden, je leest soms andere verhalen bij andere bedrijven. vind het nu gewoon even te hoge prijs.

    Door: Jan de Slager16-08-2020
    Astrid Kip06-09-2020

    Ging bij mij ook heel soepel. email gestuurd en dat was het. ik lees hier ook van mensen die niet lezen dat ze een abonnement aan zijn gegaan. die klagen vaak het hardst , maar lezen zelf niet wat ze bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    biljet

    Ik ben dierenliefhebber en zag een mooie bubo bubo uil op het 0 euro biljet staan bij munt-online, ik heb een acrylic frame erbij gekocht en een certificaat van echtheid. vooral het acrylic frame vond ik handig, want nu hoef ik geen gat te boren voor een lijstje wat ik moet ophangen. ik had maandag de bestelling gedaan en kreeg deze gister al bezorgt. alles was netjes verpakt en het biljet was niet gekreukelt. super fijn! thanks!

    Door: Menno de Koning30-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    munten van het koninkrijk

    Ik krijg de munten altijd altijd in een doosje netjes verpakt 1 keer een andere munt gekregen van een andere serie gebeld en dat werd gelijk gestopt.
    pluspunten: goede service altijd bereikbaar via email
    minpunten: heb ik niet

    Door: Hanneke Veenstra19-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    geluksdubbeltje

    leuke actie, gratis munt en geen verzendkosten.

    Door: S. Vis14-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geluksdubbeltje

    leuke actie, mag wel wat sneller gelevered

    Door: Pekel05-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    geluksdubbeltje

    leuke actie, gratis en gratis verzending. nu maar hopen op al dat geluk van dat geluksdubbeltje, een koningin wilhelmina geluksdubbeltje voor noppes. hopelijk gaan de casino's weer snel open, hahahahhaha

    duurde alleen ff voordat mijn geluksdubbeltje arriveerde, maar ja, boor dat geld kan het niet aangetekend

    Door: smit28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    geluksdubbeltje

    wat een miskoop een gratis geluksdubbeltje voor 3,95 het is heel dun ik vind het niks. Belachelijk ??

    Door: Els de Vries21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    geluksmunt

    alles okay, thx

    Door: Bastian Hohmen12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    geluksdubbeltje

    erg leuke actie met die geluksdubbeltje voor 2021

    Door: sjaak 01-01-2021
    Els de Vries21-01-2021

    wat een miskoop gratis geluksdubbeltje is heel dun en kost ook nog eens 3,95 euro. Ik vind het belachelijk ??

    Hanneke19-03-2021

    die €3,95 zijn de verzendkosten, en dat stond er duidelijk bij

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Diverse munten

    Walgelijke oplichters. Ik bestelde geregeld munten bij MuntOnline, wat in eerste instantie prima verliep. Helaas kreeg ik bij mijn laatste bestelling een extra munt toegezonden waar ik helemaal niet op zat te wachten. N.a.v. dit extra product tweemaal een mail gestuurd naar de klantenservice, waar nooit op gereageerd is. Vervolgens wel een brief gekregen van de deurwaarder, waardoor de kosten nog meer werden. Ik bestel hier nooit meer iets.

    Door: Jelle24-11-2020
    sjaak 01-01-2021

    fijn dat mensen nooit zelf iets extra's bestellen. Ik verzamel ook munten bij ze, staat er gewoon duidelijk bij. wel korting scoren en dan klagen. hahhahaa. je mag altijd stoppen en terugzenden Jelle. maar ja, dan ben je natuurlijk wel je mooie munt met hoge korting kwijt. Maar ja, het is iemand anders zijn schuld dat jij niet betaalt voor wat je wel bestelt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Oranje Boven euro munt

    prachtig en snel geleverd

    Door: Peter Marlow19-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bizon munt

    prachtige munt, ik ben heel tevredenover deze historisch mooie set

    Door: Pete06-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Munt-Online een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 128 ervaringen geplaatst over Munt-Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Munt-Online actief?

    Munt-Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Munt-Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.