NederlandReview

  Ervaringen Maxsanitair.nl

  Wil je graag je ei kwijt over de geleverde service en een review van jouw ervaring met ons delen? Vond je ze erg klantgericht in een eventuele klachtafhandeling? Of ben je juist op zoek naar meningen en beoordelingen van consumenten voor jou omdat je die ene kraan maar niet kunt vergeten? In allebei de gevallen ben je hier van harte welkom!

  Keuken

  Een hele keuken vervangen is een dure en ingrijpende klus. Maar wist je dat je al een heel eind komt als je de keukenkraan en de greepjes van de keukenkastjes vervangt? Vraag die dan nog rest is of je voor een nostalgische look gaat of een strak moderne. RVS is sowieso raadzaam, want dit blijft langer mooi. Ook wel eens nagedacht over wat voor soort uitloop je het meest praktisch vindt in de keuken? En het mondstuk, moet dat uitrekbaar zijn of is vast ook oké?

  Soms is het verstandig het sanitair door een professional te laten installeren

  Badkamer

  Een heel bad of douchecabine verbouwen is best nog wel even werk, want eerst moet het oude er volledig uit, kitresten verwijderd worden en dan alles opnieuw er in, waarbij je hoopt dat de douchebak past. Het vervangen van een badkamermeubel is minder ingrijpend, maar geeft alles wel weer een frisse look. Daarbij kun je ook nog kiezen of je alleen het wastafelblad, oftewel de wasbak, doet of dat ook de badkamerkastjes vervangen gaan worden. Hoe staat het met de spiegel, het planchet en de verlichting? En het handdoekrek? Nieuwe wastafelkraan met RVS sifon? Je bent nu toch bezig. Kan die afvoerplug best gelijk gedaan worden. Als je heel fanatiek bent, zou je ook nog kunnen overwegen om de douchekraan te vervangen. Thermostatisch is wel zo makkelijk. En als je ook over een bad beschikt, staat het wel zo mooi om gelijk een nieuwe badkraan te installeren. Anders is de eenheid weg en krijg je dat van iedereen die een keer je badkamer in loopt te horen. Of de badkuip wordt jaloers.  Toilet

  Het kleinste, maar voor velen het belangrijkste kamertje van het huis. Eigenlijk krijgt de wc niet de aandacht die hij verdient. Dus laten we een ronde “Pimp mijn Pot” doen en er volledig voor gaan. Niet alleen een nieuw fonteinkraantje, maar ook een strak haakje voor het handdoekje, een nieuwe zeepdispenser of zeepbakje, toiletrolhouder, reserverolhouder, een zacht matje voor den voetjes en een bekerhouder voor bij de lectuurbak.

  Maxsanitair

  Deze online sanitairwinkel levert uit eigen voorraad en werkt samen met het merk Tiger aan de badkamermeubels. Daarnaast verkopen ze van douchedeur tot zeepbak. Als je evengoed nog vragen hebt, is de klantenservice telefonisch en per mail te bereiken.

  Reviews

  Misschien ben je op deze pagina beland, omdat je graag meer wilde weten over deze webshop en dus op zoek was naar de ervaringen en meningen van de consumenten voor jou. Maar het kan net zo goed zijn dat je al een aankoop bij ze gedaan hebt en graag een beoordeling wilde schrijven voor de mensen na jou. In beide gevallen zit je hier goed!

  Lees hier de reviews, ervaringen, beoordelingen en meningen van consumenten voor jou. Was die prijs-kwaliteitverhouding bijvoorbeeld wel zo scherp?

  Maxsanitair.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maxsanitair.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maxsanitair.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maxsanitair.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxsanitair.nl actief?

  Maxsanitair.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxsanitair.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.