Modanisa

5.7
6.5

Bestellen

4.7

Service

6.3

Prijs

5.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Modanisa

Wanneer je als moslimvrouw door het leven gaat, wil je er natuurlijk ook gewoon leuk uitzien, net als ieder ander. Waarom zou jij er ouderwets uit moeten zien terwijl er ook in de conventionele mode trends en hippe stijlen zijn? Van goede materialen die fijn zijn om te dragen? Daarom kun jij voor deze mode terecht bij Modanisa. Zij bieden allerlei jurken, sjaals, sport- en zwemkleding en nog veel meer aan, zodat je jouw garderobe helemaal compleet kunt maken. Wat de ervaringen zijn van andere vrouwen die hier kleding en accessoires hebben besteld lees je hier.

Over Modanisa

 
Modanisa.com is als eerste online mode- en winkelwebsite opgezet voor vrouwen die een bescheiden kledingstijl hebben. Denk hierbij speciaal aan vrouwen (bijv. moslimavrouwen) die vanwege geloofsovertuigingen hun haar en lichaam graag bedekt houden. Modanisa.com is een webshop uit Turkije die deze moderne conservatieve islamitische mode in ruim 75 landen verkoopt. Zij verkopen ruim 30.000 verschillende items van meer dan 300 verschillende merken en designers. Een aantal hiervan zijn: Kuaybe Gider, Mayovera, Gamze Özkul, Pınar Åžems, Muslima Wear, etc. Naast de online webshop hebben zij ook een app voor iOS en Android waar je gebruik van kunt maken.

Diensten

 
Wanneer je op de website van Modanisa komt, moet je eerst je gewenste taal kiezen, er zijn zes mogelijkheden waarbij je helaas niet voor Nederlands kunt kiezen maar bijvoorbeeld wel voor Engels, Turks of Arabisch. Daarna moet je even bevestigen dat het om een verzending naar Nederland gaat, voordat je verder wordt geleid naar de verkooppagina. Je vindt daar de kleding en accessoires verdeeld over een aantal categorieën:

  • Hijab
  • Clothing
  • Outerwear
  • Plus Size
  • Swimwear/Sportswear
  • Shoes/Bags
  • Designers
  • Evening Wear
  • Outlet

Verder kun je het zoeken naar artikelen verfijnen door te filteren op merk, kleur, prijs, maat, etc. Ook hebben ze altijd speciale acties op de site zoals extra lage verzendkosten of een korting van 50% op een geselecteerd artikel. Als je een bestelling doet krijg je automatisch het Modanisa Magazine gratis toegestuurd.

Verzending en betaling

 
De kosten van verzending variëren afhankelijk van het land van de bestemming. Op het moment dat wij van NederlandReview keken wat de kosten waren, hadden ze een actie waarbij je € 5,90 betaalt. Of dit de gangbare kosten zijn, weten we niet. Alle bestellingen worden via ‘Express Shipping’ verzonden, waarbij je zelf een verzendcode krijgt waarmee je jouw pakket kunt volgen. Je kunt bij Modanisa betalen via iDeal, met je Creditcard, via PayPal of met een zogenaamde Debitcard.

Klachten

 
Alle aankopen die je doet mag je binnen 14 dagen ongedragen en ongebruikt retour sturen, de kosten voor verzending zijn dan voor jezelf. Om dit te doen kun je gebruik maken van het internationale retourformulier op de website. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, kun je een e-mail met uitleg en close-up foto’s sturen naar support@modanisa.com. Na beoordeling hiervan zullen zij het aankoopbedrag terugbetalen.

Wat is jouw mening over Modanisa?

 
Laat ons hier weten wat jouw ervaringen zijn met deze webshop. Zo hebben anderen een duidelijker beeld en weten ze beter of zij juist wel of niet voor deze shop moeten kiezen.

Wat is de ervaring van vrouwen die hun islamitische mode bij Modanisa bestelden? Zijn de materialen heerlijk draagbaar en wordt alles snel geleverd?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

Anderen bekeken ook

close

Modanisa

Vergelijk reviews en bekijk Modanisa