NederlandReview

  Ervaringen Maxmeubels

  Zijn al uw meubels verouderd en denkt u van, ‘Ik heb nieuwe meubels’ nodig? Dan kunt u via de website maxmeubels.nl online meubels kopen die thuis word bezorgd. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al een product hebben gekocht bij maxmeubels.nl hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de meubels en of de meubels van kwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij meubels willen aanschaffen via maxmeubels.nl We horen graag uw mening over maxmeubels.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Maxmeubels.nl

  Wat is Maxmeubels.nl en wat doen ze? Maxmeubels.nl is een online webshop sinds 2009 waar zij met een breed assortiment betaalbare eetkamerstoelen, banken, tafels en kasten aanbieden. Maxmeubels.nl is een onderdeel van het online woonwarenhuis Maxshopping.nl en de webshop heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner als het gaat om online winkelen. Via de webshop kunt u dus eenvoudig meubels bestellen voor uw huis. Maxmeubels.nl heeft geen bezoekadres maar de hoofdkantoor is gevestigd te Emmeloord aan de Marknesserweg 1-C.

  Kent u meer informatie over Maxmeubels.nl wat wij nog niet kennen? Plaats een review!

  Diensten Maxmeubels.nl

  Zoals het net werd beschreven weet u nu dat maxmeubels.nl een online webshop is voor banken, tafels en kasten. Maxmeubels.nl heeft een aantal categorieën waar u even rond kunt kijken voor wat u wilt. Zo heeft u categorieën als banken, fauteuils ( luie stoel ) , stoelen, tafels voor de woonkamer en eetkamer, kasten voor overal in huis, vloerkleden, woonaccessoires en natuurlijk woonkamer set! Maxmeubels.nl heeft een brede assortiment aan banken waar ze dus verschillende banksoorten hebben als bankstel, hoekbank, tweezitsbank, driezitsbank of een slaapbank. Natuurlijk zijn er veel meer, u kunt dat bekijken via de website. Ook heb je verschillende soorten kasten. Kasten van ladekasten, schoenenkasten tot buffetkasten! Tevens is het mogelijk om vloerkleden te halen in verschillende soorten maten, van klein naar middelgroot naar grote vloerkleden.
  Maxmeubels.nl heeft ook een omruilgarantie waar je binnen 14 dagen na het aflevering van je bestelling kunt omruilen of kunt retourneren.

  Klachten

  Heeft u een vraag over een bepaalde product of wilt u een klacht indienen omdat u verkeerde meubels binnen heeft gekregen? Dan kunt u uw vraag stellen of uw klacht indienen via Maxmeubels.nl. Maxmeubels.nl heeft een klantenservice waar je via de klantenservice een mail kunt sturen waar ze zo snel mogelijk uw bericht gaan beantwoorden. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

  Ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld? Hoe ging de klantenservice met u om en werd u goed geholpen? Graag willen wij er meer over weten.

  Duizenden meningen van Nederlanders over Maxmeubels. Wat vinden zij? Lees hier ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview.nl

  Maxmeubels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,8
  Service
  rating
  6,4
  Prijs
  rating
  4,8
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Heb 2 tafels bestelt duurde 2 weken wacht nu al 3 weken

  Bestelling duurt te lang

  Door: Ge Bouman 30-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Geen aflevering, nooit meer iets van gehoord

  De beloofde levertijd wordt niet gehaald. Na 6 weken aan de bel getrokken. Toen werd de telefoon nog op genomen. Was nog niets besteld door Maxmeubels. Moetsen over 4 weken maar weer een bellen. Kregen nu wel een ordernummer. Onze bestelling werd ook wel gevonden. Vreemd. Enfin, na 4 weken weer gebeld. Althans dat was de bedoeling. Krijg vreemd (afsluit?) signaal te horen. Op mails wordt not geageerd. Mijn advies: nooit iets bestellen bij dit bedrijf want ze komen hun beloften niet na qua levertijd, sterker nog: ze leveren helemaal niet en zijn erg onbetrouwbaar. Ook telefonisch niet te benaderen. Zeer dubieus bedrijf. En dat is nog maar zacht uit gedrukt!!

  Door: H.A.M. de Groot14-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Meubels zijn de prijs zeker waard

  In eerste instantie schrok ik toch wat van de prijs voor de meubels bij Maxmeubels, maar nu weet ik wel beter. Heb hier een bank gekocht en hij is zijn geld meer dan waard. Nergens anders heb ik een dergelijke bank gezien en ik was dan ook op slag verliefd. Daarom ook niet lang getwijfeld en gewoon maar besteld. De bank zit als gegoten en heb er al meerdere uren op doorgebracht. De medewerkers van Maxmeubels zijn daarnaast heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook erg tevreden over de levering trouwens, binnen twee weken had ik de bank in de kamer staan!

  Door: J. Willems22-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Trendy meubels voor redelijk hoge prijs

  Al langer plannen om onze woonkamer te voorzien van nieuw meubilair. Her en der wat op het internet gezocht, totdat ik bij Maxmeubels terechtkwam. Zowel ik als mijn man had hier nog nooit van gehoord, maar we waren direct verliefd op een bank die op de website stond. Daarna nog in diverse woonwinkels op zoek geweest naar eenzelfde soort bank, maar niet gevonden. Daarom maar besteld bij Maxmeubels. De prijs was wel redelijk hoog, maar we konden de bank niet uit onze gedachten krijgen. Het duurde wel een tijdje voordat we de bank hadden, maar hij werd wel keurig bij ons thuis afgeleverd.

  Door: Mieke Willems05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Gepast meubilair gevonden bij Maxmeubels.nl

  Mijn man en ik zijn echt al heel erg lang op zoek naar een mooie tafel en een dressoir dat bij onze inrichting past. Ons interieur is op zijn zachtst gezegd bijzonder en daarom wilden we een toepasselijke tafel en dressoir. Na erg lang zoeken kwamen we eindelijk onze droomspullen tegen bij Maxmeubels.nl. We hebben er in verhouding wel veel voor betaald, maar dat hadden we er graag voor over.

  Door: Dhr. Wijnand11-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Maxmeubels

  Uw beoordeling