NederlandReview

  Ervaringen Meijers

  Als je begint met sporten en trainen wil je dit natuurlijk wel goed aanpakken. Hiervoor heb je het juiste trainingsmateriaal nodig. Een winkel die dit soort producten aanbiedt is Meijers. Maar wat voor kwaliteit massageolie zullen ze verkopen? Zullen die kettlebells je wel genoeg uitdagen? Hoe lekker zal je slapen met die speciale kussens of hoofdkussens? Zullen die oefenballen en balanstrainers je revalidatie wel voldoende stimuleren? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Meijers de bloeddrukmeter bij je thuis zal afleveren? En kun je erop aan dat de klantenservice van Meijers je wel zal helpen als er iets niet klopt met je dumbbells of medicine balls? Dit zijn allemaal dingen waar echte klanten van Meijers wel een antwoord op hebben. Lees hun reviews om te onderzoeken hoe de training met spullen van Meijers voor hen is verlopen. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers geven je vast een goed beeld van Meijers.

  Over Meijers

  Meijers is een winkel die sportartikelen aanbiedt. Ze richten zich hierbij vooral op trainingsmateriaal en paramedische hulpmiddelen. Ze verkopen hun producten aan particulieren, maar ook aan revalidatiecentra, fitnesscentra en gezondheidscentra. Zowel voor thuis als professioneel gebruik hebben ze dus hulpmiddelen. Ze hebben bijvoorbeeld gewichten zoals kettlebells, dumbbels, gewichtsvesten, sandbells en medicine balls. Hiermee kun je je spieren opbouwen en krachttraining doen. Ook zijn er battle robes en elastieken die extra weerstand kunnen geven waardoor jij je spieren weer extra traint. Maar Meijers biedt ook andere producten aan. Zo is er meetapparatuur die bij kan houden hoe het met je lichaam staat. Denk hierbij aan bloeddrukmeters, impediantiemeters en stadiometers. In hun categorie revalidatie vind je allemaal producten die het herstel van je lichaam na een blessure kunnen stimuleren en bespoedigen. De categorie bevat handtrainers, oefenbanden, balanstrainers, oefenballen en oefenmatten. Ze hebben ook kussens. Dit kunnen gewone hoofdkussens zijn maar ook speciale kussens. Voor massage hebben ze massageolie, trigger point massage en massagelotion. Ook zijn er warme en koude kompressen die de pijn kunnen verlichten en een zwelling voorkomen. Merken die je in hun winkel kunt tegenkomen zijn Bosy, Stroops, Flowin, Pocket Pillow, Thera Band, Myzone en Kamagon.


  Oefenen met een sandbell van Meijers.

  Diensten van Meijers

  De producten van Meijers kunnen makkelijk besteld worden via hun website. Selecteer het kussen of elastiek dat je wilt en laat de klantenservice van Meijers het kompress netjes bij je thuisbezorgen. Ook is er een Meijers klantenservice die je kan helpen als je wat advies of hulp van een professional nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Meijers

  Heb je zelf al eens getraind met materiaal van Meijers? Dan kun jij ons vast meer vertellen over hoe deze winkel werkt. Konden de koude of warme kompressen echt voorkomen dat er een zwelling ontstond? Geven de kettlebells en dumbbels je echt voldoende gewicht om krachttraining mee te kunnen doen? Was het makkelijk een elastiek te bestellen via hun website? Deed Meijers’ klantenservice er lang over om het kussen te bezorgen? En hoe reageerde de klantenservice van Meijers toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen Meijers review en laat ons weten wat jouw mening over deze online shop is.

  Meijers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Meijers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Meijers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Meijers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Meijers actief?

  Meijers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Meijers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.