NederlandReview

  Ervaringen Modanisa

  Wanneer je als moslimvrouw door het leven gaat, wil je er natuurlijk ook gewoon leuk uitzien, net als ieder ander. Waarom zou jij er ouderwets uit moeten zien terwijl er ook in de conventionele mode trends en hippe stijlen zijn? Van goede materialen die fijn zijn om te dragen? Daarom kun jij voor deze mode terecht bij Modanisa. Zij bieden allerlei jurken, sjaals, sport- en zwemkleding en nog veel meer aan, zodat je jouw garderobe helemaal compleet kunt maken. Wat de ervaringen zijn van andere vrouwen die hier kleding en accessoires hebben besteld lees je hier.

  Over Modanisa 
  Modanisa.com is als eerste online mode- en winkelwebsite opgezet voor vrouwen die een bescheiden kledingstijl hebben. Denk hierbij speciaal aan vrouwen (bijv. moslimavrouwen) die vanwege geloofsovertuigingen hun haar en lichaam graag bedekt houden. Modanisa.com is een webshop uit Turkije die deze moderne conservatieve islamitische mode in ruim 75 landen verkoopt. Zij verkopen ruim 30.000 verschillende items van meer dan 300 verschillende merken en designers. Een aantal hiervan zijn: Kuaybe Gider, Mayovera, Gamze Özkul, Pınar Şems, Muslima Wear, etc. Naast de online webshop hebben zij ook een app voor iOS en Android waar je gebruik van kunt maken.

  Diensten 
  Wanneer je op de website van Modanisa komt, moet je eerst je gewenste taal kiezen, er zijn zes mogelijkheden waarbij je helaas niet voor Nederlands kunt kiezen maar bijvoorbeeld wel voor Engels, Turks of Arabisch. Daarna moet je even bevestigen dat het om een verzending naar Nederland gaat, voordat je verder wordt geleid naar de verkooppagina. Je vindt daar de kleding en accessoires verdeeld over een aantal categorieën:

  • Hijab
  • Clothing
  • Outerwear
  • Plus Size
  • Swimwear/Sportswear
  • Shoes/Bags
  • Designers
  • Evening Wear
  • Outlet

  Verder kun je het zoeken naar artikelen verfijnen door te filteren op merk, kleur, prijs, maat, etc. Ook hebben ze altijd speciale acties op de site zoals extra lage verzendkosten of een korting van 50% op een geselecteerd artikel. Als je een bestelling doet krijg je automatisch het Modanisa Magazine gratis toegestuurd.

  Verzending en betaling 
  De kosten van verzending variëren afhankelijk van het land van de bestemming. Op het moment dat wij van NederlandReview keken wat de kosten waren, hadden ze een actie waarbij je € 5,90 betaalt. Of dit de gangbare kosten zijn, weten we niet. Alle bestellingen worden via ‘Express Shipping’ verzonden, waarbij je zelf een verzendcode krijgt waarmee je jouw pakket kunt volgen. Je kunt bij Modanisa betalen via iDeal, met je Creditcard, via PayPal of met een zogenaamde Debitcard.

  Klachten 
  Alle aankopen die je doet mag je binnen 14 dagen ongedragen en ongebruikt retour sturen, de kosten voor verzending zijn dan voor jezelf. Om dit te doen kun je gebruik maken van het internationale retourformulier op de website. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, kun je een e-mail met uitleg en close-up foto’s sturen naar support@modanisa.com. Na beoordeling hiervan zullen zij het aankoopbedrag terugbetalen.

  Wat is jouw mening over Modanisa? 
  Laat ons hier weten wat jouw ervaringen zijn met deze webshop. Zo hebben anderen een duidelijker beeld en weten ze beter of zij juist wel of niet voor deze shop moeten kiezen.

  Wat is de ervaring van vrouwen die hun islamitische mode bij Modanisa bestelden? Zijn de materialen heerlijk draagbaar en wordt alles snel geleverd?

  Modanisa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7,2
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  6,6

  Prijs

  8

  Leveren

  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Super tevreden

  Kim26-02-2019

  Toch besteld na wat slechte revieuws gelezen te hebben. Na 6 dagen thuis ontvangen en ik ben zo blij met het geen wat ik besteld heb. De maten kloppen. En nog belangrijker dat niet al mijn vormen te zien zijn. Wat normaal gesproken erg moeilijk is als plus size. Vanaf nu zal ik alles hier bestellen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Modanisa

  H. 18-07-2018

  Goede kwaliteit
  Optijd bezorgd
  Veel keuze
  Betalen met iDeal

  Minpunt
  Kleuren kunnen soms afwijken, maar dat ligt meestal aan de merk die je daar koopt. ( ik he twee keer besteld)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Super!

  Adela Bronja02-07-2018

  Erg positief over Modanisa! Bestellingen worden altijd op tijd geleverd!

  Ikran02-02-2019

  Moet je inklaringskosten betalen als je daar wat besteld?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Bestelling betaald maar niet gekregen

  IKRAM ABDELOUARITH13-09-2017

  Ik heb een jurk besteld en betaald maar ik heb dat niet ontvangen. Ik stuur vaak e-mails en ik vertel dat ik de bestelling niet heb ontvangen ik kreeg alleen die automatisch antwoord ik wacht maar nog steeds geen antwoord al weken ben ik aan het wachten. Bestellen van modanisa is echt een risico

  Oumyounes 13-10-2017

  Hier hetzelfde 2 keer besteld 2 keer niks gekregen en beide grote bedragen. Waardeloos is deze webshop.

  Sghaier Sourour ik 15-10-2018

  Nul

  Lupna09-01-2019

  Ook gehad maar blijven mailen en Facebook chat ik heb me geld gewoon terug gekregen

  Kim25-02-2019

  Hoe lang duurt het ongeveer tot ik mijn pakket ontvang?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Modanisa

  Uw beoordeling