NederlandReview

  Ervaringen Mijnleesbril.nl

  Merk je dat je moeite hebt met het lezen van teksten? Of heb je last van verziendheid? Mijnleesbril.nl biedt allerlei soorten leesbrillen aan in elke sterkte, prijs en stijl. Maar hoe ervaren klanten de leesbrillen van mijnleesbril.nl? Is de prijs/kwaliteit verhouding realistisch? Is de verzending zorgvuldig en snel? En hoe zit het met de klantenservice? Word je goed geholpen? Lees de beoordelingen en reviews van echte klanten van mijnleesbril.nl hier bij NederlandReview.

  Over mijnleesbril.nl

  Mijnleesbril.nl is een webshop voor leesbrillen. Al twintig jaar lang is het management van mijnleesbril.nl werkzaam in de branche en belooft je daarom ook te dienen met leesbrillen en service van hoogwaardige kwaliteit. Het diverse assortiment strekt zich uit van dames leesbrillen, heren leesbrillen en unisex brillen tot leeszonnebrillen, beeldschermbrillen en leesbril sieraden. Mijnleesbril.nl verkoopt betaalbare en duurdere leesbrillen van allerlei merken, zoals I Need You, Read loop, Calvin Klein, Frank and Lucie en Ray-Ban.

  Mijnleesbril.nl heeft ook een YouTube account waar ze filmpjes over verschillende soorten leesbrillen op plaatsen. 

  Diensten mijnleesbril.nl

  Mijnleesbril.nl biedt een blog aan waarin ze allerlei nieuws en trends over leesbrillen delen. Ook zie je vaak posts terug waarin wordt laten zien welke BN’er nu weer een leuke bril heeft gekocht. Het blog zal dus vooral als inspiratiebron voor de consumenten dienen. Daarnaast kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief van mijnleesbril.nl om up-to-date te blijven met de nieuwste mode, trends en aanbiedingen.

  Als je jouw perfect bril hebt gevonden, kun je ‘m gaan bestellen. Bij mijnleesbril.nl kun je betalen met iDeal, Maestro, Mastercard, Bancontact en via overboeking. Als je hebt betaald krijg je een e-mail met daarin een bestelbevestiging. Als de bestelling voor 15.00 uur is geplaatst, wordt het binnen twee werkdagen thuis afgeleverd. Bij bepaalde bestellingen wordt het pakketje binnen 5 tot 7 werkdagen afgeleverd. Bij mijnleesbril.nl worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn al bij de prijs van je bestelde artikel inbegrepen.

  Garantie, vragen en klachten bij mijnleesbril.nl

  Als je niet tevreden bent met je product, kan deze binnen 14 dagen na levering geruild of geretourneerd worden. Echter, leesbrillen waarbij de glazen zijn gepersonaliseerd kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

  Als je een vraag over je product of over mijnleesbril.nl hebt, kan je de klantenservice op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken via info@mijnleesbril.nl of 026 – 363 84 59.

  Heb je een klacht over je bestelling? Meldt dit dan telefonisch, via de mail of per post. Klik hier voor het postadres van mijnleesbril.nl

  Heb jij al ervaring met de producten van mijnleesbril.nl? Zo ja, was dat een positieve of negatieve ervaring voor je? Laat hier je review achter over mijnleesbril.nl

  Vraag je je af hoe andere klanten de producten van mijleesbril.nl hebben ervaren? Is de service goed? Kun je ruilen of retourneren? Lees hier de reviews van andere klanten.

  Mijnleesbril.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mijnleesbril.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mijnleesbril.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mijnleesbril.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mijnleesbril.nl actief?

  Mijnleesbril.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mijnleesbril.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.