NederlandReview

  Ervaringen Moleskine Store

  Als je studeert of iets anders doet waarbij je veel moet ordenen, regelen en noteren ben je misschien wel op zoek naar een manier om dat makkelijk te kunnen doen. Moleskin Store is een winkel die allerlei van dat soort producten verkoopt. Maar hoe handig zullen die agenda’s nou echt zijn? Zul je er echt al je afspraken in kunnen noteren? Hoeveel notities en aantekeningen zul je tijdens jouw hoorcollege of werkgroep kunnen maken in hun notitieboekjes? Zal het lang duren voor de berzorgservice jouw pen of potloden heeft bezorgd? En zal de klantenservice van Moleskin Store je wel helpen als je ze nodig hebt? Alleen echte studenten die al eens een Moleskin Store notitieboek hebben gebruikt kunnen je hier uitleg over geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat je van Moleskin Store kunt verwachten. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed inzicht in Moleskin Store geven.

  Over Moleskine Store

  Moleskine Store is een winkel die kantoorbenodigdheden en studiemateriaal verkoopt. Je kunt er terecht voor allerlei manieren om iets op een makkelijke manier te noteren. Natuurlijk hebben ze een selectie planners waarin je jouw afspraken, deadlines en andere belangrijke zaken kunt opschrijven. Dan zul je ze niet zo snel vergeten. Ze hebben planners per dag, per week of per maand. Ook zijn er sommige planners en agenda’s die wel 18 maanden lang gebruikt kunnen worden. Kun ook eens naar hun limited editions voor wat speciale agenda’s. Hun notitieboekjes kunnen gebruikt worden om tijdens je college of vergadering aantekeningen te maken. Deze notitieblokken of –boeken zijn verkrijgbaar in vele thema’s en franchises. Ze zijn er van Monopoly, Harry Potter, Barbie, Super Mario, Looney Tunes, Pokémon, 007, Transformers en nog veel meer. Ook de textielcollectie is het bekijken waard. Ze hebben ook nog verschillende tassen om je spullen in mee te nemen. Er zijn rugtassen, trolleys, portemonnees, heuptassen enzovoort. Er is een afdeling vol accessoires voor je mobiele telefoon of ander apparaat. Daar vindt je een hoesje voor je mobiele telefoon, tablet of laptop. Ook nieuwe batterijen zijn daar te vinden. Natuurlijk kun je niet schrijven zonder goede pen. Moleskin Store heeft balpennen, houten potloden, vullingen, gewone pennen en nog veel meer. En dan zijn er nog verschillende boeken die je bij Moleskin Store kunt krijgen.


  Een bezoekje aan Moleskin Store. Wel in het Engels, maar je ziet wat van hun winkel en producten.

  Diensten van Moleskine Store

  Je kunt gemakkelijk wat studieartikelen of kantoorartikelen via Moleskine Store bestellen. De bezorgservice van Moleskine Store komt hem dan netjes bij je thuisbezorgen. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om een notitieboek of agenda te personaliseren. Natuurlijk is er ook een Moleskine Store bezorgservice om je bij te staan als je even wat assistentie nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Moleskine Store

  Heb jij zelf Moleskine Store al eens bezocht? Zo ja, dan zouden we je dankbaar zijn als je bereid was iets meer over Moleskine Store te vertellen. Hoe handig zijn die agenda’s en planners nou echt? Gaan die pennen en potloden nou wel zo lang mee? Is hun notitieboekje echt zo handig en handzaam? En wat zou je kunnen vertellen over de bezorgservice en klantenservice die Moleskine Store verleend? Schrijf je eigen Moleskin Store review en laat ons weten wat jouw mening over deze kantoorwinkel echt is.

  Moleskine Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moleskine Store

  Uw beoordeling

  Fijne notitieboekjes

  Voor notitieboekjes zijn ze mijn favoriete leveraar, erg handig en vooral met dat zakje achterin. En mooi natuurlijk. Alleen wel duur, maar ik vind de kwaliteit ook wel beter dan die nepperds die er op lijken

  Door: Jessie14-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Moleskine Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Moleskine Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moleskine Store actief?

  Moleskine Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moleskine Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.