NederlandReview

    Ervaringen Maxmeubels

    Zijn al uw meubels verouderd en denkt u van, ‘Ik heb nieuwe meubels’ nodig? Dan kunt u via de website maxmeubels.nl online meubels kopen die thuis word bezorgd. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al een product hebben gekocht bij maxmeubels.nl hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de meubels en of de meubels van kwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij meubels willen aanschaffen via maxmeubels.nl We horen graag uw mening over maxmeubels.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

    Over Maxmeubels.nl

    Wat is Maxmeubels.nl en wat doen ze? Maxmeubels.nl is een online webshop sinds 2009 waar zij met een breed assortiment betaalbare eetkamerstoelen, banken, tafels en kasten aanbieden. Maxmeubels.nl is een onderdeel van het online woonwarenhuis Maxshopping.nl en de webshop heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner als het gaat om online winkelen. Via de webshop kunt u dus eenvoudig meubels bestellen voor uw huis. Maxmeubels.nl heeft geen bezoekadres maar de hoofdkantoor is gevestigd te Emmeloord aan de Marknesserweg 1-C.

    Kent u meer informatie over Maxmeubels.nl wat wij nog niet kennen? Plaats een review!

    Max meubel Tendens publireportage

    Diensten Maxmeubels.nl

    Zoals het net werd beschreven weet u nu dat maxmeubels.nl een online webshop is voor banken, tafels en kasten. Maxmeubels.nl heeft een aantal categorieën waar u even rond kunt kijken voor wat u wilt. Zo heeft u categorieën als banken, fauteuils ( luie stoel ) , stoelen, tafels voor de woonkamer en eetkamer, kasten voor overal in huis, vloerkleden, woonaccessoires en natuurlijk woonkamer set! Maxmeubels.nl heeft een brede assortiment aan banken waar ze dus verschillende banksoorten hebben als bankstel, hoekbank, tweezitsbank, driezitsbank of een slaapbank. Natuurlijk zijn er veel meer, u kunt dat bekijken via de website. Ook heb je verschillende soorten kasten. Kasten van ladekasten, schoenenkasten tot buffetkasten! Tevens is het mogelijk om vloerkleden te halen in verschillende soorten maten, van klein naar middelgroot naar grote vloerkleden.
    Maxmeubels.nl heeft ook een omruilgarantie waar je binnen 14 dagen na het aflevering van je bestelling kunt omruilen of kunt retourneren.

    Klachten

    Heeft u een vraag over een bepaalde product of wilt u een klacht indienen omdat u verkeerde meubels binnen heeft gekregen? Dan kunt u uw vraag stellen of uw klacht indienen via Maxmeubels.nl. Maxmeubels.nl heeft een klantenservice waar je via de klantenservice een mail kunt sturen waar ze zo snel mogelijk uw bericht gaan beantwoorden. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

    Ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld? Hoe ging de klantenservice met u om en werd u goed geholpen? Graag willen wij er meer over weten.

    Duizenden meningen van Nederlanders over Maxmeubels. Wat vinden zij? Lees hier ervaringen en beoordelingen bij NederlandReview

    Maxmeubels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    7
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.2
    Service
    rating
    7
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Maxmeubels

    Uw beoordeling

    Meubels zijn de prijs zeker waard

    In eerste instantie schrok ik toch wat van de prijs voor de meubels bij Maxmeubels, maar nu weet ik wel beter. Heb hier een bank gekocht en hij is zijn geld meer dan waard. Nergens anders heb ik een dergelijke bank gezien en ik was dan ook op slag verliefd. Daarom ook niet lang getwijfeld en gewoon maar besteld. De bank zit als gegoten en heb er al meerdere uren op doorgebracht. De medewerkers van Maxmeubels zijn daarnaast heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook erg tevreden over de levering trouwens, binnen twee weken had ik de bank in de kamer staan!

    Door: J. Willems22-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Een keukenkastje 90 breed

    Deze keuken kast die ongemonteerd is ,was 4.5 cm te laag,en de bodem en de deur stipjes zijn verkeerd geboord,handleiding is voor beginners te onduidelijk,heb zelf de deur stipjes erop geboord.dit zal een afgekeurde kast zijn,waarde daling door onvolkomenheden,verder prima.

    Door: A de Jong14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    2019

    Ik heb 1,5 jaar geleden een zetel gekocht bij max meubel nu was hij al door zeten ik heb gestuurd naar hun en ik heb direct een mooie oplossing gekregen ik heb een volledige nieuwe gekregen er zouden niet veel winkels zo'n mooie oplossing geven

    Door: Gwendoline 26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dressoir

    makkelijk te bestellen via de website en werd na een paar dagen gebeld om een afspraak te maken. Nette service.

    Door: Luuk24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    twijfelaar

    Eenvoudig bed maar van goede kwaliteit en snel geleverd binnen een paar dagen na bestelling.

    Door: Gerrit06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wandkast

    Duidelijke omschrijving en snelle levering.

    Door: Boot24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dressoir

    Dressoir besteld en geleverd binnen de levertijd. Goede kwaliteit.

    Door: Lucas28-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    wandkast

    Prettige klantenservice en snelle levering van de bestelling!

    Door: Floran15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wandkast

    Alles is orde. Snelle levering, goede klantenservice.

    Door: Tom25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Salontafel

    Bezorging was prima en nette klantenservice!

