NederlandReview

  Ervaringen Miysu

  Wil jij een nieuwe outfit kopen, maar tegelijk ook rekening houden met het milieu? Kan dat eigenlijk wel, in de kledingindustrie wordt toch veel gebruik gemaakt van schadelijke stoffen zoals de verf die gebruikt wordt bij de productie hiervan? Toch kan het bij Miysu. Een webshop met ecologisch verantwoorde dameskleding. Wat zijn de ervaringen van andere klanten? Ziet de kleding er wel leuk uit, en zit het comfortabel? Lees het hier!

  Over Miysu

  Miysu is een webshop die duurzame dameskleding verkoopt. De eigenaresse is modeontwerpster Ria van Kleef. Op 11-jarige leeftijd ontwierp zij haar eerste outfit die toen door een coupeuse voor haar werd gemaakt. Zij veranderde spijkerbroeken naar haar eigen ideeën en ontwikkelde zo een eigen stijl en inzicht in mode. Na het volgen van de benodigde opleidingen zette zij als groothandel en detaillist meerdere labels op. Daarvoor volt zij alles wat daarbij komt kijken zoals het verven van stoffen, de stoffen zelf, de ontwerpen, productieprocessen etc. Duurzaamheid, eigenheid en originaliteit staan voor haar centraal. Door haar voorliefde voor natuurlijke materialen is zij zich gaan verdiepen in verf- en druktechnieken die gebruikt kunnen worden op natuurlijk doek zoals katoen, linnen, hennep, zijde en wol etc. Zij vindt dat men met een andere blik naar eco zou moeten kijken: ‘Designerkleding met extra aandacht voor de herkomst van de materialen en het productieproces’. Naast het ontwerpen van de modellen worden er ook een aantal prints getekend bij Miysu. Deze worden op de kleding geplaatst met milieuvriendelijke verf. De shirts zijn van ecologisch linnen, zijde, katoen of viscose.


  Hilary Duff - With Love

  Diensten

  Bij Miysu kun je duurzame dameskleding bestellen uit de volgende categorieën:

  • Shirts/Tops
  • Broeken
  • Jurken/rokken
  • Vesten/Blazers
  • Leggings
  • Blouses
  • Tricots

  Daarnaast kun je er nog accessoires bestellen zoals kettingen, oorbellen, armbanden, etc. Verdere onderdelen van de website zijn: Style; hier zie je plaatjes met voorbeelden hoe je een en ander kunt combineren, New; met alle nieuwe artikelen en Newsletter; hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Je kunt bij Miysu betalen met iDeal en Paypal. Voor bestellingen boven de € 250,- betaal je geen verzendkosten.

  Klachten

  Wanneer bij ontvangst blijkt dat het artikel een fabricagefout heeft, of dat je een verkeerd item hebt ontvangen, of een beschadigd item, dan moet je dit binnen vijf dagen vanaf de verzenddatum schriftelijk of per e-mail aan Miysu melden. De klacht moet namelijk duidelijk zichtbaar en kenbaar worden gemaakt voordat het artikel teruggestuurd mag worden. Als de klacht gegrond is dan kun je de levering kosteloos laten vervangen of een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen. Terugzending moet in de originele verpakking (incl. aangehechte etiketten, labels, accessoires en bijbehorende papieren. Als je het artikel na het constateren van een gebrek in gebruik neemt, kun je dit niet meer reclameren of retour zenden.

  Jouw review ook op NederlandReview!

  Deel hier jouw ervaringen met deze webshop zodat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen!

  Duurzame dameskleding van Miysu, wat zijn de ervaringen, is de kleding wel mooi, of in verhouding niet te betalen? Kijk hier of het iets voor jou is!

  Miysu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Miysu

  Uw beoordeling

  Heerlijke kleding

  Koop al jaren bij Ria van Miysu via de website. Kleren zitten heerlijk en gaan jaren mee. Gisteren leuke broek gezien. Door de super snelle reactie en verzending vandaag al bij mij op tafel. Top.
  Bedankt weer Ria.

