NederlandReview

  Ervaringen Medion

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Geen middelmatigheid meer met Nederlandreview!

  Over Medion

  De Medion.nl is een online webshop welke de producten van Medion aanbiedt. Niet vreemd, aangezien het de webshop van Medion is . Ze bieden er computers, monitoren, laptops, navigatiesystemen, harde schijven, Led tv’s, LCD tv’s en ook camera’s en camcorders aan. Er is eigenlijk nog zoveel meer. Natuurlijk zijn er ook tal van accessoires te verkrijgen van het Medion merk. Het is een overzichtelijke en mooie webshop met een ruim aanbod van verschillende soorten producten.

  Natuurlijk kun je er veilig en op verschillende manieren je betaling doen. Denk hierbij aan iDeal, je creditcard, Paypal en ook op rekening!

  De verzendkosten zijn standaard 7,95 euro. Weegt het product meer dan 31,5 kilo, dan betaal je trouwens 19,95 euro.

  Alle producten kun je binnen 14 dagen zonder reden of boete terugzenden. Het herroepingsrecht geldt natuurlijk ook bij deze online shop.

  Producten van Medion

  Er is een ruim aanbod van producten bij Medion.nl. Denk hierbij aan:
  • PC's
  • Laptops
  • Tablets
  • Randapparatuur & Monitoren
  • TV & Audio
  • Telefoons & Camera's
  • Huishouden & Auto

  Ook zijn er continu aanbiedingen te vinden op hun website.

  Klachten, tips en complimenten over Medion

  Ben je ergens ontevreden over? Wil je een klacht indienen? Dan kan dit natuurlijk op verschillende manieren. Het is mogelijk om je klacht in te dienen op de website en ook per post of via de telefoon. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk om een goede oplossing te ontdekken en te krijgen. Hierna kun je er je mening over delen op onze website.

  Heb jij ervaring met Medion?

  Ben jij bekend met Medion.nl? Laat dan ook een review achter op NederlandReview.nl. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit laptops4all.nl. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat over deze webshop.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Klanten vertellen & beoordelen Medion.

  Medion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,4
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  5,6

  Prijs

  5,6

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2 Erazer gaming PC's

  2 dure gaming PC's (€ 1.699 en € 1.299) gekocht via de webshop van Medion. De 1e ging na 3 maanden stuk. Moederbord moest worden vervangen. De 2e ging na 8 maanden stuk. De voeding brandde door. Beide PC's zijn netjes onder garantie gerepareerd. Je bent ze wel 3 weken kwijt en ik hoop dat ze nu wel jaren meegaan. Deze PC's gaan kennelijk vaak stuk, dus ik zal er niet snel meer eentje kopen.

  Door: Ellis10-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Waar blijft de garantie?

  Via Alternate een Medion notebook gekocht. Na vijf maanden scheurt het scharnier en vallen er onderdelen uit. Opgestuurd via Alternate naar Medion voor onderzoek. Dit kost 80 euro. Garantie werd niet toegekend ondanks dat dit duidelijk een fabricagefout is. Reparatie is net zo duur als het notebook zelf. Dus geld kwijt en geen notebook. Schandalig vind ik het. Deze klacht zal wel niet gepubliceerd worden.

  Door: Gedupeerde!20-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  speciale computer aangeschaft voor gamen

  Ik mag graag gamen in mijn vrije tijd, maar mijn pc trok de meeste games vaak niet. Hij hield het even vol, maar viel na ongeveer dertig minuten gewoon uit. Hoog tijd voor een nieuwe dus, maar waar vind je nu een dergelijke computer voor een mooie prijs. Een tweedehandse wilde ik niet aan beginnen, dus op zoek gegaan naar een nieuwe. Uiteindelijk succes geboekt bij Medionshop. Hier hadden ze een computer met de juiste vereisten om goede games op te kunnen spelen. Het was natuurlijk een dure aankoop, maar in vergelijking met andere game pc's was dit nog een koopje. Ik kan nu tenminste weer fatsoenlijk verschillende spellen spelen op mijn computer zonder dat hij uitvalt.

  Door: Tristan Buitenhof23-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Heel veel elektronica onder één dak

  Wanneer je in de stad loopt om een nieuwe laptop te zoeken ,moet je vaak van winkel naar winkel. Bij Medion kun je online alles rustig bekijken. Geen last van opdringerige verkopers en wanneer je een vraag hebt, kun je deze stellen via de klantenservice. Je krijgt snel antwoord, waardoor het een stuk makkelijker is om het apparaat te vinden dat bij jou past. De medewerkers zijn naast behulpzaam ook nog eens vriendelijk. De prijs ligt bij sommige producten wel aan de hoge kant, maar wanneer je let op de aanbiedingen, pluk je er soms aardige dingen tussenuit.

  Door: Joop P. 06-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  aanbiedingen kunnen beter

  aanbiedingen kunnen beter maar toch vond ik hier mijn nieuwe Smart Phone.
  Het scheelde toch weer 20 euro

  Verzendkosten niet gratis alleen helaas...

  Door: Chantie25-07-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Medion

  Uw beoordeling