NederlandReview

  Ervaringen Melkofpuur

  Zelfs kinderen hebben voor activiteiten als ballet en zwemmen speciale kleding nodig. Deze is niet altijd even makkelijk te vinden. Melkofpuur heeft wel een aardig assortiment kleding voor baby’s en kinderen. Maar wat zal de kwaliteit van hun balletpakjes zijn? Zal die babykleding echt wel zo lekker zitten? Zal dat zwempakje wel lang genoeg mee gaan om eruit te groeien of is hij voor die tijd al kapot? Zal het lang duren voor het boxpakje of babyvestje bij je thuis wordt bezorgd door Melkofpuur’s bezorgservice? En hoe behulpzaam zal Melkofpuur’s klantenservice zijn als je ze benadert omdat er iets niet helemaal klopt? Hierover kun je het beste horen van ouders die Melkofpuur al hebben bezocht. Lees hun reviews om erachter te komen hoe goed die babykleding van Melkofpuur nou echt is. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een idee geven van wat je nou van Melkofpuur kunt verwachten.

  Over Melkofpuur

  Melkofpuur is een baby- en kinderwinkel. Ze willen je voorzien van kleding voor je baby, peuter of kind. Voor de allerkleinsten zijn er verschillende soorten pakjes. Dit zijn bijvoorbeeld schattige boxpakjes die je baby kan dragen als hij of zij in de box ligt. Ook zijn er jurkjes of shirtjes met legging. Ook een vestje met broekje behoort tot het assortiment. Ook is er kleding toegespitst op bepaalde activiteiten. Zo zijn er balletpakjes met en zonder tutu die tijdens een balletles of dansuitvoering gedragen kan worden. Ze zijn verkrijgbaar in maar 122 tot 152 en in de kleuren turkoise, wit, blouw, roze, lila en zwart. En de haren moeten dan opgestoken worden met wat haarspelden. En dan is er nog een zwempak dat gedragen kan worden naar het strand of zwembad. Dit zwempakje gaat van maat 92 tot 116. Merken die bij Melkofpuur in het assortiment zitten zijn Dancing Daisy, Angels Face, DJDutchjeans, Koko Noko, Bampidano, 123haarspeldjes, Katz Dancewear, Dutch Dream Denim en Blue Seven. Er is dus aardig wat keus voor iedereem.


  Een klant reviewt haar bestelling bij Melkofpuur.

  Diensten van Melkofpuur

  De danskleding, zwemkleding of babykleding van Melkofpuur kan gewoon online worden besteld. Je kies het danspakje of balletpakje dat je wilt en maakt de besteling rond. Ook moeten ze natuurlijk weten welke maat je wilt hebben. Na de betaling zal de bezorgservice van Melkofpuur het zwempakje bij je thuis komen bezorgen zodat je niet naar een winkel hoeft en je zoon of dochter gewoon thuis kan passen. Verder heeft Melkofpuur nog een klantenservice die je kan helpen als je een vraag voor ze hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Melkofpuur

  Heeft jouw baby of kind al kleding van Melkofpuur? Of het nou babykleding is die regelmatig gedragen wordt of alleen een balletpakje voor bijzondere gelegenheden, wij willen graag meer weten over jouw Melkofpuur ervaring. Hoe prettig zit z’n balletpakje nou echt? Kwam de kleur van het zwempakje overeen met het plaatje van de website? Hoe lang gaat die babykleding mee? En wat is jouw oordeel over de klantenservice en bezorgservice die Melkofpuur aanbiedt? Schrijf je eigen Melkofpuur review en vertel ons wat jij en je zoon of dochter van Melkofpuur vinden.

  Melkofpuur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Melkofpuur

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Melkofpuur een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Melkofpuur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Melkofpuur actief?

  Melkofpuur is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Melkofpuur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.