  Door: Manon de Witte15-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Blije klant

  Via Facebook ben ik bij Miysu terecht gekomen. Even op de website rondgekeken en was gelijk geinteresseert. Eerst even op de site rondgekeken, wat me beviel en daarna even mijn agenda bekeken of het me zou lukken om in het weekend langs te gaan. Ik zou dit weekend met een collega naar Gorinchem gaan dus dat kwam perfect uit.

  Na een bakje koffie en wat andere winkels te hebben bezocht zijn we naar Miysu gegaan. We werden gelijk hartelijk ontvangen door de eigenaresse Ria van Kleef, ze was gelijk bereid om ons te helpen. Ik gaf aan wat ik had uitgezocht via de website en het werd mij in de goede maat aan gegeven.

  Na het in het pashokje te hebben gepast bekeek ik mezelf in de spiegel. Het shirt en de Broek die ik droeg zaten gelijk erg mooi en de stof voelde fijn aan. Ria gaf me advies over hoe ik het met anderen dingen kon combineren en gaf me nog advies over andere producten in de winkel die mij eventueel zouden bevallen. Ze gaf mij een eerlijke mening over hoe het me stond die erg oprecht klonk, ook totaal niet opdringerig.

  Blij verliet in de winkel met een jurkje, een broek en twee shirts. voor duurzame mooie producten beviel de prijs me erg. gelijk de dagen erna heb ik er in rond gelopen. De producten zitten heerlijk, zijn van mooie kwaliteit en zijn met veel items uit mijn kast te combineren. Van mensen om me heen krijg ik er dan ook geregeld complimenten over.

  Ik zou zeker nogmaals langs gaan voor de mooie designs en de goede service en of het bestellen via haar webshop.

  Door: Lianne04-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Duurzaam, mijn en jou?

  “Hey! Wat leuk! Een winkel waar ze designkleding verkopen die op een eerlijke manier gefabriceerd is, nog eerlijk ook EN DAT BIJ MIJ IN DE BUURT!!”. Ik woon in Arkel (vlakbij Gorinchem) dus toen ik over deze winkel las waren dit de woorden die mij te binnen schoten! Ik kom eigenlijk nooit in Gorinchem omdat ik parkeren een drama vind, maar voor een winkel die mij zo aanspreekt en past bij mijn manier van leven wilde ik (heel) graag kennis maken met deze winkel en de dame in kwestie Ria van Kleef. Dus vol goede moed een paar weken geleden op een zaterdagochtend op weg naar Gorinchem! Mijn mening over het parkeerbeleid in Gorinchem werd gelijk bevestigd, op de vlakbijgelegen Kalkhaven was dus ook geen plaatsje te vinden. Hoewel… Ja! Toch een plekje gevonden. “Hey potjandorie! Daar kunnen 3 auto’s staan, er staan er 2 maar wat heeft die meneer/mevrouw de auto toch asociaal geparkeerd… Nou, ik ga het toch proberen…” Na 4x steken en draaien, een hoop boze en toeterende bestuurders die ik de weg versperde met mijn poging tussen deze 2 auto’s te wringen heb ik toch de moed op moeten geven. De betreffende auto (een zilveren Citroen stationwagen) stond zo asociaal geparkeerd dat het me niet gelukte om gebruik te maken van de parkeergelegenheid waar ik makkelijk nog een andere auto tussen had gekund. Na 15 minuten heb ik uiteindelijk een plaatsje kunnen vinden bij het Dalemspoortje ongeveer 12 minuten lopen van de Burgstraat. Ik heb last van knieholte ontsteking, dus niet geheel pijnloos ben ik aangekomen bij Miysu. Het betreffende jurkje had ik snel gevonden. Veel geld, maar ik hecht bijzonder aan eerlijkheid en liefde in de maatschappij en met de wetenschap dat de huurprijs in het centrum van Gorinchem hoog is betaalde ik deze prijs graag om zo’n winkel te supporten. Dus uiteindelijk heb ik mezelf maar verwend (ik ben immers net jarig geweest) en er direct 2 gekocht in verschillende kleuren! Ik heb nog even met Ria de eigenaresse staan kletsen en zij gaf mij aan dat ze ook een webshop hadden. Dit had ik inderdaad al gezien op de website maar niet meer bij stilgestaan… Maar met de pijn nog in mijn benen van de frustrerende parkeersituatie bedacht ik me gelijk: “heerlijk! Dan hoef ik nooit die rotstad meer in en kan ik voortaan fijn vanachter mijn laptopje ieder gewenst jurkje bestellen en thuis laten bezorgen!”. Daar word ik blij van!!

