NederlandReview

  Ervaringen Medion

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Geen middelmatigheid meer met NederlandReview!

  Over Medion

  De Medion.nl is een online webshop welke de producten van Medion aanbiedt. Niet vreemd, aangezien het de webshop van Medion is . Ze bieden er computers, monitoren, laptops, navigatiesystemen, harde schijven, Led tv’s, LCD tv’s en ook camera’s en camcorders aan. Er is eigenlijk nog zoveel meer. Natuurlijk zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen van het Medion merk. Het is een overzichtelijke en mooie webshop met een ruim aanbod van verschillende soorten producten.

  Natuurlijk kun je er veilig en op verschillende manieren je betaling doen. Denk hierbij aan iDeal, je creditcard, Paypal en ook op rekening!

  De verzendkosten zijn standaard 7,95 euro. Weegt het product meer dan 31,5 kilo, dan betaal je trouwens 19,95 euro.

  Alle producten kun je binnen 14 dagen zonder reden of boete terugzenden. Het herroepingsrecht geldt natuurlijk ook bij deze online shop.

  Medion gaming notebook aanbieding bij ALDI: Goede koop?

  Producten van Medion

  Er is een ruim aanbod van producten bij Medion.nl. Denk hierbij aan:
  • PC's
  • Laptops
  • Tablets
  • Randapparatuur & Monitoren
  • TV & Audio
  • Telefoons & Camera's
  • Huishouden & Auto

  Ook zijn er continu aanbiedingen te vinden op hun website.

  Klachten, tips en complimenten over Medion

  Ben je ergens ontevreden over? Wil je een klacht indienen? Dan kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om je klacht in te dienen op de website en ook per post of via de telefoon. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om een goede oplossing te ontdekken en te krijgen. Hierna kun je er je mening over delen op onze website.

  Heb jij ervaring met Medion?

  Ben jij bekend met Medion.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat over deze webshop.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Klanten vertellen & beoordelen Medion.

  Medion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

  4.2
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Medion

  Uw beoordeling

  2 Erazer gaming PC's

  2 dure gaming PC's (€ 1.699 en € 1.299) gekocht via de webshop van Medion. De 1e ging na 3 maanden stuk. Moederbord moest worden vervangen. De 2e ging na 8 maanden stuk. De voeding brandde door. Beide PC's zijn netjes onder garantie gerepareerd. Je bent ze wel 3 weken kwijt en ik hoop dat ze nu wel jaren meegaan. Deze PC's gaan kennelijk vaak stuk, dus ik zal er niet snel meer eentje kopen.

  Door: Ellis10-06-2019
  J.D.O30-04-2020

  Slechte service Medion. Tv gekocht met produkt imformatie CI+ geschikt. Let op: Niet Ziggo gecertificeerd. Heb je een Ziggo abonnement dan kun je met deze TV niets. Medion wil hier niets over horen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  aanbiedingen kunnen beter

  aanbiedingen kunnen beter maar toch vond ik hier mijn nieuwe Smart Phone.
  Het scheelde toch weer 20 euro

  Verzendkosten niet gratis alleen helaas...

  Door: Chantie25-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Robot stofzuiger

  Heel erg tevreden, hebben wel gladde vloeren. Moeite met vloerbedekking.

  Heerlijk stofzuigt gewoon onder mijn bed!

  Door: Emna16-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Reparatie

  Extreem slechte service. Kapotte laptop al eind Juli (!!) opgestuurd, sindsdien alleen een bevestiging van mijn betaling ontvangen. Verder niets.

  Wanneer ik de status opvraag krijg ik alleen -dmv een onpersoonlijk automatisch gekopieerde/geplakte mail- te horen dat het maximaal 15 werkdagen zal duren, terwijl dat termijn al lang is verstreken. Wanneer ik dat aangeef krijg ik opnieuw een extreem onpersoonlijke en brutale copy paste email terug. Geen enkele excuses of verklaring voor de vertraging.

  Ik ga hier nooit meer bestellen of mijn reparatie laten uitvoeren, en zou anderen ook absoluut aanraden om naar een ander bedrijf te gaan.

  Door: Alissa06-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dweilrobot van Medion

  Wat een verschrikkelijk slechte service. Pas op, ze zeggen dat ze 3 jaar garantie geven maar dit is niet waar!

  Mijn moeder kocht een dweilrobot van Medion maar werd direct na de aankoop ziek en pas een jaar later werd het apparaat in gebruik genomen. Ze heeft het apparaat 3 keer geprobeerd maar er bleek water uit het reservoir te lekken. We hebben het reservoir opgestuurd ter beoordeling en een aantal weken later antwoord, sorry maar we kunnen dit niet repareren en we hebben ook geen vervangend onderdeel. Omdat het apparaat net ouder was dan een jaar boden ze daarom de dagwaarde ondanks dat er mega groot op de doos staat dat ze 3 jaar garantie geven!

