NederlandReview

  Ervaringen Medion

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Geen middelmatigheid meer met Nederlandreview!

  Over Medion

  De Medion.nl is een online webshop welke de producten van Medion aanbiedt. Niet vreemd, aangezien het de webshop van Medion is . Ze bieden er computers, monitoren, laptops, navigatiesystemen, harde schijven, Led tv’s, LCD tv’s en ook camera’s en camcorders aan. Er is eigenlijk nog zoveel meer. Natuurlijk zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen van het Medion merk. Het is een overzichtelijke en mooie webshop met een ruim aanbod van verschillende soorten producten.

  Natuurlijk kun je er veilig en op verschillende manieren je betaling doen. Denk hierbij aan iDeal, je creditcard, Paypal en ook op rekening!

  De verzendkosten zijn standaard 7,95 euro. Weegt het product meer dan 31,5 kilo, dan betaal je trouwens 19,95 euro.

  Alle producten kun je binnen 14 dagen zonder reden of boete terugzenden. Het herroepingsrecht geldt natuurlijk ook bij deze online shop.

  Producten van Medion

  Er is een ruim aanbod van producten bij Medion.nl. Denk hierbij aan:
  • PC's
  • Laptops
  • Tablets
  • Randapparatuur & Monitoren
  • TV & Audio
  • Telefoons & Camera's
  • Huishouden & Auto

  Ook zijn er continu aanbiedingen te vinden op hun website.

  Klachten, tips en complimenten over Medion

  Ben je ergens ontevreden over? Wil je een klacht indienen? Dan kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om je klacht in te dienen op de website en ook per post of via de telefoon. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om een goede oplossing te ontdekken en te krijgen. Hierna kun je er je mening over delen op onze website.

  Heb jij ervaring met Medion?

  Ben jij bekend met Medion.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat over deze webshop.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Klanten vertellen & beoordelen Medion.

  Medion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

  5,2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  3,6
  Prijs
  rating
  5,8
  Leveren
  rating
  4,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Desktop

  Erg matige desktops vol met C keuze onderdelen. Alleen aan te raden als je het niet erg vindt om binnen een jaar de helft van je PC wilt vervangen.

  weggegooid geld

  Door: Sidney van Breukelen 16-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Laptop

  Naar ander half jaar viel de wifi steeds uit van mijn laptop. Meerdere dingen geprobeerd wat me ze adviserden. Laptop opgestuurd 2 keer. De 2de was er gewoon niks aan gedaan. De mensen aan de telefoon blijven steeds het zelfde herhalen. Pas als je eist om iemand die er wat over te zeggen heeft wordt je verder geholpen. Nu krijg ik een ander apparaat wat nu ook alweer 3 weken duurt. Duurt al bijna een half jaar.

  Door: Tim Boumans 09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Medion laptop

  Binnen 10 maanden heel mijn laptop kapot, scharnieren helemaal afgebroken van het frame! Nooit laten vallen, nooit iets raars meegedaan en altijd in een hoes gehad. Met het dicht en open doen gewoon helemaal afgebroken. Vervolgens Medion gebeld, krijg ik een onvriendelijke man aan de lijn die verteld dat het mijn probleem is en buiten de garantie is omdat ik niet kan aantonen dat ik hem zelf niet heb laten vallen! 1 woord: belachelijk.

  Door: - 18-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  PC Medion Erazer X7741

  Twee jaar terug een Medion Erazer X7741 voor € 1300,-- aangeschaft.
  Prima machine, alleen voor dit geld een veel te kleine SSD C-schijf (256 Gb).
  Omdat de garantie vervalt als zelf aan de PC knutselt zette ik maar een aantal programma’s op een andere schijf. M’n bedoeling was de te kleine C-schijf na de garantieperiode van 2 jaar te vervangen voor een grotere. Kort nadat de garantie verlopen is en ik Medion de vraag voorleg óf en hoe ik dit het beste kan doen, wordt ik naar een betaald tel.nr. (€ 0,70 p/min) verwezen omdat de garantietermijn voorbij is (niet van coulance gehoord?). Dit nr. gebeld, ik sta eerst 10 minuten in de wacht (kosten € 7,--) en krijg ik iemand aan de telefoon die mij het precieze antwoord ook niet kan geven. Hierop Medion Service Desk de vraag per e-mail voorgelegd. Ik krijg het standaardantwoord dat men enkel ondersteuning op de originele hard- en softwareconfiguratie op het apparaat geeft. Omdat het buiten de garantietermijn is moet ik het betaalde nr. bellen. De cirkel is dus rond. Nogmaals gereageerd, situatie uitgelegd en klacht ingediend, maar steeds hetzelfde, automatische gegenereerde antwoord. Wat een waardeloze service. Voortaan geen Medion PC meer en toch maar bij een vakhandel kopen.

  Door: Henk de Reus 12-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5
  rating

  Laptop Erazer bij Medion

  Medion levert op zich best goede pc's echter op het moment dat er een probleem is dan ben je aan de beurt. Onze laptop ging binnen 2 maanden na garantie stuk. Als je dan belt helpen ze je niet en laten ze je een duurder nummer bellen dat uitkomt op dezelfde afdeling. Vervolgens word je haarfijn uitgelegd dat je gewoon geen garantie meer hebt en dat je de reparatie volledig zelf dient te betalen. Kennelijk hebben ze nog nooit van het het non-conformiteitsbeginsel gehoord. Dan, als je je laptop hebt opgestuurd ter reparatie, raken ze die kwijt en houden ze je 2 maanden aan het lijntje, willen ze keer op keer dat je het dure nummer belt en beloven je keer op keer terug te bellen maar doen dat niet. En tot slot, als ze dan eindelijk toegeven en je laptop willen vervangen, zijn ze je in geen enkel opzicht terwille en duurt het nog steeds een eeuwigheid. Op basis van mijn ervaring met dit merk koop ik nooit meer een computer van Medion. Tijdens dit schrijven zijn we nog steeds in afwachting van de ontvangst van een vervangende laptop. (al 2 maanden)

