NederlandReview

  Ervaringen MelamineGoed

  Wanneer je kinderen naar school gaan, heb je natuurlijk een goede drinkbeker en broodtrommel nodig. Maar ook als je gaat kamperen is het handig om serviesgoed te hebben dat stevig genoeg is om door de caravan te rollen zonder te breken. Voor dit soort servies en nog veel meer kun je terecht op de webshop van MelamineGoed. Wat de ervaringen zijn met de producten en de prijzen en service van deze webshop lees je hier op NederlandReview.

  Over MelamineGoed

  Melaminegoed is een webwinkel die allerlei (kampeer) servies verkoopt. MelamineGoed is in 2015 onderdeel geworden van KampeerPerfect. Dit is een webshop die allerlei kampeerbenodigdheden en campingartikelen verkoopt. Zij begonnen in 2007 met de Marsman. Zij vestigden zich bij Marsman Caravans in Mijdrecht. Al snel is de webshop een groot succes en in het jaar 2010 werd besloten om de naam te veranderen in KampeerPerfect. Naast de webshop hebben ze ook een grote fysieke winkel in Uithoorn die je kunt bezoeken om allerlei kampeerspullen te bekijken of om adviezen in te winnen.


  Hoe werk je netjes met melamine? Todd Clippinger legt het uit

  Diensten

  In de webshop vind je een ruim assortiment van o.a. bewaardozen, schalen, bekers, borden, broodtrommels en thermosbekers. Deze zijn van Rosti Mepal of Emsa, beide degelijke merken die stevige materialen gebruiken. De artikelen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Bewaren
  • Bereiden
  • Serveren
  • Servies
  • To Go
  • Kinderen

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Maestro, Mistercash of een Cadeaubon. Zorg wel dat je de code van de bon juist overneemt in de online winkelwagen. Achteraf betalen via Afterpay is ook mogelijk. Als laatste mogelijkheid kun je je bestelling ook onder rembours laten verzenden. Dit brengt echter wel extra kosten met zich mee. De bestelling wordt snel geleverd, ook op zaterdag, en de bezorging is vanaf een bedrag van € 35,- gratis. Daaronder betaal je € 4,95.

  Twee jaar garantie

  Op alle artikelen die je bij hen koopt, zit een wettelijke garantie van minimaal twee jaar. Bij normaal gebruik behoort het product in goede staat te blijven verkeren en functioneren. Gaat er toch iets mis, neem dan contact op met MelamineGoed om het probleem op te lossen.

  Klachten

  De snelste manier om een klacht bij MelamineGoed te melden is door de klantenservice te bellen. Je kunt ze natuurlijk ook altijd e-mailen, of een brief schrijven als je dat liever doet. Je krijgt bij ontvangst een bevestiging van hen. Binnen 5 werkdagen daarna ontvang je telefonisch of per e-mail een inhoudelijke reactie. Ben je hierover ontevreden, dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt je klacht ook melden bij het Europese online geschillenplatform (ODR), webgate.ec.europa.eu/odr/.

  Laat ook jouw review achter!

  Heb jij servies gekocht bij MelamineGoed? Deel dan hier hoe dit voor jou gegaan is. Was je tevreden over de levertijd, kwaliteit en de prijs, of heb je nog enige op- of aanmerkingen hierover? Wij horen dit graag , zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Wat zijn de ervaringen met MelamineGoed, zijn de producten van goede kwaliteit en krijg je bij hen de service die je had verwacht, of valt dit tegen?

  MelamineGoed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MelamineGoed

  Uw beoordeling

  Teleurstelling

  Na het plaatsen van mijn bestelling, helaas niet voor het bestelproces, kreeg ik een mail waarin stond dat het product itt normale leveringen 22 dagen zou duren alvorens voorradig te zijn. 26 dagen later nog niets ontvangen te hebben besloot ik eens te bellen om een statusupdate te vragen. Ik heb welgeteld 23 minuten in de wacht gestaan terwijl ik naar een bandje luisterde waarop een stem vroeg of ik aan de lijn wou blijven. Nu hopen dat ik ooit mijn bestelling van €200 tegemoet zie komen.
  Het lukt mij niet om minder dan twee sterren toe tevoegen aan deze review; anders had ik dat gedaan.

  Door: Vos24-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Goede service

  Na dat ik artikelen had besteld beek er een artikel niet in voorraad te zijn,ze hebben direct mijn bestelde artikelen die er waren verzonden,de dag nadien kreg ik reeds een mail dat het ene artikel terug binnen was ,twee dagen later had ik het al. Top service

  Door: De Bock Ronny27-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Alles wat je nodig hebt voor kampeerservies

  Al jaren ben ik een fervent kampeerder en eigenlijk hebben we het goed voor elkaar. We kamperen veel, dus onze uitrusting mag ook zeker wat kosten en qua tenten en slaapzakken hebben we het prima voor elkaar. Aangezien we vaak in de wildernis gaan kamperen is buiten de deur, of beter: buiten de tent eten niet altijd een optie, dus daarom hebben we goed bestek ed nodig. Nu kopen we onze kampeerspullen eigenlijk altijd op een adres en daar zijn we zeer tevreden over, alleen hebben ze niet zo'n ruim aanbod als het gaat om servies ed. Bij MelamineGoed hebben we dit assortiment wel gevonden en daarom zijn we maar even 'vreemd gegaan'. Het is goed bevallen. We hebben nu een nadrukkelijk betere kampeerset en daar zijn we erg tevreden over. Voor onze 'gewone' kampeeruitrusting blijven we denk ik nog wel even trouw aan onze huidige winkel, maar als het om bestek ed gaat komen we hier zeker nog een keer terug. Bedankt!

  Door: Pip Guichelaar18-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is MelamineGoed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over MelamineGoed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MelamineGoed actief?

  MelamineGoed is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MelamineGoed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.