Medion

Alle reviews

Medion

32% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (56)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Airfryer

  Wij hebben een airfryer gekocht en waren er tevreden over.
  Echter.
  De schroeven van het mandje laten los en het is niet makkelijk dit zelf te verhelpen.
  Inmiddels 4 x een mail gestuurd binnen de garantieperiode met deze klacht en de vraag hoe dit opgelost kan worden.
  Op alle berichten GEEN ANTWOORD.
  Zeer slechte service dus van Medion.
  Geen antwoord betekent dus " laat ze maar kletsen, zoek het maar uit".

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 Erazer gaming PC's

  2 dure gaming PC's (€ 1.699 en € 1.299) gekocht via de webshop van Medion. De 1e ging na 3 maanden stuk. Moederbord moest worden vervangen. De 2e ging na 8 maanden stuk. De voeding brandde door. Beide PC's zijn netjes onder garantie gerepareerd. Je bent ze wel 3 weken kwijt en ik hoop dat ze nu wel jaren meegaan. Deze PC's gaan kennelijk vaak stuk, dus ik zal er niet snel meer eentje kopen.

  Slechte service Medion. Tv gekocht met produkt imformatie CI+ geschikt.
  Let op: Niet Ziggo gecertificeerd. Heb je een Ziggo abonnement dan kun je met deze TV niets. Medion wil hier niets over horen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aanbiedingen kunnen beter

  aanbiedingen kunnen beter maar toch vond ik hier mijn nieuwe Smart Phone.
  Het scheelde toch weer 20 euro

  Verzendkosten niet gratis alleen helaas...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Robot stofzuiger

  Heel erg tevreden, hebben wel gladde vloeren. Moeite met vloerbedekking.

  Heerlijk stofzuigt gewoon onder mijn bed!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop

  Wanner je bij Bol.com een bepaalde laptop besteld, krijg je van Medionshop Nederland een hele andere laptop en als je het geld terug vraagt ontvang je bedreigingen van hun distributeur. Ook sturen ze de laptop zonder omdoos, wanneer je het retour stuurt dwingen ze je om een omdoos aan te schaffen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Terugbetaling na retourzending

  Ik zag een leuke aanbieding in de Akdi staan. Een Medion radio/cd DAB+. Helaas was er maar 1tje binnengekomen en die werd voor mijn neus weggekaapt. Dan maar bij Medion zelf bestellen. Dat gedaan kom ik erachter dat ik alleen op het aanrecht bereik heb. Dat is dus niks en dingetje ging retour. Maar dan begint het echte feest pas: retour gedaan op 18 juni. Ongeveer 3 weken later met hun gebeld. Kreeg er na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan iemand te spreken die magische woorden uitsprak: ja, nee, mmm , klopt, daag.en dat met de mond vol. Nog niks wijzer dus. 2 weken geleden nog eens gebeld. Schijnbaar zouden er een bepaald aantal dagen tussen zitten tussen retour en betaling.. maar dan nog zijn we ruim een maand later!!! Gisteren nog eens gebeld. Ik zou teruggebeld worden over de betaling. Waarom??? Betaal toch gewoon. MEDION: ZERO POINTS Eens maar nooit weer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop Medionshop Nederland

  Laptop gekocht via Bol.com bij Medionshop Nederland.
  Ik kreeg een ander type laptop die ik besteld had. Advertentie was een laptop met 6 usb aansluitingen, ontvangen laptop waren 3 usb aansluitingen. Bij verder onderzoek bleek het een ander serie nr te zijn. De geadverteerde serie was niet leverbaar. Blijkt de geleverde laptop elders meer dan €100 goedkoper te zijn. Ook werd de laptop nogeens bezorgd in de originele laptopdoos (zonder omdoos). De doos was geopend en behoorlijk beschadigd. Bij contact met Medionshop werd er geen gepaste oplossing voorgesteld. Sterker nog de distributeur van Medionshop Nederland zou mijn retourzending niet accepteren wanneer ik die zoals ontvangen retour zou sturen. Ze eisten een omdoos om zo niet zouden ze juridische stappen ondernemen tegen mij. Na veel communicatie met Bol.com is het opgelost, ondanks dat heb ik meer dan 2 weken (na ontvangst bij Medionshop Nederland van mijn retourzending(moeten wachten voor dat ik het geld terug ontving.
  Zeer slecht al met al en adviseer hier geen laptop te kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bagger organisatie

