Mr. Riegillio

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mr. Riegillio

Interesse in het aanbod van de webshop van Mr. Riegillio, maar ben je allereerst benieuwd naar hoe het de consumenten voor jou is vergaan? Je leest het hier in de reviews van de ervaringen van de mensen voor je. Tenzij je zelf al een aantal items in je bezit hebt. Schrijf in dat geval dan snel een recensie, waarin je jouw mening en beoordeling met ons deelt over aspecten als design/ontwerp, draagcomfort, kwaliteit van het materiaal, klantenservice en nog veel meer. Daarmee help je de geïnteresseerde heren (gay/homo, hetero, whatever) na jou bij het maken van een keuze.

De wereld die fetish heet

Fetisj is sinds Fifty Shades of Grey een stuk bekender geworden in de samenleving. Er is nu zelfs een studentenvereniging die zich volledig richt op BDSM. Een echte fetish gaat alleen wel verder dan een erotisering van geblinddoekte bondage (vastbinden), handboeien en zweepjes in een kelder. Daarnaast zijn er meer varianten dan enkel een sadomasochistisch rollenspel tussen meester/meesteres en slaaf (dom en sub, master and servant, etc.). Denk bijvoorbeeld aan mensen met een foot fetish of shoe fetish, waarbij de seksuele en erotische aantrekking in een object zit, en wat ook gewoon kan met een leuke partner die er helemaal oké mee is.

Fetish Fashion Forward: matching attire for everyday life

Je bent wie je bent, en als je niet bent wie je bent, ben je niet meer wie je bent. Als je iets tot in het diepste van je vezels voelt, zul je een drang ervaren dit uit te willen dragen. Om jezelf te zijn. Dit geldt net zo goed voor fetisjisten. Waarschijnlijk krijgen veel mensen nu het beeld van een stereotype leernicht of the Village People voor ogen, maar niet iedereen is dusdanig excentriek of voelt de behoefte op zo’n outfit naar kantoor te gaan. Er zijn daarom gelukkig subtielere oplossingen om je passies en seksuele verlangens te vermengen met het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle broek, trui of shirt van een heel soepel leer. Of sokken met schunnige hints waarvan alleen jij weet dat je ze draagt. Zoiets als sexy lingerie bij vrouwen, maar dan anders.De nieuwkomer: Mr. Riegillio

Dit is een festish-fashion-label dat nog relatief jong is. De webshop is in mei 2018 geopend en richt zich op mannen. Hun doel is, zo staat te lezen op de website, om fetish en fashion dichter bij elkaar te brengen. Noem het stijlvol in het lak/PVC of leer. Naast de eigen MR collectie, waar ook Mr. Tracksuit onder valt, voert de webshop ook merken als oudgediende Mister B, SK8ERBOY, Master of the House, en #SNEAKERPORN. De collectie reikt van sokken met suggestieve tekst en shorts, tot aan lederen trainingspak en andere leren kleding voor dagelijks gebruik.

Naast de eigen webshop, is het ook mogelijk de MR Collection te kopen in de fysieke winkels van Mister B in Amsterdam, Antwerpen en Berlijn.

Mr. Review voor en door ervaren consumenten

Jong talent is leuk, maar staat het merk ook voor kwaliteit, service, en goede ontwerpen? Hoe vallen de maten? Zijn klanten tevreden en raden ze dit merk aan? Laat je hier adviseren of adviseer de geïnteresseerden na jou. Lees, schrijf of deel het hier in een recensie. Wist je dat met het delen van ervaringen en beoordelingen, toekomstige consumenten erg geholpen zijn? Jouw mening telt dus echt! Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Leren shirt in zwart en donkergroen

Beide shirts snel ontvangen en kwaliteit en pasvorm heel goed. Ben er blij mee.

H

Hans

02-01-2021

0