NederlandReview

    Ervaringen Miinto

    Ben je op zoek naar een platform waar artikelen verkocht worden van Europese modewinkels? Miinto.nl kan zo'n bedrijf zijn. Lees hier wat de klantervaringen van mensen bij miinto.nl zijn.

    Wat is miinto.nl?

    Via miinto.nl is het mogelijk om te shoppen bij Europese modewinkels via één en hetzelfde platform. Het bedrijf stelt dat de beste onafhankelijke modewinkels uit Europa bij het platform zijn aangesloten. Het gaat volgens het bedrijf om 3000 merken en 180.000 producten. Miinto.nl is een krachtenbundeling van ruim 350 onafhankelijke modewinkels verzameld onder het netwerk van Miinto. Bij dit bedrijf staat diversiteit hoog in het vaandel en streven ze ernaar dat iedereen kan vinden wat ze nodig hebben om uiting aan zichzelf te geven.

    Miinto - An inside look

    Klantenservice en betalingen

    Mocht je in contact willen komen met de klantenservice dan kun je het bedrijf bereiken via e-mail of chat. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag. De chat is van 10:00 uur 's ochtends tot 16:00 uur 's middags bereikbaar. Het e-mail adres waar je het bedrijf op kunt bereiken is info@miinto.nl.

    Op het moment van schrijven kun je producten na ontvangst betalen. Dit kan via de AfterPay methode. Wanneer je kiest voor AfterPay dien je de factuur binnen 14 dagen te betalen. Het bedrijf maakt melding van het feit dat er aan de factuur € 1,99 aan kosten zullen worden toegevoegd.

    Het kan voorkomen dat je een kortingscode of cadeaubon voor miinto.nl hebt ontvangen. Als je online gaat bestellen kun je dit invullen in het speciale vakje: heb jij een cadeaubon? Mocht je de bestelling via je telefoon doen bevindt het veld zich aan de bovenkant van het scherm. Op de computer onderaan bij het bureaublad. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je niet moet vergeten om te controleren of korting van je bestelling is afgetrokken. Dat moet gedaan worden voordat je de betaling uiteindelijk goedkeurt.

    Retour sturen en ruilen

    Klanten hebben altijd de mogelijkheid om artikelen gratis te retourneren. Klanten dienen in een dergelijk geval wel gebruik te maken van het DHL-label dat in je pakketje zit. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er geen retourlabel in het pakket zit, ontvang je alsnog een retourlabel na de aanmelding van je retour. Mocht je artikelen via een andere vervoerder retour sturen, dan worden de verzendkosten niet door Miinto gedekt. Dat is wel iets waar je als klant rekening mee dient te houden.

    Het bedrijf geeft aan er begrip voor te hebben als je nog meer dingen hebt gezien die je graag wilt hebben. Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen. Je kunt een artikel wel terugsturen aan een winkel en nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel wilt hebben. Check voor de volledigheid de website van het bedrijf.

    Wat zijn de klantervaringen bij miinto.nl?

    Ben jij al klant bij miinto.nl? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb je hier vaak kleding gekocht? Wat vind je van dde kwaliteit? Hoe is de verzending verlopen? Hoe is de service bij miinto.nl? Ga je in de toekomst vaker bij dit bedrijf kopen? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een aankoop te doen? We stellen het ontzettend op prijs als jij je mening geeft over miinto.nl. Jouw visie is belangrijk voor andere mensen. Door jouw mening maken andere goede keuzes. Ben je op zoek naar een platform waar artikelen verkocht worden van Europese modewinkels? Miinto.nl kan zo'n bedrijf zijn. Lees hier wat de klantervaringen van mensen bij miinto.nl zijn.

    Miinto
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.6
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Philippe Model schoenen

    op 3 januari 2021 schoenen gekocht, op 18 januari nog geen schoenen geleverd. Mail naar de klantenservice gestuurd, geen reactie, sta nu al 20 minuten in de wacht om te bellen met de klantenservice.

    Wees voorzichtig mensen, bestellen en betalen gaat heel makkelijk op de website, maar daarna komen de problemen. Ik weet al 15 dagen helemaal niets.

    Door: Bart Meys18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    3 jassen

    Super webshop met een snelle bezorging en ook gratis retourneren.
    Makkelijk contact op te nemen met de webshop en ook snel een reactie.
    Ik heb geen nadelen ondervonden bij deze website!
    Dikke aanrader 😃👍

    Door: Annemieke 27-12-2020
    Lies08-01-2021

    Jas besteld op 1 januari, netjes gekregen op 7 januari.

    Lies08-01-2021

    Hier ook geen klachten dus :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Jas

    Jas besteld op 1 januari, gekregen op 7 januari, in perfecte staat.

    Door: Lies08-01-2021
    Lies08-01-2021

    Hier ook geen klachten dus :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    John Lobb schoenen

    De prijs is erg goed. Echter bleek bij retournering van het product wegens een verkeerd aangegeven maat door de verkoper, dat de boetiek de schoenen weigerde routour te nemen. Vervolgens gaf de klantenservice van Miinto aan dat zij er niets aan konden doen en ik het maar zelf met de (Italiaanse) verkoper moest uitzoeken.