  Door: Vincent 14-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Laptop Erazer bij Medion

  Medion levert op zich best goede pc's echter op het moment dat er een probleem is dan ben je aan de beurt. Onze laptop ging binnen 2 maanden na garantie stuk. Als je dan belt helpen ze je niet en laten ze je een duurder nummer bellen dat uitkomt op dezelfde afdeling. Vervolgens word je haarfijn uitgelegd dat je gewoon geen garantie meer hebt en dat je de reparatie volledig zelf dient te betalen. Kennelijk hebben ze nog nooit van het het non-conformiteitsbeginsel gehoord. Dan, als je je laptop hebt opgestuurd ter reparatie, raken ze die kwijt en houden ze je 2 maanden aan het lijntje, willen ze keer op keer dat je het dure nummer belt en beloven je keer op keer terug te bellen maar doen dat niet. En tot slot, als ze dan eindelijk toegeven en je laptop willen vervangen, zijn ze je in geen enkel opzicht terwille en duurt het nog steeds een eeuwigheid. Op basis van mijn ervaring met dit merk koop ik het nooit meer een computer van Medion. Tijdens dit schrijven zijn we nog steeds in afwachting van ontvangst van een vervangende laptop. (al 2 maanden)

  Door: Vincent 14-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  MEDION ERAZER X67105 i5 Gaming PC

  Gaming computer en monitor als bundel bij Medion webshop besteld. Bij levering is de doos van de computer zwaar beschadigd dus deze gewijgerd bij de bezorger van DPD. Klantenservice van Medion kan ons pas de volgende dag te woord staan, we moeten eerst de monitor ook terug sturen want het was een bundel, dan krijgen we waarschijnlijk na ongeveer 2 weken ons geld terug en kunnen we indien gewenst dan opnieuw bestellen. Eh pardon??? Wie levert er niet naar behoren?? Omdat we de computer sneller nodig hebben is de enige optie zelf opnieuw te bestellen en dus opnieuw te betalen, in de hoop dat het geld van de eerste inderdaad terug komt. DPD kwam vandaag leveren; Alleen de monitor, want hij had de PC in het depot gelaten omdat het DEZELFDE DOOS WAS (en nog verder beschadigd volgens hem) en hij wist dat we deze niet zouden gaan accepteren. 2e monitor ook maar gewijgerd anders moet die ook weer terug... Kortom: 2x betaald, géén PC op korte termijn en een klantenservice die geheel GEEN oplossing biedt.

  Door: SB 13-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  2 Erazer gaming PC's

  2 dure gaming PC's (€ 1.699 en € 1.299) gekocht via de webshop van Medion. De 1e ging na 3 maanden stuk. Moederbord moest worden vervangen. De 2e ging na 8 maanden stuk. De voeding brandde door. Beide PC's zijn netjes onder garantie gerepareerd. Je bent ze wel 3 weken kwijt en ik hoop dat ze nu wel jaren meegaan. Deze PC's gaan kennelijk vaak stuk, dus ik zal er niet snel meer eentje kopen.

  Door: Ellis 10-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  Waar blijft de garantie?

  Via Alternate een Medion notebook gekocht. Na vijf maanden scheurt het scharnier en vallen er onderdelen uit. Opgestuurd via Alternate naar Medion voor onderzoek. Dit kost 80 euro. Garantie werd niet toegekend ondanks dat dit duidelijk een fabricagefout is. Reparatie is net zo duur als het notebook zelf. Dus geld kwijt en geen notebook. Schandalig vind ik het. Deze klacht zal wel niet gepubliceerd worden.

  Door: Gedupeerde! 20-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  speciale computer aangeschaft voor gamen

  Ik mag graag gamen in mijn vrije tijd, maar mijn pc trok de meeste games vaak niet. Hij hield het even vol, maar viel na ongeveer dertig minuten gewoon uit. Hoog tijd voor een nieuwe dus, maar waar vind je nu een dergelijke computer voor een mooie prijs. Een tweedehandse wilde ik niet aan beginnen, dus op zoek gegaan naar een nieuwe. Uiteindelijk succes geboekt bij Medionshop. Hier hadden ze een computer met de juiste vereisten om goede games op te kunnen spelen. Het was natuurlijk een dure aankoop, maar in vergelijking met andere game pc's was dit nog een koopje. Ik kan nu tenminste weer fatsoenlijk verschillende spellen spelen op mijn computer zonder dat hij uitvalt.

  Door: Tristan Buitenhof 23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Heel veel elektronica onder één dak

  Wanneer je in de stad loopt om een nieuwe laptop te zoeken ,moet je vaak van winkel naar winkel. Bij Medion kun je online alles rustig bekijken. Geen last van opdringerige verkopers en wanneer je een vraag hebt, kun je deze stellen via de klantenservice. Je krijgt snel antwoord, waardoor het een stuk makkelijker is om het apparaat te vinden dat bij jou past. De medewerkers zijn naast behulpzaam ook nog eens vriendelijk. De prijs ligt bij sommige producten wel aan de hoge kant, maar wanneer je let op de aanbiedingen, pluk je er soms aardige dingen tussenuit.

  Door: Joop P. 06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  aanbiedingen kunnen beter

  aanbiedingen kunnen beter maar toch vond ik hier mijn nieuwe Smart Phone.
  Het scheelde toch weer 20 euro

  Verzendkosten niet gratis alleen helaas...

  Door: Chantie 25-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Medion

  Uw beoordeling