NederlandReview

    Ervaringen Medion

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Geen middelmatigheid meer met NederlandReview!

    Over Medion

    De Medion.nl is een online webshop welke de producten van Medion aanbiedt. Niet vreemd, aangezien het de webshop van Medion is . Ze bieden er computers, monitoren, laptops, navigatiesystemen, harde schijven, Led tv’s, LCD tv’s en ook camera’s en camcorders aan. Er is eigenlijk nog zoveel meer. Natuurlijk zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen van het Medion merk. Het is een overzichtelijke en mooie webshop met een ruim aanbod van verschillende soorten producten.

    Natuurlijk kun je er veilig en op verschillende manieren je betaling doen. Denk hierbij aan iDeal, je creditcard, Paypal en ook op rekening!

    De verzendkosten zijn standaard 7,95 euro. Weegt het product meer dan 31,5 kilo, dan betaal je trouwens 19,95 euro.

    Alle producten kun je binnen 14 dagen zonder reden of boete terugzenden. Het herroepingsrecht geldt natuurlijk ook bij deze online shop.

    Medion gaming notebook aanbieding bij ALDI: Goede koop?

    Producten van Medion

    Er is een ruim aanbod van producten bij Medion.nl. Denk hierbij aan:
    • PC's
    • Laptops
    • Tablets
    • Randapparatuur & Monitoren
    • TV & Audio
    • Telefoons & Camera's
    • Huishouden & Auto

    Ook zijn er continu aanbiedingen te vinden op hun website.

    Klachten, tips en complimenten over Medion

    Ben je ergens ontevreden over? Wil je een klacht indienen? Dan kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om je klacht in te dienen op de website en ook per post of via de telefoon. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om een goede oplossing te ontdekken en te krijgen. Hierna kun je er je mening over delen op onze website.

    Heb jij ervaring met Medion?

    Ben jij bekend met Medion.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat over deze webshop.

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Klanten vertellen & beoordelen Medion.

    Medion
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    4.6
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    2 Erazer gaming PC's

    2 dure gaming PC's (€ 1.699 en € 1.299) gekocht via de webshop van Medion. De 1e ging na 3 maanden stuk. Moederbord moest worden vervangen. De 2e ging na 8 maanden stuk. De voeding brandde door. Beide PC's zijn netjes onder garantie gerepareerd. Je bent ze wel 3 weken kwijt en ik hoop dat ze nu wel jaren meegaan. Deze PC's gaan kennelijk vaak stuk, dus ik zal er niet snel meer eentje kopen.

    Door: Ellis10-06-2019
    J.D.O30-04-2020

    Slechte service Medion. Tv gekocht met produkt imformatie CI+ geschikt. Let op: Niet Ziggo gecertificeerd. Heb je een Ziggo abonnement dan kun je met deze TV niets. Medion wil hier niets over horen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    aanbiedingen kunnen beter

    aanbiedingen kunnen beter maar toch vond ik hier mijn nieuwe Smart Phone.
    Het scheelde toch weer 20 euro

    Verzendkosten niet gratis alleen helaas...

    Door: Chantie25-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ijsblokjesmachine

    Nog niet geleverd 2-3 dagen niet dus!!!! Lange levertijd

    Door: Margo10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    medion robot stofzuiger en dweil

    op 6 april besteld en nog steeds niks ontvangen. al 4 keer met ze gebeld en worst elke keer aan het lijntje gehouden

    Door: sefiena mamadeus19-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Mobiel

    Wat een rot zaal zeg. In december mobieltje gekocht terug gestuurd binnen het termijn .Geen geld terug gekregen na
    Herhadelijk bellen en met de stomste antwoorden mijn geld terug in maart
    Toen hebben hun per ongeluk 2 keer geld overgemaakt. Binnen 1 dag al bericht ik moest het geld terug sturen zo snel mogelijk. Ik dacht nu mogen hun wachten .Wat denk je 4 brieven elke dag zo ongeveer dat ik dat bedrag terug moest b storten .ik heb het van de week terug gestort met het bericht er bij dat ze zeer slecht lekker service hebben geen sorry geen excuses .zNooit geen Medion voor ons en ik waarschuw de mensen omdat ze bij Medion niet weten wat ze doen werken compleet langs elkaar heen Duitsland moest doen geven voor geld terug gaven van iets wat ik binnen het termijn terug gestuurd heb .

