Meergenot.nl

7.3

Bestellen

6.7

Service

5.3

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Meergenot.nl

Wat vinden anderen van dit bedrijf? De site meergenot.nl is een online webwinkel. Het is een webwinkel welke in de categorie van sexshops valt. Misschien ken je de site meergenot.nl al? Misschien ook niet? Het is dan goed om gebruik te maken van de mogelijkheid om de site beter te leren kennen door de ogen van mensen welke de site en het bedrijf Meergenot.nl wel kennen. Doe dit door de reviews te lezen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier je voordeel mee kunt doen. Als je meergenot.nl al wel kent is het daarom zo goed om je oordeel en mening over hun op NederlandReview achter te laten. 


Over Meergenot.nl

De site meergenot.nl is in het jaar 2006 opgericht en is klein begonnen. Vervolgens is het doorgegroeid naar een webwinkel binnen de erotiek branche.  In Almere zit een grote distributeur van artikelen binnen de erotiek branche. Hierdoor is het niet nodig voor meergenot.nl om een grote voorraad aan te houden. Het helpt om de prijzen laag te houden en ook om een zeer groot aanbod van producten aan te kunnen bieden. Er zijn meer dan 3.000 producten en artikelen op de site te vinden. 


In Almere is meergenot.nl ook een echte winkel gestart, door het gebrek aan een erotiekwinkel in deze grote stad. Er is een showroom en winkel geopend aan de Markerkant 10 in Almere. Ze zitten hier al meer dan vier jaar en er zijn volop tevreden klanten. 


Diensten van Meergenot.nl

Op Meergenot.nl zijn er volop producten te vinden. Ze zijn grofweg onder te verdelen in de volgende twee groepen:
•    Sexspeeltjes voor Vrouwen
•    Sexspeeltjes voor Mannen
Klachten, tips en complimenten over Meergenot.nl

Het is mogelijk om alle bestellingen (met uitzondering van de wettelijk uitgesloten producten hiervoor) terug te sturen binnen 14 dagen. De goederen en producten kunnen origineel en onbeschadigd in de verpakking retour gezonden worden. Het is belangrijk om hier wel een formulier voor te gebruiken. 


Mocht je een klacht hebben (of een compliment) dan kun je deze per post, per mail of per telefoon melden aan meergenot.nl. Het is mogelijk om ze een kans te geven om het goed op te lossen. Hierna kun je een review op onze site NederlandReview plaatsen. 


Heb jij ervaring met Meergenot.nl?

Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Meergenot.nl. Is dit de beste webshop voor jouw sekstoys, zoals vibrators, catsuits, BH sets, body stockings en bondage? Discreet en voordelig?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Meer genot dankzij speeltjes

Al bij diverse seksshops speeltjes besteld, maar telkens kon het mij n iet bekoren. Onlangs een speeltje besteld bij Meergenot.nl en dit speeltje overtreft al mijn eerdere speeltjes. De naam van de website doet zichzelf in ieder geval eer aan, want ik heb er zeker meer genot door. De prijs ligt weliswaar wat hoger, maar dat heb ik er wel voor over om meer genot te hebben. Bestellen is heel eenvoudig en de bestelling wordt binnen afzienbare tijd thuis afgeleverd. Alles wordt discreet verzonden, zodat niet te zien is wat er in het pakketje zit.

S

Selma W.

21-02-2017

0

Groot aanbod in diverse seksspeeltjes

In mijn zoektocht naar een leuk seksspeeltje voor vermaak uiteindelijk terecht gekomen op Meergenot.nl. Verder geen ervaring mee en had er ook nog nooit iemand over gehoord. In eerste instantie nog getwijfeld om de bestelling te plaatsen, omdat ik het allemaal wat vaag vond. Besloten om eerst een kleinere bestelling te plaatsen en af te wachten of deze zonder problemen aan zou komen. Dat was het geval, dus later nogmaals een bestelling geplaatst. De kwaliteit van de producten is in orde, al is de prijs in mijn ogen wel wat aan de hoge kant. Maar ja, ik ga liever ook niet naar de winkel om zoiets te kopen.

J

Julia N.

30-11-2016

0

prima webshop

PRima webshop voor van alles en nog wat Voor de preutse mensen niet zo geschikt maar er zijn veel viezere websites Levering is best snel en niemand ziet wat je besteld hebt, zelfs de postbode niet. dat scheelt. heb de service verder niet hoeven bellen of zo want alles ging eigenlijk wel goed gewoon

J

j.k

17-05-2016

0