NederlandReview

  Ervaringen MUCHACHOMALO

  Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vindt je verschillende soorten ondergoed. Hoe werkt deze webwinkel en hoe verlopen de bestellingen? Gaat alles vlot en naar behoren? Bij NederlandReview kun je alle ervaringen van klanten van deze online winkel lezen.

  Over MUCHACHOMALO

  Als eerste valt op dat de website geheel in het Engels geschreven is, dit komt doordat MUCHACHOMALO internationaal georiënteerd is. In 2007 is Shirley Schoonebeek gestart met verschillende winkels in de binnenstad en een winkel op de luchthaven van Amsterdam Schiphol. Als jonge lingeriehandelaar had Shirley Schoonebeek verschillende winkels in de binnenstad en één op de luchthaven Amsterdam Schiphol. Zij realiseerde zich echter dat er geen merk was dat een opvallend beeld had. Daarom besloot ze om haar eigen onderscheidende merk te creëren. Ze wilde trends en modeontwerpers niet volgen, ze wilde een collectie maken met ontwerpers en kunstenaars die prints zouden ontwerpen met een verhaal. Deze samenwerking heeft geleid tot een merk met een authentieke handtekening. ‘In iedere man schuilt een jongen, een stoute jongen’. Volgens MUCHACHOMALO is dat het idee achter het merk. Het is het Spaanse woord voor ‘stoute jongen’ of ‘bad boy’. Alle producten en advertentiecommunicatie worden door het bedrijf zelf gemaakt, alsmede het maken van de reclamefoto’s en alles wat er nog meer bij komt kijken. Dit maakt MUCHACHOMALO authentiek. Ieder jaar komen zij met een nieuw thema dat een verhaal vertelt en vervolgens artistiek vertaald wordt in draagbare kunst.


  Welcome to the Club

  Diensten

  Hoewel MUCHACHOMALO zegt zich op mannen te richten, is er ook kleding voor vrouwen, jongens en meisjes te koop. Bij de mannen en jongens kun je denken aan:

  • Boxershorts
  • Pyjama’s
  • Zwemkleding
  • Sokken

  en meer. Bij de vrouwen en meisjes zijn deze producten ook te koop, maar zijn er bijvoorbeeld ook strings en topjes te verkrijgen. Daarnaast hebben ze een outlet gedeelte waar je veel van de kleding met korting kunt kopen. Verder zijn er blogs te lezen en kun je een wensenlijst samenstellen.

  Klachten

  Bij eventuele klachten of andere op- of aanmerkingen is het mogelijk om online je vraag te stellen. Rechtsonder in beeld zie je ‘leave a message’ staan. Als je daarop klikt dan komt er een box naar boven waar jij je naam, e-mailadres en je vraag kunt stellen. Je ziet of er iemand aanwezig is en ze zeggen zo snel mogelijk contact met je op te nemen als er niemand online is. Ook is het mogelijk een contactformulier in te vullen en kun je telefonisch (of per brief) corresponderen.

  Deel ook jouw review over MUCHACHOMALO!

  Heb je zelf ervaring met deze webwinkel en zou je deze met anderen willen delen? Laat dan je verhaal hier op NederlandReview achter.

  Stoer en uniek ondergoed kopen bij MUCHACHOMALO. Lees alle reviews en ervaringen van kopers en dragers van dit ondergoedmerk hier bij NederlandReview.

  MUCHACHOMALO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MUCHACHOMALO

  Uw beoordeling

  Leuk nachtwear

  Het valt mij op dat er steeds minder bedrijven zijn die nog net ondergoed verkopen, of beter gezegd nachtkleding. Daarom was ik ook zo blij toen een vriendin van mij mij attendeerde op de website Muchachomalo. Eigenlijk zou ik zelf nooit op deze website kopen, omdat ik het in de eerste plaats een rare naam voor een website vindt en in de tweede plaats omdat de website volledig in het Engels is geschreven. Omdat mijn vriendin echter goede ervaringen met deze site had, heb ik toch maar een redelijke bestelling op deze site geplaatst. Ik kan nu inderdaad bevestigen dat dit een goede site is. De bestelling is eenvoudig geplaatst en de levering verloopt soepel. Daarom ben ik alleen maar erg tevreden. In de toekomst koop ik hier zeker vaker als ik ondergoed of nachtkleding nodig heb. Absoluut een aandader als je op zoek bent naar ondergoed of nachtkleding. Tevens ook scherpe prijzen.

  Door: S. Jansen05-03-2018
  Annemie Groenen10-06-2020

  ik heb mijn bestelling geannuleerd , was wel een betaling gebeurt , ben ik mijn geld kwijt ??? heb niets meer ontvangen .......ben ik een van de vele die in hun bedrog is gestapt !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is MUCHACHOMALO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over MUCHACHOMALO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MUCHACHOMALO actief?

  MUCHACHOMALO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MUCHACHOMALO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.