NederlandReview

    Ervaringen Maxshopping.nl

    Je huis heeft best wat spullen nodig om comfortabel te zijn. Maar waar kun je nou de allerbeste meubels en andere spullen vinden? Één winkel die dit soort home & living producten verkoopt is Maxshopping.nl. Maar wat kun je verwachten van de kwaliteit van hun eetkamerstoelen? Zullen die barstoelen nou echt wel zo lekker zitten? Hoe lekker zal je kind slapen in zijn of haar babybedje? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Maxshopping.nl de twijfelaar bij je thuis heeft afgeleverd? En zal de klantenservice van deze woonwinkel je wel proberen te helpen als je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop? De beste mensen om je hier meer over te vertellen zijn klanten die al eens bij Maxshopping.nl geshopt hebben. Lees hun reviews om te ontdekken of Maxshopping.nl nou wel de juiste woonproducten aanbiedt. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen zullen je helpen om te beslissen of jouw nieuwe meubilair misschien wel bij Maxshopping.nl vandaan gaat komen.

    Over Maxshopping.nl

    Maxshopping.nl is een woonwinkel. Ze richten zich op het verkopen van home & living producten. Ze beweren dat ze eigenzinnig, transparant, eerlijk, betrokken, actueel, ambitieus zijn en altijd op de hoogte zijn van het de allernieuwste trends. In hun winkel vind je meubels en andere producten voor in en rondom je huis. Hun assortiment is onderverdeeld in producten voor verschillende kamers. Zo is er bijvoorbeeld een categorie slapen. Daar vind je alles voor je slaapkamer. Zo zijn er natuurlijk beeden zoals eenpersoonsbedden, slaapbanken, babybedden, twijfelaars, stapelbedden, hoogslapers, bedden met bedlade, tweepersoonsbedden en nog meer. Maar er zijn ook matrassen van traagschuim, polyester, koudschuim, pocketvering, latex, comfortschuim enzovoort. Verder zijn er nog kledingkasten, opbergkasten, dekenkisten, kinderdekbedden, ladekasten, kinderstoelen, nachtkastjes, schoenenkasten hoeslakens, kussens en ga zo maar door. Hun categorie wonen bevat fauteuils, bijzettafels, eetkamerstoelen, relaxstoelen, sidetables, salontafels, krukken, hoekbanken, driezitsbanken, tweezitsbanken, TV-meubels, buffetkasten, wantkasten enzovoort. Er is ook verlichting. Je kunt kiezen tussen tafellampen, hanglampen, vloerlampen, spots en wandlampen. Voor je badkamer heeft Maxshopping.nl spiegels, douchekranen, wastafelonderkasten, fonteinkranen, badkranen, thermostaatkranen en meer. Je keuken kan worden gevuld met de bartafels, bovenkasten, keukentrolley’s, bartafels en keukenblokken die Maxshopping.nl te bieden heeft. En dan is er nog een categorie tuin. Die bevat tuinmeubels, loungesets, steigerhouten banken, houtskool barbecues, vierkante parasols, vuurschalen, terrasverwarmers enzovoort.


    Maxshopping.nl heeft af en toe wel eens aanbieding, dus houd je oren en ogen open.

    Diensten van Maxshopping.nl

    De meubels en andere woonartikelen van Maxshopping.nl kunnen via de website van Maxshopping.nl besteld worden. Ook heeft Maxshopping.nl een klantenservice om je te helpen als je bank, loungeset of ander artikel toch niet is wat je ervan had verwacht.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Maxshopping.nl

    Heb jij zelf al meubels of andere artikelen van Maxshopping.nl? Dan hopen we dat je ons wat meer over deze woonwinkel kunt vertellen. Hoe comfortabel zijn die driezitsbanken nou echt? Bevalt de parasol goed of ben je juist niet tevreden met de vuurkolf of buffetkast die je hebt gekocht? Duurde het lang voor de eettafel bij je thuis werd afgeleverd door de bezorgservice van Maxshopping.nl? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice van Maxshopping.nl? Schrijf een Maxshopping.nl review en vertel ons wat jij werkelijk van Maxshopping.nl vindt.

    Maxshopping.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    8.2
    88% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Maxshopping.nl

    Uw beoordeling

    Bed en matras

    Samen met een medewerker een bed inclusief matras uitgezocht voor mijn zoon.
    Goed advies en mijn zoon slaapt weer heerlijk.

