NederlandReview

  Ervaringen Meubis

  Ben jij op zoek naar nieuwe meubels, die echt bij jouw persoonlijkheid passen. En wil je hier niet teveel voor betalen? Kijk dan zeker even bij Meubis. Hier vind je recensies en ervaringen van andere klanten die al eerdere hun interieurwensen vonden bij deze webshop.

  Wat is Meubis

  Meubis is een online winkel. Maar niet zomaar een winkel. Deze webshop is specialist in het aanbieden van kwalitatieve en goedkope meubels. Sinds 2010 willen ze gezellig en kwalitatief wonen voor iedereen bereikbaar maken. Niet alleen door de mooiste, leukste en meest trendy artikelen slim in te kopen, maar door uitmuntende service en persoonlijk contact te bieden. Hier kun je terecht voor het inrichten van je woonkamer, maar ook voor de nieuwe inrichting van je kantoor of nieuwe restaurant.

  IK BEN VERLIEFD - VERHUIS VLOG #3

  Voor wie is Meubis

  Je shopt online bij Meubis als jij gezellig wilt wonen, zonder daarbij in te hoeven leveren op kwaliteit. Je shopt hier als je wilt dat je meubels aansluiten bij wie jij bent. Jouw inrichting is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je komt bij Meubis als je op zoek bent naar inspiratie. Hier kun offline in Maldegem terecht voor de nodige inspiratie in hun showroom, maar online kun jij ook je ogen uitkijken in de uitgebreide collectie van deze webshop.

  Waarom kies je voor Meubis

  Je kiest voor deze winkel, omdat je gaat voor functionele meubels die bij jou en je interieur passen. Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding is het uitgebreide assortiment van Meubis ook een groot voordeel. Je shopt hier makkelijk en snel alles wat je nodig hebt. Ze hebben hier starterspakketten, voor als je net begint. Maar ze hebben ook alles voor het finetunen van jouw interieur. In welke categorie ga jij als eerst een kijkje nemen? Eetkamer, Woonkamer of Slaapkamer? Of wil je liever eerst even kijken naar alle leuke producten die te zien zijn bij de pagina’s over Tuin & Terras, Keuken en badkamer? Take your pick!

  Voordelen van shoppen bij Meubis

  Online winkelen is makkelijk en snel, dat is bij deze winkel niet anders. Maar wist je dat ze nog meer voordelen bieden? Zo wordt jouw bestelling altijd gratis geleverd in de Benelux en is zelfs levering in Frankrijk mogelijk. Daarnaast bieden ze gratis stockage en de beste prijs-kwaliteitverhouding. En wil je er nog even over nadenken voor je een definitieve beslissing maakt? Bij Meubis heb je altijd dertig dagen bedenktijd. En ook na je aankoop kun je nog op hen rekenen. Je hebt namelijk altijd twee jaar garantie op jouw aankoop. Zo kun je met een gerust hart online winkelen bij deze webshop.

  Contact opnemen met Meubis

  Als je ergens meer over wilt weten kun je altijd even kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Daar vind je onder andere antwoorden op vragen over bestellingen, levering, bezorging, afhalen, betaalmogelijkheden, retouren en meubelen. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat. Is dat niet zo? Dan kun je op een heleboel verschillende manieren in contact komen met Meubis, hieronder vind je de mogelijkheden:
  - Stuur je bericht via het contactformulier
  - Bel deze webshop op. Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur.
  - Heb je tijdens de tijden van de telefonische klantenservice geen tijd, dan kun je hen het beste mailen op support@meubis.be
  - Je kunt gebruik maken van de Livechat, het venster hiervoor komt omhoog wanneer je op de website bent.
  - Stuur hen een bericht via social media. Ook hier kun je zelfs nog kiezen welk medium je voorkeur heeft: kies je voor Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest?

  Ervaringen van anderen met Meubis

  Meubis is een webshop die Benelux-breed opereert. Ze hebben dus veel verschillende soorten klanten. Ben jij een van die klanten? Dan zijn andere mensen heel erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Hoe heb jij het bestellen bij Meubis beleefd? Kon je makkelijk vinden wat je zocht, kon je veilig betalen en werd alles netjes en op tijd bij jouw thuis afgeleverd? Naar dit soort meningen zijn mensen op zoek. Heb je heel even de tijd om jouw beoordeling van Meubis te delen met hen? 

  Wat vinden klanten eigenlijk van Meubis? Lees hun ervaringen en verhalen in reviews en oordeel zelf: hoe goed is meubelwinkel Meubis echt?

  Meubis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  3.4
  23% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meubis

  Uw beoordeling

  Goedkope meubels, lange levertijd.

  Als starter op de woningmarkt wordt je geconfronteerd met veel kosten waar je van tevoren het bestaan niet van weet. Een zogenaamde overdrachtsbelasting, advieskosten, notariskosten, noem het maar op. Op een gegeven moment wordt je er helemaal gek van. Het kopen van een huis wordt dan een stuk duurder dan je aanvankelijk denkt. Gelukkig zijn we bij Meubis terecht gekomen. Meubis is een online winkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van goedkope meubels. Aanvankelijk had ik mijn twijfels bij het kopen van meubels in een webshop, en dan ook nog eens een webshop met zulke goedkope meubels.

  Het is me echter alles meegevallen. De prijs is goed. De kwaliteit is goed en het assortiment is ruim. Het enige punt waar ik wat kritiek op heb is de levertijd. Maar goed. je kunt niet alles hebben. Ik ben in ieder geval erg tevreden! Ik kan het alle starters aanraden om hier in ieder geval een kijkje te nemen!

