Mikrogids

4

Bestellen

2

Service

8

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Mikrogids

De Mikrogids bestaat sinds 1974 en is onderdeel van de KRO. De Mikrogids is te herkennen aan zijn kleine formaat in tegenstelling tot andere gidsen. De zwart-wit weergave is ook een kenmerk van de gids. Naast deze compacte gids hebben ook de VPRO en de TrosKompas een klein formaat. Bij de Mikro kun je onder andere kiezen voor een abonnement voor een of twee jaar.

Wat staat er in de Mikrogids?


De Mikrogids is een compacte gids met een compleet programmaoverzicht van reguliere Nederlandse zenders. Alle programma's, begin- en eindtijden worden in de gids vermeld. De gids bevat een weekoverzicht van programma's op onder andere Nederland 1, 2 en 3, RTL, SBS 6, Veronica en meer.


Welke abonnementen bied de Mikrogids aan?


Bij de Mikrogids kan je een jaarabonnement bestellen. Men maakt soms eerst gebruik van de actieperiode alvorens het abonnement voor een of twee jaar doorloopt. Je krijgt een abonneenummer tijdens de looptijd die op het plastic van de meegeleverde gids is te vinden, maar ook in emails en brieven.


Proefabonnementen stoppen automatisch. Reguliere abonnementen zijn voor een bepaalde looptijd te verkrijgen en vervolgens voor een onbepaalde tijd zodat ze maandelijks opzegbaar zijn. Abonnementen zijn tevens vanuit het buitenland te bestellen en worden dan naar het opgegeven buitenlandse adres gestuurd.


arieven verschillen en deze abonnementen zijn alleen jaarlijks opzegbaar. Ook is het mogelijk afhankelijk van de actie te kiezen voor een welkomstgeschenk bij het abonnement. Betalen kan via Ideal, acceptgiro of automatisch incasso en kan per jaar of half jaar worden betaald.


Welke extra diensten biedt de Mikrogids?


Aan het einde van het jaar levert de Mikrogids een dubbelnummer. Ook tijdens de zomer krijgen klanten dubbele edities van Mikrogids. De gids wordt bezorgd via PostNL en zal in de meeste gevallen op woensdag worden geleverd. Ook is het mogelijk de Mikrogids tijdelijk door te laten sturen naar een vakantieadres.

Ook biedt de Mikrogids een kijkplan om alvast de favoriete TV programma's samen te stellen voor de komende week. Zo krijgt de klant en persoonlijke Mikrogids. Men kan het persoonlijk kijkplan samenstellen door in te loggen op de eigen Mikrogids account. De programma's zijn te selecteren in de digitale TV gids op de account na het inloggen. Dit kan men doen door de lijst van programma's te raadplegen en op het bolletje te drukken zodat het programma wordt toegevoegd. De gele balk die over het programma verschijnt laat zien dat het desbetreffende programma is geselecteerd.


Op de "mijn Mikrogids account" kan men inloggen en zelf zijn abonnementen beheren. Ook verhuizingen, doorzend adressen en het tijdelijk stop zetten van het abonnement is hier te regelen. Men kan inloggen of registreren als nieuwe klant door een gebruikersnaam, email en wachtwoord aan te maken.


Voor 10 euro per jaar is het ook mogelijk de omroep KRO te steunen. Tevens kan men deelnemen aan prijsvragen, online puzzels en diverse acties. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 telefonisch bereikbaar voor vragen, abonnementen en opzeggingen. Opzeggen is ook mogelijk via het online opzegformulier.

Ervaringen, reviews en beoordelingen

Indien je gebruik hebt gemaakt van de gids kunt je jouw ervaringen, reviews en beoordelingen achterlaten. Op deze manier kan indien nodig de dienstverlening worden verbeterd voor optimale klanttevredenheid. En zo weten andere klanten waar ze aan toe zijn als ze een abonnement op de Mikrogids willen nemen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Levering mikrogids

Prachtige gids die helaas regelmatig niet wordt bezorgd. Afgelopen jaar 7x niet gehad. De klantenservice reageert niet op klachtenmails ondanks dat zij beloven in een standaard antwoord z.s.m. Contact met je op te nemen

L

Louis bakker

11-08-2020

1