NederlandReview

  Ervaringen Mepra Store

  Hebben we niet allemaal een bestekset die alleen met speciale gelegenheden uit de kast gehaald wordt? Ze zijn gewoon te mooi om elke avond te gebruiken. Je bewaart ze altijd voor de familiediners om je schoonfamilie te laten zien dat je luxe spullen kunt betalen. De rest van het jaar liggen ze gewoon ergens in een la waar nooit iemand kijkt. Soms wil je gewoon wat betere kwaliteit om jezelf te verwennen. In de Mepra Store kun je deze kwaliteit ook vinden. Wil je, voordat je jouw bestek besteld bij Mepra, meer weten over de ervaringen van andere klanten? Zoek dan niet verder. Op NederlandReview vind je recensies van klanten die hun bestek van Mepra al klaar hebben liggen voor het kerstdiner.

  Geschiedenis Mepra

  In 1901 werd het merk voor het eerst opgezet door de familie Prandelli. Ze begonnen een metaalfabriek in Italïe aan de rivier in Lumezzane. De machines in de fabriek werden toen nog aangedreven voor watermolens. Na de 2e Wereldoorlog was het tijd voor vernieuwing. De drie zonen van Giovanbattista, de oprichter, gaven het bedrijf de nieuwe naam Mepra, wat staat voor Metallurgica Prandelli. Samen bouwden ze een nieuwe gemoderniseerde fabriek. In de komende jaren werd deze fabriek steeds verder uitgebreid om meer metaalsoorten te kunnen verwerken. Uiteindelijk wordt in 1985 ook polycarbonaat, glas, hout en porselein door het familiebedrijf verwerkt en met een team van jonge ontwerpers heeft het bedrijf altijd unieke producten in het assortiment.


  Hoe wordt het bestek van Mepra gemaakt? Ontdek het in deze video.

  Diensten Mepra Store

  De online shop heeft altijd unieke producten waarbij kwaliteit onmisbaar is. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in metaalbewerking en is altijd blijven innoveren. Ze hebben nu een assortiment met pannen, bestek, glaswerk en keukengerei. De webshop belooft klanten dan ook producten met traditie, cultuur, kwaliteit en een Italiaanse lifestyle voor een scherpe prijs. Je bestellingen in de online shop worden ook altijd gratis bezorgd. Overigens heeft Mepra niet alleen een online shop, maar ook 25 fysieke winkels in Nederland waar je altijd welkom bent voor advies. Je vindt alle verkooppunten op de website.

  Klachten Mepra Store

  De winkel biedt klanten niet alleen innovatieve producten, maar wil ook altijd klaar staan voor klanten met vragen. Je kunt daarom altijd terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Mepra zal altijd proberen om klachten zo snel mogelijk af te handelen en vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Neem daarom altijd contact op met de webshop voor advies en problemen. Je kunt alle contactgegevens op de website vinden. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer om direct met een medewerker te spreken of je kunt mailen naar info@mepra-store.nl. Je kunt Mepra ook vinden op Social Media. Kijk bijvoorbeeld eens op Facebook of Twitter.

  Wat vind jij van de Mepra Store?

  Heb jij jouw aankoop uit de webshop al binnen? Vertel nieuwe klanten dan alles over jouw ervaringen. Wat vind je van de kwaliteit van de pannen? Kun je ze blijven gebruiken en blijven ze altijd zo goed als nieuw? En was jouw schoonmoeder onder de indruk van het bestek? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten!

  Het bestek en de pannen van Mepra zijn nu ook in Nederland te koop in de online Mepra Store. Lees hier de reviews over de ervaringen van klanten.

  Mepra Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mepra Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mepra Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mepra Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mepra Store actief?

  Mepra Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mepra Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.