  Door: Yves Dankers27-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Spiegels

  Begin oktober 3spiegels besteld levertijd was 12 weken
  Vandaag 2 december op zondag 3 spiegels bezorgd
  Wij zijn helemaal tevreden over de service en kontakt
  die wij hebben gehad omtrent de levering
  Daar kunnen sommige winkels in Nederland wel iets van leren over klantvriendelijkheid

  Door: Alexandra Hendrikx02-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kast

  KOOP NOOIT BIJ MEUBIS!!
  TOP BEDRIEGERS
  Incasseren uw geld maar leveren NOOIT!
  U wordt aan 't lijntje gehouden met standaard leugens via mail.
  Arrogante smeerlappen!!

  Door: Servais Serge08-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Kledingkast

  Wat mega slecht dit. Sinds 19 april al aan het wachten op retourgeld. 24 mei, en nog steeds niks ontvangen. Stelletje OPLICHTERS!! Het is dat sterretjes geven verplicht is, maar liever niet gedaan.

  Door: Amber 24-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kleerkast

  Bijna 6 maanden lang wacht ik op een kleerkast. Normaal was het 10 weken.
  Storten minn geld ook niet terug. Willen eventueel gedeeltelijk terugstorten met een geldige reden.
  Maar kunnen de kast ook niet leveren.

  Door: Ikiz Tūlay15-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kast

  Besteld in December 2020. Tot op heden niet geleverd. Alleen maar smoesjes. Leveracier van dit bedrijf geeft aan alles binnen 8 tot 12 weken te kunnen leveren en soms zelfs sneller. Echter Meubis geeft aan dan hasr leveranciers niet kunnen leveren. Wij hebben getracht de koop te ontbinden en ons geld terug gevraagd wegens wan prestatie. Geen gehoor hierover. Nu heb ik een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. Deze gast aangifte doen van oplichting bij de Belgische justitie.

  Door: Rietveld 12-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Stoelen

  Wacht al bijna half jaar

  Door: S..T11-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Stoelen

  Bestel hier absoluut niet, het zijn oplichters!

  Door: Anoniem03-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  tafel en stoelen

  Regelrechte bedrog deze zaak. In Januarie besteld met een leverdatum van week 8. Verschoven naar week 16. En nog steeds niks. Allen een verklaring dat de prijzen van de grondstoffen omhoog gegaan zijn. Dus dat ze de prijs niet meer houden kunnen. Maar op de vordering van een terugbetaling krijg je niks. Wat heet dat je niet krijgt wat je betseld hebt, nog je geld terug krijgt. Dit is regelrechte bedrog. Oftewel : diefstal.
  Na meerdere mails heen en weer krijg je geen oplossing. En kun je ook niemand bellen. Alleen SMS'en, chatten en mails. Ik schakel nu de bank in met onze verzekering. Ik heb er genoeg van. Ons advies: dit is diefstal en bedrog.

  Door: Joseph en Stéphanie Tummers24-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Commode en bureau en nachtkastje

  Alles is gewoon slecht.. je wordt verleidt met mooie prijzen en denk ja kopen en helaas begint dan de ellende.

  Gewoon niks kopen hier il wacht al ruim 7 maanden op mijn spullen terwijl er 2 weken levertijd voor stond wat 4 werd en nu dus dik 7 maanden...

  Service kennen ze niet teruggave reageren ze niet op en smoezen hebben ze in overvloed,.. ligt allemaal niet aan hun..

  MENSEN U BENT GEWAARSCHUWD LAAT DIT BERIJF LINKS LIGGEN..

  google even reviews meubis,.. dit had ik ook moeten doen maar helaas...

  Door: Ray04-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boxspring

  Heb geannuleerd. Nog altijd op mijn retour geld. Aan het wachten. 🤔🤔🤔🤔. Oplichters

  Door: Joan Bronckhorst02-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Couple of Label51 boxes

  Company just took money and did not deliver anything even after 3 months. Refused to return money. Seem to be Scam. You will simply lose your money if order anything.

  Door: Artem18-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Boeken kast

  Wat een slecht bedrijf. Een boekenkast besteld op 2 januari. Nog steeds niet geleverd. Reageren niet op de mail behalve als je vraagt om je geld terug te storten. Dan een mail dat het overmacht is. Door corona dit is klink klare onzin. Ik ga nu verdere stappen ondernemen door bijvoorbeeld kassa in te schakelen en ga een advocaat inschakelen. En de politie. Geen sterren voor dit bedrijf.

  Door: Jeannette Renfrum13-03-2021
  Spoelstra26-03-2021

  Hier dezelfde situatie. Iets besteld maar ik moet (zoals het er nu voorstaat) er zeker 4 maanden langer op wachten (van leverweek 11 naar leverweek 27). Wilde mijn order annuleren maar daar gaan ze niet mee akkoord. Ben benieuwd of je werkelijk verdere stappen hebt ondernomen en of je er iets mee bent opgeschoten.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Keukentrolley

  Eind november 2020 een keukentrolley besteld. Levertijd 5 weken. Ik heb hem nog niet binnen.
  Het is nu 4 februari 2021.
  Ik wil de trolley annuleren en ergens anders kopen, maar krijg geen reactie hierop.

  Door: Babs van Zijl04-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Meubis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Meubis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meubis actief?

  Meubis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meubis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.