NederlandReview

    Ervaringen Maxshopping.nl

    Je huis heeft best wat spullen nodig om comfortabel te zijn. Maar waar kun je nou de allerbeste meubels en andere spullen vinden? Één winkel die dit soort home & living producten verkoopt is Maxshopping.nl. Maar wat kun je verwachten van de kwaliteit van hun eetkamerstoelen? Zullen die barstoelen nou echt wel zo lekker zitten? Hoe lekker zal je kind slapen in zijn of haar babybedje? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Maxshopping.nl de twijfelaar bij je thuis heeft afgeleverd? En zal de klantenservice van deze woonwinkel je wel proberen te helpen als je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop? De beste mensen om je hier meer over te vertellen zijn klanten die al eens bij Maxshopping.nl geshopt hebben. Lees hun reviews om te ontdekken of Maxshopping.nl nou wel de juiste woonproducten aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen zullen je helpen om te beslissen of jouw nieuwe meubilair misschien wel bij Maxshopping.nl vandaan gaat komen.

    Over Maxshopping.nl

    Maxshopping.nl is een woonwinkel. Ze richten zich op het verkopen van home & living producten. Ze beweren dat ze eigenzinnig, transparant, eerlijk, betrokken, actueel, ambitieus zijn en altijd op de hoogte zijn van het de allernieuwste trends. In hun winkel vind je meubels en andere producten voor in en rondom je huis. Hun assortiment is onderverdeeld in producten voor verschillende kamers. Zo is er bijvoorbeeld een categorie slapen. Daar vind je alles voor je slaapkamer. Zo zijn er natuurlijk beeden zoals eenpersoonsbedden, slaapbanken, babybedden, twijfelaars, stapelbedden, hoogslapers, bedden met bedlade, tweepersoonsbedden en nog meer. Maar er zijn ook matrassen van traagschuim, polyester, koudschuim, pocketvering, latex, comfortschuim enzovoort. Verder zijn er nog kledingkasten, opbergkasten, dekenkisten, kinderdekbedden, ladekasten, kinderstoelen, nachtkastjes, schoenenkasten hoeslakens, kussens en ga zo maar door. Hun categorie wonen bevat fauteuils, bijzettafels, eetkamerstoelen, relaxstoelen, sidetables, salontafels, krukken, hoekbanken, driezitsbanken, tweezitsbanken, TV-meubels, buffetkasten, wantkasten enzovoort. Er is ook verlichting. Je kunt kiezen tussen tafellampen, hanglampen, vloerlampen, spots en wandlampen. Voor je badkamer heeft Maxshopping.nl spiegels, douchekranen, wastafelonderkasten, fonteinkranen, badkranen, thermostaatkranen en meer. Je keuken kan worden gevuld met de bartafels, bovenkasten, keukentrolley’s, bartafels en keukenblokken die Maxshopping.nl te bieden heeft. En dan is er nog een categorie tuin. Die bevat tuinmeubels, loungesets, steigerhouten banken, houtskool barbecues, vierkante parasols, vuurschalen, terrasverwarmers enzovoort.


    Maxshopping.nl heeft af en toe wel eens aanbieding, dus houd je oren en ogen open.

    Diensten van Maxshopping.nl

    De meubels en andere woonartikelen van Maxshopping.nl kunnen via de website van Maxshopping.nl besteld worden. Ook heeft Maxshopping.nl een klantenservice om je te helpen als je bank, loungeset of ander artikel toch niet is wat je ervan had verwacht.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Maxshopping.nl

    Heb jij zelf al meubels of andere artikelen van Maxshopping.nl? Dan hopen we dat je ons wat meer over deze woonwinkel kunt vertellen. Hoe comfortabel zijn die driezitsbanken nou echt? Bevalt de parasol goed of ben je juist niet tevreden met de vuurkolf of buffetkast die je hebt gekocht? Duurde het lang voor de eettafel bij je thuis werd afgeleverd door de bezorgservice van Maxshopping.nl? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice van Maxshopping.nl? Schrijf een Maxshopping.nl review en vertel ons wat jij werkelijk van Maxshopping.nl vindt.

    Maxshopping.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    8.4
    91% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Maxshopping.nl

    Uw beoordeling

    Twee bedden

    Ik wacht al weken tot bezorging van twee bedden. Gewoon simpele eenpersoonsbedden. Helaas al zo'n 8 keer gebeld en elke keer krijg ik te horen: "Ik ga er achteraan, u wordt gebeld".. Inmiddels de hoop verloren. Vandaag wederom niks gehoord.

    Door: Lonneke21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Kledingkast

    Snelle levering en stevige kast, werd ook heel goed geholpen met mijn keuze aan de telefoon

    Door: Lotte11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wandkast

    Zeer tevreden over de wandkast en de bezorging was prima!

    Door: Joke06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Twijfelaar

    Snelle service
    Goede kwaliteit en scherpe prijzen

    Door: Piet05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dressoir

    Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten!

    Door: Maud15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Wandkast

    Prima op tijd de bestelling ontvangen.

    Door: jelle04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keuken

    Prima service

    Door: Adri20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keukenkast

    Duidelijke omschrijving en snelle levering.

    Door: Boot24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    dressoir

    Mooi stevig dressoir en snelle bezorging!

    Door: Jessica20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bed

    Prima bed ! prijs/kwaliteit dik in orde

    Door: Boot25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wandkast

    Prima service, product goede kwaliteit

    Door: Heide25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ladekast

    Goede kwaliteit en snelle levering

    Door: Anna07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bikini kast badkamer meubel

    13 augustus een kast besteld en niks ontvangen. Geen reactie op mijn mail. Wacht nu al 3 weken en dus de 15 dagen die ze beweren te kunnen leveren. Geen kast en geld weg. Niet kopen dus! Kast was gewoon op voorraad en het is toch belachelijk dat die na 3 weken nog niet geleverd is en er geen reactie komt op mijn mails.

    Door: D03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Bed

    Op 22 juli 2021 een eenpersoonsbed besteld en via Ideal betaald maar geen bevestiging ontvangen. Ik moest daar zelf contact over opnemen. Het duurde geruime tijd voordat ik een mailtje kreeg met de pro forma factuur. Het is inmiddels 30 augustus en niets, niets, niets, terwijl de beloofde leveringstermijn 10-15 werkdagen zou zijn. De laatste keer dat ik belde (na een aantal pogingen eerder), werd naar mijn e-mailadres en telefoonnummer gevraagd en vervolgens geen enkele reactie. Ik ga nu een verzoek (eis?) indienen voor teruggave van mijn betaling.

    Door: Hans Vinck30-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Keukenkast

    Goede kast.

    Door: Tim18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wandkast

    Levering kast liep twee keer vertraging op. (Kan gebeuren door gebrek aan grondstoffen). Echter werd er slecht gecommuniceerd over de levering en moest ik er zelf steeds achteraan mailen. Bestelling geannuleerd: vervolgens werd er niet voldaan aan de wettelijke terugbetalingstermijn van 14 dagen. Heb meerdere keren moeten bellen en mailen voordat ik mijn geld terug had.

    Door: Daniël11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Bed chigago

    Stevig bed erg blij mee

    Door: Mariëlle 18-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Keukenblok

    Alles is prima ! Goed geregeld

    Door: Nughter10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ladekast

    Goede prijs en kwaliteitsverhouding.

    Door: Luuk24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Buffetkast

    Prima kast en snelle levering.

    Door: Jolie17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    keukentrolley

    Prima snelle levering!

    Door: Joke28-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Maxshopping.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Maxshopping.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 91% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Maxshopping.nl actief?

    Maxshopping.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxshopping.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.