  Tijdens het afrekenen stond er ineens een man in de winkel. Knappe man, lang, goed gekleed, leuke baard, type hipster. “Sowee!! Wow!! Daar zou ik wel en beschuitje…” En ja hoor… Hij vertelde Ria dat hij even boodschappen ging doen… Pffff… Zo’n leuke vrouw, een leuke winkel, prachtig concept en dan heb je nog zo’n mooie man ook… oooooeeeehhhh!!! Wil ik ook!!! De man loopt 10 seconden voor mij de winkel uit en ik strompel (nog steeds met een behoorlijke pijn in mijn knie) achter hem aan het hoekje om. Hij steekt de straat over en loopt…. tot mijn stomme verbazing… richting de auto die dubbel geparkeerd staat… Hij pakt een briefje wat tussen de deur zit, leest dit, gniffelt zichtbaar en stapt in… Ik sta perplex en aan de grond genageld… Een mevrouw die de ramen staat te zemen ziet mijn verstokte reactie. Ik hoef het kennelijk niet uit te leggen: “Ja mevrouw… Reeds tientallen malen hebben wij briefjes onder de ruit gedaan maar meneer en mevrouw vertikken het om normaal te parkeren waardoor wij in de wijk structureel 1 plaats minder hebben in deze toch al met betrekking tot parkeerplaatsen schaars bedeelde wijk”. Pffff…. Ik heb een steen in mijn maag liggen en voel me bekocht: als je pretendeert kleding te verkopen die eerlijk is geproduceerd maar zelf zo laks in de maatschappij staat hoe serieus kan ik je dan nog nemen… Pretendeer je dit echt vanuit een roeping of gewoon omdat het lekker je portemonnee vult?? Ik ging er dus sowieso al nooit meer naar toe, maar ik had toch de intentie om via de webshop een leuk klantje te worden. Maar nee, mensen waar ik een beduvelt gevoel bij heb kom ik niet meer… Zonde, gemiste kans. Jammer hoor… weer teleurgesteld in zogenaamde echte pure mensen. Alles voor de poen, schijt aan de rest. Bah

  Door: Marga01-11-2017
  Geert24-03-2018

  Dit is een fake review, geplaatst door een activist uit de bovenstad van Gorinchem. Schopt overal tegenaan en heeft ruzie met iedereen. Overigens is zij zelf degene die die briefjes in de buurt verspreid. Geert.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Duurzame dameskleding

  Via mijn moeder ben ik bij Miysu terechtgekomen. Dit is een website waar ze enkel dameskleding verkopen. Grote voordeel van Miysu is dat de dameskleding duurzaam is. Ik streef zelf een duurzaam leven na en wil daarom onder andere duurzame kleding hebben. Ik vind het geen prettig gevoel om in tweedehands kleding te lopen, dus koop ik vrijwel al mijn kleding bij Miysu. De kleding kost wel behoorlijk wat geld, maar dat is meestal het geval wanneer iets duurzaam is. De kwaliteit is echter heel erg goed en de kleding zit ook nog eens bijzonder prettig. Daarnaast wordt je bestelling snel thuis afgeleverd.

  Door: Anne-Lot Stempel01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Miysu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Miysu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Miysu actief?

  Miysu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Miysu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.