    Door: Raymond13-01-2021
    Marleen15-01-2021

    Bestellen is geen enkel probleem. Maar als je iets terugstuurt kan je heeeeel lang wachten op je refund. Ik heb 2 maanden geleden iets geretourneerd en wacht nog steeds op mijn geld. Ik word door Miinto aan het lijntje gehouden.... Zij geven de schuld aan de betroken webshop. Slechte zaak!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Jurk en jas

    Ik heb hele slechte ervaringen met Miinto. Ze geven aan dat zij vaak niet alle items retour krijgen, wat voor jou lastig te bewijzen en houden dan je geld, Hier zeker niks bestellen.

    Door: eswe27-11-2020
    MB27-11-2020

    KOOP HIER NIETS

    Roy roelofse07-01-2021

    Oplichters houden je maanden aan het lijntje en geen geld retour. Nooit wat kopen hier.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Sweaters

    Twee bestellingen geplaatst op woensdagochtend, ‘s avonds worden de bestellingen geaccepteerd door de desbetreffende winkel (blijkbaar in Denemarken!! Hoezo shop lokaal)
    Volgende dag van beide bestellingen verzendbevestiging om vervolgens ‘s avonds een sms te krijgen uit DK dat beide artikelen niet meer voorradig zijn!!!!!!!!!!
    Nooit meer Miinto

    Door: S sergeant23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Sneakers

    Snelle levering.

    Retour beleid is verschrikkelijk. 2 weken lang iedere dag chatten omdat mijn sneakers verdwenen zijn. Echter heb ik een aflevercode.
    Geld terug zeker niet. De helft de andere helft een voucher!!! Alleen bij hun te besteden Vraag ik niet om. Review op Trutspilot erkennen ze niet en mag niet geplaatst worden. omdat deze negatief is. Nooit doen!!

    Door: Heidy Oort21-09-2020
    Marieke 24-11-2020

    Bij mij hetzelfde; zit al vier weken op mijn geld terug te wachten!! Er was 1 artikel niet eens leverbaar. Is gewoon oplichting.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    laarsjes

    Beloven een retourlabel te sturen voor retourzending naar Denemarken(wist niet eens dat mijn bestelling daar vandaan kwam) nooit gekregen en moet nu zelf voor deze kosten naar Denemarken opdraaien. BESTEL HIER NOOIT MEER!!!

    Door: Irene22-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    xxx

    Retour niet terugbetaald, ondanks ontvangstbevestiging DHL, geen reactie op meerdere mails. Slecht bedrijf, adviseer hier niets te bestellen!

    Door: Marie11-07-2020
    Jose Klaver11-08-2020

    Nooit hier iets bestellen! Broek besteld, maar is onvindbaar! DHL geeft de afzender de schuld, de afzender DHL. Inmiddels al 10 mails met Miinto aan besteedt, maar na een week nog geen broek. Enorm gecompliceerd als het fout gaat, je wordt van het kassie naar de muur gestuurd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een broek en een ketting

    Ketting kwam per brievenbuspost kapot binnen. Op zelfde wijze geretourneerd. Men zegt niks ontvangen te hebben en nu wordt ik opgezadeld met 20 euro kosten voor kapotte ketting en aanmaningskosten van 11 euro. Al met al dus net 31 euro voor niks betaald. Al vier keer mailcontact gehad, levert niks op. Wát een slechte service!!!!!!

    Door: Martine26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Laarzen

    Bestelling geplaatst en opgestuurd gekregen.
    Helaas te klein dus terug gestuurd. Bewijs dat de laarzen weer aangekomen zijn, maar de retour wordt door Miinto niet verwerkt. Miinto is niet te bereiken. Via de mail of messenger reageren ze niet. En wat nu????

    Door: Merel12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Blazers bij Miinti

    Pakketen worden niet geleverd. Mails worden niet gelezen of niet juist beantwoord. Geen geld terug.
    Gertruud Liesker

    Door: Gertruud Liesker05-05-2020
    Gertruud liesker05-05-2020

    Blazers bij Miinti Pakketen worden niet geleverd. Mails worden niet gelezen of niet juist beantwoord. Geen geld terug.

    Marieke24-11-2020

    Na ruim 4 weken na mijn retour nog geen geld terug! Zogenaamde technische storing. Ik geloof er niets van. Ze willen gewoon geen geld terug geven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Shirt

    Oplichters!!! Nooit meer iets bestellen! Niemand te bereiken en retourlabel werkt niet, dus kan je niks terugsturen binnen de retourtermijn!!

    Door: Ilse van Berlo 25-04-2020
    Sandra04-05-2020

    Klopt!! En ik heb hetzelfde probleem! Schoenen zijn op verkeerde plekken terecht gekomen. Ik heb de rekening wel! En ze zijn onbereikbaar!!! En nu?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Miinto

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Miinto een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Miinto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Miinto actief?

    Miinto is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Miinto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.