Mijnleesbril.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mijnleesbril.nl

Merk je dat je moeite hebt met het lezen van teksten? Of heb je last van verziendheid? Mijnleesbril.nl biedt allerlei soorten leesbrillen aan in elke sterkte, prijs en stijl. Maar hoe ervaren klanten de leesbrillen van mijnleesbril.nl? Is de prijs/kwaliteit verhouding realistisch? Is de verzending zorgvuldig en snel? En hoe zit het met de klantenservice? Word je goed geholpen? Lees de beoordelingen en reviews van echte klanten van mijnleesbril.nl hier bij NederlandReview.


Over mijnleesbril.nl


Mijnleesbril.nl is een webshop voor leesbrillen. Al twintig jaar lang is het management van mijnleesbril.nl werkzaam in de branche en belooft je daarom ook te dienen met leesbrillen en service van hoogwaardige kwaliteit. Het diverse assortiment strekt zich uit van dames leesbrillen, heren leesbrillen en unisex brillen tot leeszonnebrillen, beeldschermbrillen en leesbril sieraden. Mijnleesbril.nl verkoopt betaalbare en duurdere leesbrillen van allerlei merken, zoals I Need You, Read loop, Calvin Klein, Frank and Lucie en Ray-Ban.


 
 


Diensten mijnleesbril.nl


Mijnleesbril.nl biedt een blog aan waarin ze allerlei nieuws en trends over leesbrillen delen. Ook zie je vaak posts terug waarin wordt laten zien welke BN’er nu weer een leuke bril heeft gekocht. Het blog zal dus vooral als inspiratiebron voor de consumenten dienen. Daarnaast kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief van mijnleesbril.nl om up-to-date te blijven met de nieuwste mode, trends en aanbiedingen.


Als je jouw perfect bril hebt gevonden, kun je ‘m gaan bestellen. Bij mijnleesbril.nl kun je betalen met iDeal, Maestro, Mastercard, Bancontact en via overboeking. Als je hebt betaald krijg je een e-mail met daarin een bestelbevestiging. Als de bestelling voor 15.00 uur is geplaatst, wordt het binnen twee werkdagen thuis afgeleverd. Bij bepaalde bestellingen wordt het pakketje binnen 5 tot 7 werkdagen afgeleverd. Bij mijnleesbril.nl worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn al bij de prijs van je bestelde artikel inbegrepen.


 


Garantie, vragen en klachten bij mijnleesbril.nl


Als je niet tevreden bent met je product, kan deze binnen 14 dagen na levering geruild of geretourneerd worden. Echter, leesbrillen waarbij de glazen zijn gepersonaliseerd kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Als je een vraag over je product of over mijnleesbril.nl hebt, kan je de klantenservice op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken via info@mijnleesbril.nl of 026 – 363 84 59.


Heb je een klacht over je bestelling? Meldt dit dan telefonisch, via de mail of per post. Klik hier voor het postadres van mijnleesbril.nl


 


Heb jij al ervaring met de producten van mijnleesbril.nl? Zo ja, was dat een positieve of negatieve ervaring voor je? Laat hier je review achter over mijnleesbril.nl


Vraag je je af hoe andere klanten de producten van mijleesbril.nl hebben ervaren? Is de service goed? Kun je ruilen of retourneren? Lees hier de reviews van andere klanten.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)