Milanoo

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Milanoo

Milanoo stelt een gespecialiseerd bedrijf te zijn waar je dames- en herenkleding kan kopen via de website milanoo.com. Ga jij vanaf nu je nieuwe kleding bij dit bedrijf kopen? Om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen doe je er verstandig aan de reviews te lezen op de pagina. Door de mening van andere mensen te lezen, die al klant zijn bij milanoo.com, maak jij uiteindelijk een goede keuze voor het product dat je wil aanschaffen. Onafhankelijke reviews lees je via NederlandReview.


Over Milanoo


Milanoo.com is een Chinees bedrijf dat is gespecialiseerd in het verkopen van heren- en dameskleding. Klanten kunnen artikelen kopen via de webshop. Het bedrijf is opgericht door Albert Feng en de vestiging is gelegen in het plaatsje Chengdu. De klanten van dit bedrijf komen uit alle delen van de wereld, spreken diverse talen, hebben verschillende tradities en manieren  van leven. Het bedrijf zegt dat al deze mensen verenigd zijn door deze website. Ook wordt er aangegeven dat duizenden klanten dagelijks contact maken via social media kanalen zoals Facebook, YouTube, Twitter en Pinterest. Via die kanalen wordt er over artikelen gecommuniceerd. Het bedrijf stelt ontzettend trots te zijn op de vele klanten.


Daarnaast worden er nog een aantal dingen aangegeven. Dat zijn onder andere de volgende zaken: Advies wordt altijd verzorgd door hoog opgeleide (en modieuze) klantenservice, er worden meningen gegeven over artikelen, of ze wel of niet beschikbaar zijn, problemen worden niet alleen opgelost, maar verbeteren ook de winkelervaring.


Het bedrijf geeft ook dan alleen hoogwaardige producten ervoor zorgen dat klanten terug komen. Er wordt gesteld dat producten altijd streng geselecteerd worden om dit te waarborgen, het wordt gewaardeerd als klanten hun mening en advies geven omdat het enorm belangrijk is voor de groei en de ontwikkeling van het bedrijf.


Betaalmethodes


Op de website van dit bedrijf is te lezen dat je op diverse wijze kunt betalen. Er worden meerdere betaalmethodes geaccepteerd. Zo kun je met je bankkaart en/of creditcard betalen. Andere opties zijn via PayPal, Western Union en Bank Wire Transfer. De volgende bankkaarten worden geaccepteerd voor de betalingen: VISA, MasterCard, American Express, Japanese Credit Bank (JCB), Diners Club, Maestro en de Laser Card. Er wordt aangegeven dat de betalingen veilig zijn. Er wordt niks met jou betaalinformatie gedaan. Als er een issue is met je creditcard word je verzocht contact op te nemen met de creditcard maatschappij. Milaano kan geen verantwoordelijkheid nemen voor issues met betrekking tot credit car betalingen.


Retourbeleid


Milanoo heeft een retourbeleid opgesteld. Zo moet de retouraanvraag binnen dagen na ontvangst van het pakket worden ingediend. Mocht het zo zijn dat het langer duurt dan twee weken, kan het bedrijf het retourverzoek niet accepteren. Na ontvangst van de retouraanvraag neemt de klantenservice contact met de aanvrager op. De gehele procedure m.b.t. retour sturen is te lezen op de speciale retour-pagina. Let wel even op dat de tekst in het Engels is geschreven.


Wat zijn de klantervaringen bij Milanoo?


Ben jij al klant bij Milanoo? Wat zijn jouw bevindingen bij dit bedrijf? Heb jij hier dameskleding of herenkleding gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit van de kleding? Waren de maten van je bestelde artikelen in orde? Hoe is de verzendprocedure verlopen? Heb jij de artikelen die je besteld had op tijd ontvangen? Ga jij vaker kleding bestellen bij Milanoo? Zou je andere mensen aanbevelen om hier online kleding te kopen? We horen graag je mening.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)