Meubis

Alle reviews

Meubis

24% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (71)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    eethoek

    Dit bedrijf is inmiddels failliet!!! Gedupeerden kunnen zich registeren op RegSol en een schuldvordering indienen...

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Ik heb mijn bestelling geannuleerd maar ik heb mijn geld nog niet gekregen ik heb meerdere keer mail gestuurd maar ik heb nog altijd niks gehoord

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    eetkamer YORK

    Eetkamer besteld januari,nog steeds niet geleverd,verschillende mails gestuurd en altijd het zelfde antwoord binne 14dagen.ik kan dat zinnetje niet meer horen.Nu wordt er zelfs niet meer gereageerd,telefonisch kun je ze niet bereiken,het is een schande.Voorschot betaald.Kunnen wij misschien iets ondernemen want zou graag mijn geld terug krijgen,want mijn vertrouwen is volledig weg in dit bedrijf. Een zeer woeste ontevreden klant.Ik zit wat met men handen in men haar,verbouwingen klaar maar geen meubels.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Bureau Commode met opbouw 2 nachtkastjes

    Kan hier heel kort over zijn,.. na 2 jaar eindelijk al me spullen zal niet in detail treden wat ik er allemaal over en weer gemaild is en hoe het allemaal geleverd werd,.. maar vandaag was eindelijk het laatste binnen en ben ik verlost van deze mensen dan wel dit bedrijf!!

    echt serieus mensen BESTEL HIER NIET JE SPULLEN!!! blijf weg van dit bedrijf ze hebben mooie prijzen maar 2 jaar moeten wachten op levering en steeds meer overal zelf achteraan moeten gaan en dan te horen krijgen nee sorry is niet onze schuld,.. OM KOTS EN KOTS misselijk van te worden.

    Maar goed ik heb nu alles,.. en u BENT GEWAARSCHUWD NIET BESTELLEN!!!

    ps de prijzen zijn wel heel goed vandaar dat mensen hier bestellen, maar vergeet niet betaal wat meer dan heb je al die ellende niet!!!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    2 vitrinekasten

    Begin december 2021 2 vitrinekasten besteld. Zouden week 7 2022 geleverd worden. Niets. Gemaild krijg je standaard bericht terug binnen 72 uur krijg je bericht niets. Dan maar bellen met pijn en moeite krijg je iemand aan de lijn. Werd begin maart. Niets. Gemaild of ze willen bellen. Geen reactie. Later weer gemaild en gebeld waar ze bleven werd begin april. 17 april gebeld was er klaar mee. Ze hadden nog niets binnen dus ik werd flink boos en gezegd dat ik me geld terug wilde en ze de kasten konden houden. Beetje grof wordt je behandeld gaf aan dat ze moeten communiceren met de klanten. Kon ze geen moer schelen. Wacht af of geld binnenkomt anders zet ik mijn rechtsbijstand erop. Kreeg geen mail dat geannuleerd is. Dat bedrijf moet aangepakt worden

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    bedframe(s)

    bestel hier nooit. In september 2021 twee bedframes besteld met een levertijd van 3 weken. Eind December de eerste ontvangen en de tweede geannuleerd aangezien de 'verwachte' leverdatum eind januari zou zijn. Tot op hede (29-3-2022) wacht ik nog steeds op de restitutie die vanaf begin maart 'eerdaags' binnen zou komen. Levertijd en beloftes worden dus niet waar gemaakt.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Penelope kast

    Bestelling geplaatst voor een kast, na 3 verschillende verstreken levertermijnen (waarbij ikzelf moest mailen om te vragen of er iets met de bestelling was) wil ik de bestelling annuleren. Dit conform een rubriek op hun website die recent verwijdert is (heb er nog een screenshot van). Hoewel er op de website steeds gesproken wordt over terugbetaling op een bankrekening, tenzij er betaald werd met een cadeaubon, weigeren zij dit. Zij bieden enkel een cadeaubon aan. Op de laatste mail en klacht via TestAankoop hebben ze niet eens meer gereageerd. De kast staat wel nog online met dezelfde levertermijn als ondertussen meer dan 4 maand geleden...

