NederlandReview

    Ervaringen Maxbedden.nl

    Je slaapt het beste in een slaapkamer die helemaal naar je smaak ingericht is. Natuurlik is een bed daarbij belangrijk maar ook andere slaapkamermeubels moeten niet vergeten worden. Bij Maxbedden.nl kun je heel veel dingen voor je slaapkamer vinden. Maar hoe prettig zullen die matrassen nou eigenlijk liggen? Zullen die kledingkasten wel groot genoeg zijn om al je kleding in te bewaren? Zal zo’n ladekast nou echt zo handig zijn? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van je bedbodem? En hoe zal de klantenservice van Maxbedden.nl reageren als je niet tevreden bent over de boxspring die je net hebt gekocht? Alleen mensen die al in een bed van Maxbedden.nl slapen of in ieder geval wat van hun meubels in de slaapkamer hebben kunnen je hierover inlichten.Lees hun reviews om Maxbedden.nl beter te leren kennen. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Maxbedden.nl de juiste slaapkamerwinkel voor jou is.

    Over Maxbedden.nl

    Maxbedden.nl is een woonwinkel die zich voornamelijk richt op bedden en andere slaapkamermeubels. Ze noemen zichzelf een woonwarenhuis. Ze geloven dat je slaapkamer wel eens de gezelligste kamer van je huis zou kunnen zijn en de plek zou moeten zijn waar je helemaal tot rust komt. De woonwinkel is opgericht in 2008 en ze zijn dus al meer dan 10 jaar oud. Nu hebben ze een groot assortiment bedden en andere slaapkamermeubels. Zo is er een categorie ledikanten met daarin kinderbedden, eenpersoonsbedden, stapelbedden, babybedjes, tweepersoonsbedden, hoogslapers en twijfelaars. Zelfs slaapbanken zijn in hun assortiment te vinden. Doe of je nou een kinderkamer, tienerkamer of volwassen slaapkamer wilt inrichten, Maxbedden.nl heeft er de bedden voor. Een speciale afdeling is ingericht voor hun boxspring bedden. Ze hebben vooral vaste boxsprings. Natuurlijk heb je ook een bedbodem nodig. Je kunt kiezen uit een vaste lattenbodem of verstelbare lattenbodem. Op de lattenbodem komt dan een matras. Deze kunnen gemaakt zijn van koudschuim, latex, Bonell of pocketvering. In je slaapkamer kun je vast wel een kledingkast, ladekast of nachtkastje gebruiken om kleding en andere spullen in op te bergen. En voor de kinderkamer zijn er dan nog kinderdekbedden, kinderbedden en kinderkasten.


    Natuurlijk moet je ooit dat bed weer eens uitkomen. Hier zijn er wat handige manieren voor.

    Diensten van Maxbedden.nl

    De bedden en andere slaapkamermeubels van Maxbedden.nl kunnen gewoon online worden besteld. Er is dan een Maxbedden.nl bezorgservice die de matras of bedbodem netjes naar je opstuurt. Ook hebben ze een speciale Maxbedden.nl klantenservice die je kan helpen als je een vraag over hun boxspring bed hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips over Maxbedden.nl

    Heb jij al een bed of ander slaapkamermeubel van Maxbedden.nl in je slaapkamer staan? Ook als je alleen een kussen via hun website hebt aangeschaft horen wij graag alles over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe lekker liggen die matrassen nou echt? Gaan die ledikanten wel mee totdat je baby er te oud voor is? Moest je lang wachten op de bezorging van je bedbodem? En hoe reageerde de klantenservice van Maxbedden.nl toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een eigen Maxbedden.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze bedden- en slaapkamerwinkel nou eigenlijk is.

    Maxbedden.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    8.2
    80% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Maxbedden.nl

    Uw beoordeling

    Twijfelaar

    We dachten dat de spiraal van 1.40 door het trapgat kon, maar helaas was dat niet zo. 1 belletje naar de klantenservice of ze mee wilden denken. Heel blij waren we dat we de spiraal konden omruilen tegen 2 smallere. (Wel meerprijs en nog een keer afleverkosten, maar dat is logisch). Blije klant. Super service!

    Door: Esther G.04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twijfelaar bed

    Na alle reacties heb ik toch besloten een bed te bestellen. Klantenservice was direct bereikbaar. Mijn bed was op voorraad en ik zou het binnen 5 werkdagen ontvangen. Ook dit is gebeurt. Goede prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Uiterste tevreden en ik raad iedereen aan om hier te bestellen.

    Door: Zek20-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    eenpersoonsbed

    Op maandag bed besteld en deze was op voorraad. Werd gelijk gebeld om een afspraak te maken voor dezelfde week. Zeer tevreden.

    Door: Esther28-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kledingkast

    Kledingkast besteld en moest deze zelf in elkaar zetten maar was goed te doen met een montagehandleiding. Goede kwaliteit!

    Door: Lucas06-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Tweepersoonsbed

    Prima bed en super service voor het aanschaffen van een matras voor in dit bed

    Door: jelle04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twijfelaar

    Levering was prima en bed is van goede kwaliteit, slapen heerlijk!