  Wij waren hier uiteraard niet mee akkoord en hebben gevraagd of we dan gewoon een nieuwe robot kunnen krijgen want die zijn nog steeds te koop. Volgens Medion was dit niet mogelijk en ook het volledige bedrag terug was niet mogelijk.
  Na maanden heen en weer mailen heb ik gezegd akkoord te gaan met hun voorstel maar wel aangegeven dat ik een slechte review zou schrijven. En ineens zouden wij toch een nieuwe robot krijgen. Mits we de rest van het apparaat terug zouden sturen. Dit hebben wij keurig gedaan maar na 3weken kregen we de onderdelen terug gestuurd met de melding dat het niet compleet was (logisch want het kapotte onderdeel lag nog bij hun) vervolgens kreeg ik nergens meer reactie op. Na vele mails kreeg ik uiteindelijk weer het belachelijke voorstel en ik wou mijn moeder niet langer stress bezorgen dus ben maar akkoord gegaan.
  Dikke duim omlaag dus voor dit bedrijf.

  Door: van Unen 21-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Medion md63000 notebook

  Deze notebook gaat plotseling in slaapstand en moet dan gereset worden.Dan start hij op met flakkerend beeld waar je hoofdpijn van krijgt. Een slechte aankoop.

  Door: Moulen16-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Medion Akoya P66088

  Deze pc geeft op onverwachte momenten een blauw scherm.
  Ook na herhaaldelijk deze pc opnieuw ingesteld en diverse herstel procedures te hebben gebruikt wil het maar niet lukken.
  Het gevolg is dat deze Pc onbetrouwbaar is en niet gebruikt kan worden voor gevoelige informatie en ben dus genoodzaakt om op mijn oude Pc te werken.
  * Heb spijt van deze aankoop *

  Door: R van Leeuwen03-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Smart Tv Medion

  Tv thuis kapot aangekomen. Al bijna een week bezig met retourproces die nog niet is begonnen. Ze reageren traag op emails. Hier nooit meer wat bestellen.

  Door: David 21-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Airfryer

  De nieuwste airfryer online besteld. Dat ging makkelijk en snel. Levering ook in orde. Maar de airfryer werkt niet of maar soms, de aan/uit knop achter het display reageert niet of zeer sporadisch. Gebeld voor omruilen maar ze komen hem niet omruilen. Ik moet met de doos onder mijn arm een paar km lopen naar een verzamelpunt en dan maar afwachten of ik een andere krijg. Dit is geen service als ikzelf op pad moet met een product dat niet werkt gelijk na aankoop. Ze zijn niet te vermurwen en ik gooi deze miskoop weg en BESTEL NOOT MEER een product van MEDION. DUITSE GRUNDLIGKEIT HO MAAR EN SERVICE HO MAAR !

  Door: Rick12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Medion PC/Tablet DESKTOP-JRSER3

  Hello,
  This is the message I will be sharing on any message boards I am able to:

  I have bought Medion computers for the last 20 years. I'm typing this on a Medion Akoya PC now.
  I bought a Medion PC/tablet about 4 years ago.
  [Product: CNB E3213 MEDION MD60986 NL ] [Serial No.: 30024070100167B00663 ]

  This Medion tablet is the worst piece of junk I have ever bought!

  I started having major issues immediately.
  I had 4 major issues within the 2 year guarantee period, for which I had to send the tablet back to Medion for repairs.
  With it being away so much, I got to use it maybe 6 months of the 2 years.

  They refused to replace the tablet with a new one even after 3 major issues because they said only 1 of the issues was hardware and the others where (their) software.
  This has been the WORST customer service of any product I have ever bought.

  So after the 2 year guarantee ended, of course I continued to have major issues. But Medio refused to answer my complaints.

  For example, the hinges where the tablet opens and closes all broke off (I've never taken the tablet out of the house). But I have opened and closed it about 25 times.

  And another is that the keyboard no longer works at all. So my PC/Tablet - only works in tablet mode now.

  Yet another is that when I start the tablet, I will get a gray screen with stripes - I then need to shut it down and start it again and hope I actually get a working (touch) screen.

  I am now looking into buying a new replacement PC - one which will NOT be a Medion.

  AVOID THE MEDION PC/TABLET AT ALL COSTS!

  I will never buy a Medion again. All I asked is that they replace or refund a defective product - and they refused both.

  Door: Gregory Coppoletta06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Medion laptop

  In 2017 een laptop gekocht bij dit bedrijf. Een tijdje terug startte deze ineens niet meer op omdat het moederboard kapot is. Nu wilde ik contact opnemen met de klantenservice en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo een onbeleefde en brutale klantenservice heb meegemaakt. Ik mocht mijn verhaal niet afmaken omdat er continu door mij heen werd gepraat waardoor ik het probleem niet heb kunnen uitleggen. Vervolgens moest ik zelfs vragen of ik mijn verhaal mocht vertellen waarop de debetreffende man aan de telefoon alsnog door mij heen riep. Geen gesprek mogelijk dus. Als klantenservice heb je volgens mij het doel om de klant te helpen en samen te zoeken naar een oplossing. De slechtste service die ik ooit heb mee gemaakt.