    Door: Jelte06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kledingkast

    Snelle levering en stevige kast, werd ook heel goed geholpen met mijn keuze aan de telefoon

    Door: Lotte11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kast

    Kwam iets later dan aangegeven, maar wij zijn op de hoogte gehouden. Product is prima

    Door: Joep10-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    kast

    Bestelling had vertraging maar goed op de hoogte gehouden!

    Door: kees02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Barkrukken

    Prima barkrukken ! Zitten heerlijk

    Door: Joop14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bureau ambre

    op 2 oktober bureau besteld
    2 maanden aan het lijntje gehouden (ja buro komt volgende week binnen)
    niets ontvangen
    op 27 november bestelling geannuleerd.
    op 29 november annulering bevestiging en toezegging terugstorten bedrag
    half januari 2022 nog niets ontvangen, ondanks herhaaldelijk aandringen
    nu rechtsbijstand ingeschakeld
    schande dit

    Door: Marielle14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    wandkast

    Zeer tevreden over de wandkast en de bezorging was prima!

    Door: Joke06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Twijfelaar

    Snelle service
    Goede kwaliteit en scherpe prijzen

    Door: Piet05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dressoir

    Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten!

    Door: Maud15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Keukenkast

    Duidelijke omschrijving en snelle levering.

    Door: Boot24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kast

    Bestelling van augustus was na meerdere telefoontjes eind december nog niet geleverd. Iedere keer nieuwe datum en loze bloftes. Uiteindelijk bestelling gecancelled. Mijn betaling zou binnen 14 dagen teruggestort worden. Wederom meerdere malem gebeld zonder succes. Wederom beloftes die niet nagekomen worden. Onfatsoenlijk, zeker na maanden aan het lijntje gehouden te zijn.

    Door: Piet13-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    kast

    Prima kast en goede levering.

    Door: Sanne10-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Wandkast

    Op 15-11-2021 is er een bestelling gedaan en betaald, een bedrag van € 203,95. De levertijd was 10-15 werkdagen.

    Inmiddels zitten wij op 5 jan 2022. Diverse keren gebeld en gesproken met IINGE en BOOT. Vandaag heeft dhr. Boot gezegd dat er wederom 2 weken gaat duren. Uit eigen beweging nemen zij geen moeite om de klant te informeren, schande en triest. Ik ben zeer teleurgesteld in de handelswijze van MAXSHOPPING.

    Het nemen van juridische stappen ligt open en zal ik alle kosten op deze organisatie verhalen. Dit kan zo niet langer doorgaan.

    Advies: bestel niet bij deze organisatie!

    Door: R. Loetai05-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Dressoir

    Goed product voor deze prijs

    Door: gert26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    bed en lattenbodems

    Ik heb niets dan spijt van het bestellen bij deze plek. Ik bestelde een bed op 8 september en kreeg te horen dat het binnen 10-14 werkdagen zou worden geleverd. Nadat ik het bed 3 weken niet had ontvangen, nam ik contact op met het bedrijf, dat mij toen pas informeerde over een vertraging. Vervolgens heb ik nog eens twee weken gewacht. Nadat ik weer niets had gehoord nam ik weer contact op en kreeg te horen dat het nog steeds vertraagd was. Elke keer dat ik contact opnam was er weer een nieuw excuus. Niemand hield me op de hoogte van mijn bestelling en elke keer kreeg ik te horen "we kregen een zending maar uw bestelling zat er niet bij, maar we hebben een definitieve lijst en het zou over drie weken moeten komen". Elke keer werd dezelfde verklaring gebruikt, alleen met extra weken toegevoegd aan wanneer het in het magazijn zou moeten aankomen. Vandaag is het 22 november en ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en ik hoor nog steeds dezelfde verklaringen. Slechtste bedrijf ooit, slechtste service ooit, beter af om meer te betalen bij Ikea om daadwerkelijk te kunnen genieten van uw producten!

    Door: Shakainah Pompier22-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    ladekast

    Prima product

    Door: Dennis19-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    dressoir marquis

    Mooi dressoir en goede kwaliteit/prijs

    Door: Klaas15-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tafel

    Niets op aan te merken

    Door: Jaap15-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kitchen cast

    3 months waiting for refund.

    Door: Marcin Patryk Lezowski12-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Keuken

    Prima prijs/kwaliteit.

    Door: Cora12-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Maxshopping.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Maxshopping.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Maxshopping.nl actief?

    Maxshopping.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxshopping.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.