Miinto

4.1
5.1

Bestellen

3.2

Service

4.5

Prijs

3.5

Levering

25.2%

Zou hier weer kopen

Miinto

Ben je op zoek naar een platform waar artikelen verkocht worden van Europese modewinkels? Miinto.nl kan zo'n bedrijf zijn. Lees hier wat de klantervaringen van mensen bij miinto.nl zijn.  

Wat is miinto.nl?

Via miinto.nl is het mogelijk om te shoppen bij Europese modewinkels via één en hetzelfde platform. Het bedrijf stelt dat de beste onafhankelijke modewinkels uit Europa bij het platform zijn aangesloten. Het gaat volgens het bedrijf om 3000 merken en 180.000 producten. Miinto.nl is een krachtenbundeling van ruim 350 onafhankelijke modewinkels verzameld onder het netwerk van Miinto. Bij dit bedrijf staat diversiteit hoog in het vaandel en streven ze ernaar dat iedereen kan vinden wat ze nodig hebben om uiting aan zichzelf te geven.

Klantenservice en betalingen

Mocht je in contact willen komen met de klantenservice dan kun je het bedrijf bereiken via e-mail of chat. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag. De chat is van 10:00 uur 's ochtends tot 16:00 uur 's middags bereikbaar. Het e-mail adres waar je het bedrijf op kunt bereiken is info@miinto.nl.

Op het moment van schrijven kun je producten na ontvangst betalen. Dit kan via de AfterPay methode. Wanneer je kiest voor AfterPay dien je de factuur binnen 14 dagen te betalen. Het bedrijf maakt melding van het feit dat er aan de factuur € 1,99 aan kosten zullen worden toegevoegd.

Het kan voorkomen dat je een kortingscode of cadeaubon voor miinto.nl hebt ontvangen. Als je online gaat bestellen kun je dit invullen in het speciale vakje: heb jij een cadeaubon? Mocht je de bestelling via je telefoon doen bevindt het veld zich aan de bovenkant van het scherm. Op de computer onderaan bij het bureaublad. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat je niet moet vergeten om te controleren of korting van je bestelling is afgetrokken. Dat moet gedaan worden voordat je de betaling uiteindelijk goedkeurt.

Retour sturen en ruilen

Klanten hebben altijd de mogelijkheid om artikelen gratis te retourneren. Klanten dienen in een dergelijk geval wel gebruik te maken van het DHL-label dat in je pakketje zit. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er geen retourlabel in het pakket zit, ontvang je alsnog een retourlabel na de aanmelding van je retour. Mocht je artikelen via een andere vervoerder retour sturen, dan worden de verzendkosten niet door Miinto gedekt. Dat is wel iets waar je als klant rekening mee dient te houden.

Het bedrijf geeft aan er begrip voor te hebben als je nog meer dingen hebt gezien die je graag wilt hebben. Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen. Je kunt een artikel wel terugsturen aan een winkel en nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel wilt hebben. Check voor de volledigheid de website van het bedrijf.

Wat zijn de klantervaringen bij miinto.nl?

Ben jij al klant bij miinto.nl? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb je hier vaak kleding gekocht? Wat vind je van dde kwaliteit? Hoe is de verzending verlopen? Hoe is de service bij miinto.nl? Ga je in de toekomst vaker bij dit bedrijf kopen? Zou je andere mensen aanbevelen om hier een aankoop te doen? We stellen het ontzettend op prijs als jij je mening geeft over miinto.nl. Jouw visie is belangrijk voor andere mensen. Door jouw mening maken andere goede keuzes. Ben je op zoek naar een platform waar artikelen verkocht worden van Europese modewinkels? Miinto.nl kan zo'n bedrijf zijn. Lees hier wat de klantervaringen van mensen bij miinto.nl zijn.  

 

 

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (107)

Anderen bekeken ook