NederlandReview

  Ervaringen Microsoft Store

  Microsoft of Apple? Misschien zal er nooit een einde komen aan de discussie. Vriendschappen zijn verbroken en familieleden zijn niet langer welkom op verjaardagen door deze strijd. Waarschijnlijk is dat wat overdreven, maar toch is de strijd nog altijd niet gestreden. Iedereen die het liefst met een Apple werkt, heeft niet veel aan deze reviews, maar alle Microsoftfans zitten hier helemaal goed. Je vindt hier namelijk reviews en beoordelingen over de Miscrosoft Store. Klanten vertellen je alles over hun ervaringen met de levering, prijs en kwaliteit van de webshop. Weet jij nog niet zeker of je jouw nieuwe computer bij Microsoft wilt bestellen? Lees dan de reviews en ontdek wat je van de webshop kunt verwachten.

  Geschiedenis Microsoft (en Bill Gates)
  Op 13-jarige leeftijd begon Bill Gates met het hacken van computers. Hij wilde meer leren over deze ingewikkelde machine en hacken was voor hem dé manier om alle geheimen van de computer te ontdekken. Een aantal jaar later ontmoet hij Paul Allen, de medeoprichter van Microsoft. Hun vriendschap is geheel gebaseerd op hun passie voor computers. Ze besluiten samen hun schoolcomputers te hacken, maar worden uiteindelijk gepakt. In plaats van de jongens te straffen, vraagt de school hen om het systeem te optimaliseren. 

  Bill besluit uiteindelijk naar Harvard te gaan om advocaat te worden, maar zijn passie voor computers blijft. Als hij samen met Paul de mogelijkheid krijgt om een computertaal te ontwikkelen, stopt hij met zijn studie. Ze verkopen de computertaal en richten Micro-soft op. 


  De toekomst van technologie!

  Diensten Microsoft Store
  De producten van Microsoft worden over de hele wereld in duizenden verschillende winkels verkocht. Alleen in de eigen webshop vind je echter het gehele assortiment. De nieuwste producten worden direct in de webshop geplaatst en je weet zeker dat alle producten origineel en nieuw zijn. Bestel in de webshop jouw Xbox One, Surface Book 2 of Office 365 Home. De verzending is bij Microsoft altijd gratis. Verder kun je bestellingen binnen 30 dagen retourneren en kun je de software uit de webshop direct downloaden met de code.

  Klachten Microsoft Store
  Het team van deskundigen van Microsoft zijn bereikbaar voor alle klanten met vragen of klachten. Ze kunnen helpen bij de installatie van je computer en zoeken naar oplossingen bij problemen. Op de website vind je het telefoonnummer van het team. Het is ook mogelijk om vanuit een ander land contact op te nemen. De telefoonnummers voor verschillende landen en regio’s staan ook vermeld op de website. Het kan zijn dat de telefoon druk bezet is. Het is dan mogelijk om gebruik te maken van het e-mailadres.

  Geef jouw mening over de Microsoft Store!
  Heb jij net een nieuwe Surface Book besteld in de webshop? Of is jouw Xbox net geleverd? Geef dan jouw mening over de webshop en vertel over jouw ervaringen met de producten! Wat vind je van de kwaliteit en de prijs? Ga jij overstappen op Apple? Of heb jij de overstap naar Microsoft gemaakt? Schrijf een review en geef jouw beoordeling!

  Wat vinden klanten van de prijs en kwaliteit van de producten van Microsoft? Is de levering betrouwbaar? Lees hier de reviews over de Microsoft Store!

  Microsoft Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Microsoft Store

  Uw beoordeling