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Kast

    Door dit bedrijf worden vele klanten geintimideerd en hier moet een eind aan komen. Ik adviseer een ieder die zich opgelicht voelt door meubis.be aangifte te doen bij de politie. Zij kunnen deze dan bundelen en er een zaak van maken. Dit bedrijf moet gestopt worden met deze praktijken. Ze draaien nu de wereld om zeggen gestalkt te worden en doen aangifte hiervan. Het moet niet gekker worden. Ik snap niet dat de Belgische politie niets doet met alle klachten tegen dit bedrijf. Ook in 2022 rijzen de klachten de pan uit. Na tussenkomst incassobureau heb ik inmiddels mijn geld terug. Maar blijf dit volgen en melden in de media. Adviseer alle mensen die problemen ondervinden ook de mediaplatforms te gebruiken om dit als waarschuwing te melden. Inmiddels is de politie in Maldegem op de hoogte hiervan. LET OP ALS U TE VEEL KLAAGT GAAT MEN DREIGEN WEES NIET BANG DOE AANGIFTE.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    kast

    Nog steeds al meer dan een maand aan het wachten op geld terug ook nu weer geen communicatie meer,
    waardeloos in deze tijd zou je verwachten dat het allemaal vlotter gaat en communicatie goed is

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    kast

    we hebben een kast geprobeerd te kopen bij meubis, lever tijd 9 weken, na 14 weken niks ontvangen 3x klanteservice gecontacteerd en elke keer een ander atwoord. nu vragen we ons geld terug, en ook hierbij elke keer een ander antwoord

    Ik koop hier echt nooit meer iets

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    6 eetstoelen

    NOOIT BESTELLEN! Geven geen geld terug na retourneren. Bestelling geplaatst in januari, een half jaar later de stoelen ontvangen. Ik kon niet annuleren in de tussentijd. Stoelen gelijk geretourneerd en nu weer een half jaar later nog geen cent terug gekregen. Talloze smoesjes dat ze een nieuw systeem hebben en dat ze er mee bezig zouden zijn. Een criminele organisatie die geen geld teruggeven na retourneren. Andere mensen zijn hier helaas ook de dupe van geworden.

    Nooit bestellen dus!!

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Hoekbureau

    Het Bureau besteld in januari met een verwachte levertijd van 3 maanden, dus medio mei. Gezien de markt destijds, akkoord.

    In juli maar besloten om het te annuleren, omdat de levering verschoven is naar september. (zonder bericht van Meubis jaar kant) op de website wordt aangegeven dit via de klantenservice te doen, akkoord.

    Een mail opgesteld met daarin het verhaal dat ik de bestelling wens te annuleren omdat de leverdatum steeds wordt opgeschoven. Het is ontvangen en wordt mij verteld dat het in september goed komt.

    In augustus opnieuw gemaild voor de annulering omdat de status op de website niet is gewijzigd. Geen gehoor.

    Uiteindelijk is het September en komt de bezorger langs. Deze wou meneer zonder pardon achter laten. Meerdere keren verteld dat het pakketje weer mee moet voor retour, gaf die geen gehoor aan en is weggereden.
    (Hij vroeg tevens nog of het al betaald was, anders is het een cadeautje)

    Opnieuw verhaal gedaan bij de klantenservice, echter wordt ik in cirkels gestuurd. Na meerdere keren over en weer gemail is het ineens stil wanneer puntje bij paaltje komt.

    Meubis heeft leuke prijzen, maar een waardeloze klantenservice met een bezorger die er niks van snapt.


    Deze zaak krijgt van mij twee dikke duimen naar beneden.
    Weet je zeker wat je wilt en je kan er 6+ maand op wachten? Zorg er dan in ieder geval voor dat je betaald aan de deur.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Bed met kast

    Slechts bedrij

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Eettafel

    KOOP NOOIT WAT BIJ DIT BEDRIJF!!

    Op 16 maart 2021 een eettafel bij hun besteld (en betaald) nooit iets ontvangen. De levertijd zou 6 tot 14 weken zijn.

    Ze komen alleen maar met smoesjes en leugens. Meer dan 40x contact met ze gehad. Ze liegen de hele boel bij elkaar.