    Door: Jesse07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kledingkast

    Super stevige kast en past heel goed bij mijn interieur !!

    Door: Lotte 11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ledikant

    Prima bed en matras. Wij slapen eindelijk weer heerlijk

    Door: Steffens10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bed

    Eenvoudig bed maar goede kwaliteit. Zeker een aanrader

    Door: Gido15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nachtkastje

    Snelle levering en goede kwaliteit van het product

    Door: Luuk24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Stapelbed

    Prima bed en goede matrassen erbij

    Door: Micky18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kast

    Pas op voor dit bedrijf. Onder hun naam ‘tiqqel.nl’ zetten ze de levertijd op 10-15 werkdagen zodat mensen een bestelling plaatsen en vervolgens sturen ze een mail dat het nog 2 maanden kan duren. De levertijd passen ze expres niet aan op de website en zo liegen ze dus bewust de klant voor omdat die maanden natuurlijk geen aantrekkelijk gezicht is.

    Door: Gloria05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bed inclusief matras

    Duidelijke omschrijving en snelle levering.

    Door: Boot24-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bureau

    Op 29 januari 2020 een bureau besteld.
    Levertijd zou 3-4 weken zijn.
    Op 5 maart een voicemail bericht achter gelaten met de vraag of men mij kon terugbellen.
    Vandaag 8 maart maar zelf even gebeld, ik werd namelijk niet terug gebeld..
    Men zegt dat de leverancier spoedig zal leveren.
    Verder geen excuus of iets dergelijks.
    Men kan op zijn minst het fatsoen hebben om je op de hoogte te houden als de levering later is.
    Dat zou ik ook begrijpen, maar dit is een slechte service.
    Nu moet ik er zelf achteraan gaan, jammer

    Door: Wim Eijkhout08-03-2021
    Wim Eijkhout08-03-2021

    Bericht van Bureau. De datum moet zijn 29 januari 2021... excuses

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Bed en matras

    Prima service. Goed bed en een heerlijk matras !

    Door: Wietske17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twijfelaar bed

    Het bed zou binnen 10 tot 15 werkdagen geleverd worden. Op 8-12-2020 besteld en op 5-2-2021 geleverd. Ik moest zelf bellen over de status van het bed en werd niet op de hoogte gebracht van de vertraging. Hier drie keer over gebeld. Uiteindelijk was het duidelijk wanneer het bed binnen zou zijn bij hun en werd ik gebeld voor afspraak om het te leveren. Ik gaf aan in de middag en het werd in de ochtend. Ze gaven aan dat ze daar geen rekening mee kunnen houden. Ik vind het totaal niet op de klant gerichte service. Als klant moet je steeds schikken naar wat zij kunnen. Totaal niet flexibel en meedenkend.

    Door: Linda05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Matras

    Levertijd van 6 weken voor een matras is wat lang, maar toch maar proberen. Na 6 weken niks gehoord te hebben, gemaild met de vraag wanneer mijn matras geleverd zou worden. Ze werken daar nog met postduiven, waardoor ik de volgende dag pas een reactie kreeg waarbij ze de schuld gaven aan de fabrikant. EIKELS waren gewoon vergeten mijn bestelling door te geven. Of ik nog eens 4 weken wilde wachten. Vooruit dan maar. Na 4 weken wachten weer gemaild, om de volgende dag wederom een KUT smoes retour te krijgen, met de vraag of je tot sint-juttemis wilt wachten. Aangezien ik Leipe Loetje niet ben heb ik mijn bestelling geannuleerd. Om vervolgens weer 2 weken te mogen wachten op mijn geld. Dat uiteraard niet binnen de gestelde termijn op mijn rekening stond. Dus maar weer mailen en bellen met een incompetente medewerker waarna het alsnog na 3 dagen pas weer op mijn rekening stond.

    Dat deze toko een Thuiswinkel Waarborg Certificaat heeft zal wel komen omdat ze er goed voor
    betalen, want dat hele logootje zegt dus geen ruk.

    Heb je tijd over en vind je het geen probleem om 6 maanden op je bestelling te wachten, dan zou je kunnen overwegen wat bij maxbedden.nl te kopen. Tip: bel/mail ze elke dag om te vragen hoe het er voor staat ;-)

    Door: Niels11-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bed

    Prima bed en mooi op tijd

    Door: Tom04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bed

    Als ik moet omschrijven hoe het niet moet neem ik maxbedden als voorbeeld. Bed besteld, word niet geleverd niet gecommuniceerd en je kunt zelf 7x bellen waarna je hopelijk iets te horen krijgt. Alle voorwaarden en beloftes worden niet nagekomen. Na bijna 4 maanden het bed ontvangen, leveren ze niet het beloofde bed.
    Als tip geef ik iedereen mee, koop ergens anders je artikelen.

    Door: Kevan07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Matras

    ligt heerlijk ! prima service

    Door: Tim25-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Maxbedden.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Maxbedden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Maxbedden.nl actief?

    Maxbedden.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxbedden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.