    Door: Inge25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    dressoir

    Koop nooit iets bij dit bedrijf is een echte ramp!
    In april een dressoir besteld, juni een beschadigde kast gekregen. Werd beloofd door Maxmeubels dat ik binnen de 10 dagen nieuwe onderdelen zou krijgen. Onderdelen bleven weg, verschillende keren moeten bellen werd door een man aan het onthaal belachelijk gemaakt en kreeg steeds dezelfde uitleg : binnen de 2 weken zou ik zeker de onderdelen ontvangen. Uiteindelijk consumentendienst moeten inschakelen, hierdoor heb ik uiteindelijk vandaag mijn onderdelen kunnen ontvangen. 7 maanden na de bestelling!

    Door: KRISTINE MINNEN07-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Barkruk

    Goede service, fijn bedrijf.

    Door: Lorenzo06-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bureau tafel

    Ze hebben verschillende namen van bedrijf maxmeubels en tiqqel.
    Als iemand iets besteld krijgen jullie niks behalve moet manden wachten en ter einde als vragen u uw geld dan nog 14 dagen nog wachten. Success als u gaan nog van die bedrijven bestellen.

    Door: E Chirilova05-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Halmeubel

    8 april besteld nu al 28 april niks ontvangen, gebeld kreeg te horen dat ze het vanuit Denemarken nog niet ontvangen hebben. Door al deze reviews twijfel ik wel of ik mijn halmeubel nog ooit ga krijgen (

    Door: Ziza28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Zetel

    Geen aanrader!heel lang wachten op nieuwe zetel, uiteindelijk hebben ZIJ verkeerde besteld dus verkeerde zetel geleverd, terug meegenomen, weken zonder gezeten om dan uiteindelijk na vele niet vriendelijke telefoontjes het toonzaalmodel aan dezelfde prijs te krijgen, nadat die nog weken in toonzaal gestaan heeft, heel arrogant en onvriendelijk.

    Door: Jonas05-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Salontafel

    MaxMeubels: Wat een ramp
    Wij hebben 4 weken geleden een salontafel besteld, welke binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd zou worden. Na 2,5 week hebben wij MaxMeubels gevraagd naar een update over onze bestelling, Ze hebben aangegeven dat de bestelling langer dan 15 werkdagen zou duren en hebben toegezegd ons op de hoogte te houden. Na weer 2 weken nagevraagd hoe het met de bestelling staat, kregen wij te horen dat de bestelling nooit was doorgezet naar de leverende partij en dat deze pas over anderhalve maand geleverd kan worden.
    Ook wordt er opeens beweerd dat wij nog niet hebben betaald, terwijl we dat op het eerste moment van bestelling al gedaan hebben.
    1. We krijgen geen updates over de levertijden
    2. Na navragen over de bestelling wordt ons foute informatie verschaft
    3. De bestelling blijkt nooit doorgekomen te zijn, zelfs nadat wij deze meerdere keren hebben nagevraagd
    4. Er wordt gezegd dat wij niet hebben betaald, terwijl wij op 1e moment betaald hebben en hier een bewijs van hebben.

    Door: Nina Spe21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Heb 2 tafels bestelt duurde 2 weken wacht nu al 3 weken

    Bestelling duurt te lang

    Door: Ge Bouman 30-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geen aflevering, nooit meer iets van gehoord

    De beloofde levertijd wordt niet gehaald. Na 6 weken aan de bel getrokken. Toen werd de telefoon nog op genomen. Was nog niets besteld door Maxmeubels. Moetsen over 4 weken maar weer een bellen. Kregen nu wel een ordernummer. Onze bestelling werd ook wel gevonden. Vreemd. Enfin, na 4 weken weer gebeld. Althans dat was de bedoeling. Krijg vreemd (afsluit?) signaal te horen. Op mails wordt not geageerd. Mijn advies: nooit iets bestellen bij dit bedrijf want ze komen hun beloften niet na qua levertijd, sterker nog: ze leveren helemaal niet en zijn erg onbetrouwbaar. Ook telefonisch niet te benaderen. Zeer dubieus bedrijf. En dat is nog maar zacht uit gedrukt!!

    Door: H.A.M. de Groot14-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Trendy meubels voor redelijk hoge prijs

    Al langer plannen om onze woonkamer te voorzien van nieuw meubilair. Her en der wat op het internet gezocht, totdat ik bij Maxmeubels terechtkwam. Zowel ik als mijn man had hier nog nooit van gehoord, maar we waren direct verliefd op een bank die op de website stond. Daarna nog in diverse woonwinkels op zoek geweest naar eenzelfde soort bank, maar niet gevonden. Daarom maar besteld bij Maxmeubels. De prijs was wel redelijk hoog, maar we konden de bank niet uit onze gedachten krijgen. Het duurde wel een tijdje voordat we de bank hadden, maar hij werd wel keurig bij ons thuis afgeleverd.

    Door: Mieke Willems05-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Gepast meubilair gevonden bij Maxmeubels.nl

    Mijn man en ik zijn echt al heel erg lang op zoek naar een mooie tafel en een dressoir dat bij onze inrichting past. Ons interieur is op zijn zachtst gezegd bijzonder en daarom wilden we een toepasselijke tafel en dressoir. Na erg lang zoeken kwamen we eindelijk onze droomspullen tegen bij Maxmeubels.nl. We hebben er in verhouding wel veel voor betaald, maar dat hadden we er graag voor over.

    Door: Dhr. Wijnand11-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    FAQ

    Is Maxmeubels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Maxmeubels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Maxmeubels actief?

    Maxmeubels is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxmeubels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.