    Op 11 september hadden zij de belofte gemaakt dat de tafel op 17 september 2021 geleverd zou worden tussen 9.00 en 15.00 uur. Hiervoor had ik een hele dag vrij genomen. Tot 15.30 gewacht en NIKS ontvangen.

    Vanaf 17 september 2021 heb ik mails gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Het is nu 15 november 2021 en tot op heden niks ontvangen.

    In elke mail vanaf 17 september heb ik mijn bankgegevens doorgegeven. Nu komen ze met de leugen dat ze het hebben overgemaakt. Ik heb niks ontvangen en dan hebben ze het lef om te vragen of ik wel de juiste rekeningnummer heb doorgegeven. Ik vraag om een overmaking bewijs maar tot op heden niks meer van ze gehoord.

    2x de recentie geplaatst en 2x gaat "Zou hier weer kopen" op "Ja" mijn antwoord is heel duidelijk NEE

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Kledingkast

    Er zijn geen pluspunten. Ik wacht op kast tien maanden. Dit is ZEKER mijn laatste bestelling bij
    Meubis

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Bureaustoel

    ZOEK VERDER!! HIER NIET BESTELLEN!!

    Waardeloze service, wordt maanden aan het lijntje gehouden. Levertijd zou een aantal weken zijn, maar na ruim 4 maanden nog niet ontvangen.
    Geen excuses niks!

    Vandaag wel het betaalde bedrag terug gekregen. Ga nu gauw ergens anders een stoel uitzoeken en eindelijk m'n dochter blij maken.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Kledingkast, ladekast en 2 nachtkastjes

    Heb in maart een bestelling geplaatst en na 4 wkn zou mijn bestelling geleverd worden. We zijn nu in november en telkens met smoesjes en excuses aan de lijn gehouden worden nog steeds geen spullen. Telkens word de levering verschoven. Je kan niet bellen wat heel vreemd is nu ik er over nadenk, want elke zaak heeft een klantenservice waar je naar kan bellen. Op verzoek voor annulatie en teruggave van mijn geld word niet gereageerd. Ook heb ik via google maps gezien dat de zaak niet meer bestaat. Vrees dat ik ook juridische zal moeten nemen, want ik laat het hier niet bij zitten.

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    keukentafelset primo

    deze set besteld begin mei met levertijd van 3/4 weken is uiteindelijk geleverd begin september .
    na 2 maanden bleek de kwaliteit zo slecht dat ik de hele set heb weggegooid gaan klagen heeft bij deze firma geen zin je wordt aan het lijntje gehouden zijn telefonisch niet bereikbaar dus alles maar opgeruimd en bestel er nooit iets bespaart u veel ellende en ergernis

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Bed

    Mijn 18jarige dochter heeft hier 2 maanden geleden een bed besteld met haar spaargeld. Vervolgens is bed nooit geleverd, geen reactie op mails en sms'jes. Helemaal niks, geen geld terug en nog steeds bed. Nummer is niet bereikbaar. Slechte service, zal nooit meer hier bestellen.

    waarom zou je hier dan weer iets kopen ?????????????

  • Bestellen

    Service

    Prijs

    Levering

    Zou hier weer kopen
    Totaal

    Kledingkast

    PURE OPLiCHTING!!!
    In week 29 zou mijn kledingkast geleverd worden waar al 16 weken levertijd op zat. En na 6 x leverdatum verschuiven met allerlei smoesjes of vaak zelfs zonder enige communicatie is volgens meubis nu de levertijd 26 okt, week 43 dus. Bestel hier NOOIT! Communicatie met dit bedrijf is niet mogelijk, je kunt niet bellen en ze reageren niet op mails totdat je de bestelling wilt annuleren en je je geld terug eist, dan krijg je ineens mailtjes dat de kast toch ècht wordt geleverd en of je aub nog 2 week kunt wachten.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis
6 reviews

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bi...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Meubis

Ben jij op zoek naar nieuwe meubels, die echt bij jouw persoonlijkheid passen. En wil je hier niet teveel voor betalen? Kijk dan zeker even bij Meubis. Hier vind je recensies en ervaringen van andere klanten die al eerdere hun interieurwensen vonden bij deze webshop.