  Door: Ruby15-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Medion Desktop

  Desktop gekocht en betaald met 2 tot 4 werkdagen levertijd volgens de site. Nu 10 dagen verder en de PC staat nog steeds ergens in het magazijn volgens de medewerkers maar niemand kan er iets over zeggen hoe dit kan, want ze moeten steeds contact opnemen of formulieren invullen voor de klantenservice van Medion terwijl ze zelf bij Medion werken. Hoezo paarse krokodil . Dit is de eerste en de laatste bestelling bij dit bedrijf.

  Door: JMG Winkel19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Medion laptops 3 stuks

  NOOIT GEEN MEDION MEER, 3 laptops gekocht. 2 laptops snel ontvangen. 1 laptop na anderhalve maand NIET ontvangen. Wat fout kon gaan ging ook fout (Murphie). 2 keer een TV ontvangen ipv een laptop. We moesten eerst de tv terugsturen voordat ze de laptop zouden sturen. Na 1,5 maand hebben we, na veel aandringen, eindelijk ons geld terug van onze 3de laptop. Coulance is 15% korting op een volgende aankoop, hahahahahaha NEVER NOOIT MEER MEDION ons voorstel om 2 laptoptassen wilden/konden ze niet aan voldoen. Sommige servicemedewerkers onbeschoft, mails niet beantwoorden, lange wachttijden, verbinding wordt ineens verbroken, pfff Nu maar hopen dat de 2 geleverde laptops geen mankementen krijgen…

  Door: Mark Joosten12-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Medion Akoya MSN nummer 30017713

  Mijn medion computer heb ik al een aantal jaren en had ik goed behandeld. Maar nu na een tijdje doet hij het gewoon niet meer!. Ik probeer hem op te starten maar hij reageert niet eens meer. En als ik de oplaadkabel erin doet dan knippert de aan en uit knop en maakt hij een raar geluid alsof de ventilatie steeds aan en uit gaat. Ik weet niet hoe ik dit kan oplossen en ik probeer steeds contact op te nemen met de klantenservice en vragen te stellen maar het werkt iedere keer niet. Niemand die mij hiermee probeert te helpen. Het MSN nummer van de medion computer is 30017713

  Door: Dewi21-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Wifi Accespoint/Repeater

  Zolang de producten Medion het doen is er niks aan de hand. Opsturen voor garantie nog niks aan de hand. Alleen je geld terugkrijgen dat is een probleem.

  November vorig jaar twee wifi extender/accespoints gekocht en deze hebben het 9 maanden gedaan. Beide raakten in een bootloop en ik kon er niks meer mee. Nadat ik deze heb aangemeld in mijn account, kon er helaas maar één registreren aangezien er geen unieke serienummers op stonden. Dit heb ik netjes aangegeven in het vak waar je het probleem kon beschrijven. Na een aantal mailtjes over het probleem en foto’s te hebben opgestuurd kreeg ik een retour label. Heb een mooi doosje gepakt en de twee apparaten netjes in bubbel plastic gewikkeld en in de doos gestopt en deze opgestuurd.

  Een week of twee later kreeg ik bericht dat Medion ze niet kon maken en dat ze geen vergelijkbare apparaten hadden en ze me mijn geld zouden terugstorten. Tot nu toe dus nog geen wolkje aan de lucht totdat ze doodleuk melde dat ik het geld voor één apparaat terug zou krijgen. Hier reageerde ik dus op met de mededeling dat ik er twee heb opgestuurd, er staan twee op de bon en ik heb in de hele communicatie het over twee apparaten gehad. Waarop ik de mededeling kreeg dat je per label maar één apparaat kan opsturen en dat ze er ook geen twee hebben ontvangen. Dat laatste is een leugen aangezien ik er twee in de doos heb gestopt, er is er dus één door Medion kwijtgemaakt en dat eerste is mij nooit medegedeeld.

  Over deze hele soap nog wat mailtjes gestuurd maar de enige reactie die ik nu nog krijg van de klantenservice is dat ze geen apparaten kunnen vergoeden die niet zijn ontvangen.

  Conclusie fouten toegeven doet Medion niet en ze doen ook geen moeite om hun klanten tevreden te stellen. Op mailtjes reageren ze wel alleen compleet inhoudsloos, niet behulpzaam en ze beweren ook nog eens dat ik ze geen twee apparaten heb opgestuurd m.a.w. dat ik een oplichter ben.

  Door: RdJ16-11-2020
  Lensko26-11-2020

  Retourzendingen kwijtraken en nergens van weten. Dat is the story of their life bij Medion. Led-tv retour gestuurd eind oktober. Kwijt geraakt bij Medion, uiteraard. Zogenaamd 'onderzoek' wordt ingesteld. En nog steeds wachten op geld terug. Eerst geld terug, en dan ga je bij Medion je eigen puinhopen maar doorzoeken, stelletje amateurs!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Medion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 34 ervaringen geplaatst over Medion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Medion actief?

  Medion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Medion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.