    Door: Marion 06-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    laptop

    Ik weet nu nog niet of de laptop werkt. Want ik heb deze nog steeds niet. Het geld ben ik wel kwijt. Op hun site schrijft Medion dat ze meestal de volgende dag leveren uiterlijk de dag daarop, maar dit is een leugen. Ik heb de servicedesk gebeld en ze snapten niet dat het twee dagen heeft geduurd om het pakket vanuit hun magazijn bij DPD te krijgen, maar nu het bij DPD ligt zal het zeker binnen twee dagen geleverd worden. Dus de op de site beloofde dag kan nooit!!!!
    Nu zie ik dat DPD de laptop van het ene magazijn binnen Duitsland naar het andere stuurt. Nu maar hopen dat Medion de juiste sticker op de doos heeft geplakt en dat DPD de weg naar Nederland weet te vinden.

    Door: klaas smit03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    gaming pc Erazer

    Dure gaming pc van meer dan 1600 euro, meteen na paar dagen vastgelopen, gelijk nieuwe gekregen welke ook weer vastliep. Hierna geen geld terug gekregen, pc 2 weken in "reparatie" maar was niks gebeurd en liep weer vast. Medion wil geld niet terug geven en ook geen nieuwe pc die WEL werkt en niet vast loopt...nooit meer een MEDION kopen mensen!

    Door: D Oehlenschlager01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Desktop

    Erg matige desktops vol met C keuze onderdelen. Alleen aan te raden als je het niet erg vindt om binnen een jaar de helft van je PC wilt vervangen.

    weggegooid geld

    Door: Sidney van Breukelen16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Laptop

    Naar ander half jaar viel de wifi steeds uit van mijn laptop. Meerdere dingen geprobeerd wat me ze adviserden. Laptop opgestuurd 2 keer. De 2de was er gewoon niks aan gedaan. De mensen aan de telefoon blijven steeds het zelfde herhalen. Pas als je eist om iemand die er wat over te zeggen heeft wordt je verder geholpen. Nu krijg ik een ander apparaat wat nu ook alweer 3 weken duurt. Duurt al bijna een half jaar.

    Door: Tim Boumans09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Medion laptop

    Binnen 10 maanden heel mijn laptop kapot, scharnieren helemaal afgebroken van het frame! Nooit laten vallen, nooit iets raars meegedaan en altijd in een hoes gehad. Met het dicht en open doen gewoon helemaal afgebroken. Vervolgens Medion gebeld, krijg ik een onvriendelijke man aan de lijn die verteld dat het mijn probleem is en buiten de garantie is omdat ik niet kan aantonen dat ik hem zelf niet heb laten vallen! 1 woord: belachelijk.

    Door: -18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    PC Medion Erazer X7741

    Twee jaar terug een Medion Erazer X7741 voor € 1300,-- aangeschaft.
    Prima machine, alleen voor dit geld een veel te kleine SSD C-schijf (256 Gb).
    Omdat de garantie vervalt als zelf aan de PC knutselt zette ik maar een aantal programma’s op een andere schijf. M’n bedoeling was de te kleine C-schijf na de garantieperiode van 2 jaar te vervangen voor een grotere. Kort nadat de garantie verlopen is en ik Medion de vraag voorleg óf en hoe ik dit het beste kan doen, wordt ik naar een betaald tel.nr. (€ 0,70 p/min) verwezen omdat de garantietermijn voorbij is (niet van coulance gehoord?). Dit nr. gebeld, ik sta eerst 10 minuten in de wacht (kosten € 7,--) en krijg ik iemand aan de telefoon die mij het precieze antwoord ook niet kan geven. Hierop Medion Service Desk de vraag per e-mail voorgelegd. Ik krijg het standaardantwoord dat men enkel ondersteuning op de originele hard- en softwareconfiguratie op het apparaat geeft. Omdat het buiten de garantietermijn is moet ik het betaalde nr. bellen. De cirkel is dus rond. Nogmaals gereageerd, situatie uitgelegd en klacht ingediend, maar steeds hetzelfde, automatische gegenereerde antwoord. Wat een waardeloze service. Voortaan geen Medion PC meer en toch maar bij een vakhandel kopen.

