NederlandReview

  Ervaringen Maxiaxi

  Je wilt natuurlijk wel luisteren naar muziek met het beste geluid. Vooral als je DJ bent is dit belangrijk. waar kun je die precies vinden? Je kunt bij Maxiaxi kijken. Maar wat voor kwaliteit DJ gear zullen ze daar verkopen? Zal er wel een goed geluid uit hun speakers komen? Zullen de versterkers het volume hard genoeg op kunnen draaien om door de hele zaal te horen te zijn? Zullen de microfoons duidelijk genoeg zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Maxiaxi de kabels en verlichting op de locatie bezorgd? En wat voor een klantenservice zal dit DJ bedrijf verlenen als er iets niet klopt met je Hifi installatie? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn DJ’s die al met spullen van Maxiaxi werken. Lees hun reviews om een indruk van Maxiaxi te krijgen. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers zijn de beste indicatie van hoe Maxiaxi echt werkt.

  Over Maxiaxi

  Maxiaxi is een winkel die DJ gear en andere geluidsinstallaties aanbiedt. Ze willen je graag voorzien van het beste geluid. Als je optreedt als DJ dan heb je misschien wel behoefte aan producten uit hun categorie DJ gear. Daarin vind je DJ koptelefoons, DJ consoles, podiums, DJ mixers, cd-spelers, flightcases en zelfs complete DJ sets. Zo heb je alles wat je nodig hebt om een spectaculair optreden neer te zetten. Mocht het gewone geluid niet voldoende zijn voor de grote ruimte wasar je in speelt, dan kun je het versterken met hun speakers. Je kunt kiezen tussen subwoofers, passieve speakers, speakerstandaards, studio monitors, mobiele geluidsinstallaties en meer. Ze hebben ook versterkers zoals PA versterkers, Hifi versterkers, karaoke versterkers, disco versterkers en meer. Hun categorie verlichting bevat lasers, decoratie, rookmachines, spiegelbollen, ledverlichting, blacklights, en andere special effects. Af en toe wil je natuurlijk iets kunnen zeggen of mee kunnen zingen. De producten uit hun categorie microfoons kunnen je daarbij helpen. Deze bevat megafoons, draadgebonden microfoons, draadloze microfoons, headset microfoons en nog veel meer. Voor thuis hebben ze stereotorens, beveiliging, hoofdtelefoons, beamers, platenspelers, thuisbioscopen, luidsprekers enzovoort. En dan hebben ze natuurlijk ook nog de kabels om alles aan te kunnen sluiten.


  De speakers en versterkers van Maxiaxi.

  Diensten van Maxiaxi

  De geluidsinstallaties van Maxiaxi kunnen gewoon online besteld worden. De bezorgservice van Maxiaxi zal er dan op toezien dat je nieuwe microfoon of speaker netjes wordt thuisbezorgd. Ook heeft Maxiaxi een klantenservice om mensen bij te staan die wat extra hulp nodig hebben. Ze kunnen bijspringen als er ergens een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Maxiaxi

  Speel jij al met DJ gear van Maxiaxi? Ook als je alleen een stel kabels hebt besteld via hun website willen we graag weten hoe dit voor jou heeft uitgepakt. Hoe goed is het geluid dat uit hun speakers of versterkers kwam? Ben je tevreden over hun koptelefoons? Duurde het lang voor de bezorgservice van Maxiaxi de verlichting of rookinstallatie bij je had thuisbezorgd? En hoe reageerde de klantenservice van Maxiaxi op jouw klachten en problemen? Schrijf een Maxiaxi review en laat ons weten wat jij van deze winkel vindt.

  Maxiaxi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maxiaxi

  Uw beoordeling

  Top!

  Top keyboard gekocht

  Door: Steven02-09-2020
  Jacko08-01-2021

  Top service! Ik had bij MaxiAxi een voordelige subwoofer besteld voor mijn home-cinema receiver. Helaas was deze bij aankomst defect. Telefonisch contact opgenomen en kreeg direct een heel vriendelijke medewerker aan de telefoon. Na wat testjes bleek de sub inderdaad defect. De sub retour gestuurd en voor deze goed en wel bij MaxiAxi was aangekomen stond de bezorger alweer bij mij voor de deur met een nieuw exemplaar. Een betere service kun je niet krijgen. Dit was de eerste keer dat ik iets iets bij MaxiAxi besteld heb, maar zeker niet de laatste! Bedankt MaxiAxi voor de goede en supersnelle service!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Maxiaxi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Maxiaxi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxiaxi actief?

  Maxiaxi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxiaxi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.