NederlandReview

  Ervaringen Misssteel.nl

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Misssteel.nl valt in de categorie online shoppen en dan in het bijzonder online sexshops. Het is een shop waar je erotische artikelen kunt kopen en krijgen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van Misssteel.nl. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over misssteel.nl

  Misssteel.nl bied een uitgebreid assortiment van erotische artikelen aan. Denk hierbij aan:
  • Vibrerende eitjes
  • Buttplug
  • Fun Factory Sexspeeltjes
  • Sextoys voor hem
  • Bondage
  • Womanizer
  • Thema Outfits

  Misssteel.nl biedt een ruim assortiment aan van sexspeeltjes van de bekende merken. Het is allemaal te verkrijgen voor een eerlijke prijs. Het is belangrijk voor ze om een goede prijs en kwaliteit verhouding aan te kunnen bieden. Alle producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit en zijn ook erg mooi. Je kunt kiezen uit de latex, rubberen, siliconen, glazen en ook metalen speeltjes om maar een voorbeeld te geven. Er si ook een giftshop om ze cadeau te geven. Leuk toch!

  Service is van groot belang. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. Kies de beste hulp. Ontdek de gratis verzending en de snelle bezorging. Ook is er een eerlijke retour service.

  Womanizer Pro - MissSteel.nl

  Diensten van misssteel.nl

  Misssteel.nl biedt tal van erotische artikelen aan van verschillende merken. Denk hierbij aan de merken :
  • Europe Magic Wand
  • Lelo
  • Fun Factory
  • JimmyJane
  • Fleshlight
  • We-Vibe

  Klachten, complimenten en tips voor en over misssteel.nl

  Ze hebben een goede retourregeling. Wanneer je niet tevreden bent dan moet je gewoon even contact met ze opnemen. Kies ervoor om een tevreden klant te zijn! Weet ook dat je altijd een klacht kunt indienen wanneer je niet tevreden bent over de service, de producten of de artikelen. Vervolgens kan Misssteel.nl naar een oplossing gaan zoeken. Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

  Jouw Mening over misssteel.nl

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Lees ervaringen en klanten die u voorgingen vertellen hoe het bestellen, retourneren en service was. Lees beoordelingen op NederlandReview

  Misssteel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Misssteel.nl

  Uw beoordeling

  Kwalitatief goede producten

  De prijs mag dan behoorlijk hoog liggen, maar de kwaliteit bij Misssteel.nl is ook bijzonder hoog. Ik ben er dan ook zeer over te spreken. Heb al meerdere malen diverse spullen besteld en ben echt heel erg positief. Alles wordt discreet afgeleverd en je hebt de spullen snel in huis. Bestellen is heel erg eenvoudig via de website. Je voegt het product toe aan je winkelmandje en vervolgens moet je alleen nog betalen. Wanneer je vragen hebt, kun je deze makkelijk stellen aan de behulpzame medewerkers. Je krijgt bijzonder snel antwoord en daardoor ben ik dan ook heel erg te spreken over de service.

  Door: gast21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Genoeg speeltjes voor vermaak, goede service

  Ik ben een mannelijke vrijgezel en val op mensen van hetzelfde geslacht. Ik vermaak me geregeld met speeltjes die ik onder andere bij Misssteel.nl koop. Waarom ik hier koop? Omdat de service goed is, de prijs is redelijk scherp en de kwaliteit van de producten is ook heel erg goed. Ik heb bijna nooit problemen gehad met de producten. Die keren dat er iets sneuvelde, kon ik het terugsturen en kreeg ik gewoon een nieuwe toegestuurd. Binnen een paar dagen heb je het product ook nog eens in huis.

  Door: P. Belt29-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Speeltje voor onder de douche bij Misssteel.nl

  Ik werd laatst heel erg opgewonden van de gedachten om 'iets' met mijzelf te doen onder de douche. Een goede vriendin van me heb ik eens horen praten over Misssteel.nl en ik ben maar eens een kijkje gaan nemen. Ik werd direct zo opgewonden dat ik gelijk maar wat bestelt heb. En... ik heb er zeker geen spijt van!!

  Door: Jolanda H. 02-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Leuke website!!

  leuke website, het was allemaal snel en veilig in huis!

  Door: nina11-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Misssteel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Misssteel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Misssteel.nl actief?

  Misssteel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Misssteel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.