Motorkledingonline.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Motorkledingonline.nl

Geen ervaring met een bedrijf, maar wil je er wel graag een aankoop doen? Lees hier de recensies en meningen van consumenten die je voor gingen. Hoe beoordelen zij het bedrijf en hun producten? Is de webshop betrouwbaar? Snelle levering? En uiteraard kun je hier straks ook zelf een review achter laten.

Veiligheid en zichtbaarheid

De kleding van een motorrijder beperkt zich niet alleen tot het dragen van een helm. Want hoewel niemand vooraf besluit een schuiver over het asfalt te maken of over een motorkap van een auto heen te vliegen, is het wel verstandig je zo te kleden dat mócht je een ongeluk krijgen, je daar zo ongeschonden mogelijk uit komt. Voor zover de situatie van het ongeluk dat toe laat natuurlijk, maar het is toch jammer als je benen open liggen omdat je zo nodig met een korte broek op pad ging of je enkels gebroken omdat je geen goed schoeisel aan had. Voorkom wat je kunt voorkomen zeg maar.

Een minimale mode-must-have voor een motorrijder is een motorjas. Of je daarbij voor gore-tex (textiel) of leer gaat, is een persoonlijke keuze. Feit is dat het wel prettig moet zitten, want anders wordt de rit zo vervelend. Eigenlijk de meeste motorjassen zijn voorzien van een armour, wat de drager extra bescherming biedt bij de rug, schouders en ellebogen. Daarnaast is een motorbroek ook niet onverstandig. Mocht een tocht eindigen in een schuiver over de grond, hebben ook de benen het te verduren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een motorpak. Verder zijn handschoenen en motorlaarzen ook aan te raden. Veel motorkleding is uitgerust met hier en daar subtiele reflectiestof of stiksel, zodat ook bij slechter licht je nog enigszins opvalt. Uiteraard kun je ook een reflectievest als buitenste laag dragen.Seizoenskleding

Trouwe motorrijders die er niet enkel met mooi weer op uit trekken, hebben naast de ‘gewone’ motorkleding, ook de nodige bescherming tegen kou en regen in de kast hangen. Regenkleding voorkomt natuurlijk dat je drijfnat regent. Tegen de kou is bijvoorbeeld thermo-onderkleding en speciale sokken te krijgen. Ook een extra kol of bivakmuts is dan fijn, want op de motor zit je wel in wind.

Extra bescherming

Het is mogelijk om extra bescherming los te kopen. Denk bijvoorbeeld aan een niergordel of kniebeschermers, maar ook vervangende protectie voor als die in je huidige kleding niet meer afdoende is. Deze beschermers zijn deels ook los te verkrijgen en te dragen als rugprotector en borstprotector. Maar denk ook eens aan gehoorbescherming. Dit is een beetje een vergeten kindje onder motorrijders, maar helaas zijn de gehoorbeschadiging in deze categorie weggebruikers niet gering. En dat is jammer, want het is te voorkomen.

Motorkleding Online

Deze webshop heeft een allerlei motorkleding, bescherming, helmen, vizieren, brillen en schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook items als motorsloten, rugtassen, motornavigatie, motorhoezen, druppelladers, werkplaatsbenodigdheden, onderhoudsproducten, camera’s, handverwarming, communicatie, en kleding en merchandise voor tussen de ritten door. Ze hanteren een dertig dagen retourgarantie en vele betaalmogelijkheden.

Recensies

Deze webshop geeft volgens de website een beste prijs garantie. Is dat wel zo? Lees of schrijf hier de reviews van meningen en ervaringen. Iedere beoordeling telt en helpt aankomende consumenten in het maken van een keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)