NederlandReview

  Ervaringen Mouwlengte7 | Sleeve7

  Als je lang bent en dus lange armen hebt weet je hoe vervelend het is als de mouwen van een T-shirt gewoon niet passen. Mouwlengte7 wil hier graag een oplossing voor bieden. Maar wat voor kwaliteit T-shirts zullen ze verkopen? Zullen die mouwen wel echt langer zijn dan die van andere shirts? Zullen de shirts wel lang meegaan of kun je ze hooguit één seizoen dragen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Mouwlengte7 de extra lange T-shirt bij je heeft thuisbezorgd? En zal die klantensrvice van Mouwlengte7 je nou wel echt kunnen helpen als je met een vraag zit waar je geen antwoord op hebt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn echte klanten van Mouwlengte7. Werp eens een blik op hun onbevooroordeelde reviews om erachter te komen hoe zij over Mouwlengte7 denken. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen een indicatie zijn voor hoe Mouwlengte7 nou echt werkt.

  Over Mouwlengte7

  Mouwlengte7 is een winkel die T-shirts verkoopt. Maar ze verkopen geen gewone T-shirts. Ze richten zich op T-shirts met lange mouwen. Ze weten namelijk dat een standaard maat niet altijd zomaar voor iedereen past. Het kan heel vervelend zijn als de mouwen altijd net iets te kort zijn en een T-shirt daarom al snel armoedig staat. Daarbij zit het gewoon niet prettig. Je kunt bij Mouwlengte7 daarom shirts vinden met aangepaste mouwlengte. Ze hebben shirts en overhemden met extra lange mouw en vinden dat die de perfecte mouwlengte hebben. Daarnaast hebben ze ook nog eens extra ruglengte. Want een shirt dat aan de achterkant steeds opkruipt is misschien nog wel veel vervelender. De overhemden zijn licht gedetailleerd en hebben dus een moderne fit. Ze maken de T-shirts en overhemden van 100% katoen. Dat is ademend in de zomer en warm in de winter.Vooral Egyptisch De ontwerpen zijn door Mouwlengte7 zelf ontworpen. Je weet dus zeker dat je een uniek T-shirt zult ontvangen. Ze kunnen zowel voor privé als kantoor of ander werk worden gebruikt.


  Hoe meet je nou eigenlijk de mouwlengte?

  Diensten van Mouwlengte7

  De shirts. T-shirts en overhemden van Mouwlengte7 kunnen via hun website besteld worden. Je kunt gewoon het shirt en de maat selecteren die je wilt. Er is dan een Mouwlengte7 bezorgservice die het overhemd netjes in zal pakken en rechtstreeks naar je toestuurt. Je kunt het dan thuis passen zodat je zeker weet dat de mouwen dit keer wel lang genoeg zijn. Ook heeft Mouwlengte7 een klantenservice om je te helpen als je toch nog een vraag hebt of er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Mouwlengte7

  Heb jij al zo’n extra lang shirt van Mouwlengte7 in de kast hangen? Dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met Mouwlengte7 en de shirts die ze verkopen. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun T-shirts? Zit dat katoen nou echt wel zo lekker? Is de lange van de overhemden of mouwen dit keer wel lang genoeg voor jouw lange rug en armen? En hoe reageerde de klantenservice van Mouwlengte7 toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over deze winkel vol lange T-shirts is.

  Mouwlengte7 | Sleeve7
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mouwlengte7 | Sleeve7

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mouwlengte7 | Sleeve7 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mouwlengte7 | Sleeve7. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mouwlengte7 | Sleeve7 actief?

  Mouwlengte7 | Sleeve7 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mouwlengte7 | Sleeve7 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.