    Door: Henk de Reus12-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Laptop Erazer bij Medion

    Medion levert op zich best goede pc's echter op het moment dat er een probleem is dan ben je aan de beurt. Onze laptop ging binnen 2 maanden na garantie stuk. Als je dan belt helpen ze je niet en laten ze je een duurder nummer bellen dat uitkomt op dezelfde afdeling. Vervolgens word je haarfijn uitgelegd dat je gewoon geen garantie meer hebt en dat je de reparatie volledig zelf dient te betalen. Kennelijk hebben ze nog nooit van het het non-conformiteitsbeginsel gehoord. Dan, als je je laptop hebt opgestuurd ter reparatie, raken ze die kwijt en houden ze je 2 maanden aan het lijntje, willen ze keer op keer dat je het dure nummer belt en beloven je keer op keer terug te bellen maar doen dat niet. En tot slot, als ze dan eindelijk toegeven en je laptop willen vervangen, zijn ze je in geen enkel opzicht terwille en duurt het nog steeds een eeuwigheid. Op basis van mijn ervaring met dit merk koop ik nooit meer een computer van Medion. Tijdens dit schrijven zijn we nog steeds in afwachting van de ontvangst van een vervangende laptop. (al 2 maanden)

    Door: Vincent14-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Laptop Erazer bij Medion

    Medion levert op zich best goede pc's echter op het moment dat er een probleem is dan ben je aan de beurt. Onze laptop ging binnen 2 maanden na garantie stuk. Als je dan belt helpen ze je niet en laten ze je een duurder nummer bellen dat uitkomt op dezelfde afdeling. Vervolgens word je haarfijn uitgelegd dat je gewoon geen garantie meer hebt en dat je de reparatie volledig zelf dient te betalen. Kennelijk hebben ze nog nooit van het het non-conformiteitsbeginsel gehoord. Dan, als je je laptop hebt opgestuurd ter reparatie, raken ze die kwijt en houden ze je 2 maanden aan het lijntje, willen ze keer op keer dat je het dure nummer belt en beloven je keer op keer terug te bellen maar doen dat niet. En tot slot, als ze dan eindelijk toegeven en je laptop willen vervangen, zijn ze je in geen enkel opzicht terwille en duurt het nog steeds een eeuwigheid. Op basis van mijn ervaring met dit merk koop ik het nooit meer een computer van Medion. Tijdens dit schrijven zijn we nog steeds in afwachting van ontvangst van een vervangende laptop. (al 2 maanden)

    Door: Vincent14-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    MEDION ERAZER X67105 i5 Gaming PC

    Gaming computer en monitor als bundel bij Medion webshop besteld. Bij levering is de doos van de computer zwaar beschadigd dus deze gewijgerd bij de bezorger van DPD. Klantenservice van Medion kan ons pas de volgende dag te woord staan, we moeten eerst de monitor ook terug sturen want het was een bundel, dan krijgen we waarschijnlijk na ongeveer 2 weken ons geld terug en kunnen we indien gewenst dan opnieuw bestellen. Eh pardon??? Wie levert er niet naar behoren?? Omdat we de computer sneller nodig hebben is de enige optie zelf opnieuw te bestellen en dus opnieuw te betalen, in de hoop dat het geld van de eerste inderdaad terug komt. DPD kwam vandaag leveren; Alleen de monitor, want hij had de PC in het depot gelaten omdat het DEZELFDE DOOS WAS (en nog verder beschadigd volgens hem) en hij wist dat we deze niet zouden gaan accepteren. 2e monitor ook maar gewijgerd anders moet die ook weer terug... Kortom: 2x betaald, géén PC op korte termijn en een klantenservice die geheel GEEN oplossing biedt.

    Door: SB13-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Medion

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Medion een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 17 ervaringen geplaatst over Medion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Medion actief?

    Medion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Medion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.