  Bestelling van een Laptop is zo geregeld en betaald (creditcard).
  Maar dan als het product niet bevalt dan beginnen de problemen. Email voor retour label wordt niet beantwoord (wel een automatisch ticketnummer). Gebeld (gratis) alleen bandje met verschillende teksten. Meerdere keren gebeld en eindelijk na 3 dagen bellen en 20 min. wachten medewerker gesproken. Stuurt een retour label via de mail (pdf). PDF niet te openen, foutmelding. Nogmaals gebeld. Geluk medewerker aan de lijn. Stuurt opnieuw retour label, na eerst zelf getest te hebben of 1e label niet werkte. Laptop direct dezelfde dag met retour label via UPS verzonden naar verzamelpunt Medion in Essen (D). Alles volgens herroepingsrecht van de algemene voorwaarde.
  Na 20 dagen nog geen geld terug op de creditcard. Na diverse mails geen antwoord terug. Uiteindelijk naar het betaalde nummer gebeld. Wel direct medewerker gesproken. Zou ervoor zorgen dat het bedrag snel terug gestort wordt. Na 30 dagen weer gebeld (betaald). Na 20 min. medewerker gesproken. Wat een probleem om het geld terug te krijgen. Één uur met de medewerker gesproken. Middels diverse keren ruggespraak met manager wordt de verbinding verbroken. Terug bellen nou echt dus niet.

  Ondertussen een "Ingebrekestellings brief" aangetekend gestuurd.

  Na één maand eindelijk geld terug op de creditcard. Nu zelf nog regelen met de bank om het bedrag op de betaalrekening te krijgen.

  Al met al wat een ellende en mismanagement bij Medion Nederland om een product terug te sturen en om je geld terug te krijgen. Het is bij Medion Nederland wel kopen met retour hebben we liever niet. Wordt echt ontmoedigd door Medion Nederland.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  robot stofzuiger

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  electric oven

  placed order at medion without looking at reviews my bad!
  - i don't know the status
  - received no update
  - many times called the customer service no answer
  - filling me powerless
  - Never and never back again to medion

  I really don't know why the government isn't going to block such as fuc... web shops which they are not responsible for the customers fuc..off if you cannot helping people!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pc

  Sinds drie weken bezig om een retoursticker te pakken te krijgen, maar nog steeds niets. Begin juni heb ik een mail gestuurd, maar tot op heden nog geen antwoord. Dan heb ik proberen bellen, ben dan binnen geraakt, maar we zijn nu 4 dagen verder en nog geen retourticket in mijn mailbox. Vandaag probeer ik terug te bellen, reeds 5x gebeld en steeds krijg ik hetzelfde antwoord dat er niemand is om je te woord te staan. Ik heb nog exact 7 dagen om mijn retour binnen te doen, anders blijf ik ermee zitten. Zeer slechte service bij medion en zou het zeker niemand aanraden om er te bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dweilrobot

  Anwoord op een service ticket zou 3 werkdagen duren. Na exact 3 weken(!) nog niets vernomen. Ben erachter gekomen dat ik niet de enige ben. Het product dat ik dus bestelde werkt niet Gelukkig via PayPal betaald en ga daar een claim indienen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Audiosysteem

  Bestellen ging makkelijk en snel. Product werd in matige verpakking verstuurd.
  Eenmaal aangesloten bleek er een ruis in de boxen te zitten. Verschillende telefoonnummers gebeld, drie keer naam en nr achtergelaten om teruggebeld te worden en contactformulier op internet ingevuld. Nooit reactie op gehad.
  Gelukkig heeft een kennis het euvel kunnen verhelpen.
  Ik bestel niet meer online van Medion. Als er iets mee is, zit je ermee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Soundbar MD 50068778

  Als ik in de toekomst nog iets koop van Medion, dan haal ik het bij Aldi !
  Geen gezeik, geen gezever : niet tevreden, geld cash terug ; ONMIDDELIJK !

  Nu moet ik vruchteloos trachten, telefonisch en via e-mail, een retourvoucher
  los te krijgen, of tenminste enige technische bijstand als er een probleem is.

  Het eindeloos gelul over het "privacybeleid" komt mij na meer dan tien keer werkelijk de strot uit.
  Voor service zou ik liever een DIKKE NUL geven, in plaats van een ster, en op de vraag : zou hier weer kopen : NOOIT MEER !!!!!!!

