NederlandReview

  Ervaringen Maxbedden.nl

  Je slaapt het beste in een slaapkamer die helemaal naar je smaak ingericht is. Natuurlik is een bed daarbij belangrijk maar ook andere slaapkamermeubels moeten niet vergeten worden. Bij Maxbedden.nl kun je heel veel dingen voor je slaapkamer vinden. Maar hoe prettig zullen die matrassen nou eigenlijk liggen? Zullen die kledingkasten wel groot genoeg zijn om al je kleding in te bewaren? Zal zo’n ladekast nou echt zo handig zijn? Zul je lang moeten wachten op de bezorging van je bedbodem? En hoe zal de klantenservice van Maxbedden.nl reageren als je niet tevreden bent over de boxspring die je net hebt gekocht? Alleen mensen die al in een bed van Maxbedden.nl slapen of in ieder geval wat van hun meubels in de slaapkamer hebben kunnen je hierover inlichten.Lees hun reviews om Maxbedden.nl beter te leren kennen. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Maxbedden.nl de juiste slaapkamerwinkel voor jou is.

  Over Maxbedden.nl

  Maxbedden.nl is een woonwinkel die zich voornamelijk richt op bedden en andere slaapkamermeubels. Ze noemen zichzelf een woonwarenhuis. Ze geloven dat je slaapkamer wel eens de gezelligste kamer van je huis zou kunnen zijn en de plek zou moeten zijn waar je helemaal tot rust komt. De woonwinkel is opgericht in 2008 en ze zijn dus al meer dan 10 jaar oud. Nu hebben ze een groot assortiment bedden en andere slaapkamermeubels. Zo is er een categorie ledikanten met daarin kinderbedden, eenpersoonsbedden, stapelbedden, babybedjes, tweepersoonsbedden, hoogslapers en twijfelaars. Zelfs slaapbanken zijn in hun assortiment te vinden. Doe of je nou een kinderkamer, tienerkamer of volwassen slaapkamer wilt inrichten, Maxbedden.nl heeft er de bedden voor. Een speciale afdeling is ingericht voor hun boxspring bedden. Ze hebben vooral vaste boxsprings. Natuurlijk heb je ook een bedbodem nodig. Je kunt kiezen uit een vaste lattenbodem of verstelbare lattenbodem. Op de lattenbodem komt dan een matras. Deze kunnen gemaakt zijn van koudschuim, latex, Bonell of pocketvering. In je slaapkamer kun je vast wel een kledingkast, ladekast of nachtkastje gebruiken om kleding en andere spullen in op te bergen. En voor de kinderkamer zijn er dan nog kinderdekbedden, kinderbedden en kinderkasten.


  Natuurlijk moet je ooit dat bed weer eens uitkomen. Hier zijn er wat handige manieren voor.

  Diensten van Maxbedden.nl

  De bedden en andere slaapkamermeubels van Maxbedden.nl kunnen gewoon online worden besteld. Er is dan een Maxbedden.nl bezorgservice die de matras of bedbodem netjes naar je opstuurt. Ook hebben ze een speciale Maxbedden.nl klantenservice die je kan helpen als je een vraag over hun boxspring bed hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips over Maxbedden.nl

  Heb jij al een bed of ander slaapkamermeubel van Maxbedden.nl in je slaapkamer staan? Ook als je alleen een kussen via hun website hebt aangeschaft horen wij graag alles over jouw ervaring met deze woonwinkel. Hoe lekker liggen die matrassen nou echt? Gaan die ledikanten wel mee totdat je baby er te oud voor is? Moest je lang wachten op de bezorging van je bedbodem? En hoe reageerde de klantenservice van Maxbedden.nl toen je ze om hulp vroeg? Schrijf een eigen Maxbedden.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze bedden- en slaapkamerwinkel nou eigenlijk is.

  Maxbedden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  9.2
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Twijfelaar bed

  Na alle reacties heb ik toch besloten een bed te bestellen. Klantenservice was direct bereikbaar. Mijn bed was op voorraad en ik zou het binnen 5 werkdagen ontvangen. Ook dit is gebeurt. Goede prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Uiterste tevreden en ik raad iedereen aan om hier te bestellen.

  Door: Zek20-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bed

  Eenvoudig bed maar goede kwaliteit. Zeker een aanrader

  Door: Gido15-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Matras

  ligt heerlijk ! prima service

  Door: Tim25-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bed

  Prima bed en mooi op tijd

  Door: Tom04-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bed

  Als ik moet omschrijven hoe het niet moet neem ik maxbedden als voorbeeld. Bed besteld, word niet geleverd niet gecommuniceerd en je kunt zelf 7x bellen waarna je hopelijk iets te horen krijgt. Alle voorwaarden en beloftes worden niet nagekomen. Na bijna 4 maanden het bed ontvangen, leveren ze niet het beloofde bed.
  Als tip geef ik iedereen mee, koop ergens anders je artikelen.

  Door: Kevan07-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Maxbedden.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maxbedden.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Maxbedden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxbedden.nl actief?

  Maxbedden.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxbedden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.