Wat is Meubis
Meubis is een online winkel. Maar niet zomaar een winkel. Deze webshop is specialist in het aanbieden van kwalitatieve en goedkope meubels. Sinds 2010 willen ze gezellig en kwalitatief wonen voor iedereen bereikbaar maken. Niet alleen door de mooiste, leukste en meest trendy artikelen slim in te kopen, maar door uitmuntende service en persoonlijk contact te bieden. Hier kun je terecht voor het inrichten van je woonkamer, maar ook voor de nieuwe inrichting van je kantoor of nieuwe restaurant.

Voor wie is Meubis
Je shopt online bij Meubis als jij gezellig wilt wonen, zonder daarbij in te hoeven leveren op kwaliteit. Je shopt hier als je wilt dat je meubels aansluiten bij wie jij bent. Jouw inrichting is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je komt bij Meubis als je op zoek bent naar inspiratie. Hier kun offline in Maldegem terecht voor de nodige inspiratie in hun showroom, maar online kun jij ook je ogen uitkijken in de uitgebreide collectie van deze webshop.

Waarom kies je voor Meubis
Je kiest voor deze winkel, omdat je gaat voor functionele meubels die bij jou en je interieur passen. Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding is het uitgebreide assortiment van Meubis ook een groot voordeel. Je shopt hier makkelijk en snel alles wat je nodig hebt. Ze hebben hier starterspakketten, voor als je net begint. Maar ze hebben ook alles voor het finetunen van jouw interieur. In welke categorie ga jij als eerst een kijkje nemen? Eetkamer, Woonkamer of Slaapkamer? Of wil je liever eerst even kijken naar alle leuke producten die te zien zijn bij de pagina’s over Tuin & Terras, Keuken en badkamer? Take your pick!

Voordelen van shoppen bij Meubis
Online winkelen is makkelijk en snel, dat is bij deze winkel niet anders. Maar wist je dat ze nog meer voordelen bieden? Zo wordt jouw bestelling altijd gratis geleverd in de Benelux en is zelfs levering in Frankrijk mogelijk. Daarnaast bieden ze gratis stockage en de beste prijs-kwaliteitverhouding. En wil je er nog even over nadenken voor je een definitieve beslissing maakt? Bij Meubis heb je altijd dertig dagen bedenktijd. En ook na je aankoop kun je nog op hen rekenen. Je hebt namelijk altijd twee jaar garantie op jouw aankoop. Zo kun je met een gerust hart online winkelen bij deze webshop.

Contact opnemen met Meubis
Als je ergens meer over wilt weten kun je altijd even kijken op de pagina met veelgestelde vragen. Daar vind je onder andere antwoorden op vragen over bestellingen, levering, bezorging, afhalen, betaalmogelijkheden, retouren en meubelen. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat. Is dat niet zo? Dan kun je op een heleboel verschillende manieren in contact komen met Meubis, hieronder vind je de mogelijkheden:
- Stuur je bericht via het contactformulier
- Bel deze webshop op. Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur.
- Heb je tijdens de tijden van de telefonische klantenservice geen tijd, dan kun je hen het beste mailen op support@meubis.be
- Je kunt gebruik maken van de Livechat, het venster hiervoor komt omhoog wanneer je op de website bent.
- Stuur hen een bericht via social media. Ook hier kun je zelfs nog kiezen welk medium je voorkeur heeft: kies je voor Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest?

Ervaringen van anderen met Meubis
Meubis is een webshop die Benelux-breed opereert. Ze hebben dus veel verschillende soorten klanten. Ben jij een van die klanten? Dan zijn andere mensen heel erg nieuwsgierig naar jouw ervaringen. Hoe heb jij het bestellen bij Meubis beleefd? Kon je makkelijk vinden wat je zocht, kon je veilig betalen en werd alles netjes en op tijd bij jouw thuis afgeleverd? Naar dit soort meningen zijn mensen op zoek. Heb je heel even de tijd om jouw beoordeling van Meubis te delen met hen? 

Wat vinden klanten eigenlijk van Meubis? Lees hun ervaringen en verhalen in reviews en oordeel zelf: hoe goed is meubelwinkel Meubis echt?

}