NederlandReview

  Ervaringen Megadump Tiel

  Sanitair gaat helaas niet voor eeuwig mee. Soms heb je nieuw sanitair nodig of moeten in ieder geval wat toebehoren vervangen worden. Dus waar kun je die nou het beste krijgen? Eén winkel die dit soort badkamerproducten verkoopt is Megadump Tiel. Maar wat voor kwaliteit douches zal deze winkel verkopen? Hoeveel water zal er uit hun kranen komen? Zal hun verwarming je badkamer wel genoeg kunnen opstoken? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Megadump Tiel arriveert met je afvoer of wastafel? En zul je erop kunnen rekenen dat de klantenservice van Megadump Tiel je helpt als er iets niet helemaal goed blijkt te gaan? Je kunt hier alleen achterkomen via mensen die Megadump Tiel al eens hebben bezocht. Neem hun reviews eens door om een indruk te krijgen van wat zij nou echt van Megadump Tiel vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen de beslissing wel of geen badkamer bij Megadump Tiel te komen makkelijker maken.

  Over Megadump Tiel

  Megadump Tiel is een bedrijf dat badkamerartikelen aanbiedt. Ze noemen zichzelf een sanitairwinkel. Hun showroom is te vinden in Tiel, maar ze verkopen ook online. Je kunt in hun winkel alles voor je badkamer vinden. Als je badkamer al mooi is dan kun je hem bijvoorbeeld inrichten met hun badkamermeubels. Ze hebben badkamerkasten, spiegels, toiletmeubels, wastafelkasten, en meer. Mocht er meer aan je badkamer moeten gebeuren dan hebben ze ook het sanitair zelf. Hun categorie douches is onderverdeeld in douchewanden, douchecabines, douchebakken, nisdeuren,en nog veel meer. Ook hebben ze vloertegels en wandtegels. Die zien er netjes uit maar zijn ook makkelijk schoon te houden. Natuurlijk kun je ze ook gebruiken in je keuken. Er is keuze tussen mozaïektegels, gewone tegels en keramisch parket. Ook de afvoer en kranen worden niet vergeten. Het water moet immers wel in en uit je badkamer of keuken kunnen stromen. Verder hebben ze nog ligbaden, toiletten, vloerverwarming, radiatoren, wastefels en nog veel meer andere producten waarmee je je badkamer af kunt maken.


  Megadump Tiel bij RTL LifestyleeXperience.

  Diensten van Megadump Tiel

  De toiletten, douches en andere artikelen van Megadump Tiel kunnen gewoon online besteld worden. Je kunt elke kraan of wastafel die je wilt selecteren en in een digitaal winkelmandje stoppen. Als dan de betaling rond is dan zal de bezorgservice van deze badkamerwinkel de producten naar je opsturen. Darnaast heeft Megadump Tiel nog een klantenservice die je kan helpen als je advies, raad of assistentie nodig blijkt te hebben wat betreft je badkamer of hun producten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Megadump Tiel

  Heb jij al zo’n badkamer van Megadump Tiel? Ookal heb je geen hele badkamer aangelegd maar alleen een paar badkamermeubels van ze gekocht, dan horen we graag wat jij over deze badkamerwinkel kwijt wilt. Hoe makkelijk zijn die badkamertegels wel goed schoon te houden? Hoeveel ruimte heb je in die douche? Is dat ligbad echt wel zo makkelijk te installeren? Werd de wastafel snel genoeg bij je geïnstalleerd? En wat voor een klantenservice heeft Megadump Tiel je verleend toen je in de problemen kwam? Schrijf een Megadump Tiel review en laat gerust jouw mening achter.

  Megadump Tiel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  4.8
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Megadump Tiel

  Uw beoordeling

  radiator en aansluit materiaal

  Een paar weken geleden, een badkamer radiator en met CV luxe aansluit materiaal besteld.
  Snel en correct ontvangen. Helaas bleek later na installatie dat de thermostaat knop niet helemaal 100% werkte. Binnen 6 dagen ontving zonder problemen een gehele nieuwe thermostaat knop. prima service

  Door: pim09-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  handdouche houder

  Na mijn bestelling en ontvangen van de factuur bleef het stil vanuit hen. Levering zou 3 tot 5 dagen duren. Na 6 dagen gemaild wat de status van mijn bestelling was. Geen reactie ontvangen. Na 8 dagen nog een mail gestuurd. Ook geen reactie ontvangen. Na 13 dagen gebeld. Eerste keer werd ik in de wacht gezet en niet meer terug gehaald. Tweede keer bellen werd er opgenomen en werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan en meneer gaf mij aan niet te kunnen helpen. Ik gaf aan dan te willen annuleren maar dit zou alleen mogelijk zijn via mail. En juist op mails reageren ze niet. Ik ben helemaal klaar met dit klote bedrijf!! KOOP HIER NOOIT!!!

  Door: Frans Willems13-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  2 toiletborstels

  Ik heb 2 toiletborstel besteld. Samen 60 euro,wel betaald natuurlijk. Nooit iets gehad. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Ik werd oneindig in de wacht gezet. Mail word niet beantwoord. Ik voel me opgelicht. Ik ga hier nooit meer wat bestellen en ik hoop dat dit anderen ook niet overkomt.

  Door: Jan Loosman20-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gehele badkamer

  Gehele badkamer bestelt bij megadump Tiel.

  Veel artikelen fout geleverd. 2 producten waren niet leverbaar zonder overleg andere producten toegestuurd gekregen. Dan kom je erachter dat bij installatie nog een artikel niet klopt.
  Vervolgens wil je contact op nemen met het bedrijf en dan ben 58 minuten lang de eerst wachtende en vervolgens is het bedrijf gesloten, zonder contact met ze te hebben gehad.

  Zeer ontevreden, een juiste levering onvangen lukt niet en van klantenservice is niet te spreken.

  Door: Marieke Muytsens15-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Toiletset Geberit 320 & V&B O.Novo

  Hier ga ik zeker nooit meer iets bestellen. Track & trace ontvangen, er zou vanaf 15.00 uur worden bezorgd. De dag van levering vrij genomen en de hele dag thuis. Wat er niet door Megadump was vermeld, was dat er in 2 delen werd verzonden, van het andere deel was er geen track & trace. 's Ochtends werd er dan ook een briefje door de bus geduwd, ze hadden ons gemist (waren overigens gewoon thuis). Bleek een briefje van Plieger. Los van het feit dat het lastig is om met Plieger een nieuwe afspraak te maken (bij de 2e afspraak zijn ze gewoon niet geweest) vond ik het zaak aan Megadump om dit op te lossen. Megadump 3 Maal gebeld, vriendelijk te woord gestaan, ik zou worden teruggebeld. Daar zit ik nu nog op te wachten. Net als een reactie op het gemaakte ticket aan de klantenservice. Aan mijn kant flink wat irritatie en een slechte ervaring met Megadump rijker. Het kostte me al met al 3 vrije dagen, volgende keer maar weer gewoon naar de bouwmarkt rijden.

  Door: R.Wiersma25-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Megadump Tiel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Megadump Tiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Megadump Tiel actief?

  Megadump Tiel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Megadump Tiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.