MrMarketplace

10

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MrMarketplace

Ben je op zoek naar een webshop waar je allerlei producten kunt kopen? Wellicht is MrMarketplace een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij MrMarketplace bekend zijn.


Wat is MrMarketplace?


Via de website van MrMarketplace kun je producten kopen in de categoriesoorten huis, tuin, sport, vrije tijd en andere. MrMarketplace is een concept dat in 2018 is opgericht na een idee van Bill Duin en Rob Duin. Ze zijn in 2020 gestart om een zo groot mogelijk productaanbod aan te kunnen bieden in o.a. Nederland en België. MrMarketplace valt onder de paraplu van de Podobrace Group. Onder het beheer van MrMarketplace vallen webshops als Podobrace.nl, Bandagenspezialist.de, Keepershandschoenen.nl, Sportbracestore.nl en Huishobby.nl. Deze organisatie heeft in Volendam een magazijn met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter. 


Klachtenafhandeling


Er wordt aangegeven dat bij MrMarketplace klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Ze stellen daarom de beste klachtenbehandeling te bieden om tot een goede overeenstemming te komen. Mocht je een klacht over producten en service hebben, dan dien je een aantal stappen te nemen. Het is belangrijk om allereerst je klacht zo perfect mogelijk in kaart te brengen. Hierna word je geacht om belangrijke documenten toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan de orderbevestiging die je van het bedrijf hebt ontvangen. Je kunt alle informatie vervolgens opsturen naar info@mrmarketplace.com. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen zodat de klachten zo goed mogelijk verholpen zullen worden.


Retourneringen


Er is een speciaal beleid opgesteld met betrekking tot ruilen en retourneren. Er wordt aangegeven dat ruilen en retourneren bij dit bedrijf gratis is. De klant staat bij dit bedrijf te allen tijden voorop en er wordt gestreefd naar een fantastische service. Een koop is pas definitief als jij het artikel met je eigen ogen hebt gezien en goedgekeurd. Daarbij zit bij iedere bestelling een instructie om te retourneren. Klanten hebben 14 dagen volledige retourrecht en er is een 'niet goed geld terug' garantie actief. Op het moment dat de retour volledig is verwerkt zal het aankoopbedrag direct naar je rekening worden overgemaakt.  


Ruilen


Ruilen is volgens de mensen van MrMarketplace erg makkelijk. Je dient dan de website opnieuw te bezoeken en daar je bestelling te plaatsen van een andere maat. Dit zal door het bedrijf dan direct worden verwerkt. Het product zal onmiddellijk naar je worden verzonden.


Betalingen


Het bedrijf stelt de officiële partner te zijn van Trusted Shops, webshop Keurmerk, FeedBack Company en MultiSafepay. Hierdoor is het volledig veilig en betrouwbaar om een betaling aan het bedrijf te doen. De klant staat in het betalingsproces altijd voorop. Je kunt via diverse betaalmethodes een betaling verrichten. Op het moment van schrijven kan dat onder andere via iDEAL, PayPal, Visa, Bancontact en Mistercash.  Mocht je alle betaalmethodes willen weten verwijzen we je naar de website van MrMarketplace.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij MrMarketplace? Ben je tevreden over de producten van MrMarketplace? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over MrMarketplace zou moeten geven, zou dit dan een positief advies zijn? Ga je in de komende jaren vaker iets bestellen bij MrMarketplace? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Kachel

Supersnelle levering, prima apparaat!

H

Henk Looms

09-02-2021

0