  Een zéér ontevreden klant dus

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop Medion

  Medion al 1 week niet te bereiken voor retourvoucher te verkrijgen!!!

  Op zondag 8 mei 2022 mail gestuurd. Er zou binnen 3 dagen reactie zijn.
  Dinsdag 10 mei meer dan 1 uur in de wacht gehangen. Niemand gesproken.

  Woensdag 11 mei 2x gebeld, direct naar bandje en inspreken van naam en nummer. Ze zeggen contact op te nemen, helemaal niets.

  Vrijdag 13 mei 2x gebeld ook weer direct bandje en inspreken van naam en nummer.
  Mail gestuurd via formulier website. Zelfs het Belgische nummer gebeld op vrijdag 13 mei. Ook gelijk direct bandje en inspreken.

  Het is schandalig dat het meer dan een week duurt om retourvoucher te verkrijgen. Als je niet genoeg personeel hebt, richt dan een webpagina in waarin je alles kan invullen met gegevens zodat daarna een automatische retourvoucher gegenereerd wordt die dan gedownload kan worden.

  Als iets simpel als een retourvoucher 1 hele week moet duren zonder resultaat dan houd ik mijn hart vast voor service.

  Zelfde verhaal ! Ik probeer ook vruchteloos een retourvoucher te bemachtigen voor een soundbar.
  Ik heb al 14 keer gebeld naar 4 verschillende nummers, de ene "gratis", en andere betalend, maar nog nooit iemand aan de lijn gekregen!

  Ik weet intussen alles over hun privacy-beleid (behalve dan artikel 21), uiteindelijk mag je na de biep je naam en telefoonnummer inspreken,
  en daar blijft het bij...geen enkele reactie!!!
  Een e-mail wordt automatisch beantwoord met een ontvangstbevestiging en een ticket-id, en daar blijft het bij.

  Misschien probeert men op die manier de dertig-dagen-retourgarantie te omzeilen?
  Aan de hand van je naam en telnr. kunnen ze nazien hoeveel dagen dat ze nog moeten wachten om te reageren.....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Medion makkelijk betalen service nul 16 april iets besteld nu 10 mei niets ontvangen.

Anderen bekeken ook

Badkamertelevisie.nl
37 reviews

Televisie kijken in de badkamer, zijn daar goede oplossingen voor te vinden? Want als je een uurtje in bad gaat zou het natuurlijk wel leuk zijn al...

Foto de Vakman
34 reviews

Foto de Vakman is meer dan alleen dé vakman op het gebied van camera’s. Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen die hier hun camera k...

Geeektech.com
53 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Folux
4 reviews

Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle ...

Medion

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Geen middelmatigheid meer met NederlandReview!

Over Medion
De Medion.nl is een online webshop welke de producten van Medion aanbiedt. Niet vreemd, aangezien het de webshop van Medion is . Ze bieden er computers, monitoren, laptops, navigatiesystemen, harde schijven, Led tv’s, LCD tv’s en ook camera’s en camcorders aan. Er is eigenlijk nog zoveel meer. Natuurlijk zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen van het Medion merk. Het is een overzichtelijke en mooie webshop met een ruim aanbod van verschillende soorten producten. 

Natuurlijk kun je er veilig en op verschillende manieren je betaling doen. Denk hierbij aan iDeal, je creditcard, Paypal en ook op rekening! 

De verzendkosten zijn standaard 7,95 euro. Weegt het product meer dan 31,5 kilo, dan betaal je trouwens 19,95 euro.  

Alle producten kun je binnen 14 dagen zonder reden of boete terugzenden. Het herroepingsrecht geldt natuurlijk ook bij deze online shop. 

Producten van Medion
Er is een ruim aanbod van producten bij Medion.nl. Denk hierbij aan:
•    PC's
•    Laptops
•    Tablets
•    Randapparatuur & Monitoren
•    TV & Audio
•    Telefoons & Camera's
•    Huishouden & Auto

Ook zijn er continu aanbiedingen te vinden op hun website.  

Klachten, tips en complimenten over Medion
Ben je ergens ontevreden over? Wil je een klacht indienen? Dan kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om je klacht in te dienen op de website en ook per post of via de telefoon. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om een goede oplossing te ontdekken en te krijgen. Hierna kun je er je mening over delen op onze website. 

Heb jij ervaring met Medion?
Ben jij bekend met Medion.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat over deze webshop. 

 

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Klanten vertellen & beoordelen Medion.

}