Miscota
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5

U bent nu bij:

Totaal

5

Bestellen

8

Service

2

Prijs

8

Leveren

2
1 rating0 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

13-03-2018
 • Bestellen

  8
 • Service

  2
 • Prijs

  8
 • Levering

  2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: trixie

Miscota - levertijd van 3 weken

het kan tot 3 weken duren voordat je spullen vanuit spanje hier zijn, tevens veel klachten gehoord over het niet leveren

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Miscota

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Miscota?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Miscota

Als je huisdieren hebt wil je daar natuurlijk goed voor zorgen. Naast goede voeding heb je ook een goed onderkomen nodig en de verschillende spulletjes voor de verdere verzorging. Voor het bestellen hiervan kun je terecht bij Miscota, of je nu op zoek bent naar hondenbrokjes, een kattenbak, een vogelkooi of een terrarium, je vindt het er allemaal en meer. Wat anderen van deze webshop vinden kom je hier te weten.

Over Miscota 
Miscota is een onderneming met meerdere online winkels die zijn basis heeft in Spanje. Zij hebben een magazijn van ruim 3.000 m2, met op het gebied van hondenvoeding bijvoorbeeld alleen al ruim 1.000 artikelen. In samenwerking met verschillende groothandelaren en fabrikanten, en op advies van dierenartsen bieden zij een ruim assortiment dierenvoeding, -verzorgingsartikelen en dergelijke aan van een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Diensten 
Bij Miscota kun je voeding, snacks, onderkomens, en allerlei andere verzorgingsartikelen en dergelijke kopen voor je huisdier(en). Zij bieden deze aan voor de volgende diersoorten:

 • Honden
 • Katten
 • Kleine dieren
 • Vogels
 • Vissen
 • Reptielen
 • Paarden

Als je kiest voor het type huisdier kom je op een pagina terecht waarop de verschillende subcategorieën te vinden zijn waaronder het assortiment is onderverdeeld. Klik gewoon op het plaatje van je keuze, en je krijgt een overzicht van de artikelen die ze aanbieden. Daarna is het nog mogelijk om in de linkerkant van het menu je zoekopdracht verder te specificeren op prijs bijvoorbeeld, of soort en dergelijke. Wanneer je al precies weet waar je naar op zoek bent, kun je ook zoeken op het merk van het artikel. Bovendien hebben ze op Miscota ook een onderdeel met de aanbiedingen van de dag. Deze zijn slechts beperkt geldig, naast het artikel zie je een digitale klok die de tijd aftikt tot het moment waarop de aanbieding afloopt. Bij iedere aankoop krijg je een gratis cadeautje.

Bestelling en verzending 
De verzending van je bestelling kost boven een bestelwaarde van € 99,- helemaal niets, daaronder betaal je € 7,99. Bij iedere bestelling spaar je automatisch punten op die je later weer kunt gebruiken om korting te krijgen. Je kunt bij Miscota met PayPal of Creditcard betalen.

Klachten 
Wanneer je een probleem ondervindt, dan kun je eerst de pagina bezoeken met de meest gestelde vragen. De bijbehorende antwoorden kunnen je dan vaak al goed op weg helpen. Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je ook contact met ze leggen via een contactformulier. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen retourneren als je je bedenkt of niet tevreden bent. Houd dan wel rekening met het feit dat de verzendkosten hoger zijn, omdat je het naar Spanje moet sturen. Deze kosten zijn voor jezelf. Op alle producten die zij verkopen zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Dit betekent dat je bij een gebrek een nieuw product ontvangt of anders je geld terug.

Wat is jouw ervaring met Miscota? 
Bestel jij al je dierenverzorgingsartikelen altijd bij Miscota omdat ze ondanks de hogere verzendkosten toch nog steeds de voordeligste leverancier zijn? Of heb jij andere ervaringen in het doen van een bestelling bij Miscota? Vertel ons er over zodat anderen beter weten of het een goed idee is om ook bij hen te bestellen!

Hoe ervaren mensen de aankoop van voer en verzorgingsartikelen voor hun dieren bij Miscota? Wordt het bestelde vlot en tegen een goede prijs geleverd?

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!